Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseBiszex gruppen történetBiszex gruppen történet

Csak azért választottuk ezt a masszázsszalont, mert közel volt a hotelünkhöz. A harmadik napja mentünk el mellette nap, mint nap és valahogy felkeltette az érdeklõdésünket, no és a vágyunkat, és hát hol máshol, ha nem egy idegen országban, Olaszországban próbálnánk ki az erotikus masszázs remélt elõnyeit.


Gyors döntés után már ott is álltunk este a szolgáltatóház elõterében, ahol az aznapi akciók és lehetõségek közt keresgéltünk egy „infós” hölgy részérõl készségesen átnyújtott fotókkal illusztrált katalógusszerû füzetben. All a carte. Viccesnek találtuk a helyzetet. Nem termékeket, hanem személyek közül és szolgáltatások soraiból kellett választani. De, sajnos jött a csalódás, hogy a ma esti (hétköznapi) választék meglehetõsen szûk, és hát az utolsó itt töltött esténk volt, nem volt sok lehetõségünk.


Pároknak ma estére csak egyféle lehetõség volt…2 férfi masszõz, biszex felhanggal. Kedvesemet ugyebár ez nem zavarta és gyorsan rá is mutatott a fotó alapján, egy szimpatikus 40-es sármos, „tipikus” olasz férfira. A döntés adott volt, és nem is állt szándékomban választani. Pontosabban végigfutott egy „meghátrálok” gondolat, de hát ez „csak” masszázs és inkább bevállalom, mintsem, hogy addig tétlenül üldögéljek az elõtérben, amíg a feleségemet kényeztetik. És egyébként is…


Kacér mosoly és utolsó csók, majd bevezettek a folyosóról nyíló egyik közepes helyiségbe, ahol külön-külön ágyhoz irányított a hölgy. Ha ismertem volna az olasz nyelvet, talán rákérdeztem volna, hogy õ miért nem vállal? - De nem tettem.


Egy helyiségben voltunk, de középen elválasztva egy sokat sejtetõ paravánfal állt, mely a hátsó megvilágításnak köszönhetõen éles körvonalrajzot engedett sejtetni, hogy mi történik a túloldalon. Gondolom, nem véletlenül!


Párom kontúrját néztem, ahogy leül az ágya szélére, int nekem a paravánon át és a számára kijelölt kis szekrény és szék mellett lassan vetkõzni kezd. Tudta, hogy nézem, így báját kihasználva kissé rájátszva szabadult meg ruháitól. Már ez, önmagában férfias vágyakat indított el bennem, miközben én is levetettem ruháim nagy részét.


Vetkõzõs jelenetet követõen, miközben alsóban álltam kissé tétlenül, mindkettõnkhöz bejött egy-egy a fotóról talán ismerõsnek vélt férfi. Olaszul morgott valamit (valószínû üdvözölt és elmondta mit tegyek), és tán kérdezett is, melyet nem értettem, de alsómra mutatva ráeszméltem, hogy attól való megszabadulásomra utal. Megtettem és kezdeményezõ kézmozdulataira reagálva, megpróbáltam kényelmesen elhelyezkedni a masszázságyon.


Az elsõ meleg kezû érintésekkel (plusz valami olaj) és egyenletes paskolásokkal, gyúrásokkal a masszõröm elkezdett lazítatni. És én illedelmesen próbáltam izmaimat elengedni. Rövid idõ alatt sikerült is a lazaság állapota, hála a tényleg profi kezeknek. De az agyam ezerrel tekert egyrészt egy férfi kezei miatt a testemen, mert hát mégiscsak erotika masszázson vagyok és nem sportmasszázson, másrészt a féltékenység és a kíváncsiság tekerné a fejemet a paraván felé. Biztos voltam, hogy párom átengedi magát a masszázs örömeinek, így megpróbáltam én is felengedni a zavaros gondolataimból és lecsukott szemmel csak az érintésekre koncentrálni.


Kezdtem úgy érezni, hogy a tudatosságom sikerrel járt.


Talán negyed óra is eltelt már, és a hátam, vállaim, combom meglehetõsen súlytalanul lebegett az ágyon. Szememet néha kinyitva és a környezetemet jobban felmérve, tudatosult bennem, hogy a masszõröm sincs túlöltözve. Egy testén feszülõ bokszeralsót viselt, amely nem rejtette el a szemlélõ elõl annak, tartalmát, formáját és méretét.


Meglepõ természetességgel fogadtam, mikor karomat és vállamat masszírozta, melynek következményeként fejem mellett állva kissé rám hajolva, elég közel volt arcomhoz, az elõbb említett tartalom. Férfiszemmel megállapíthattam, hogy mérete kellemes, és valahogy, nem nyugtalanított már az érzés, hogy tenyere a fenekemen hosszasan idõzik. Azután jött a combjaim belsõ oldala, és kevés olajtól kissé síkos tenyere kezdett zavartságot okozni a véráramomban. Feltekintve a fehér ruhadarabra, immár „együttérzésként” könyveltem el, hogy a duzzadás nem csak rám jellemzõ.


