Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseTerhes szex JudittalEgy négyemeletes ház harmadik emeletén lakunk a feleségemmel. Huszonhat éve vagyunk házasok, lányunk miután elvégezte az egyetemet, másik városban talált munkát, így odaköltözött. Pár éve költözött a szomszéd lakásba egy fiatal, gyermektelen pár, Gábor és Judit. Hamar összebarátkoztunk velük, időnként összejártunk kártyázni, beszélgetni. A két asszony különösen jóban lett egymással, gyakran kávézgattak együtt, hol nálunk, hol náluk. Judit nagyon szemrevaló teremtés volt, fekete hajú, szép arcú nő, jó alakkal. Sokszor megakadt a szemem rajta, s bár a Mónival, a feleségemmel harmonikus kapcsolatban éltünk, bizony szívesen „bevállaltam” volna Judittal egy numerát. Judit állapotos lett, egy idő után megosztották velünk is a hírt. Szemlátomást gömbölyödött, ami jól állt neki, még vonzóbb lett számomra.

Úgy a hetedik hónapban lehetett már, mikor a feleségem beszélgetésünk során elszólta magát, hogy Judit mostanában kicsit nyűgös. Kérdeztem, hogy miért? Móni elmondta, hogy Judit panaszkodott neki, Gábor már egy hónapja nem szexel vele, s neki nagyon hiányzik az együttlét, régebben szinte naponta összebújtak. Gábor a magzatra való tekintettel nem akar lefeküdni vele.

– Butaság!- mondtam- Mi is szexeltünk annak idején, mégsem lett semmi baja a lányunknak. Másra terelődött a szó, de engem nem hagyott nyugodni a gondolat.

Másnap délelőtt, mikor a feleségem és Gábor sem voltak otthon, átmentem Judithoz valami ürüggyel. Megkínált egy csésze kávéval, beszélgettünk.

– Mostanában nagyon feszült vagy!- mondtam, szinte fel sem nézve a kávés poharamról.

Nem válaszolt, csak kevergette a kávéját.

– Minden rendben van köztetek Gáborral?- kérdeztem. Kis hallgatás után kinyögte:

– Nem igazán.

– Nem közeledik hozzád, igaz?- szólaltam meg, s mélyen a szemébe néztem.

– Miből gondolod?- kérdezte riadtan, s elkapta tekintetét.

– Látszik rajtad!

Hallgattunk egy darabig, majd megfogtam a kezét.

– Judit, nagyon vonzó vagy, így nagy pocakkal. Én biztosan nem hanyagolnálak el!- mondtam, s tekintetemből láthatta mire gondolok.

– Ezt gyorsan verd ki a fejedből- vágta rá azonnal, de nem haragosan, inkább viccesen, majd hozzá tette:

– Beszéljünk inkább másról!- azzal felállt, elkezdett tenni-venni a konyhában.

Elköszöntem, s kissé zavarban voltam. Vajon megemlíti ezt a beszélgetést Móninak?

Pár nap múlva egyedül voltam otthon, a feleségem dolgozott, mikor Judit bekopogott, hogy nem tudnék-e átmenni, segíteni kicsit, egy fürdőköpeny volt rajta. Hajszárítás közben beejtette a hajkeféjét a mosógép mögé, segítsek elhúzni kicsit a gépet, hogy kivehesse.

Átmentünk a fürdőszobájukba, Judit megmutatta hová esett a kefe. Ahogy beszélt, izgatottságot éreztem a hangjában. Megfogtam a gépet, hogy kicsit elmozdítsam, Judit ott állt mellettem. Lehajolt, hogy felvegye a hajkefét, köpenye felső része szétnyílt a mozdulattól, s én beláthattam a ruha alá. Mellei majdnem kibuggyantak a köpenyből, de láthattam formás pocakját is. Elnyújtotta a mozdulatot, mintha azt akarta volna, hogy alaposan nézzem meg. Én persze meg is néztem alaposan, s reméltem, hogy jól értem a célzást.

