Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz igazi orgazmusPersze érthető. 12 évvel voltál idősebb nálam, emellett ismert ember. Szándékosan nem adok rólad több infot. Nekem 7 éve volt komoly kapcsolatom (neked úgy 13 éve), egy hatalmas gyerekkori szerelem...de pont akkoriban kezdett visszafordíthatatlanul kihűlni a dolog. Ezt természetesen tovább bonyolította, hogy a kezdeti ellenszenv, -amit irántad éreztem- hamar megváltozott és láthatóan részedről is eltűntek az előítéletek. Na meg, kár lenne tagadni, addigra kellően bejöttél nekem.
Néhány hónap után feltűnt, hogy őrületes vonzalmat érzek, eddig soha nem tapasztalt vágyat, amelyhez elég csupán a jelenléted. Felizgultam, ha csak hallottam a hangod, ha véletlenül hozzám értél, de az is bőven elég volt, ha pár másodpercre összetalálkozott a tekintetünk.
Fizikai függőséget éreztem.

Néhány hét múlva összefutottunk egy koncerten. Ami azt illeti, tudtam, hogy soha nem iszol. Azt is, hogy egyáltalán nem bírod a piát, velem ellentétben. Egy picit mégis be voltál csípve. Úgy tűnt, megörültél nekem, azonnal meg is hívtál egy italra. Hirtelen nem is volt már fontos a koncert, se téged, sem engem nem érdekelt többé. Iszogattunk, beszélgettünk, majd a félhomályban éreztem, ahogy finoman átölelsz. Azonnal bizsergést éreztem az egész testemben, megszűnt az irányításom saját magam felett. Odabújtam hozzád, hogy érezzem az illatod, a bőröd, ha a basszus el is nyomta, de hallani akartam a szívverésed. Majd magam sem értem miért, de a pólódon keresztül finoman megharaptam a mellbimbód. Egy-két kósza fény, ami megvilágította képaz arcod, arról árulkodott, hogy ez bár meglepett, nincs ellenedre a folytatás. Lehajoltál, magadhoz szorítottál és megcsókoltál. Akkor és ott az sem érdekelt, hogy bárki megláthatott volna minket.

Téged folyamatosan leszólítottak a haverok, hiszen ezer éve nem találkoztatok. Most mégsem engedtél magad mellől. Gyorsan leráztál mindenkit, hogy kettesben legyünk. Kettesben? Ugyan...több száz ember tombolt körülöttünk, de mire az emeletre értünk, elfogytak a szavak, inkább a tettek beszéltek. A falhoz nyomtál és mint egy vadállat estél nekem. Az egész borzasztóan szexi volt. Belemarkoltál a hajamba, hátrahúztad, közben végigcsókoltad a nyakam, az ajkam, a melleim. Úgy éreztem beteljesül az álmom. Nem konkrétan egy dugás veled, dehogy. Sokkal inkább az, hogy tudjam: akarsz engem, hogy ENGEM akarsz! Éreztem, hogy már mindkét combomon végigfolyt a nedvesség. Azt hiszem te is érezted, mert egy: "Basszus, nem csinálhatod ezt velem" felsóhajtás után, szépen sorban minden ujjad eltűnt bennem. Ettől már csak egyet akartam jobban, téged érezni. Lüktetett a farkad, ahogy rámarkoltam. Olyan forró volt minden, tüzelt a testünk. Ugyanakkor be kellett látnunk, rengeteg ember vesz minket körül, ideje meglógni.

Kimentünk a koncertterem oldalához. Téli este volt és persze kurva hideg. Nőként, egy fekete trikóban flangáltam csak, neked több eszed volt ennél, kihoztad magaddal a kabátod. Halkult a zene, egyre kevesebb emberbe botlottunk bele, mígnem kettesben maradtunk. Itt finoman csókoltál, lágyan ujjaztál, érzéki és meghitt volt az egész. Nem a hidegtől, pusztán a kéjtől remegtem. Magamban akartalak tudni végre...te magadhoz öleltél, betakartál a kabáttal és azt mondtad; amit a lehető legkevésbé akartam hallani:

"Ezt nem szabadna tennünk. Se neked, se nekem. Talán nem kellene bonyolítanunk egymás életét".

Mint a hideg víz. Nem is azért, amit mondott, hiszen igaza volt. Nekem barátom van, neki menyasszonya, mi a fenét gondoltunk mi? Hogy majd holnap mindenki letudja az X éves múltját és boldogan élünk, amíg meg nem halunk? Hahh..ő legalábbis biztos nem. Korábbi beszélgetéseinkből egyértelmű volt számomra, hogy jó párszor félrekúrt már, ilyen pasival egyébként sem tudnám elképzelni az életem. De az a kibaszott vágy gyakran felülírja a józan észt. Bennem pedig nagyon is tombolt a vágy. Sőt, soha ennyire nem kívántam még senkit, mint akkor és ott őt...és mit mondhat egy felizgult 21 éves lány, aki épp a hőn áhított férfi kőkemény péniszét markolja és bokáig öntötte már a forróság?:

"Én szeretném bonyolítani".

