Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseAz iskolai szexvizsgálatFáradtan kelek fel mikor megszólal az ébresztő. Kedd, gondolom magamban. Legszívesebben be se akarnék menni a suliba de hát nem lehet. Kedd gondolok rá még egyszer, az eggyel jobb mint a hétfő már és egyel közelebb van a péntekhez. De rájövök hogy közelebb van még az előző hétvége mint a következő. Fájdalmasan kelek fel az ágyból. Nincs túl jó kedvem. Lassan felöltözöm, reggeli és irány az iskola.
Egy órával később már a padban ülök, és a barátaimmal vitatom meg a különböző lövöldözős játékokban használt fegyvereket és taktikákat. 5 perccel becsengetés előtt eszembe jut hogy innék egy kávét hát leszaladok az automatához. Míg várok a kávémra meglátom a védőnőnket. 30-as éveiben járhat, hosszú barna hajú nőies szép nő. Közepes körte mellekkel. Arca érdekes számomra, olyan fanyar szomorú. Nagyon magányos lehet. Lehet akár szép arcú is nem igazán tudom megítélni. Azt viszont látom hogy rossz kedvű, mint mindig. Mindenesetre megcsodálom amíg átvonul az előtéren, de megállítja az igazgató, beszélgetnek, majd a dili megy. Nem tudom mit mondott neki de azt látom hogy nem vidította fel. Arca számomra a fanyarból most már inkább olyan sírhatnékos. Meghallom a csengőt és rohanok órára. Matek, egyébként 17 éves középiskolás srác vagyok. Elkezdődik a tanóra. A tanárnőnk egy rövid hajú 40-es bombázó, aki mindig kihívóan öltözködik. Ám nem árt óvatosnak lenni vele, amennyire jó nő annyira kegyetlen és szigorú. Ő az a nő típus akinek láttán mindig felteszem a kérdést: Ő vajon hogy szórakozik? Az óra elkezdődik miközben magyaráz, hátrafordul és a táblára ír. Miközben ír magamba megcsodálom azt a szép kerek feszes feneket, amit ma egy feszes farmerba bújtatott. Visszafordul úgyhogy gyorsan lenézek, mintha jegyzetelnék. Amikor megint ír valamit szánok egy percet a körülöttem lévő világra is és körülnézek. Az osztálytársaim elkerekedett szemmel nézik a hátsóját. Én egy pillanatig csendesen fölényesen mosolygok, ám bevillan egy vers sora: „S ezt az emberiséget, hisz ember vagy, ne vesd meg.” Elszégyellem magam egy kicsit aztán írok tovább. Ám ekkor a tanárnő kezéből kiesik a kréta, és ő egy sztriptíz táncosokat megszégyenítő mozdulattal hajol le érte és veszi fel a földről. A teremben méla csend, én is elkerekedett szemmel nézem az akciót ahogy az összes osztálytársam. Megint körülnézek, és látom hogy minden fiúnak köztük nekem is áll a cerkánk. Gyorsan lenézek és írni kezdek tovább hogy eltereljem a gondolataimat. Fél szemmel még látom ahogy a tanárnő visszafordulva felméri a társaságot és elégedett mosollyal az arcán magyaráz tovább.
– Nem lehet hogy ezt direkt csinálta? Az nem lehet, miért csinálna ilyet? – Gondolkodom magamban, de nem az első ilyen amit láttunk tőle, minden órán csinál valamit. Legutóbbi órán amikor önállóan kellet dolgoznunk, mert ő a dolgozatokat javította olyan előadást adott a tollával, és a szájával amilyet csak pornófilmekben láttunk. Később két osztálytársam is bevallotta persze csendben hogy a gatyájába robbant attól amit látott. Akkor is, láttam ezt a mosolyát. Tényleg így szórakozna, rajtunk próbálja ki amit a pornófilmekben látott? Kitudja, ám annyi bizonyos hogy a matek az egyik nagy erősségünk. Kicsengetnek.
A szünetben szólnak hogy iskola vizsgálat van úgyhogy a nap folyamán mi is megyünk majd. Fél egy mire mi kerülünk sorra. Az ajtó előtt várakozok az osztálytársaimmal mikor kilép a védőnő.
– Ki nem volt még szexuális felvilágosítás órán? – kérdezi. Jelentkezek, szerencsére nem egyedül, az egyik osztálytársam is jelentkezik.
– Akkor ti ketten lesztek az utolsók, mert nektek tovább kell maradnotok.
– Sosincs mázlim - mondom magamban ahogy lerogyok a székre. Kényelembe helyezem magam, mert ez eltart egy ideig. Lassan unottan végignézem, ahogy az osztálytársaim elfogynak, míg már csak én és a másik srác maradunk. Egyszer csak feláll, és elmegy, sőt nem is megy inkább rohan.
– Hova mész? – kérdem.
