Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseCsaládi történetek : Forró kaland az anyámmalMint mindig, most is álmosan ébredtem. Nem törődtem az ágyam bevetésével, a zuhanyzóba álltam és észrevettem a merevedésem. Már megint! Mostanában egyre többször van, és kínosan kell ügyelnem arra, hogy a család többi tagja ne láthassa meg. Miután végeztem, a konyhába indultam, ahol apa épp a kávéját kortyolgatta, anya pedig mosolyogva hátrapillantott a válla fölött a tűzhelynél.
- Jó reggelt, Adam!
- Neked is, anya.
- Már tegnap is meg akartam kérdezni, fiam, hogy mi a helyzet Lanával? Napok óta még csak nem is említed.
- Szakítottunk - sóhajtottam. - Nem illettünk össze.
- Ó, sajnálom - felelt apa.
Valójában csak részben volt igaz. 18 éves létemre izmos voltam, méretben is érett, Lana pedig csak egy piszkafa kislány, akivel néha jó volt enyhíteni a vágyat, de elment tőle a kedvem, ahogy a többiektől is. Olyan nőre volt szükségem, aki kerek idomokkal rendelkezik, ami csábítana. Anya leült mellém, s én nagyot nyeltem, mikor egy pillanatra mély belátást nyerhettem a dekoltázsába.
Anyám álmaim csaja volt. Iszonyat szexi, formás, nagy fenék, kicsike derék, nagyobb csípő, és a mellei...! Alig volt alkalom, hogy ne lestem volna meg, amint levetkőzik. Sőt, párszor azt is, hogy apámmal basznak, de erre nem volt sok lehetőségem, mert nem csinálták túl gyakran. Ki is ütközött, mert alapjáraton nyűgös volt - és ez a szexhiány miatti nyűg.
Miután hazaértem a suliból, hangos veszekedésre lettem figyelmes.
- Mégis mit gondolsz, miért vagyok komor? - mondta ezt apám. - Nem adsz pinát már nem is tudom, mióta! Ha igen, akkor meg látszik, hogy semmi kedved!
- Hagyd ezt, George! A szex azóta nem jó veled, hogy állandóan más nőkről áradozol.
Ezt az idiótát! Anyám egy szőke, natúr szexbomba volt, minek mást nézni?
- A szem erre való. Mintha te nem nézegetnél hapsikat! Álszent vagy, kurvára álszent - bevágta az ajtót, és én eliszkoltam inkább a szobámba. Aha, szóval ennyire nem működik! Átfutott az agyamon, milyen lenne kielégíteni őt, s ez a gondolat befészkelte magát az ágyékomba. Milyen jól lenne magam alatt érezni azt a fantasztikus testet!

Este szokásommá vált, hogy felkelek kicsit tilosban járni a pornókkal, de előtte a konyhába mentem volna... ha nem hallottam volna meg a szüleim szobájából apa állati hangját. Odaosontam, az ajtó szerencsére félig nyitva volt, így tökéletes rálátásom nyílt a szeretkezésükre! Anya hason feküdt, apa szétnyomva a csìpőjét tolta,látszott, hogy nagyon meg akar felelni. Azonnal felállt a farkam, oldalra állva kivettem, és erősen verni kezdtem. Anyát apa időközben megfordította, így a mozgó melleit is láthattam! Azt hittem, felrobbanok. Elképzeltem, hogy én tunkolhatom anya forró punciját, elöntött a vágy.
- Dugj még, ne hagyd abba! - kérte anya elfúló hangon, nagy ütemben baszták. Elhúztam a kielégülést, végig akartam nézni az aktust. Apa kicsusszant anyából, és végre láthattam, kitől örököltem a méretet. Oldalra fordultak, anya kéjesen nyögött, ahogy ismét belehatoltak. Nem fogta vissza a hangját, és ez olyan izgalomba hozott, hogy perceken belül szétspricceltem a gecim, egyenesen a nadrágomba. Egészen addig figyeltem őket és vertem a farkam, míg lüktettem, és nem titkolhattam, apám jól megkúrta az anyám. Felajzottan vonultam vissza a szobámba.

