Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseA meleg fiú szopni tanulFiatal koromban, maszturbálásaim alkalmával egyre gyakrabban fantáziáltam férfiakkal. Nagyjából 1 évet kellett várnom, mire eljött az első alkalom, a következő módon.1991 nyarán, Vácon, az unokatestvéreméknél töltöttem 2 hetet. Hétvégén házibuliba indult Réka - Ő az unokatestvérem - kikönyörögtük a szülőknél, hogy mehessek én is. Az engedély megvolt, 11-ig kaptam kimenőt. A buli a Duna parthoz közel volt, sok piával, szalonnasütéssel stb. elég sokan voltunk, persze én voltam a legfiatalabb 20-25 éves lányokkal, fiúkkal körülvéve. A lányokat persze nemigen izgatta a magamfajta 15 éves kisfiú. A tűz körül üldögélve felfigyeltem egy srácra, aki mindig úgy ült, hogy a farkához beláttam a rövidnadrágja szárán. Persze folyton oldalra pillantgattam. Egy alkalommal, amikor a többiek nagy beszélgetésben voltak, szóltam is neki, hogy majdnem belátni ám oda.- Miért, zavar? Arrébb ülök – mondta.- Nem zavar, csak valaki észreveheti, hogy nagyon nézegetem – mondtam.- Én már észrevettem - jött a válasz.Sokáig csöndben ültem, zavarban voltam. Aztán elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni. Ügyesen terelte a beszélgetést a szexualitás irányába, egyszercsak mondja:- Szívesen kipróbálnám a szexet fiúval.- Milyen fiúval? – kérdeztem. Neki mindegy, csak jól leszopják, azt szereti. - Neked nagyon lányos az arcod, biztosan jól állna egy fasz a szádban.
Hú, meglepődtem, mosolyogtam is talán. De ekkor jött Réka, el kell indulnom. Viszont nem akarja, hogy egyedül menjek, keres valakit, aki elkísér, mert ő nem akart pesztrálni tovább. Robi - így hívták - mondja neki, ő elkísér, már úgyis összeismerkedtünk. El kezdtem izgulni, elindultunk.
- A rövidebb út a Duna part felé vezet, menjünk arra – mondta.- Rendben – mondtam.Rövid séta után a többiektől eltávolodva megkérdezte, mit gondolok arról, amiről beszélgettünk.- Még sohasem csináltam, de kipróbálnám – mondtam.- Erre nem jár senki ilyenkor, megállhatnánk, legfeljebb késel egy kicsit!Lementünk a partra, fel egy stégre, ahol voltak padok.- Szexfilmben már láttam, ahogy szopnak, úgy csináljam? – kérdeztem.- Majd én mondom, hogyan – mondta.Letolta a nadrágját, leült, én meg letérdeltem a lába közé, a farka már úgy félig állt.- Már fel is izgattál – mondta.Megfogtam, elkezdtem húzogatni a makkot, simogatni, és nőtt. Nagyon nagynak néztem akkor, most visszagondolva 19 cm-es lehetett. Nekem óriásinak tűnt.- Kapd be a végét, és közben húzogasd! – mondta.Így is tettem, nagyon izgultam, biztosan ügyetlen voltam.- A nyelvedet tedd alá, és mozgasd a fejedet is olyan ütemben, ahogy a tövét húzogatod a kezeddel, néha nyalogasd körbe a makkot, és szívjad is – mondta.Pár perc után elég jól eltaláltam az ütemet, biztosan segített az is, hogy megfogta a fejemet, és finoman irányított.