– Eszembe jutott hogy én már voltam ilyen előadáson megyek vissza.
– Te gyáva! Gondolom magamban. Egyedül maradtam. Persze tudom hogy nem véletlenül siettet el, ez az óránk az utolsó és lassan vége. Gondolom nem akar túlórázni. Nyílik az ajtó és kijön az utolsó osztálytárs is. A védőnő kicsit meglepődik mikor csak engem lát az ajtóban állva.
– Másik fiú? – kérdi- Eszébe jutott hogy ő már volt ilyen előadáson így elment.
– felelem.
– Gyere be és vetkőzz le.
– Azzal bemegyek becsukom az ajtót és levetem a pólóm, gatyám cipőm.
– A zoknit és az alsógatyát is.
– mondja olyan arccal mintha csak egy rendelést adna le az étteremben.
– Az alsógatyát is? – kérdezek vissza, hátha csak félre értettem.
– Igen – feleli - pont ilyen korban van a legtöbb panasz a pénisszel.
– mondja halál komoly arccal.
– Rendben akkor inkább leveszem.
– Azzal letolom a gatyámat. Nem nagyon akartam levenni mert nem akartam hogy meglássa a borotvált farkam. Nem vagyok rá túl büszke sajnos nekem van az osztályban a legkisebb(20-22 cm). Közben odament az egyik szekrényhez és matatott valamit. Elővett egy szappant és kezet mosott. Ahogy néztem mintha a köpenyét kijjebb gombolta volna, és mintha melltartó se lenne rajta. Leülök az ágyra ettől egy kicsit jobban éreztem magam.
– Szerintem jobb lenne ha inkább állnál.
– Mondta erre.
– Oké.
– felelem de nagyon zavarban vagyok de azért felállok.
– Ne izgulj, nem lesz semmi.
– mondta kedves hangon.
- Igen, csak olyan kínos ez az egész.
– felelem - Most akkor képzelj el minket nőket a nőgyógyásznál. Ott széttárt lábakkal kell ülni, miközben benned nyúlkálnak.
- Ú, az szar lehet.
– mondtam bár nem igazán tudom hogy mit is kellene erre felelnem.
– Az is. Na de dologra.
– Azzal odahúzott egy széket, majd kezébe vette a péniszem és elkezdte nézegetni. Volt egy fura érzésem hogy ezt nem egészen úgy nézi mint egy egészségügyis, ám ahogy nézegette én is beláttam a ruhája alá, még ha csak rövid pillanatokra is. Nem volt rajta melltartó! Aztán eszembe jutott hogy hol is vagyok, és igyekeztem azon lenni hogy nehogy ennek valami látszatja legyen.
- Most ne ijedj meg – mondta- és felhúzta rajta teljesen a bőrt amitől rögtön elkezdett meredezni a farkam. Halálra rémültem.
- Jaj, bocsánat – mondtam és gyorsan elkezdtem eltolni az ágaskodó cerkámat.
- Semmi gond, - mondta –megesik az ilyen. Feltehetek néhány kérdést?
- Persze, de közben öltözhetek?
- Kérdeztem.
- Még várj. Na akkor. Az első kérdés megvan, fel tudod húzni a fitymát.
– Ezek után feltett egy sor sablon kérdést, amitől kezdtem kicsit megnyugodni. Aztán jöttek az erősebb kérdések.
– Élsz szexuális életet? - Igen - mondtam kicsit halkan.
– Milyen sűrűn? – kérdezgetett tovább.
- Heti egyszer kb. – erre fölnézett rám, de folytatta még.
- Orális szexet végzel?
- Én nem, csak engem szoktak, szóval csak a barátnőm. – Gondban voltam mert egyre jobban kezdett állni a cerkám, de nem tudtam nagyon elrejteni és egyre inkább úgy éreztem hogy figyeli. Aztán jött a következő kérdés.
- Volt már nálad jóval idősebb szexuális partnered? – kérdezte miközben felállt és odajött elém.
– Jóval idősebb még nem.
– mondtam - Hát most lesz – Azzal hátra döntött az ágyra és vadul átdugta a nyelvét a számba. Meglepődtem egy pillanatra, de aztán magamra találtam és elkezdtem simogatni, és kigombolni a köpenyét. Felállt.
– Most megadom neked életed legnagyobb dugását.
– mondta kiéhezetten - Már várom - feleltem immáron felbátorodva. Azzal levette a tangáját és jött volna teljesíteni az ígéretét, de én megfogtam és elkezdtem izgatni a puncijának a környékét. Jól eset neki, apró csókokat leheltem mindenére, kivéve a puncijára, majd megcsókoltam a csupasz punciját is. Majd felálltam és megkértem hogy üljön le. Leült és felhúzta a lábait. Odahajoltam a csupasz forró nedves puncijához. képApró nyelvcsapásokat mértem a csiklójára, ő pedig egyre mélyebben nyögdécselt. Majd iszonyatos erővel kezdtem szívni a csiklóját. És ekkor elélvezett. Láttam amint önkívületben vonaglik az ágyon, lábai már lelógnak, azt se tudta hol van, de