Új szomszéd szextörténetek:

 • Új élet egy csendes faluban
 • A szomszéd csaj
 • Pornó az Adrián
 • A feleségem közös használata 2.

 • Szextörténet ajánló:


  A szabados család 2.


  A nappaliban állva néztem a kezet fogó, ölelkező és egymás hátát veregető felnőtteket. Anya bátyja és a családja érkezett két hetes látogatásra. A húgommal Niki-vel oldalra húzódva figyeltük a felbolydulást. Sziszka néni közelebb hívott bennünket és azt mondta hogy üdvözöljük Tóni-t, az unokatestvérünket. Hosszú évek óta nem láttuk egymást, úgyhogy nem igazán tudtunk egymásról semmit. Tóni előlépe....

  Egy swinger kurva feleség naplójából


  A héten sokat dolgoztam, tényleg sokat... egy egész heti hajtást két dologgal lehet levezetni maradéktalanul, tánccal és szex-el. Legalábbis szerintem. Simán az utóbbit szavaztam volna meg, leszervezve egy édes akárhányast a klubban, ha az utolsó percben eszembe nem jut, hogy tettem egy könnyelmű ígéretet, miszerint asszisztálok egy táncórához, és utána egy röpke standard tánc bemutatóhoz. Kedvenc....

  Élvezetes nyaralás


  Zoli vagyok 16 éves gimista srác. Az idei nyarat nagynénéméknél töltöttem ahol belekóstol-
  tam a homosexbe. Nagynéném férjének rokonságából egy korombeli fiú érkezett szintén nyara-
  lás céljából. Egy kétágyas szobában volt a szállásunk. Tomi egy vékony, lányosképű fiú
  volt akivel hamar megtaláltam a közös hangot. Természetesen a szex állandó téma volt, fő-
  leg a maszti ....

  Niki játszik a lófasszal


  Nikivel egy 40-es éveiben járó, csinos, kedves, vezető beosztású nő. Beszélgetéseink alatt sikerült őt megismerni, megtudni a legtitkosabb vágyait is. Szexuális élete nem valami izgalmas, sokkal érdekesebb, izgalmasabb dolgokra vágyott.
  Sokat telefonszexelünk, szeretjük így izgatni egymást, izgalmas hallani ahogy elélvez.
  -Arra gondolok, hogy egy hatalmas faszt markolok-nyögte a tele....

  A mozis baszás


  Ez az élmény egy hete történt velem és úgy gondoltam, megosztom veletek is ezt a számomra fantasztikus délutánt!

  Én egy 16 éves lány vagyok, és már fél éve van egy barátom, akit nagyon szeretek. A koromhoz képest fejlett vagyok, ami eleinte zavart, de a fiúk körében inkább a hasznomra vált..

  Hétvégén elmentünk moziba, egy elég régi filmre, a barátom kifejezetten az u....

  Akárcsak egy szerető


  Még tartott a szuper sorozat, a Barátok Közt. Tudtam, hogy szereti nézni, ezért nem is nagyon szóltam hozzá. Pedig annyi mindent szerettem volna mondani neki, hisz csak ritkán tudunk találkozni. Csendben maradtam, míg ő csak bámulta a tévét. Gyengéd puszit nyomtam a homlokára. Elmosolyodott. Szerencsére vége lett a szappanoperának.

  - Kérsz nasit? – tette fel a kérdést, majd nyújtott....  Szextörténet címkék

  (meg)húzós | dülledt | crosdress | tesú | fahá |
  Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.