Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBékülős szexUtálom a hétfőket. Főleg az olyan esős, szeles téli hétfőket, mint a mai. Ráadásul reggel Dáviddal is összevesztünk, a szokásos kis semmiségeken, de akkoris. Nem vagyunk együtt régóta, így még mindkettőnkben ég a vágy egymás iránt a nap 24 órájában. Nehéz volt megállni, hogy ne írjak neki suli alatt.
Mire hazaértem teljesen szétáztam az esőtől, majd megfagytam. Gyorsan ledobáltam a ruháimat a fürdő felé menet, előkaptam a kedvenc fekete csipkés tangámat és a hozzávaló melltartómat.
Egy ideig csak folyattam a forró feszes, hegyke melleimre, lapos hasamra és kemény, kerek popsimra. Mikor kiléptem a kádból kifésültem nedves, szőkésbarna hajamat. A köntösöm mellé már fel volt akasztva a fekete-piros kockás inge, imádtam rajta ezt az inget. Most belebújtam, de nem gomboltam be és mélyen beszívtam az illatát.
Egyszercsak kinyílt mögöttem az ajtó, nem fordultam meg, tudtam, hogy csak ő lehet. Hátulról átkarolt, félredobta a nyakamból a hajamat és megpuszilt. Megremegtem, annyira vágytam már az érintésére.
- Szia, Bébi-suttogta a fülembe.
- Szia, már nem haragszol?- nekinyomtam a csípőmet.
Éreztem, hogy gyorsabban kapkodja a levegőt, de visszafogta magát.
- Dehogynem, teljesen ki vagyok. Itt rengeteg engesztelésre lesz szükség.
Elmosolyodtam. Tudtam, hogy a nap további része mindenért kárpótolni fog. Áthajolt a vállam fölött és megcsókolt, én hátranyúltam és beletúrtam a hajába, de közben nem hagytam abba a fenekem körkörös mozgatását. A keze lassan felcsúszott a hasamon és megmarkolta mellem. A másik kezével a combomat simogatta, nagyon szereti ezt a részemet.
- Imádom, mikor az én cuccaimban vagy, teljesen beindulok tőle.- súgta a fülembe.
Hátranyúltam és simogatni kezdtem a combját. Éreztem, hogy a popsim már megtette a hatását, de ennél ma sokkal többet kell alkotnom. Hirtelen rámarkoltam a farkára. A hirtelen mozdulattól felnyögött majd szinte a popsimhoz tapasztotta magát. Egy kis ideig simogattam és markolásztam a merevedését, aztán maga felé fordított. Egyszercsak maga felé fordított és óvatosan letűrte a vállamról az ingét, végig simítva ezzel a karomat és a mellem oldalát. Felkapott és a falhoz nyomott, ezt imádom. Teljesen begőzölök tőle. Vadul csókolózni kezdtünk és közben keményen markolászta a fenekem. Majd átvitt a szobámba és az íróasztalomra ültetett. Széttárta a lábam és a belsőcombomat kezdte puszilgatni a térdhajlatomtól felfelé. Kirázott a hideg az izgalomtól. Már majdnem a puncimnál volt, amikor megállt, apró kört írt le a combomon a puszijaival. Az őrületbe akart kergetni, azt várta, hogy könyörögjek.
- Kérlek- nyögtem.
Puszit lehelt a bugyim keresztül a puncimra, aztán lehúzta rólam és végre belekezdett. Először hirtelen belémnyalt, aztán a csiklómat kezdte izgatni, ördögi ügyességgel. Kis idő múlva belémdugta az egyik ujját, majd mégegyet és először óvatosan, majd keményen kezdett ujjazni, miközben a nyelvével is izgatott. Nem kellett sok, hogy a csúcsra érjek, de ettől csak mégjobban elvesztettem az eszem. Lecsúsztam az asztalról és egy gyors mozdulattal letéptem róla a szakadt edző-pólóját. Vadul megcsókolt, aztán én áttértem az arcára, a nyakára, a gyönyörű kockás hasára aztán letérdeltem elé. Pillanatok alatt lerántottam róla a nadrágot, a boxerével együtt. A farka már majdnem teljesen merev volt. Rátettem a kezem, megmarkoltam és kicsit körkörösen mozgatni kezdtem a kezemet fel-le. Aztán a nyelvemmel játszadozni kezdtem a makkján. Teljesen lehúztam a bőrt a farkán és bekaptam. Nyalogattam, puszilgattam és játszadoztam vele. Egyre gyorsabban kapkodta a levegőt.
- Ó Bébi, most megduglak. Olyan keményen, ahogy még sose!- nyögte én pedig egy utolsó puszit nyomtam a farkára, aztán fölálltam.
Megint felemelt és visszarakott az asztalra, óvatosan a puncimhoz illesztette a farkát és egyetlen gyors mozdulattal tövig belémhatolt. Hatalmasat nyögtem, mert jókora hímtagja teljesen kitöltött belülről.
Mialatt ki-be járt bennem, félkézzel kikapcsolta a melltartómat és a szájába vette a mellbimbómat. A fogával összecsippentette és óvatosan meghúzta. Benyúlt a combom alá és megint a falhoz vágott, egyre keményebben baszott, mert ez nem szeretkezés volt, hanem sokkal keményebb és vadabb vágy annál. Aztán éreztem, hogy elveszti az irányítást a teste felett és artikulálatlanul felnyögött, én még egyszer beletúrtam a hajába és magamhoz húztam a fejét, hogy megcsókoljam. Odavitt az ágyhoz, lefektetett, majd bebújt mellém a takaró alá.
- Nagyon szeretlek, Dávid.-suttogtam és hozzábújtam, olyan szorosan, ahogy csak bírtam.
- Én is téged Kincsem, te vagy a legjobb dolog az életemben.- mondta majd megpuszilta a homlokomat és még jobban magához húzott.Véletlen szex történet:


Egy éjszaka anyámmal, teljes szex történet


Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett....

A sperma megtette a hatását


Már a vizsgaidőszak eleje óta vártam a mai napot. Végre megvan az utolsó vizsgám is és holnap indulhatok le a Balatonhoz a barátnőim után. A Három Grácia (ahogy anyám nevez minket) egy hetet tölt a Magyar tengernél. Az egyikünk, Ági német szakon tanul az egyetemen, a második csaj....

Az erotikus történetek címkéi :
100 | beöntés | sz?ke | hárman basztak | álom | aranka | tünd | apuka | anya csiklója | főbérlő |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.