Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldése



A fiatal mellek



Már benne jártunk a nyár közepében. A város, ahol napjaimat tengetem, lassan kezdett elmerülni a fülledt nyár medrében. Aki csak tudott, az mind menekült, a vízpartra, vagy a hűs erdőbe. A nyaralásomat akkor már letudtam, így én is csak szenvedtem, sok más sorstársammal együtt, a város izzadó aszfaltján. De aztán jött a remény! Kiderült, hogy az edzőtábor nem a nyár legvégén lesz, hanem előre lett hozva, a jövő héten irány az erdő. Mivel, mint aktívan versenyző sportoló (hosszútávfutó vagyok), el is mentem. Ilyenkor a fák hűs lombjai alatt futunk, hegyre fel, hegyre le. Számomra ez maga a mennyország, vagy legalábbis a közelében van.
Minden zajlott is a tervek szerint. Az aznapi edzés csak annyi volt, mindenki fusson egy órát, arra, amerre akar (azaz lehetett hegyre fel-le futni, vagy szépen kikerülve a hegyeket, nyugodtan síkon futni. Végül úgy alakult, hogy én a most nőiesedő Vikivel futottam, a többiek mind másfelé indultak. Amióta először láttuk egymást, szimpátia volt köztünk, a legjobb barátok voltunk, de éreztem, a mélyben több lapul még. Szépen haladtunk, egy jó laza ütemben. Lassan letértünk egy kis völgybe az útról, ezen akartunk visszajutni újra a tábor közelébe.
Elkezdtünk lassan lefele futni a völgyben, egy laza kocogós tempóban. Ez a sebesség is épp elég volt, ekkor kb. olyan húsz kilométernél járhattunk. Meg is egyeztünk abban, hogy egy kicsit sétálunk, majd mikor kiérünk az aszfaltra, újra futunk.(Jóból is megárt sok, de futásból még inkább...)
Beszélgetve haladtunk tovább, de látszott Vikin, hogy valami nagyon rágja. Nem igazán volt a helyzet magaslatán, állandóan elkalandozott a figyelme, kétszer megkérdezte ugyanazt, satöbbi. Szóval csak a teste. Mmmh.
Hagy ejtsek egy két szót a testéről, hamár szobakerült. Alapnak képzelj magad elé egy most (nőiesedő, minek ez ide) tizenöt éves lányt. Nem igazan magas, szőkésbarna hajú aktív sportolót. Ehhez vegyél hozzá még egy többéves edzettséget, és egy alapvetően vékony jó karban levő testet. Te is észreveheted már, hogy a mai lányok, ebben a korban már nem is annyira lányok. Vékony, izmos comb, amin már látni, hogy mi lesz belőle. Csak úgy fogsz utána fordulni az utcán. Menjünk kicsinykét feljebb. A vénuszdombja, mikor edzésnél, bemelegítéskor hátrahajlít, hát olyaningerlően feszül neki a tapadó rövidnadrágja elejéhez, hogy köpni-nyelni nem tudok. Alig bírom magamat rávenni arra, hogy ne nézzek folyton arrafelé. Bár ő régebben sportol nálam, de mivel én vagyok az idősebb, s ezért, ha olyan az edzés, általában beérem, esetleg le is körözöm. Amíg viszont mögötte vagyok, addig elgyönyörködöm egy kicsit a fenekében, abban az izgató félgömböcskékben. Ugorjunk egy kicsit feljebb a karcsú derekára, mióta sportolok, egyre inkább az izmos, de nem túlságosan kidolgozott női idomok vonjak magukra a figyelmemet. Továbbhaladva a melle fele, alakul a dolog, de nem is akárhogy. Bár meg nem az igazi, de azért alakul...
Visszatérve, teljesen el volt varázsolva. El is határoztam, kiszedem belőle mi a baja, neki is jobb lesz utána és az én kíváncsiságom is kielégül. Nos lassan engedett az unszolásnak, és elkezdte mondani kicsit akadozva és suttogva, hogy mi bántja. Az ő korában minden lány szeretne már nő lenni, vagy annak is érzi magát. De természetesen kételkedik is benne. Így volt ez vele is.
Nekem is szegezte a váratlan kérdést:
- Szerinted nő vagyok, vagy csak egy kislány? - lebegett alá a kérdés a levegőben. Kicsit elgondolkoztam rajta, hogyan is felelhetnek erre úgy, hogy sehogy se sértődjön meg; de az igazat is mondjam, mert, ha rájön, akkor elveszíthetem a barátságát is:
- Azt hiszem, először elmondom, hogy mi az általános véleményem. Mindenkinek el kell érnie először egy bizonyos testi fejlettséget, s ez után már csak az ő viselkedésén múlik, hogy minek avagy kinek nézik. Pont. Nos, szerintem te már elérted azt a szintet, amikor is már csak a te viselkedéseden múlik az egész, bár egy ideig még lesznek olyanok, akik meg nem fognak annak tekinteni...
- Ezt csak úgy mondod, hülyéskedsz velem! - vágta a szemembe Viki.
- Ez korántsincs így, bebizonyitsam? - válaszoltam neki.
- Bebizonyitod? - kérdezte, - Igen, ha hagyod.
- Na, erre kíváncsi vagyok...
