Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseSzex kismellû nõvel - sztoriSzex kismellû nõvel - sztori

Ez a történet egy nyáron esett meg velem.15 éves voltam.Ezután jelenidõben írok az akkori szexrõl.

Én Tiszakisházán,egy Csongrád-megyei kisvárosban élek.Az unokatestvérem,Erika meglátogatott minket a nyáron.Vonattal érkezett(Sopronból).


Õ egy 14 éves lány,közepes méretû,formás mellekkel és gyönyörû alakkal.


Vendégségének második napján a szüleimnek egy jótékonysági rendezvényre kellet menniük,Kecskemétre(ugyanis gazdagok vagyunk).


Kora reggel indultak,nekünk hagytak otthon ételt.


Mire mi felkeltünk már rég elmentek.Megreggeliztünk majd beszélgettünk kicsit.Úgy 10 óra fele nekem támadt egy remek ötletem:mivel úgyis borzasztó kánikula van fürödhetnénk egyet a medencénkben.


Erikának nagyon tetszett az ötlet.


Mindketten átöltöztünk:neki egy nagyon szexi,amerikai zászló mintás bikinije volt,ami remekül kiemelte a melleit,én pedig egy fekete,feszülõs boxer fürdõnadrágot vettem fel.


Bementünk az élménymedencébe,remekül szórakoztunk.11 fele Erika nagyon megszomjazott.


Mondtam,hogy hozok neki inni,de mit kér,azt mondta,hogy kólát.Úgyhogy kiültem a medence partjára,ahol volt egy kis hûtõszekrény.Eközben Erika is odajött és félig kiemelkedett a vízbõl,így nagyon jól beláttam a bikinifelsõjébe,amitõl persze egybõl felállt a 18 cm-es faszom.Ezt persze azonnal észrevette Erika is,így mikor felé nyújtottam a kólát kiütötte a kezembõl,a gatyámhoz kapott,lerántotta és bekapta a faszomat a tövéig,majd nagyon érzékien elkezdett szopni,elõször kicsit meglepõdtem,de nemsokára nagyon elkezdtem élvezni a dolgot,hisz Erika remekül szopott.
Most jöjjön a folytatás:

Erika már nagyon keményen szopott,teljesen bekapva a faszomat.Még soha egyetlen lány sem szopott le olyan jól,mint õ,pedig én nagy szexelõ hírében álltam az egész iskolában és rengeteg lánnyal voltam már.Nemsokára éreztem,hogy mindjárt eldurranok,Erika pedig mindent beleadott a szopásba.


Úgy egy perc múlva hatalmasat élveztem.Erika nem nyelte le,így az ondó az arcára és a melleire folyt.


Ahogy ott állt a vízben,ondótól csöpögõ arccal,láttam rajta,hogy sokkal többet akar,mint egy egyszerû szopás,és nekem sem lett volna ellenemre egy kiadós dugás.


Levette a bikinifelsõjét -így elõbukkant gyönyörû melle- és odadobta nekem,én pedig letöröltem vele az ondót a faszomról,majd félredobtam.Beugrottam a vízbe,Erika pedig kimászott és levette a bikinialsóját is,majd letörölte vele arcáról az ondót.

Leült a medence partjára,hátul megtámaszkodott a kezein,lábát szétnyitotta a térdét pedig felhúzta,


így nagyon jól láttam gyönyörû,borotvált pináját.


Közelebb léptem és elkezdtem simogatni,majd odahajoltam és finoman bedugtam a nyelvemet a puncijába és elkezdtem izgatni,õ halkan felsikkantott.


Miután vagy öt percig kényeztettem a nyelvemmel,abbahagytam,megsimogattam és bedugtam a mutatóujjamat és elkezdtem ujjazni.Nemsokára már két,majd három ujjal csináltam.Ezután kihúztam az ujjaimat és bedugtam az egész kezemet és keményen elkezdtem öklözni.Erika hangosan sikítozott,de én nem törõdtem vele.Kb.15 percig csináltam,mikor Erika egy hatalmas sikítással elélvezett.

Kimásztam a vízbõl,Erika pedig felállt,összeölelkeztünk és csókolóztunk.Közben én a seggét markolásztam míg õ a faszomat húzogatta.


Nemsokára abbahagytuk és odamentünk az egyik napozóágyhoz.Én lefeküdtem,Erika pedig ráült meredezõ faszomra és hátradõlt.


Miközben ugrált a faszomon én a melleit tapiztam.


Legalább fél órán át tartott az a nagyszerû érzés,ahogy meglovagolja a faszomat az én szexi unokatesóm.Majd mind a ketten -Erika óriási sikítással- elélveztünk

Ezután lezuhanyoztunk,és megbeszéltük,hogy soha senkinek nem beszélünk arról,ami köztünk történt.


Az biztos,hogy soha nem fogom elfelejteni ezt a csodálatos baszást.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


A sheriff partiban


Seriffnek lenni a kis városomban rengeteg - jó néhány leíratlan - mellékessel jár. Eltekintve a soronkívüliségtől a fodrásznál és az ingyen moziba járástól, volt néhány pénzügyi előnye is. Rengeteg középiskolás járt a dülő utakon a farmok között és a vízvezető árkok....

Inceszt történet


Átlagos 16 éves fiú vagyok. A szüleim még gyermekkoromban elváltak. Édesanyámmal élek egy kisvárosban. Van egy nővérem aki 10 évvel idősebb nálam. Mikor 18 lett elköltözött tőlünk a nagyvárosba és azóta is ott él. Csak hetente egyszer látjuk. A kapcsolatunk nem volt túl jó....

Az erotikus történetek címkéi :
a mi első hármasunk | marcell | a vadász fegyvere | fűrdőruha | sós | festés | beszél | siklóval | molly | félig részegen |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.