Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzexalbérletPár éve egy kétszobás lakást vettem egy kisvárosban befektetési céllal, úgy gondoltam, bérbe adom. Megmutattam barátomnak, Bélának is a kéglit. Béla a hatvanas évei elején járt ( én 55 voltam), de folyton fiatal csajokkal mászkált. Elmondása szerint a húsz év alatti lányok az igaziak. Az sem zavarta, hogy egyébként nős volt, felesége korabeli asszony, aki vagy elnézte neki effajta hóbortját, vagy ügyesen titkolta előle.

Egyszer Béla rám csörgött, hogy kiadtam-e már a lakást? Mondtam, hogy még nem, de miért érdekli? Van egy kis ismerőse, akinek momentán nincs hol meghúznia magát, találkozzunk a lakásomnál. A megbeszélt időpontban Béla ott várt rám egy 19 év körüli lánnyal. Brigi fekete hajú, kreol bőrű, jó alakú, szép arcú lány volt, nem is értettem miért van Bélával. Biztosan nem a pénzéért, gondoltam kajánul.

Béla elmondta, hogy Briginek most nincs hol laknia, s arra gondolt, átmenetileg beköltözhetne a kiadó lakásomba. Persze bérleti díjra nincs pénze, de megoldhatnánk úgy, hogy néha feljönnék hozzá, s Brigi kedves lenne.

Tudtam, hogy Béla „nagy mágus”, de azért meglepett az ötletével. Félrehívtam kicsit, hogy beszéljük meg a dolgot.

– Figyelj!- mondta. – Sok fiatal csajom volt már. Nem költök rájuk sokat, veszek nekik apróbb ajándékokat, feltöltöm a telefonkártyájukat, ők pedig nagyon hálásak.

– Szexért cserébe adjam ki a lakásomat?! Ez nem az én világom- mondtam.

– Ne csinálj belőle nagy ügyet! Hetente feljössz Brigihez, én már megbeszéltem vele, benne van a dologban.

– Ezt át kell gondolnom!- feleltem.

– Gondold át, de ha nem akarod, én nem erőltetem. Látom, nem igazán tetszik az ötlet.

Megegyeztünk, hogy átgondolom még, aztán holnap délelőtt visszatérünk rá.

Este gondolkodtam Béla ajánlatán. Elképzeltem Brigit meztelenül, s azonnal merevedésem lett. Régen keféltem már ilyen fiatal csajjal, a farkamra hallgatva, úgy döntöttem, próbáljuk meg. Másnap a lakásban találkoztam a barátommal és Brigivel. Megbeszéltük, hogy hetente egy alkalommal, kedd délutánonként felmegyek a lányhoz. Megkérdeztem Brigit, biztosan akarja-e a lakást ilyen feltétellel, azt mondta, neki megfelel, hát megkötöttük az „üzletet”.

Eljött az első kedd, izgatottan mentem fel a lakásba. Brigi mosolyogva fogadott, nem látszott rajta különösebb izgalom, mintha nem is „azért” mentem volna fel hozzá. Combközépig érő szoknya és egy rövid ujjú felső volt rajta, ami alig takarta a hasát, dekoltázsából kivillantak domborulatai. Leültünk a kanapéra kicsit beszélgettünk. Egy negyedóra után már egészen jó hangulatban folyt a diskurzus, azon gondolkodtam, hogyan kellene a tárgyra térni, mikor Brigi felállt, elém lépett és elkezdte felfelé húzogatni szoknyáját, ki- ki villantva rózsaszín bugyiját, közben a csípőjét ringatta, mintha erotikus táncot lejtene. Hátat fordított nekem, két ujjával lejjebb tolta bugyiját a combján, a szoknya alól kivillant formás popsija. Fenekét az arcom előtt ringatta, amitől a farkam teljesen megkeményedett, ki akart törni a gatyámból. Megpaskoltam a fenekét, majd hátulról benyúltam a lábai közé, végig simítottam punciját, ujjaimat becsúsztattam szeméremajkai közé. Kicsit előredőlt, így láthattam duzzadt szeméremajkait. Lassú mozdulattal elkezdte letolni bugyiját egészen a bokájáig, kilépett belőle, felém fordulva a hasáig emelte szoknyáját, hogy megcsodálhassam borotvált, rózsaszín punciját. Megőrjített a látvány!

