Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseKarcsi és Niki - A beöntésSokáig jártam egy Karcsi nevű sráccal. Igen jó fej volt, nagyokat lehetett vele dumálni, mindenhez hozzá tudott szólni. Szóval nagyon csíptem a hapsit.
Szexuálisan viszont elég furcsa volt. Olyanokat kellett vele játszani, hogy bekötötte a szememet, valamit bedugott a fenekembe, és ki kellett találnom, hogy mi az. Elöször csak toll, ceruza, és hasonlók voltak a feladványok, de később már kiskanál, csavarhúzó nyele és hasonlók is előkerültek. Persze soha nem tudtam kitalálni mi micsoda. Néha majdnem elröhögtem magam, hogy egy egyébként tényleg szuper srác hogy lehet ennyire gyerekes. A dolog nem volt kellemetlen, minden be volt alaposan krémezve, csak egy kis bizsergés volt a fenekem táján, semmi több.
Egyszer éppen rossz hangulatban voltam valamiért, és megmondtam neki, hogy mennyire hülye dolognak tartom ezt a játékot. Nem szólt semmit, de látszott rajta, hogy rosszul esett neki. Rögtön meg is bántam, hogy szóltam, de már késő volt. Sokáig nem is hívott telefonon. Én untam meg előbb a dolgot, és felhívtam.
Mondtam neki, hogy bármit csinálhat velem, bármit bedughat a fenekembe, csak jelentkezzen már. Hetente két - három alkalommal ki fogom bírni, hogy a fenekembe dugdosson valamit, gondoltam magamban.
Közben többször találkoztunk, moziban voltunk, minden ment úgy mint régen. Egyszer aztán megint kezdődött a játék. Kérdezte, hogy emlékszem - e az ígéretemre. Igazából már rég kiment a fejemből a dolog, de persze igent mondtam.
Megint bekötötte a szemem, levetkőztetett, le kellett nagy terpeszben térdelnem és előrehajolnom. Igen ám, de most ez már nem volt elég, a két csuklómat is összekötötte, és úgy kellett könyökölnöm. Először tiltakoztam, de mindig az ígéretemet emlegette. Nem akartam a srácot elveszíteni, inkább hagytam magam.
Kényelmetlen helyzet volt, de nem tart örökké, gondoltam. Kis idő múlva visszajött, és valami nagy hideg tárgyat tuszkolt a szétterpesztett combjaim közé. Hátrafordítottam a fejem, de semmit nem láttam a kötéstől. Kérdeztem mi az, de nem mondta meg. Akkor még nem tudtam, hogy egy műanyag lavórról van szó.
Szokás szerint egyik ujjával bekrémezte a nyílást, kicsit megforgatta benne az ujját, majd feldugott valamit, ami egy ceruzánál vastagabb volt. Ez egy toll, mondtam büszkén. Várj még, válaszolta. Néhány pillanat múlva valami melegség kezdett áradni belém. Ösztönösen oda akartam nyúlni, de a kezeim össze voltak kötve. Ne ficánkolj, mondta, ha kicsúszik a cső, minden csupa víz lesz. Akkor hagyd abba, mondtam már hangosan, mert a melegség megállíthatatlanul tört bennem utat, és kezdtem magam igen kellemetlenül érezni. Azonnal ki kell mennem, mondtam még hangosabban. A lavórba kiengedheted, válaszolta.
Ne hülyéskedj, mondtam, mindent rögtön összecsinálok. Ahogy felegyenesedtem, rögtön minden nyomás a végbélnyílásomra nehezedett, és nem tudtam tovább visszatartani. Nagy része a lavórba ment, de egy kevés ki is fröcsögött. A cső vége sem volt már bennem, megkönnyebbültem. Összekötött csuklóimmal sikerült a kötést levenni a szememről.
Sosem felejtem el, amit láttam. Karcsi ott állt mögöttem, egyik kezében tartotta a kis tartályt, másikban a cső végét, az arca teljesen ki volt vörösödve, csöpögött róla a veríték, és a szemeivel valahova a végtelenbe bámult. Mintha nem is ő lett volna. Meg sem tudtam szólalni, pedig lett volna mit mondanom.
Ahogy magához tért, lenézett a nadrágjára. Én is követtem a tekintetét. A slicce mellett egy nagy nedves folt volt. Elélveztél, kérdeztem. Nem, mondta, csak kicsit nedves lett. Akkor értettem meg, hogy számára ez a "játék" mennyire izgató. Végre kiszabadította a csuklóimat, gyorsan kiszaladtam a fürdőszobába és lezuhanyoztam. Mikor visszamentem, már rajta sem volt semmi. Ráguggoltam, és magam vezettem be a fenekembe a fütyijét. Pár mozdulat után már készen is voltunk. Megint mehettem ki a fürdőszobába, a zuhannyal kiöblíteni magam. Mire visszaértem, már aludt.
Nem tudtam haragudni rá. Egy nagy gyereket láttam benne.
Hát ennyi volt a történet. Nem kedveltem meg sem a beöntést, sem a fenékbe dugást, de elfogadom azt hogy van olyan férfi, akit ez nagyon fel tud izgatni.
Néha az ember elvisel egy kis kellemetlenséget a másik kedvéért.Véletlen szex történet:


A biztosítási ügynök megkapta a faszom


Előjáték

Kopogtatnak. Kinézek az ablakon, s látom, hogy megint a „biztosítós csaj”. Erőteljes, festett vörös, és harsány. Halkan elkáromkodom magam. Ezt megint nehéz lesz lerázni. Már amikor a múltkor itt járt, az asszony sem nagyon tudott kibújni az újabb lá....

Női bugyis fasz


Egy sztorit szeretnék elmesélni, azok közül, amik eddig történtek velem. Volt jónéhány, de ez az egy felejthetetlen volt.

Bi srác vagyok, 25 éves, kissé lányos külsővel. (vékony test, formás popsi) Szeretem a szexi női ruhákat, nőkön és magamon, vagy a partnereme....

Az erotikus történetek címkéi :
dzsigoló | egy igaz | öltözve | hab | fiatal52 | craving | tortur | birkózás | 11 év | tsz |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.