Felnézett rám, látta, hogy szemeim meztelen testét pásztázzák. Lassan felvette a hajkefét, felegyenesedve a szemembe nézett, mellei még mindig kilátszottak a köpeny takarásából. Pár pillanatig mozdulatlanul álltunk egymással szemben. Ösztönösen odanyúltam, megoldottam derekán az övet, szétnyitottam a ruhát. Elém tárult meztelen teste, duzzadó mellei a nagy barna bimbókkal, feszülő pocakja, hosszú combjai. Hátra toltam vállain a köntöst, ami a földre esett.

Félig lehunyt szemmel állt előttem, száját résnyire nyitva, lihegve vette a levegőt, várta a folytatást. Végig simítottam a melleit, kezem lecsúszott a csípőjére, majd a fenekére. Belecsókoltam a nyakába, tenyeremet a hasára tettem, majd becsúsztattam a lábai közé. Megremegett mikor kezem a vénuszdombjára tapadt. Borotvált puncija ott lapult a tenyerem alatt. Simogattam kicsit, mire ő hangosabban kezdte venni a levegőt, de még mindig nem mozdult, szótlanul élvezte játékomat. Ekkorra már teljesen felizgultam, farkam alig fért el a nadrágomban.

Rátettem egy törölközőt a mosógépre, Juditot felültettem rá. Hátát a falnak támasztotta, kicsit előre csúszott, lábait szétnyitotta, feltárva nedvező nyílását. Azonnal levettem nadrágomat, ledobtam alsómat, farkam vágytól duzzadva meredt a punci felé. Óvatosan szeméremajkai közé illesztettem makkomat, majd lassan elkezdtem behatolni a nedves barlangba. Judit még ekkor sem szólalt meg, fejét hátrahajtva, lehunyt szemmel élvezte az aktust. Combjait átkarolva, magam felé húztam kicsit, ütemesen mozogtam benne, éreztem, ahogy puncija egyre nedvesebb, egyre tágul az élvezet hatására, szinte cuppogott, ahogy farkam dugattyúként járt benne. Kezével hasa alá nyúlt, két ujjával csiklóját masszírozta, lihegése felgyorsult, megvonaglott, majd hangos nyögéssel csúcsra ért.

Éreztem én is a végéhez közeledem, először ki akartam venni a farkam a magömlés előtt, de aztán úgy gondoltam, ilyen állapotban nem lehet baj, ha bele ürítem az anyagomat. Több év vágyakozását spricceltem a forró kehelybe. Judit pár másodpercig csak pihegett, majd mosolyogva megszólalt:

– Jó kis segítség volt!

– Neked bármit, bármikor!- válaszoltam.

– Segíts lemásznom innen, ha már felültettél!

Mielőtt felvette a köpenyét, még egyszer megcsodálhattam, és máris vágyat éreztem egy újabb akcióra. Látva tekintetemet, huncut mosollyal megszólalt:

– Na, ezt most tényleg felejtsd el! Egyszer volt Budán kutyavásár!

Én még reménykedem, hogy nem…Véletlen szex történet:


Rossz lányok


Az osztályban minden lány ugyanabba a tanárba volt szerelmes. A szünetekben ódákat zengtek arról, hogy a Miklósnak milyen szép szeme van, milyen feszes a feneke, és hogy milyen mennyei lehet vele az ágyban. Én a Miklóst egy beképzelt, öntelt hólyagnak láttam, és hitetlenkedve hallg....

Emlék egy szexről 2.


Marikám az ígért szexet igencsak behajtotta!Másnap
igen csak korán fel jött hozzám s nekiálltunk
vacsorát készítettünk,majd a tv-é elé ülve megnéztünk egy pornó filmet!
Mikor akarod hogy leszopjalak? kérdezte Marikám
amikor akarod,feleltem közben elk....

Az erotikus történetek címkéi :
arisztokrat | bele vertem | jakuzzi | nászúton | kaloda | alv | Ákos. | anita, a nejem kalandos é | féltékeny | sosem hittem volna |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.