Mintha a szomszédos ágyról kedvesem kellemes nyögésit hallottam vélni, és odapislantva érzékeltem, hogy hasonló érintésekben vehet részt, ahogy kezei az ágy mellett lelógva tartja.


Nevezzük partneremnek a masszõröm, mert már egyre több idõt töltött combjaim belsõ izmain (van ilyen?) és egyre inkább lábaim tövénél járt kezével, és már-már a vágytól hajtva engedtem, hogy kisebb terpeszbe nyissa lábaimat. A kiszolgáltatottság eme érzését ritkán adódik férfiembernek. Vajon ez kurvás póz?


Egyértelmûsített mozdulatai fenekem hajlatától zacskóim redõin át, megvastagodott farkam tövéig. Már nem csak duzzadásnak, hanem kész merevedésnek éreztem a hatását, és egyre kényelmetlenebbé tette fekvésem a félkemény ágyon. Kissé megemelt csípõmmel próbáltam a nyomást enyhíteni, ami talán jelzés értékkel bírt, mert tenyerének melegét éreztem farkam alatt.


Semmilyen lelkiismeret furdalás nem éreztem, amiként életemben elõször egy férfi érintés miatt, megfeszült testemen végigfutott a vágy egy hosszabb remegés megtestesülésében, és néhány mozdulat erejéig tenyerébe préseltem a farkamat. Újabb irányítatlan remegés okozott kezével és rám fonódó ujjaival a testemnek. Testem alól kiszabadított kezével, oldalamra átfordítva a hátamra kerültem.


Láttam szemét, ahogy végigméri meredõ férfiasságom, de tudatosan más testrészemen folytatta a maszirozó, izgató kezelést. Kissé kijózanodva és felfogva teljes gátlástalanságom, újra becsukott szemmel élveztem a szolgáltatását, eltöprengve a kérdésen, hogy vajon a teljes kielégülésig engedne, illetve miként oldaná meg….


Tenyere, könyöke ismét végigjárta a testem, majd minden területét. Újra volt idõm a paravánon túl tekinteni, és a következõ vágyremegéseket az ott látni vélt helyzet hozta.


Csak az otthoni együttlétek elõképei alapján gondolhattam bele az olasz pasi helyébe, amint a feleségem terpeszbe felemelt combjai és csípõjének kontúrját láttam egybeolvadni a férfi tenyérének és fejének vonalával. A feleségem ágyékát odaát másik férfi érinti, simogatja és várhatóan illatát és ízét érezheti magán. Újabb percek teletek el magamba szíva a látványt…


Bizonyára szándékosan, de eddig engem érintõ kezek, melyek elkerülték ágyékom környékét most ismét a lényegre tapadtak. Újabb megfeszülés, és újra a fehér nadrág.


Rá kellett hogy jöjjek, a látványt nem csak én néztem, hanem a rám osztott férfire is komoly hatással volt. Keze farkamon szánkázott, és az én se bírtam tétlen kezekkel, így a kéznél lévõ fenekére tapadtam. Sportos kemény hátsójára hamar ráidomult tenyerem. Segge vonalán végig, le a combján, majd belsõ felületén fel, egész ütközésig. Viszonoztam, kezeinek érintését a heréin, domborodó vonalainak peremén. Tovább felfelé ismerkedve pénisze vonalán.


Úgy ítéltem meg az ujjaim körútja során, tovább dagadt a nadrág tartalma, miközben tenyeremmel a combjai közé benyúlva heréit masszíroztam. Halk nyögésekkel díjazta felfedezõ sétámat, amit még jó néhány követett.


Mire már tucatszor végigmarkoltam íveit és a nadrágból kezdett elõbújni tagja, határozottan közeledett arcom felé. Kanos illata megcsapta orromat, ahogy ajkaimmal rátapadtam férfiasságára. Csak úgy oldalasan, ahogy egy csõ kukoricáról nyalnám le a sót, úgy csúsztattam végig számat és nedvesítettem alsóját. Míg engem nem zavart, õt igen a szám és közte lévõ vékony szövet.


A fogságából kiszabadított súlyos tag arcomra csapódott. Önkéntelenül kaptam utána a számmal és rá is szívódtam, mintha bármiféle rutinom is lett volna.


Már tettem is, amire már vágytam, és a heves mozdulataimtól felszisszent néha, de elégedetten vett birtokba. Újbóli kiszolgáltatottságom bizonyítékaként engedtem szabadon mozgassa saját ütemében az altestét, és én élvezettel adtam a szám, amit õ egyre keményebben vett birtokába. Részben feltérdelve az ágy szélére élvezettel szopatta magát. Engedve tempójának és vágyának magamba éreztem löketeit és nyelvemmel próbáltam körbejárva furulyázni neki.