Anya hangos ajtócsapódás kíséretében ért haza délután a melóból. A nappaliban nyomkodtam a telefonom, de mikor beért, azonnal letettem. Mivel egy irodában dolgozott, fehér ing volt rajta, ami bebocsátást nyert őrjítő melleire, és a feszes fekete nadrágja, amitől már most izgalomba kerültem. Apa éjszakás volt, szóval enyém volt a terep!
- Mi a baj? - kérdeztem, mert feldúlt arca nem tükrözött sok jót.
Leült elém a fotelba.
- Apád. Olyanokkal vádol, hogy kettéáll a fülem!
Tegnap este másod állt ketté, gondoltam magamban.
- Mikkel?
- Hogy kavarok a főnökkel. Én! Kicsapta a balhét az épületben, és a főnök mindezt látta. Szerinted? Mennyire van elegem belőle? Az egész életemet tönkre akarja tenni? - ekkor elsírta magát, és előre dőlt. Sajnáltam anyámat, ezért megöleltem, de a kéj is vezérelt. Hüppögött a vállamon, én a hátát simogattam, majd észrevétlenül egyre lejjebb haladtam, egészen a csípőjéig. Elhúzódott, arca könnyáztatta volt, de megfejhetetlen.
- Mi lenne velem nélküled, Adam!? - keze az arcomhoz vándorolt, s én éreztem a merevedésem. Észre fogja venni...
- Ó, ezt én váltottam ki? - apró mosoly játszott az ajkán. Elöntött a pír.
- Hát tudod, hogy működik, ha egy jó nő ilyen közel van...
- Szerinted jó nő vagyok? - szemei csillogtak.
- Tökéletes. Minden helyzetben.
Most rajta volt a sor, hogy piruljon, picit elhúzódott.
- Kicsim, ez olyan kellemetlen...
- Ne érezd annak - súgtam kéjesen, és közel megcsókoltam, erősen, állatiasan. Mikor elengedtem, csak nézett, de úgy láttam, tetszik neki.
- Adam...
- Elég a hallgatásból, anya - hátradöntöttem a fotelben, és mivel ránehezedtem, nem tudott mozdulni. Letéptem róla az inget, rózsaszín melltartóját is lerángattam, a mellei tökéletesen tárultak elém. Te jó ég! Alsói következtek, de a bugyival még vártam, különben nem adok a helyzetre, és helyben megbaszom.
- Ahhh, ha tudnád, milyen régóta vártam erre...
A melleire cuppantam, miközben a farkamat kezdtem verni. Mocorgott, nyöszörgött, de nem engedtem.
- Adam, ez nem helyes, szállj le rólam...
- Az nem helyes, ahogy élsz - feleltem, és tövig a szájába nyomtam a faszom. Felnyögtem. Nem győztem dugni a száját, egyik kezem a mellét simogatta.
- Meglestelek, akárhányszor csak tudtalak - lihegtem. - Tegnap is, mikor apa szétkefélt. De tudom, hogy nem vagy kielégülve. Olyan szexszel ajándékozlak meg, hogy nem vágysz másra soha többé!
Fuldokolva szedtem ki belőle a szerszámom, szó nélkül felrángattam, és az ágyra dobtam.
- Adam, szívem, ne...!
Azonnal ránehezedtem, szétnyaltam a lucskos punciját, és mikor belehatoltam, az felért a mennyországgal. Fantasztikus volt! Erősen basztam, ki akartam használni a fölényem, a melleit pirosra markoltam. Még ellenkezett picit, aztán átadta magát nekem, úgyhogy mikor beleengedtem a nedűm, kicsusszant belőlem, és elkezdett szopni. A haját markolva húztam magamra, simogattam a testét, aztán kutyapózra fordítottam, és ismét mehetett elölről. Csodás feneke immáron alattam hullámzott, markoltam és rácsaptam; apával soha nem voltak ilyen nyögései, vonaglásai. Hihetetlen szexi hanggal élvezett el, utána rögtön én is, de nem szálltam ki belőle, csak méginkább rádőltem, hagyva, hogy a gecim beterítse a bensejét. Fogtam a csípőjét, rácsókoltam a vállára, lihegtünk mindketten.
- Nem is tudom, mikor éreztem utoljára ilyet - mondta, és eldőlt az ágyon. Rám mosolygott, mikor leértem mellé, szó nélkül felém fordult, és megcsókolt. A melleit simogattam.
- Akarod, hogy még több legyen?
- Hát persze! Örökké!
Ezután a konyhában dugtam meg, és mikor lehetőségünk volt rá, mindig csináltuk. Anyám volt a szexrobotom.Véletlen szex történet:


Bdsm sztori
Mielőtt elkezdeném és a konkrét tárgyra térnék muszáj kitérjek a körülményekre. Igazából nem csak a bondage az ami lázba hoz hanem, a bdsm, és vonzódóm bizonyos dolgokhoz is szóval a fétis-t sem vetem meg. Elsősorban a megalázás az amit kedvelek. Mint utóbb k....

A hûséges asszony


A hûséges asszony

Vagy huszonöt évvel ezelõtt amikor még aránylag hûséges volt a feleségem a szomszéd albérlõ megkért nézzünk rá a csemetéére,mert elmennek két hétre nyaralni a férjével.Persze rögtön mondtuk mind a ketten,hogy ráfigyelünk,de az asszony külön....

Az erotikus történetek címkéi :
cuckold | a záróizmon | egy kiéhezett anya történ | szőrszálak | dédi | főnök lánya | szüzlány | lányunk | kisfasz | akasztott | mélytorok | kutyánk | öklözni | gót | ismerős | teje | tanárral | subrab | vasútállomás | ikrek | megélhetési | lábujjai | megerőszakolta | alain | Ăşr |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.