én csak nyaltam és nyaltam. Aztán abba hagytam, és az asztalról az egyik tollat bele dugtam majd azzal izgattam. Élvezte, néztem ahogy vonaglik, és élvezi azt amit csinálok vele. Majd kihúztam és a fenekébe dugtam és ott is izgattam egy kicsit. Nem utasította el, sőt tetszett neki. Behunyt szemmel élvezte az örömöt amit adtam neki. Ekkor elérkezetnek láttam az időt és odaillesztettem a farkam a bejáratához majd tövig belé nyomtam. Elkezdtem mozogni benne és a tollat is mozgattam a magam ritmusában. Egyre gyorsabban és gyorsabban. Ő közben elkezdte a melleit gyúrogatni, miközben egyre hangosabbakat sikongatott. Ekkor újra a számmal kezdtem nyalogatni a lucskos punciját.
– Még! Még! Még! - sikította. Nekem se kellett több! Visszadugtam a farkam forró lyukába. Még jóformán bele se tettem máris üvöltötte.
- Beljebb! Beljebb!
– És én beljebb toltam egészen a tövéig. Ebben a pillanatban éreztem és láttam ahogy elélvez. Ez már nekem is sok volt, és tele lőttem a punciját. Közben gyorsan kivettem, átmásztam rajta, a mellei közé raktam és egy kis adagot még az arcára lövelltem. Olyan volt mintha kicsit elkábult volna de nem érdekelt, máris a melleit szopogattam. Ahogy ott feküdtem rajta a farkam a forró punciján feküdt. Ahogy felnéztem láttam hogy lassan elkezdi lenyalogatni a szájáról a rálövellt gyönyörlét. Mondanom se kell ettől máris újra felállt a farkam. Nem sokat vártam, rögtön belé dugtam majd odahajoltam és megcsókoltam. Éreztem az ízemet a szájában de nem érdekelt. Majd újra elkezdtem nyalni a punciját. Nagyon finom volt és nagyon tetszett. De voltak még terveim.
– Fordulj meg, a feneked még nem kapott.
– mondtam neki , mire némán engedelmeskedett. Feltérdelt és bepúcsított. Akkor egy kis nyálat csorgattam a lyukára, és elkezdtem a kezemmel be tömködni neki kevés volt így egy keveset a puncijából is hozzá kevertem. Mikor készen volt, rácsaptam a fenekére és belenyomtam a farkam. Gyorsan mozogtam benne, közben a kezemmel folyamatosan a csiklóját izgattam. Láttam ahogy az arcáról leszedi a maradékomat és a melleire keni és úgy izgatja a bimbóit. Élveztük mindketten. De a látvány és az érzés együttes hatása meg tette a magáét. Pár pillanat múlva újra bele élveztem, de nem hagytam abba, csak lassítottam a tempómon. Ekkor összegörnyedt én pedig kihúztam belőle a farkam. Majd elnyúlva az ágyon elaludt.
- Hogy bírod ilyen sokáig?
- Ez volt az első kérdése hozzám mikor újra magához tért.
– Nem szoktam bírni de nagyon jó hatással voltál rám. De már régóta itt vagyok, úgyhogy most megyek.
Majd hozzád küldöm azt aki kérdezősködik, rendben?
- Oké, úgy jó lesz – felelte miközben felült az ágyon és bólintott. Becsuktam az ajtót összeszedtem a cuccaimat és haza mentem. Azóta eltelt egy fél év, és már naponta járok hozzá orvosi vizsgálatokra. Persze nem az iskolába. Egyre vadabb és vadabb dolgok érdeklik és egyre vadabb dolgokra képes rá venni. Egyszer miközben épp kikötözve voltam az ágyán és épp punciját izgatta a farkammal, kéjes mosollyal megjegyezte.
– Azt hiszem egy szörnyet szabadítottál a világra! – majd egyetlen határozott mozdulattal tövig nyomta magába a már kőkemény farkam.Véletlen szex történet:


Timi szopni tanul


Tényleg hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténik, bár a matematikai esélye mindig megvan, szóval gondolj csak bele, ha egy helyes csaj a haveri társaságból egy buli utáni éjszakai buszmegállós beszélgetés alkalmával megosztja, hogy a következő kapcsolatában szeretne mindent megadni a ....

A szomszéd öreg néni


Lakunk egy társasházban 12 család 1 lépcsőházban.
Közvetlen szomszéd egy jó 50-es hölgy aki egyedül él már évek óta.
Mindig fontolgattam hogy jó lenne ha lenne köztünk valami de valamiért mindig bennem volt hogy NE.
Egyébként van feleségem gyerek de akkor i....

Az erotikus történetek címkéi :
születés nap | a barátnőm pinája | tĂŠka | anna | egzotikus nyaralás | szinésznők | judittal | kivégzés | És fia | nagynénémnél |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.