Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseTúl a barátságon, hetero szexMár hónapok óta ismerjük egymást. Nagyon édes fiú, jó barátok vagyunk. Ugyan voltak súrlódások, de melyik barátságban nincsenek. Szóval teljesen megbízom benne, valahogy így érzem ö az egyetlen, akinek mindent elmondhatok képfélelem nélkül. Megbeszéltük a találkozót, amire egy hétfői napon került sor. Soha nem felejtem el, életem egyik legszebb napja volt. Nem is láttam, hogy közeledik, a telefonommal játszottam. Odajött hozzám, most sem mert csókkal köszönni, mint előző két találkozásunkkor sem. Zavarban volt, ahogy én is, de nem mutattam. Felálltam mikor odajött, csak mosolygott, én pedig boldog voltam, hogy újra láthatom őt. Sokat beszélhettünk, a csókcsatáinkat sosem felejtem el.
Egy-egy ilyen után, ahogy hozzám simult éreztem, hogy felállt neki. Olyan helyre mentünk, ahol nem voltak sokan, bevezetett a hatalmas fák közé. Egy ideig csókolóztunk, és ujjaival izgatta a csiklómat, és ujjazott, már ettől elélveztem. Ő nagyon jól tudta, hogy hamar fel tud húzni. És csak játszadozott velem.

Aztán csók közben kigombolta a nadrágom, ami lecsúszott, és lassan meleg kezével a tangától is megszabadított. Majd elém térdelt, és a nyelvével kezdett izgatni, a csiklómat, kényeztette először lassan, aztán egyre gyorsabban, majd pedig szívogatni kezdte, ami iszonyúan jó érzés volt, ekkor mentem el megint.
Ezzel persze nem volt vége. Ő is megkapta a magáét, amiért a mai napig hálás nekem, sokszor visszaemlékszik rá, most is pedig hónapokkal ezelőtt történt, és mégis mindkettőnknek olyan mintha tegnap lett volna. Egy darabig elkísért, hosszú, mély, szenvedélyes csókkal váltunk el. Néha a szívem még most is meg - meg dobban, ha rá gondolok. De a barát, az barát, és nem több, nem igaz?

Újra találkoztunk. Elmentünk a szokásos helyünkre, út közben végig beszélgettünk, és észrevettem, hogy most is zavarban van, ez volt az oka, hogy meg sem mert csókolni. Persze nagyon meresztgette szemét a melleimre, még oda is nyúlt, és a combjaimat simogatta, de nem mert megcsókolni.

Végül elértük utunk célját. Egymásra néztünk, simogatni kezdett, és már nem volt zavarban. Megcsókolt, jó hosszan, szenvedélyesen, mélyen, most igazán azt éreztem, hogy kíván. Benyúlt a felsőm alá és a melleimet simogatta, a mellbimbómat izgatta, míg meg nem keményedett. Többször kimondta, hogy kíván, és ez annyira jól esett, jó volt hallani tőle.

Kioldottam az övemet, és ujjával a csiklómat izgatta, nagyon rövid ideig, aztán középső ujját belém mártotta, és nagyon mélyen ujjazott. Olyan jól csinálta, hogy pár perc után el is mentem. Mikor én szabad utat adtam neki, akkor ő is nekem, így eközben én is tudtam a kukacát simogatni. Mikor az ujjazás abbamaradt, letolta a nadrágom.

Aztán hirtelen ötlettől vezérelve, kezembe fogtam kukacát és puncimhoz vezettem. Így folytattuk tovább, hogy már kukacával simogatta a csiklómat, és sikerült egy picit belém hatolnia, ha nem is teljesen, de egy kicsit érezhettem magamban, főleg azt, hogy mennyire forró volt. Hallottam a sóhajait, a nyögéseit, és néha meg is remegett közben. Nagyon jó volt ezeket mind hallani és érezni.

Aztán picit megijedtem, hogy mi lesz, ha belém élvez, hisz nem volt rajta óvszer, de erre figyelt és kontrollálta magát. És ha úgy alakult volna, nálam volt gumi, így nem kellett volna abbahagynunk a cél előtt. Szóval megijedtem, és súgtam neki, hogy hagyjuk abba, mielőtt baj lesz, még le is nyúltam a kukacához, hogy kivegyem, de ő csak mosolygott, és elkezdett gyorsan mozogni bennem. Nem hallotta, hogy mit mondtam neki.

Erre a mozgásra is, ahogy az ujjazásra is, elmentem egyszer, a percek repültek így, ahogy felvettük a ritmust, és együtt mozogtunk, de ezt tönkretette egyetlen pillanat. Mégpedig az, hogy hangokat hallottunk, gyorsan szétváltunk, felkapkodtuk a nadrágot, és ekkor az én jó barátom meglátta, hogy néz minket valaki.

Így hazavágta az egészet, és inkább elmentünk. Út közben találkoztunk azzal, aki nézett minket, és a barátom iszonyú mérges lett. Nekiállt vele ordibálni, meg fenyegetőzni. Én meg vagy négyszer rászóltam hogy ne álljon le veszekedni. De nem lehetett lenyugtatni.
Utána mondta, hogy mennyire sajnálja, hogy nem jutottunk tovább, és még mindig mérgelődött. Ez azért jól esett , mert ez igazolta, hogy ő is akarta volna tovább. Legalább annyira, mint én.Véletlen szex történet:


Mélytorok a szerelőkkel


Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy f....

A hűséges kutya (animal szex)


Barátaim elutaztak. Megkértek költözzek a házukba, hogy legyen ott valaki és így házi kedvencüket, egy óriás schnauzert, sem kell panzióztatniuk.
Napjaim jellemzően semmittevésben teltek. Olvastam. Filmet néztem. Napoztam.
Minden nap csupaszon feküdtem ki a teraszra. Az....

Az erotikus történetek címkéi :
veszprém | nagyanyám | operatőr | szabadban | bosszu | favágó | megcsapott az olcsó | ruha nélkül | 2 lány | szétkefél |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.