annika szextörténetek:

 • A két öreglány

 • Szextörténet ajánló:


  Véletlen lehetőség.


  Egy nyáron munkásokat viitem alkalmi munkára egy ismerösöm akinek volt egy kis válalkozása miután eltörte a lábát engem kért meg persze fizetett érte és autót is biztositott , hogy szállitsam a munkásait föleg nöket.
  Az egyik növel nagyon gyorsan összejöttem a férjétől elvált és 30 éves korukután a nök elég könyen élnek a lehetőséggel.
  SZóval csak szex volt és más semmi .
  A....

  A leszbikus tanárnő 2


  Néztem ahogy felül a tanári asztalra és feljebb húzza magán a szoknyát.Nem volt rajta bugyi!Húsos punciját ujjnyi vastag fekete szőrcsík díszítette.
  -Tetszik?-kérdezte halkan miközben bal kezének mutatójjával végigsimított a szőrcsíkon.
  -Igen...-suttogtam.
  -Gyere közelebb és szagold meg hogy illatozik!...
  Egy kicsit idegenkedtem de a lábai közé hajoltam és mélyet szippa....

  Erotikus történet, a születésnap


  Reggel félálomban valami motozást hallottam. Gondoltam megint páromnak van sürgős mehetnéke, így nem törődtem vele különösebben és aludtam tovább.

  Egyszer csak arra ébredtem, hogy a fülem nyalogatják, illetve közben a farkamat simogatják, ami már kezdett eléggé merev lenni. A hátamra fordultam és apránként kinyitottam a szemem. Párom közben felém kerekedett és csókot lehelt az ajkai....

  Így vesztettem el a szüzességem


  Már 16 éves voltam és szűz és mindössze masztizásból volt tapasztalatom. A barátommal megbeszéltük, hogy ideje elvesztenem a szüzességemet vele.

  16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 ....

  A geci íze


  Sziasztok újra itt volnék egy újabb történettel, ahogy megígértem. Ez az eset talán két hónapja történt meg velem. Éppen a (most már)volt barátomnál voltam, ahogy az lenni szokott délután. Megint videóztunk, nem tudom mit néztünk, nem emlékszem rá, de nem is ez a lényeg. A film elejénél járhattunk amikor szokás szerint elkezdett nézni engem a párom. Ilyenkor tudom, hogy rá kell néznem mélyen a sze....

  Lilla több mint hatvan éve szeretkezett velünk.9


  Olvasom a neten, mennyire szörnyűlködnek, hogy az egyik celeb elmesélte, sokan keféltek egy nővel. Tizenöt pasi nem kevés, de egy ilyen helyzetbe már régen is kerülhettek lányok, asszonyok, ez nem áldozathibáztatás. Írják a mai fiatalok - hatvan éve a Nagyréten mi csak öten voltunk, de tudom, hogy Lilla délig körülbelül nyolc, kilenc esetben élt át orgazmust. Egy lány szerintem csak akkor élvezi a....  Szextörténet címkék

  szétbaszott | kirandulas | fenyeget | híd | perverz nagyi |
  Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.