Hetero történetek

Hirdetés


Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Történet beküldéseCsoportszex a Mátyás király térenTilda és Juli egy irodába dolgoznak. Juli megkéri Tildust, hogy legyen kicsit Barátságos Vandával, Juli lányával. Így egyre többet beszélgetnek. Egyszer Vanda (17 éves) odament jó barátnőjéhez Tildához (21, házas). Gyakran szoktak egymással beszélgetni. Legtöbbször Vanda kér tanácsot a tapasztaltabb lánytól főleg a fiúkkal kapcsolatban. Ezúttal is így történt, de kicsit másképp. Vanda a fanszőrzetére vonatkozóan akart tanácsot kérni Tildától, mivel azt eddig még nem borotválta.

Mert már érezte, hogy lassan fiúja lesz, és addigra szépnek kell lennie.
- Majd megbeszéljük. - mondta Tilda.
- Mikor érsz rá? - kérdezte Vanda.
- Holnap.
- Oké.
Másnap találkoztak. Tilda, ahogy csak lehet elmesélte a dolog lényegét, hogy mik kellenek hozzá, hogy mire vigyázzon.
- Jó Tilda, de most én így sem tudom, hogyha magamnak csinálom először akkor az milyen lesz. Jobb, ha valaki tapasztaltabb csinálja, mint te, nem?
- Jól van.
Tilda el is ment Vandáékhoz. Ketten voltak ott. Bementek a szobába, bezárták az ajtót.

Tildának is bozótos volt már egy kicsit hűséges puncija, ezért elhatározták, hogy mint jó barátnők, egymás előtt csinálják, és Tilda segít Vandánek. Tilda elővette az epilátort és szépen finoman elkezdte nyírni Vanda fanszőrét. A fedés alól előbukkanó szűz ajkak látványa nem izgatta fel különösebben, mert pl. Zsófinak és Kingának is csinálta már. Vandát jó érzéssel töltötte el, mikor a készülék fém része hozzáért a kicsit nedves punihoz. Mikor befejezték gondolta magában Tilda: Egész formás puncija van ennek a Vandának...

- Szűz vagy még?- kérdezte Tilda.
- Igen, még az. De már el tudnám képzelni máshogy is. - jegyezte meg mosolyogva.
Ezek után Tilda, gondolta ha ő is látta, ő is lássa, Piros hosszúnyakú melegítőben, kék farmerjét és a Secret’s Victoria fehérneműjét levéve hozzákezdett lenyírni potyogó fanszőrét. Megigazgatta az ajkak külső széleinél is. Tilda mindig hagyott egy kis háromszöget a puncija felett. Noémi egyre többször pillantott oda, mivel miután előbukkant Tilda húsa látta, hogy bizony rendesen piros és nedves.

Ez valahogy olyan helyzetbe hozta, amit még sose érzett. Már sokat álmodott a szexről, igaz főleg fiúkkal, de most így akárhogy el tudta volna képzelni a szitut. Kettesben egy szobában egy eléggé bombázó lánnyal, aki tapasztaltabb nála, és épp most nyírja nedves punciján a fanszőrt. Vanda még mindig alsó nélkül volt, előbb még összeszorított lábakkal, de ahogy látta, hogy Tildára valamiképp hatott az ő nőiessége, nem bírta megállni, hogy ne lazítson és széjjelebb tette a lábait. Úgy hogy Tilda is jól be tudott kukucskálni időnként.

Miután már Tilda is teljesen kopasz volt, Vanda megkérdezte, látván, hogy bizony nedves az akkus- epiláló, hogy ő mégis mennyi pénzért nyalná meg. Kicsit fura arcot várt Tildustól, de ehelyett csak olyat látott amitől végképp megindult az ő nedve is. Tilda kicsit vigyorogva a szájához emelte az epilálót és elég buján lassan megnyalva száját, és kinyújtva formás, piros nyelvét, végignyalta a közös nedveket tartalmazó lapot. Nem nagyon akarták még kimutatni, de az az igazság hogy Tilda az íz és illat miatt, Vanda pedig a látvány által eléggé EGYMÁSRA izgultak.

- Most te nyald le, ha mered! - mondta Tilda játékosan. Átadta lassan Vandának az eszközt, mire az becsukva szemét, végignyalta a még nem lenyalt részt. Közben akarva- akaratlanul a két lány már azon kapta magát, hogy két- három ujja a saját punijához ér és masztiznak.
- Ez jó, már olyan régen élveztem így el!- mondta Tilda.
- Én mostanában szoktam!- vágta rá Vanda.
- Figyusz! El kell mondanom valamit. Ezt még senkinek sem mondtam el.
- Nekem tudod, hogy nyugodtan elmondhatod! - vágta rá Tilda punciját ujjazva.

- OK. Szerelmes vagyok.
- Jó igen, és?
- Hát csakhogy, az a helyzet, hogy Paliba.
- Micsoda, Paliba? - kérdezte Tildus egy kicsit döbbenten.
- Igen, tudom, hogy a Férjed meg minden, de...
- Mi de..!? - kérdezte Tilda - OK Teljesen rá vagyok izgulva is, rá az ő faszára szoktam maszturbálni, arra hogy az ő kéjruda hatol be legelőször a szent puncimba. - De hisz ez megcsalás lenne. De ezt már kíváncsian mondta, mert hihetetlenül felizgatta, ahogy elképzelte a férjét ahogy Vanda szájában, majd puncijában jár ki- be Pali méretes fasza.