"Hozd a kabátod"-jött a válasz. "Hívok egy taxit".
Fogalmam sem volt róla, mit csinálok, csak sodródtam az árral. Kikapcsoltam a telefonom, nem akartam létezni sem mások számára.
Pár perc múlva megérkeztünk egy motelbe. Nevetségesen éreztem magam. Elmegyek kefélni egy ilyen helyre, mint valami szakadt ribanc? Emellett persze eszembe jutott a barátom. Pokolian éreztem magam, de már késő volt. Nem a kifizetett szoba miatt, nem. Addigra eladtam a lelkem egy részét is ennek az embernek, akit igazából alig ismertem. Csak azt tudtam: akarom..birtokolni, befogadni, lágyan ölelni és széttépni egyszerre, aztán majd elszámolok a lelkiismeretemmel.

A szobaajtó alig nyílt ki, már egymásnak estünk. Vadul tépte le rólam a ruhát, nem időzött a gombokkal. Ahol szakad, hadd szakadjon rajtam az anyag. Ez még inkább felizgatott. képEgy perc sem telt el, meztelenül hemperegtünk a fehér ágyneműk között. Egy pillanatra belegondoltam hány nőt hozhatott már ide előttem, de gyorsan kitöröltem magamból a képet..na meg a számokat.
Csókolt. Vadul és szenvedélyesen. Elindult az ajkaimtól, a nyakamon, mellemen, köldökömön át a csiklómig. Azt pár perc alatt bebizonyította, hogy elég durva gyakorlattal rendelkezik. Olyan orális élményben volt részem, mint soha azelőtt. Pedig imádtam szexelni mindig is. Amikor csak alkalom adódott, éltem vele (fix partnerrel persze...bár bevallom 1x-2x én is elcsábultam).
Durván ujjazott. Nagyon! És ez baromira bejött nekem. Fantasztikusan nyalt, gyengéden és keményen felváltva. Nagyon meglepődtem magamon, elég hamar elélveztem. Ez az orgazmus azonban nem volt hasonlítható az eddigiekhez. Magamonkívül voltam. Szó szerint. Remegtem, vacogtam és izzadtam egyszerre. Ettől ő még jobban beindult. Leszorított és nem engedett. Addig folytatta, amíg nem mentem el újra és újra és újra. Aztán csak pihegtem, mint valami eltaposott bogár, akiből épp elszáll a lélek. Azt akartam, soha ne legyen vége. De most rajtam volt a sor. Alig vártam, hogy leszopjam végre. Fantasztikus volt a számban érezni őt. A nyelvem hegyével végigtapogattam a lüktető ereket, körbetáncoltam a makkját és nem finomkodtam vele, bevallom nőiesen. Közben ő is izgatott újra. Soha, de soha nem volt sem azelőtt, sem azóta ennyi orgazmusom. Maga a mennyország. A számba élvezett..és én imádtam minden cseppjét.

Aztán eltört valami. Mint valami idióta érzelmi hullámvasút. Ölelt, csókolt, majd közölte, hogy ne basszak ki vele. Neki jóformán felesége van...és mit akarok én egy "vénembertől?". Erre ismét nem számítottam.
"A vénembertől semmit. Csak téged akarlak"-nyögtem ki végül.
Ismét begerjedt, nekem esett. Leszorított, ami a végtelenségig izgatott. Vadul nyalt és ujjazott. Aztán a hátára fektettem. Semmi mást nem akartam, csak beleülni végre. De legnagyobb meglepetésemre leállított.
"Nem lehet" (Te most szórakozol velem?!!!!!!!!!!!)
"Ne haragudj, nem tehetem.."

Innentől kezdve nem beszéltünk. Ő felült, rágyújtott és magába fordult. Én pedig harcoltam a gondolataimmal. Aztán láttam, hogy a lepedő csupa vér. Nem finomkodott. A csiklóm melletti heg a mai napig megvan. Néha szex közben szétnyílik a seb, hogy emlékeztessen erre az éjszakára. Nem akartam faggatni. Hívtam egy taxit.
De az mindenki számára egyértelmű volt, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom....Véletlen szex történet:


Nappal hugom, éjjel dugom családi történet


Nappal hugom, éjjel dugom családi történet

Szegények voltunk, akár a templom egere, ahogy akkoriban mondták. Sok szegény család élt a Nagy Válság idején, és mi a legszegényebbek közül valók voltunk. Pedig apánk mindent elvállalt, amiért fizettek valamit: autószerel....

A céges bankett csoprtszexbe torkollott


Késő este volt, az irodaházban már csak itt- ott égett a villany. A 14. emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünnepelte az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.
Sokan hazamentek már,....

Az erotikus történetek címkéi :
doberman | komárom | jakuzzi | civil | a bátyám elcsábítása | tesóm meg én | szex anya | 23 cm | 17-18 | egy szobás |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.