Már nagyon merev volt, ekkor azt mondta, hogy jó lenne, ha nézhetné az arcomat közben, cseréljünk helyet. Felállt, én meg leültem a padra, az arcom egyvonalban volt a farkával, bekaptam, és dolgoztam rajta tovább. Nem tudom mennyi idő telt el, nekem soknak tűnt. Mozgott ő is a csípőjével, néha kicsúszott a számból a makkja, olyankor hangosan cuppogtam.- Ez tetszik, szopjál így – mondta.Így hát cuppogtam a makkján.- Próbáld meg minél mélyebben bekapni, lassan – kérte.Elkezdtem lejjebb engedni, de ahogy a torkomig ért a makk, persze öklendezni kezdtem.- Majd megszokod - mondta nevetve.Pár próbálkozás után éreztem, hogy meddig tudom bekapni. Nagyon jó lehetett neki, hangosan lihegett. Felnéztem rá, láttam, hogy nézi, ahogy szopok, tetszett a szopás, és a farka is, a finom puha, sima bőr a makkon.- Nagyon csini, ahogy a holdfényben fénylik az orrod szopás közben – mondta.Ezen meglepődtem, nem értettem a dolgot, de később rájöttem, mire gondol.- Nagyot fogok élvezni ennyi szopás után, hová élvezzek? – kérdezte.- Hát nem tudom, bárhová – válaszoltam.- Akkor az arcodra szeretnék, és utána szopjad még – kérte.
Már alig bírtam szusszal, hangosan cuppogtam. Ő egyre erőssebben mozgott, néha a torkomba döfte a makkját. Kicsit feljebb markoltam meg a farkát, így nem a torkomat döfködte.- Mindjárt jön, még bírjad egy kicsit – lihegte.Egyszer csak kicuppant a számból a farka, elengedtem. A makknál masszírozta a kezével finoman.- Jövök, nyisd ki a szádat, és csukd be a szemed – mondta.Becsuktam a szemem a torkomban dobogott a szívem, meg a fülemben is talán. Vártam mi fog történni.Egyszer csak abbamaradt a lihegése, visszafojtotta a lélegzetét, és akkor huhhh. Éreztem, ahogy a meleg spermasugár az orromra és a nyitott számba csapódik. Rögtön be is kaptam a makkját, és szoptam, közben még húzogatta a kezével, éreztem 1-2 lüktetést a farkán, ahogy még élvez. Az orromon lassan két oldalra csorgott, a számban szétáradt a ragacsos, furcsa ízű sperma. Lenyeltem, nemigen tudtam vele mi mást kezdeni, arra nem is gondoltam, hogy kiköpjem.- Szopjad még sokáig, légyszi, amíg merev! – kérte. - Basszus, ez nagyon jó volt, ügyes vagy!A lankadófélben lévő farkát egyre mélyebben be tudtam kapni, már a tövéig is, ez nagyon tetszett.- Így spermával az orrodon még izgatóbb vagy. Adok papírzsepit, ne menj így spermásan haza. Még elkésni sem fogsz, tudod mennyi ideig tartott? – kérdezte.- Fél óra? – kérdeztem.- Alig több mint 10 perc alatt leszoptál – nevetett.
Hazafelé megbeszéltük, találkozunk, ahányszor csak tudunk, még amíg Vácon vagyok. Ez 5 alkalmat jelentett, a második-harmadik alkalom után már pár centi híján tövig szoptam a farkát, öklendezés nélkül.Aztán végetért a nyár…Véletlen szex történet:


A feleségem, és a bátyám kutyája szeretők lettek


A bátyám egy pár hétre elutazott és kért, hogy vigyázzunk a rotijára Max-ra. A kutyának Fütyi a beceneve mivel vagy egy csonttal szaladgál körbe-körbe, vagy fekszik és a faszát nyalogatja. Az egyik éjszaka megérdeztem a bátyámat, milyen hosszú lehet Max farka és megmértük 28 c....

A feleségem már nem kíván, így hát megbasztam a nagymellű anyósom


Hol is kezdjem. Tíz éve voltam házas mikor ez az eset megeset vele. Feleségemmel a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy esküvő után lefektettük az alapokat. Elmondta hogyha haza jön és a haja szép rendezett és ápolt, akkor nem akar szexelni, ha a haja kicsit rendezetlen és ápolatlan ak....

Az erotikus történetek címkéi :
taperol | asszisztens | padlás | nyolc é | folytatás | ferj | csöcsös | bele vertem a bugyijába f | rĂŠsz | alain |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.