- Tudom, hogy a férjed de ez még jobban felizgat, hogy pl. elkap a szobámban, mikor pont pucér vagyok, lefektet háttal az ágyra, felhúzom a térdeim és mikor már terpeszben vagyok belém vágja a faszát. - Te csúnya kislány vagy! - mondta Tildus humorosan. Nem gondoltam volna, hogy ilyenek járnak a kis fejedben! - mondta. A két lány összenézett. Most már nagyon jól tudták hogy van valami vonzalom közöttük, hogy így nyílván valóan egymásra izgultak. Vanda légzése és szívverése nagyon szapora volt. Az esze azt kívánta hogy abbahagyja ezt a "kínos" szitut.

De a szűz és tüzes puncija sóvárgása és a hormonjai mást diktáltak. Ekkor nem szólt semmit, egy hirtelen mozdulattal elkapta nedves kezeivel Tilda arcát és elkezdtek hevesen smárolni, egy idő után Tilda levette Vanda melegítőjét, és elkezdte tapizni, dörzsölni a kemény bimbókat, ezután nyaldosta, Vanda nagy élvezetére. Tilda elkezdte nyalni Vanda punciát. Először szemérem ajkai közé dugta be a nyelvét, és ott izgatta. Vanda halkan felsóhajtott, élvezte a dolgot. Közelebb tolta pinusát. Tilda elérte a csiklóját, apró mozdulatokkal a nyelve hegyével kezdte izgatni Vandust. Vanda még közelebb ment. Tilda ajkaival csókot adott szemérem ajkaira, majd szívogatni kezdte őket finoman. Majd rászorította ajkait vaginájára és bedugta a nyelvét a Vanda hüvelyébe lassan, majd egyre gyorsabban mozgatta a nyelvét.

Vanda egyre gyorsabban és hangosabban sóhajtozott, már- már nyögdécselt. Tilda ajkaival harapdálta Vanda ajkait, és mozgatta nyelvét. Vanda elkezdte csípőjét mozgatni lassan, előre- hátra, becsukta szemét, nyögdécselni kezdett, majd hangosan sikkantott egyet, megállt a csípője, megrándult az egész teste, megfeszülnek izmai, aztán elernyed.
Leszállt a Tilda szájáról. Ekkor Tilda szólt, hogy Vanda kutyapózban helyezkedjen el előtte. Szűz puncija rá szegeződött Tildusra. Tilda élvezettel buján bedugta a középső ujját a szűz lyukba. Elkezdte mozgatni ki- be, ezután még egyet bedugott, erre már megint nagyon nedves lett Vanda.

Tildus nedves ujjáról nyalta Vanda folyadékát. Ezután már 69- eztek Vanda is belekóstolt végre Tildus édes- mennyei puncijába. Mindketten egyszerre élveztek, engedve az isteni mannát a másik szájába. Mindet lenyelték, lépteket hallottak, mire Tilda mondta hogy Úristen! De Vanda mondta: - Ne aggódj! Folytassuk az ajtó zárva van. Tilda már nagyba nyalta a csöpögő puncit. Vanda már kétszer elélvezett. Juli Vanda anyukája ért haza. Juli már halotta a nyögéseket, de azt hitte lánya masztizik... ha meglátta volna Vandát és Tildát teljesen lehidal.

Mivel Juliba évek óta csak a vibrátora járt a nyögések felizgatták bement a szobájába vibrizni...
Vandáék is észrevették hogy hazaért Juli és amikor Juli bement masztizni. Tilda Óvatosan kiszökött. Fél óra múlva a irodába találkozott Tilda Julival nagyon zavarba jött Tildus így elment kávézni... Közbe irt egy SMS-t Vandának:
"Szia Szerelmem! megpróbálom rávenni Palit, hogy vegye el a szüzességed, de erről senkinek egy szót se Puszi a puncidra."Véletlen szex történet:


A szomszéd lány beavat


14 éves voltam, amikor kivonultunk a nagyváros zajai elől a csendes vidékre. Könnyen barátkozó srác lévén hamar megismertem a szomszédokat és szereztem haverokat is. A szomszédban lakott egy lány, aki nekem nagyon tetszett, de mivel ő 18 volt, én meg 14, féltem elmondani neki, bár ....

Az új szexuális életem


Mikor a fiúm, Karcsi, lábát törte bobozás közben a részeg haverjaival két nappal azelőtt, hogy Ausztráliába repültünk volna karácsonyra, teljesen magam alatt voltam.
Arra gondoltam, lemondom az utat és otthon maradok a farmon Albertéban, kint a havas Nagy Prérin. Minthogy azo....

Az erotikus történetek címkéi :
a legjobb csaj | nagybá | megtapos | a belgyógyász | gyógypedagógus | szandra | az urak | szopj le | puncijába | a svéd szöke |

Reklám


Kereső

Szex történet kereső


Ezeket olvastad már?


Szextörténet keresésekAz oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.