- Oké, akkor kérlek, tedd azt, amit mondok, jó?
- Amit csak akarsz. - felelte kicsit gúnyosan.
- Jó, ha javasolhatom, menjünk el a két padhoz az Ilonka-forrás fölé.
Csendben sétáltunk odafelé. Mikor odaértünk, mondtam neki, hogy üljön csak le az ölembe.
- Figyelj, ha akarod, rögtön abba hagyom, csak szólnod kell.
- Jó. - válaszolta kicsit bizonytalanul. Mikor végre leült az ölembe, jóleső izgalom fogott el. Sejtettem, ez a mai nap nem lesz akármilyen.
- Nos, - szólaltam meg - sokan azt mondjak, hogy a szavak helyett a tettek jobban beszélnek...
Lágyan kezembe vettem a kezét, és egy csókot leheltem a kézfejére, majd bele a tenyerébe. Végig a karja mentén a válláig, majd segítettem neki levenni a pólóját. Mindig is tudtam, hogy jól áll neki a kék, főleg, ha a topja az. Felé sandítottam, miközben játékosan megharaptam a vállát, s meghúzogattam a felsője pántját. Majd tovább haladva lefelé eljutottam a melléig. A gyengéd csókok alatt éreztem, egy picit mindig megfeszül mielőtt ajkaim hozzáérnének, majd elengedi magát egy pillanatra. Ezután újra távolabb kerül egy kicsit, bár ez lassan eltünőfélben van. Tudtam, elég egy rossz szó, mozdulat és elkapja a még mindig benne levő félsz a rá váró ismeretlentől. Gondoltam, mikor a melleihez értem, érdemes elidőzni itt egy kicsit, ez a sejtésem be is igazolódott. Körbe-körbe, mindig csak a széleken, körbecsókoltam a kis halmokat. Felváltva, hogy egyik se szenvedjen hiányt. Majd újrakezdtem, csak most már egy picit mindig beljebb haladva. Azt mondják jó kapni, de legjobb adni. Nos én adtam, ő pedig kapott! Bár még most is tartózkodott egy kicsit, de lassan felengedett, ahogy nekem is egyre jobban melegem lett. Miközben minnél inkább a középpont fele jutottam, valami megváltozott, már nem kellett annyira közel hajolnom... A fiatal mellek tettek a dolgukat, reagáltak a lágy (majd picit erősödő) csókokra. Édes érzés volt, hogy először nekem tették meg ezt. Tudtam, idáig még nem volt senkivel sem ilyen kapcsolata. Halk zihálás jutott el fülemig, ahogy Viki egyre jobban közeledett a számára még ismeretlen magaslatokhoz. Éreztem, elértünk arra a pontra, ahonnan már ő sem akar visszatérni. El is indítottam a jobb kezemet lefelé, hiszen idáig nem sok dolga volt. Lassan körbe simogattam a bugyi szélét, ugyanazt a taktikát alkalmazva, mint a melleinél. A széléről haladva befelé, hogy a középső részek mind jobban várják, mikor rájuk kerül a sor. Tudtam, most megint egy kicsit lassítanom kell, de ez már alig volt lassításnak mondható. El is jutottam a nagy ajkakhoz, éreztem a bennük keringő fokozott véráramot. Körbe-körbe, fel és le, egy kicsit befelé nyomva az ujjaimat, majd lágyan visszahúzva, és újrakezdve a mozdulatsort. Ez után beosontam a pamut anyaga mögé, hogy jobban hozzáférhessek a lényegi részhez. Két ujjammal szétnyitottam a nagyajkakat, így megmártva őket az édeni nedvességben. Itt továbbfolytattam az előbbi mozdulatsort, de külön figyelmet szentelve a csiklónak. A kis szerv a világ legtökéletesebb dolga volt. Éreztem, az altestén végigfutó rezdüléseket, ezért ezek után igazából már csak a csiklójával foglalkoztam. Mivel ez volt neki az első, hamarabb eljutott oda, ahova az idősebb és tapasztaltabb társai csak később és több után.
Mikor végre lecsillapodott, s a szívverése is lelassult, halkan, de izgatottan megszólalt:
- Köszönöm neked Mariann!






Véletlen szex történet:


Tengerparti swinger


Én, 35, a férjem, 37 éves volt.Mindketten szerettük volna érdekesebbé tenni a sexuális életünket, erre a legjobb lehetőség, itt a tengerparton"adódott".Egy nagyon kis bikini volt rajtam, ami alól szinte minden kilátszott.De, szándékosan ezt vettem fel, hogy sok férfi rám figyeljen.....

Nászuzon a férjemmel és a nagyfaszú barátjával


Nászuzon a férjemmel és a nagyfaszú barátjával

Mikor megismertem a késõbbi férjemet akkor derült ki,hogy a nagy faszú barátom már korábban is baszogatta a késõbbi férjem nõit is.Volt a férjemnek egy másod unokatestvére akinek szép telt kerek mellei voltak és form....





Az erotikus történetek címkéi :
négyes szex | közösbe | hogyan basztam meg | keresztl | ex | szopd | edó | csók | harisnyás láb | magyar |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresések



Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.