Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA tini segédkertészNem tudnám megmondani, hogyan kezdődött, csak azt vettem észre, hogy szerelmes lettem. Nem a legjobban alakultak a dolgok. De lehet a szívnek parancsolni?
Első ellenérzést az váltotta ki belőlem, hogy 19 éves lány létemre egy nőbe zúgtam bele. A másodikat pedig az, hogy az illető a nagynéném.
Dalmának hívják, az anyám féltestvére. Tíz évvel idősebb nálam, ami nem túlzottan sok a többi felnőtt rokonomhoz képest. Így szinte adta magát, hogy hozzá kerüljek a legközelebb. Könnyen kijöttünk, tulajdonképpen ő lett az a felnőtt barátnőm, akivel megosztottam a titkaimat, gondjaimat.
Közelebb akkor kerültem hozzá, amikor egy teljesen átlagos hétvégén megkérte a szüleimet, hogy elvihessen magához. A nagynénim imád kertészkedni a munkája mellett, és segítségre volt szüksége, hogy átültesse a nagyszámú virágait. A legtöbb különleges kaktusz, és a világ tájairól összegyűjtött érzékeny növény. Szívesen vállaltam a segédkertész szerepét, úgy sem akadt semmi külön elfoglaltságom.
- Zoé, döntsd meg cserepestül, nagyjából negyvenöt fokos szögben. - Ez az, jól csinálod. És most lazítsd a földet.
- Lassan belejövök - mosolyogtam. Az üvegházban imádok lenni. Mindenhol csodás zöldek, finom illatok és a légkör romantikus.
Dalmát a kis fehér köténye sem tette kevésbé vonzóvá. Kék pólója feszült hetyke mellein, karcsú dereka, hosszú combjai, és mindene, ahogy volt tetszett. A bájos arcával és pisze orrával egészen elbűvölt. Azok a nagy kék szemek titkokat pislogtak, a nagynénim szája egyenesen őrjítő volt. Imádtam nézni, ahogy beszél, fogalma sem volt, hogy milyen hatást vált ki belőlem.
- Áu! – jajdultam fel. A kesztyűn keresztül is megszúrt a kaktusz. Majdnem eldobtam az egész cserepet fájdalmamban.
- Jaj, kicsim - jött azonnal oda a nagynéném - mutasd csak!
- Ez csúnya. Gyere, bemegyünk, szemöldökcsipesszel óvatosan kihúzom.
A konyhaasztalra fektettem a kezem, Dalma aranyként csillogó haját bámultam közben, egészen picit szisszentem, amikor eltávolította a tüskét.
Ekkor hirtelen Dalma a szájába vette az ujjam, hogy megszopogassa egy kicsit, mint az anya a gyerekének. Ez hihetetlenül erotikusan hatott, a szám kiszáradt és csak bámultam a gyönyörű tekintetbe.
- Egy tea most jól esne ugye?
- Igen - feleltem ábrándos tekintettel, és azon agyaltam, hogy maradhatnék ott estére is. Vele. Dalma elvált egyébként, a férje megcsalta, pilótaként nehezen állt ellen a csábításnak. Egy ideig a nagynéném is utaskísérőként dolgozott, akkor ismerkedtek össze a London-Budapest járaton.
- Nem hiányzik Andris? - kérdeztem miközben ettünk.
- Dehogyis nem – legyintett Dalma. - Tudod, rossz egyedül lenni, de jobb, mint megcsalt feleségként élni.
- Te annyira szép vagy, biztosan ragadnak rád a férfiak!
- Csak nem járok olyan helyekre, ahol ragadhatnának rám…
- És nem hiányzik a szex? - tettem fel a kérdést határozottan, szerettem volna, ha a téma az erotika irányába fordul el.
- Inkább a társ hiányzik, de persze a szex s is - mosolygott csillogó szemekkel Dalma. – Tudod, mostanában sokat fantáziálok masztizva, férfikara, nőkre is gondolva.
- Tényleg?- tátottam el a szám.
- Igen…- kipróbálnám lánnyal is azt hiszem, de nincs hozzá bátorságom.
- Ezzel én is így vagyok. - Ekkor Dalmán volt a kíváncsiság, majd kirobbant belőlünk a nevetés. Ezzel a kis vallomással egymás cinkosai lettünk.
Dalma nemsokára bekapcsolta a hifit, kellemes zenék következtek, zuhanyozás után jártunk mindketten, Dalmának pedig egy telefonjába került, hogy nála aludhassak.
- Ez jó fotó- mutattam egy képre ahol a nagynéném bikiniben pózolt.
- Aha, tavalyelőtti, a munkatársnőimmel ruccantunk el Fonyódra.
Ekkor mintha varázslat ereszkedett volna a levegőbe, Dalma felém hajolt. Vagy én ő felé?
Nem tudom.
Az a finom izzás, ahogy összeért a szánk, elmondhatatlan, azt érezni kell. Puha akár vaj, a lehelete fenséges gyümölcs. Bőre bársonyos a nyakánál, ahogy végigszaladtak rajta ujjaim. Ő combomra tette a kezét, rám fogott erősebben, majd finoman felhúzta a csípőmig a kezét.
Lassan simogattuk le egymásról a ruhát, valami dallamot is hallani véltem, ami még inkább bensőségessé tette a kettőnk testi találkozását.
Finom csókok, mélyebb nyelvezések közben feszült meg a testem, amikor Dalma először a mellemet a szájába vette, másik keze lágyan cirógatta a csipkebugyimat, ami nedvesen, forrón ajánlkozva nyomódott kezének.

