Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseFérj és feleség szexAnita pucéran a kád szélén ült, és a férje épp előtte térdelt, és a punciját borotválta. Ezt mindig olyan intim dolognak tartotta, ezért legtöbbször magának csinálta, de most Péter kérte, hogy ő tehesse meg. Tudta hogy dugás, sőt talán seggbe kúrás lesz a vége, de egyáltalán nem bánta (bár az utóbbit annyira nem szerette). Kicsit perverznek találta az urát, meg olyan nagyon nem is szerette már, de mivel mégiscsak egyfajta luxuséletet biztosított számára, vele maradt. Sőt az sem zavarta Pétert, hogy tartott egy leszbikus szeretőt is mellette, akivel néha kielégítették egymást. Mondjuk azt már furcsállta hogy utána részletesen be kellett számolni róla esténként. Szóval ezért az életért eltűrte a perverzióit. Meg azért már olyan sokat amúgy sem keféltek már, mindketten megtalálták az örömöket másfelé.
Na szóval ült a kád szélén, és a régi szép időkre emlékezett magában. Fiatalon jöttek össze, semmijük sem volt. Nem volt pénzük sem, úgyhogy nem maradt más nekik akkoriban, mint a féktelen dugások. Még a kotonra is sajnálták a kevéske összespórolt forintjaikat, ezért állandóan a szájába élvezett Péter. Ez volt a fogamzásgátlójuk. Anita azóta sem nyelt le annyi gecit mint akkoriban. A szegénység ellenére valahogy szépnek látta a kezdeti korszakukat. Vagy csak az idő mindent megszépít?
Ezen elmélkedett, de látta hogy Péternek kőkeményen áll már pöcse. A borotválás már befejeződött, és lassan átment nyalásba. Anita szerette ha nyalják, valószínűleg ezért tartott női szeretőt is. A férjének hosszú haja volt és az csiklandozta ilyenkor. Legalább az orál szexben megvolt elégedve az urával. Tényleg pont úgy csinálta, ahogy szerette. Hol gyors, hol lassabban nyelvcsapásokkal halad előre. Kicsit úgy, mint amikor a macskák mosakszanak. Már azt érzi Anita, hogy a nyelve a lyukába akar férkőzni. Benyomul. Ezt annyira élvezi, hogy önkéntelenül felnyög. Aztán a nyelve helyett már a mutató, és a középső ujját csúsztatja be.

- Szopjam egy kicsit? - kérdezte, csak hogy kicsit visszafogja magát. Nem akart már most elélvezni
- Csak egy-két percet. - jött a válasz.

Anita nagyon büszke volt a szopási tudományára (sokat gyakorolta), nem is értette hogy miért tart rá mostanság oly ritkán igényt a férje. Még mindig a kád szélén ült, amikor Péter felegyenesedik. A farka kicsit alacsonyabban van mint a szája, úgyhogy majd le kell hajolnia a cumizáshoz. Egyenlőre a tenyerébe köp, és elkezdi húzogatni a merevedő faszt. A másik kezével meg a heréket masszírozta.

- Gyerünk, bébi. Bukj rá! - Jött az utasítás.

Anita fontolgatás nélkül lehajtotta a fejét és szájába vette a faszt. Erősen szívni kezdte. A férfi felnyögött. Végigfuttatta nyelvét a makk peremén, azután beljebb szívta torkába az egész hímvesszőt, amilyen mélyre csak tudta. Péter lenyúlt, és két keze közé fogta Anita fejét.

- Fejezd be, mert mindjárt elsülök.
- Feküdj a kádba. Én leszek felül. - adta ki a parancsot az asszony.

Péter engedelmeskedett. Hozzá volt szokva, hogy a felesége szereti irányítani a baszást. Befeküdt a kádba, és várta hogy beleüljön az ágaskodó szerszámába. Már mindketten közel voltak az orgazmushoz. A kád nagyon hideg volt, ahogy hanyatt feküdt benne, de ezt ellensúlyozta amint a frissen borotvált punci körülvette a kéjrúdját. Sosem tudott betelni a látvánnyal, amikor egy nő (akár a felesége, akár a titkárnője) mozgott rajta. Anita lovagolni kezdett a férfi hasán, lendületesen fel-alá mozgott, és élvezte, ahogy a hímtag újra és újra elmerül a testében. Ránézett a férjére, aki elnyúlt alatta. Érezte, mikor Péter elélvez, hogy az ondója a teste mélyére spriccel.

- Na ez jó volt, de azért legközelebb megmaradunk az ágynál.
- Megbeszéltük. Öregek vagyunk mi már ehhez. - jött a válasz Anitától.Véletlen szex történet:


öregapáink idejében, falun


Abban az időben még alig volt személykocsi magánkézben vidéken. Egy jól ismert négykerekű csoda szolgált nekem, használtan vettem, de nagy szám volt nagyon. Azzal jártam, ha dolgom akadt, húztak is a fiatalabbak, "Ignác bátyám csak a csaj segge alá gurítja a Wartburgot, és annak ....

Édes unokahúgaim


Mivel egyke gyerek vagyok, így nekem a legkedvesebb velem egykorú rokonaim mindig is az unokatestvéreim voltak. Összesen nyolc unokatesóm van, ketten apai és hatan anyai ágról. Apám húgának két gyereke van, míg anyukám öccse szintén kettő, bátyja pedig négy utóddal büszkélkedhe....

Az erotikus történetek címkéi :
erős peti kleine mouse | bármit | vén kéjenc | szennyes | ági hugi | egy buzi | megbüntet | kipi sili | inez | a kempingezés élvezetei |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.