Azért jó pár percig bírta, de intenzív kezelésemnek mély orgazmusa vetett végett. Forró és kesernyés íze pillanatok alatt megtöltötte a számat. De, csak részben tudtam az ismeretlen ízre figyelni, mert dolgos kezei és szorgalmasan rejszoló mozdulatai hatására pillanatokkal késõbb éreztem a kiszabaduló spermámat, ami részben tenyerében landolt.


Én a számba spriccelt tartalommal küszködtem, amíg õ néhány szorítással kipréselte a bennem maradt cseppeket.


Mély pihegések között engedtük el egymást, és õ jó szolgáltatóhoz híven azonnal elõkerített egy törülközött. Hagytam, hogy elrendezzen és elrendezte saját magát, de a levegõben ott derengett az elmúlt percek illata.


Mondjuk, úgy, hogy levezetõ masszázzsal folytatta még percekig, de addigra kijózanodva újra oldalra lestem…..de nem leltem az árnyékokat, és ekkor fedeztem fel, hogy már ott állt mellettem, a fejem felett.


Rám nézet, mosolygott és nem zavartatva magát a másik két meztelen férfitõl határozottan, átlépve felettem, ráült az ágyékomra, majd mellkasomra rádõlve csókját éreztem ajkamon. Forró percekig tartó csókcsata volt. Nyelve bejárta ajkam minden zugát, miközben csípõjét mozgatva újra életet lehelt lecsüngõ péniszemre. A módszere lényegre törõ és hatásos volt. Már is éreztem pezsdülõ vérem, amint újratölti fegyverem.


Kedvesem a szemérme alatt duzzadó tagomat megragadva csípõjét kissé megemelve, helyére igazította. Az iram izgató volt, és ahogy rám ereszkedett, a szokásosnál is forróbb és tágasabb környezet fogadta farkamat. Kaján mosolya mindent elárult.


A masszõrre spermájától lucskos a pinája, és én voltam most a soron, ahogy mellkasomra támaszkodva ringatta magát. Csípõjét megmarkolva élveztem testének minden hintázó mozdulatát.


Az ácsingózó fiuk se várakoztak tétlenül, és asszonykám formás kis kebleit vették tenyerükbe és nyelvükkel kényeztették élénkszínû bimbóját. A négyes kavarcban továbbra is a legkellemesebb és legélvezetesebb pozícióban élveztem a férfi minden örömét. A megfeszülõ farkam kiszorítósdit játszott a bennrekedt fehér masszával, mely vesztesen csorgott ki combjaink oldalán.


A bi masszõröm farka oldalamnak verõdött, miközben kedvesem ujjai közt lüktetett. Megannyi kéz, tenyér tapadt, az amúgy is gyöngyöktõl izzadó nõi testen, csókok feszülõ mellein, nyakán, markoló kezek izgalomtól rángatózó fenekén, görcsbefeszülõ derekán és hasán.


Immár mindkét kezében egy-egy férfi husáng dagadt. Miközben rákulcsolt ujjaival markolta és nagyujjával izgatta, a férfiak lökéseitõl meztelenné váló fitymát, közben derekát ölelve tenyeremmel, segítetem, hogy a fokozódó remegéseitõl le ne essen rólam. Lágy sikolyban úszva jutott el orgazmushoz, magába préselve farkamat. Testének rándulásit megérezve és magának a látványnak is érdemeként, a jobbomon álló olasz újabb hatalmas adag férfimézzel kínálta meg testét, amely tenyerén és hasán landolt. Örömmel kente szét testén az új adag mannát, mindeközben a látvány engemet is magával ragadott. A lehetõ legjobban magamra húzva csípõjét, hogy még a golyóim is fenéken vonalába préselõdtek lõttem bele adagomat hüvelyébe. Élvezetek sokaságától ragadósan zuhant mellkasomra, és rajtam lihegve pihente ki izgalmának örömeit. Ahogy, a spermától összeragadva pihentünk, csendben magunkra hagytak a vendéglátóink.


Néma csönd telepedett ránk.


Kissé megtörülközve öltözködtünk fel és siettünk vissza a hotelbe, ahol egy alapos zuhanyzásra vágytunk mindketten……

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Szex a futárral


Egyedülállóként elég gyöngén álltam anyagilag, és némi jövedelem kiegészítésként szövegszerkesztést vállaltam egy kiadóknál. Elég gyors vagyok, meg precíz is, az elso legépelt munkám után aztán sorozatosan jöttek a kéziratok, elfoglalva minden üres estémet, de legalább....

Az első élményem


Az első ilyen élményem kb. 30 éves koromban volt, amikor egy ismerősöm megkért, hogy készítsek róla képeket, mert szeretne hirdetésekre válaszolni. Akkor még nem volt internet. Társkereső hirdetések jelentek meg újságokban, és arra lehetett válaszolni levélben.
Mivel ta....

Az erotikus történetek címkéi :
sátán | egy nö aki szeret baszni | infó | perverz vágyak | pedó | kielégitett | csupasz punci | családi szex történet | két ujjal | jula |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.