- Annyira finom vagy, részegítő- mormolta a számba, én pedig majd elolvadtam ezt meghallva.
- Imádlak, minden porcikádat szeretem. Annyira gyönyörű vagy.
Ledöntött a kerevetre, rám feküdt, finom, szép ujját ajkaim közé dugta. Szopogattam, míg ő váltakozva a mellem szopta, keményen álltak a bimbóim, ölem nedvesedett erősen.
Ahogy lejjebb haladt égető csókjaival, megbizsergett a gerincem, a hajába simítottam, amikor a köldökömbe dugta játékosan nyelvét.
- Micsoda finom illatod van - dugta az arcát lábaim közé, majd egyik kezét a combom alá tette, felemelte vele a lábam, így sokkal nagyobb helye lett, a puncim pedig szinte elé tárult.
- Csodaszép!- sóhajtotta, majd nyelve a vágatom közepén végigsiklott. Belerázkódtam egészen, megemeltem önkéntelenül a csípőmet, és Dalma finoman megízlelt mindenhol. Majd nagyajkaimat széthúzta fölül, hogy csiklómat kényeztethesse. Körbe-körbe, aprókat szopva, kaptam a finomat tőle, néha felnyúlt meggyűrte melleimet.
A mutatóujja lassan belém szaladt, majd azt követte szerencsére a középső is. Emelgettem a csípőm, ő pedig berregett csiklómmal a szájában, olyan volt mintha vibrátor kényeztetne lustán.
Amikor az első orgazmus elkapott egész testemben remegtem, még soha olyan szépet nem éreztem.
- Jó volt? - kérdezte barna hajamat simogatva, én pedig csak aléltan bólogatni tudtam.
- Megkóstolod az ízedet? - kérdezte, majd a számba nyomult az a két ujj, ami előtte a puncimban járt. Ízlett a kellemes aroma, finoman könnyű, nőies. Ráadásul jobban felspanolt.
Ezután rám hajolt Dalma, megcsókolt, huncutul villantak azok a kék szemek.
Felemelte hosszú lábát, a kerevet támlájára tette, közel araszolt testével, a másik lábával megtámaszkodott, az arcom fölött pedig ott volt a gyönyörű, csodálatos punci, vékony csíkra borotvált fazonnal. Kezemmel megsimogattam a tocsogó ajkakat, azt követve belenyaltam, hogy érezzem is. Finom volt, és még több kellett.
Hosszában nyaltam, aztán a lyuk körül, a csiklót, és megint a lyukat. Dalma csiklója a szokásosnál nagyobb, élvezettel vettem ajkaim közé, és kezdtem el ujjazni én is őt. Ő emelgette a fenekét közben, megszopogatta mutatóujját, feldugta félig a gyönyörű popsijába, míg én ujjaztam, és izgattam a csiklóját tovább. Így élvezett el nemsokára, majd összebújtunk, éreztük egymás szívverését.
Zavarban voltam, de boldog, és azt hiszem ő ugyanúgy.
Gyakran találkozunk a történtek óta, kár lenne ilyen élményeket kihagyni az életünkből.Véletlen szex történet:


Niki a szexhiányos


A nevem Niki.33-éves elvált nő vagyok egy Balaton-parti városkából.Férjemmel 1-éve váltunk el és én azóta saját házamban berendezett fodrászatot vezetek,jól bejáratott vendégkörrel.Magamról talán még annyit,hogy vállig érő barna hajam,szép arcom,formás nagy melleim,barna b....

Kutya is volt


A Bones tv sorozat női sztárjai, Michaela és Emily, a forgatás alatt bensőséges barátnők lettek és a forgatás szüneteiben gyakran töltötték együtt szabad estéjüket szállodai közös szobájukban. Így volt ez 2008. szeptember egyik estéjén is, amikor egymás karjaiban fekve besz....

A feleségem, és a bátyám kutyája szeretők lettek


A bátyám egy pár hétre elutazott és kért, hogy vigyázzunk a rotijára Max-ra. A kutyának Fütyi a beceneve mivel vagy egy csonttal szaladgál körbe-körbe, vagy fekszik és a faszát nyalogatja. Az egyik éjszaka megérdeztem a bátyámat, milyen hosszú lehet Max farka és megmértük 28 c....

Az erotikus történetek címkéi :
családi kirandulas | sára pinája | anya - fia | nyald! | banket | enszó niki | tetoválás | letépték | nyaljad | bokacsizma | megujjazott | Édes hármas | magas sarkú | perverz nagymama | kúrta | lekötöz | vevő | 300 | teljesen elernyedtem | mivel | beküldő:tetibi65 | fasz szag | Úszás | szexpartner | megbaszattam |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.