Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseNiki és Karcsi
Megyeszékhelyhez közeli faluban élek.58 éves pasi vagyok, régen elváltam.Ismerőseim szerint fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok.Gyerekeim már elköltöztek, élik saját életüket, volt feleségem külföldön él.Egyedül vagyok egy elég nagy házban.Mindig is volt valaki aki segít rendben tartani.Most egy fiatal-25 éves-lány jár át heti két alkalommal.Takarít, mos, vasal.Sosem közeledtem hozzá mint nőhöz, pedig jól néz ki. Kb 160 magas, csoffadt seggű, lógó cicis lány.Hosszú festett fekete haját ilyenkor nyáron mindig felköti. Ronda, de aranyos teremtés.Van egy barátnője akivel szinte mindig együtt vannak.Néha ide is eljön vele, segít neki, előbb végeznek.Sosem szólok érte, nekem mindegy, ők így érzik jól magukat.Ő 38 éves, szinte ugyanolyan magas, vörös hajú, ronda lány.Nagyon meleg nyár van most. Niki-a takarító lány- egy topban és rövid sortban épp porszívózik.Hamarosan elkészül.Én az árnyékban ülök és csak bámészkodom.Mikor kész van, odajön és megkérdi.
-Karcsi, nagyon kimelegedtem, megmártózhatok a medencében?
-Persze, hiszen tudod, nem is kell kérdezned.
Odasétál a medencéhez, amit minden évben felállítok. Nagy, kék, kerek medence, jó sok vízzel.Az egyik nyugágyra dobja a sortját és a topot, majd egy szál tangában belemerül a vízbe.Űgy lógnak a mellei , alig tudom levenni róluk a szemem.Azt hiszem be kell mennem a házba, mert észre veszi, hogy igen nagy hatással van rám.Vagyis felállt a farkam rendesen.Bemegyek, de a füstszínű üveg mögül továbbra is őt nézem.Benyúlok a fürdőnacimba, kézbe veszem farkamat.Nézem ahogy lubickol, s közben énekel, bomba van a szívemben, dú dú dú dú, bomba bomba, dú dú dú és finoman simizem magam.Be is fejeztem volna, de Niki megunta, kimászott a medencéből és elkezdett törölközni.Köntöst kaptam magamra, ne lássa merevedésemet.Felöltözött, bejött és elköszönt.
-Köszi a jó kis felfrissülést, szombaton újra jövök.-mondta és elment.Ledobtam a köntöst, a gatyát és bementem a fürdőbe.Keményen álltam még.A zuhanykabinba léptem és elkezdtem újra verni a farkamat.Nagyon megkívántam, de nem volt merszem közeledni hozzá. Nem akartam botrányt, ki tudja. hogy reagált volna?Becsuktam a szemem, magam elé képzeltem ahogy bemászik a vízbe.A ringó, lógós ciciket, a löttyedt popsit.Vertem magamnak és elgondoltam milyen lehet az ágyban vele?Egyszer csak egy hang szólalt meg mögöttem.
-Ejha, csak nem miattam van?
Azt hittem elsüllyedek, Megfordultam, Niki állt ott.A kapu csak kulccsal nyitható, ha becsukják, így más nem tudott volna bejönni. Neki van kulcsa, de nem hittem, hogy visszajön.
-Elfelejtettem elkérni a fizut, ezért jöttem vissza.
-Persze, csak felöltözöm,-hebegtem fülig vörösödve.
-Azzal nem kell annyira sietni.Tényleg én húztalak fel ennyire?
-Igen . -vallottam be még mindig szégyenkezve és próbáltam eltakarni magam.
-Mivel? Mi volt ennyire izgalmas?
-A kis lógó melleid és a hájas popód indított be.
-Ezek?- kérdezte és fején keresztül lehúzta magáról a topot. Azt hittem álmodok.A két lógó cici ott táncolt előttem, alig egy méterre.Aztán kilépett a sortból is, vele együtt a tangát is levette.Ez tuti csak álom gondoltam.Csupasz puncija, a táncoló cicik ott voltak előttem. Látta rajtam nem hiszem amit látok, így odalépett, megfogta a farkamat és megszorította.
-Ébresztő!Valóban én vagyok.-mondta és hozzám simult.Ekkor hittem el, ez nem álom, tényleg itt van. Átöleltem, magamhoz húztam.Számmal kerestem a száját és hosszan megcsókoltam.Odaadóan viszonozta.Kezem elindult, felfedeztem fiatal testét. Löttyedt popsiját, lógó melleit.Ő sem tétlenkedett, kitartóan simogatta farkamat, húzogatta rajta a bőrt.Azt hittem elélvezek azonnal.Elhúztam a számat és kértem, menjünk a szobába.Derekát átölelve vezettem a hálóba.Hanyatt feküdtem az ágyon, ő rám hasalt.