Kigomboltam nadrágomat, lejjebb toltam, s elővettem már keményen álló farkam. Brigi elém térdelt, kezébe vette szerszámomat, majd elkezdte nyalogatni, de nem vette a szájába. Egy kis időre abbahagyva kényeztetésemet, kigombolta felsőjét, nem viselt melltartót, így azonnal előbukkantak ringó mellei. Ledobta a felsőt, előrehajolt, most már szájába vette faszomat, elkezdte szopni. Jobb kezével farkam tövét markolta, bal kezével tenyerébe fogta zacskómat, úgy szívta farkamat, hogy azt hittem azonnal elélvezek. Most már szerettem volna behatolni a rózsaszín punciba, ezért kivettem szájából a farkamat, ledobtam a nadrágomat, gatyámat, Brigit feltérdeltettem a kanapéra, majd szoknyáját felhajtva, farkamat szeméremajkai közé fúrtam. Makkommal kicsit simogattam punciját, éreztem, hogy nedvesedik, majd óvatosan tövig toltam a nyílásba. Brigi halkan felnyögött. Seggét két kézre fogva ütemesen baszni kezdtem szűk pináját.

Szerettem volna teljesen kiélvezni a helyzetet, ezért pár perc múlva kivettem farkamat, megfordítottam, hogy lássam a melleit is. Megemelte a fenekét, lehúztam a szoknyáját, aztán betérdeltem széttárt lábai közé, hogy rózsaszín puncijába döfjem szerszámomat. Fejét hátrahajtva, lehunyt szemmel élvezte, ahogy farkam ütemesen mozgott barlangocskájában, közben simogattam kemény melleit. Gondoltam, megmutatom, mire képesek az ötvenesek, úgy megbaszom, ahogy még senki! Gyorsítottam a tempón, Brigi egyre gyorsabban vette a levegőt, teste megfeszült, apró sikolyok közepette élvezett el. Én is éreztem közeleg az ejakulációm, kihúztam a farkam és a hasára ürítettem magomat.

– Hú, nem gondoltam, hogy így fogom élvezni- mondta Brigi, még mindig a hátán fekve.

Felkelt, letörölte hasáról spermámat, mindketten felöltöztünk. Alig köszöntem el tőle, máris vártam, hogy újra kedd legyen. A további keddjeink is hasonló élvezeteket hoztak, igyekeztem mindent kipróbálni Brigivel, amit csak lehetett, hatalmas orgazmusokat élt át velem.

Három hónapig lakott ott, akkor megismerkedett egy sráccal, hozzá költözött. A lakást kiadtam egy családnak, most már csak a lakbérért megyek fel, havonta egyszer.Véletlen szex történet:


Bekötött szemmel szex


Bekötött szemmel szex

Bizonyára Ön is látott már olyan jelenetet erotikus- vagy szexfilmben, mikor a pár egyik tagjának szemét kendõvel bekötötték. Ez az erotikus játék, mikor a bekötött szemû fél feszült izgalommal várja, mikor, milyen új testrészeket von be a sz....

A leszbikus tanárnő 2


Néztem ahogy felül a tanári asztalra és feljebb húzza magán a szoknyát.Nem volt rajta bugyi!Húsos punciját ujjnyi vastag fekete szőrcsík díszítette.
-Tetszik?-kérdezte halkan miközben bal kezének mutatójjával végigsimított a szőrcsíkon.
-Igen...-suttogtam.
....

Az erotikus történetek címkéi :
cuckol | feleségem kölcsönben | két faszt | unokatest | szexbarát | feleségem és anyosom | keményen | első vibrátor | legjobb barátom | szoros |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.