Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSwinger történetekSwinger történetek

A megbeszélt idõpontban a barátom kölcsönkért valakitõl egy olyan autót ahová mind a hatan befértünk és így nem kellett külön mennünk.A feleségem ült közvetlen mellé,mert nagyon szerette simogatni a combjai végét.Mögötte és ültem és az öccse felesége míg hátul az öccse és a báty felesége.

Az asszonyoknak általában mindegyiknek a punciját bányásztuk és amikor tankolásra került sor a kutasok kiguvadt szemmel bámultak be a kocsi ablakain.Mikor megérkeztünk már a hegyvidék aljára kiszálltunk egy tisztáson és megkajáltunk,majd mindhárman megbasztuk egymás asszonyait és az asszonyok imádattal szoptak le bennünket.

Ez nagyon jó kezdettnek tûnt. Mikor tovább mentünk az asszonyokon egyiken se volt se bugyi se blúz és szabadon hagyva a községeken keresztül bámulták az asszonyokat a járókelõk. Mikor megérkeztünk és megkaptuk a szobát nagyon tetszett minden és a legelsõ dolog az volt,hogy a lányok elmentek zuhanyozni és kimosták magukból a termésünket amit élvezettel engedtünk beléjük.

Ezek után elmentünk kirándulni persze a lányoknak nem engedtük,hogy a blúzaikat begombolják és ez sokszor azt is jelentette,hogy akikkel találkoztunk úgy megbámulták az asszonyaink melleit,hogy sok esetben a fának mentek neki.Persze volt olyan séta is amikor az asszonyok a gatyánkból kilógó farkunkat fogták és úgy sétáltunk.

Mi nagyon élveztük ezeket a sétákat bár az asszonyok sokszor morogtak,hogy nem kurvák õk, de minket nem érdekelt. Az egyik nagyobb presszóba bementünk mert az asszonyoknak budira kellett menniük és amikor húsz perc múlva se voltak sehol elindultunk megkeresni õket. Végül egy szobába találtunk rájuk ahol hat férfi döngette õket elölrõl is hátulról is. Kiderült még az egyik komát a legfiatalabb asszonyt szokta néha kefélni, mint munkatársa. de mivel most többen voltak õk is ezért kifigyelték õket és elmentek velük félrekefélni.

A barátom öccse kicsit kiakadt,mert nem gondolta volna,hogy a felesége ennyire rákapott a férfiak faszára, mert otthon mindig is nagyon szolidan viselkedett. Az éjszaka nagyon jó volt hiszen mindegyik asszonyt megbasztuk én a két testvér feleségeik között voltam és este az egyiket reggel a másikat keféltem meg.Míg a feleségem a két testvér között volt és õk közösen egész éjszaka dugták szopatták a csajomat.

Reggelre úgy nézett ki mintha legalább agy regiment ment volna keresztül rajta. Roppant tetszett és csináltunk fényképeket is róluk,hogy majd tudjuk mutogatni ha esetleg más is meg akarja majd baszni õket. Másnap a három asszony elkérte az autót a barátomtól és elmentek vásárolni egy közeli kisvárosba.Persze estére nem jöttek meg mire nagy nehezen sikerült felhívni õket,de aztán közölték velünk csak holnap megyünk vissza mert megismerkedtünk három olasz komával és az egész napot és az éjszakát is velük fogjuk tölteni mint három vérmes kúrva. Mivel jó pénzt fizetnek a huszonnégy órai vegyes kefélésért. Most közben míg beszélgetünk azt kérdezték nem e maradnánk még itt egy napig,mert akkor még jönne négy srác akikkel le kéne feküdnünk és fejenként kapnánk tõlük háromszáz háromszáz eurót és közben le is filmeznének bennünket. úgy hogy végül is itt maradunk és filmeznek bennünket ami jó dolog lesz.

Mikor visszajöttek borzalmasan néztek ki és valószínûleg nemcsak hatan, de legalább fejenként legalább húszan meg is baszták õket sõt a három csajt három néger meg is erõszakolta. Ezt persze csak nagy cirkusszal tudtuk majdnem kiverni belõlük. Mikor visszajöttek a három csajt elvittük két orvoshoz akik megvizsgálták õket és megállapították,hogy nem szedtek fel semmit tõlük. Másnap hazajöttünk és megfogadtuk,hogy ha megint elmegyünk és az asszonyok félrelépnek elválunk tõlük és eladjuk õket a négereknek.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


A csajos hétvége 2.


Az előző történet végén azt ígértem hogy Zsófi sztorijával folytatom a csajos hétvége eseményeinek mesélést. Dramaturgiai okokból változtattam, remélem nem fogtok csalódni ebben az epizódban (sem). Többen kérdeztétek hogy mennyi igaz ezekből sztorikból. Nos ebben a történe....

A barátom a sógornője szeretője


Mikor bejöttem a nagyvárosba faluról összefutottam egy régi barátommal aki egy csinos fiatal lánnyal volt. Odamentem hozzájuk és mielőtt leültem bemutatkoztam a csajnak,majd amikor rendeltem intettem a barátomnak aki vette a lapot és kijött utánam a budira. Mondtam neki szívesen lecs....

Az erotikus történetek címkéi :
popom | teje | andicica | osztálykiránduláson | meretes fallosz | húsvét | gyógypedagógus | Élvez | erotikus | krém |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.