Újra csókolóztunk és kezeim sem maradtak tétlenek.A csók után lassan elkezdett lefelé csúszni. Végig csókolta mellemet, hasamat és szájába vette ágaskodó farkamat.A mennyben éreztem magam. Nagyon jól szopott.Lassan verte és közben szájával kényeztette.Néha egészen benyelte.Nem akartam a szájába élvezni ezért felhúztam magamhoz. Megfordultunk, ő került alulra.Én is elindultam lefelé.Hosszú percekig kényeztettem, csókoltam, szívtam a ciciket.Éreztem, hallottam mennyire tetszik neki.Lejjebb indultam a puncihoz.Először csak kivül csókoltam, simogattam.Aztán nyelvemet beljebb dugva, megkerestem a csiklót és rányomtam. Elkezdtem csak nyelvvel kényeztetni, nyalogattam, szopogattam, kőröztem rajta. Teste hullámozni kezdett, kezeivel rászorította fejemet a puncira.Még jobban a csiklóra nyomtam nyelvemet és lassan, egyenletesen mozgattam.Ívbe feszült a teste és hangosan elélvezett.Lassan hagytam csak abba a nyalást.Megvártam, míg megnyugszik.Felmásztam, ráfeküdtem és csókolni kezdtem.Visszacsókolt majd lábait felhúzva megfogta farkamat és magába dugta.Tövig nyomtam az annyira áhított punciba. Megálltam kicsit, hogy kiélvezzem ezt a helyzetet.Lassan elkezdtem baszni.Nagyon klassz érzés volt. Még mindig alig hittem.Átölelt, magához szorított így mozgott alattam. Csodás érzés volt.Gyorsabban kezdtem dugni, jó hosszan járt benne farkam.Majdnem végig ki, aztán tövig be.Éreztem gyorsabban veszi a levegőt, jobban szorít magához, erősebben mozog, aztán újra elélvezett.Nekem sem kellett sok, de inkább megálltam , kihúztam magam belőle és mellé feküdtem.Fátyolos szemekkel nézett rám.
-Nem megy?
-De igen, csak szeretnélek hátulról is megdugni.
Szó nélkül feltérdelt az ágy szélére.Mögé álltam, megcsodáltam pompás fenekét majd odaillesztettem a farkamat és egy mozdulattal felnyársaltam.Nyögött egyet, de odaadóan tartotta popsiját.Megfogtam a csípőjét és egyre gyorsabban dugtam.Szinte vadul rángattam magamra.Nem kellett sok, a látvány hogy hátulról dugom és a szűk punci izgató szorítása elég is volt hogy hatalmasat élvezzek belé.Egy pillanatra megálltam, majd finomabban , de még basztam a lucskos puncit.Lassan kezdtem elernyedni. Kihúztam magam belőle és mellé feküdtem. Niki megfordult, ráhajolt a farkamra és még szopni, nyalni kezdte.Eszméletlen jó volt.
-Nem hagyunk semmit kárba veszni, imádom a spermát.-mondta és lenyalt mindent a farkamról.Elégedettem feküdtem, nem gondoltam, hogy ez a délután ilyen pompás lesz.
-Sokkal jobb volt veled, mint a korombeli fiúkkal.Azok csak hanyatt döntenek, benyomják, löknek párat, elélveznek és kész, vagy lenyomják a fejemet, hogy szopjak.Nem gondolnak rá én is élvezni akarok.Sokat beszéltünk már erről Ivettel.Gondoltuk, hogy ki kell próbálni idősebb pasival.Nekem most sikerült és örülök neki.
Nagyon jól esett a dicséret.
-Örülök, hogy épp velem sikerült, nekem is jól esett.Nem hittem, hogy összejön veled.
Niki felkelt, bement a fürdőbe, lezuhanyozott, felöltözött és visszajött. Odaadtam neki a bérét amiért visszajött. Lehajolt, megcsókolt és megkérdezte.
-Jó volt? Mert akkor megismételhetjük.
-Nagyon klassz volt, szívesen tenném újra.
-Rendben, de csak ha megint nyalsz, mert imádom.
-Semmi akadálya, szívesen teszem.
Elment, én még feküdtem, végig gondoltam a délutánt és úgy döntöttem, nagyon szerencsés voltam ma. :)
Remélem újra meg tudom baszni, talán még másra is rávehetem, Ki tudja? Ez egy újabb történet lesz.Véletlen szex történet:


Vasárnap délután


Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az....

A feleségem, és a bátyám kutyája szeretők lettek


A bátyám egy pár hétre elutazott és kért, hogy vigyázzunk a rotijára Max-ra. A kutyának Fütyi a beceneve mivel vagy egy csonttal szaladgál körbe-körbe, vagy fekszik és a faszát nyalogatja. Az egyik éjszaka megérdeztem a bátyámat, milyen hosszú lehet Max farka és megmértük 28 c....

Az erotikus történetek címkéi :
nyelvemmel | julcsi | káromkodás | mostoha anyu | barátom lánya | altatás | crossd | köldökét | kiki | hugod |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.