elmondta nekik szextörténetek:

 • Évike sado mazo kalandja
 • Kórházi szexgyakorlat
 • Családban marad X.
 • Rokonnal csak kotonnal

 • Szextörténet ajánló:


  Kórházi szexgyakorlat


  Anna a vizit előtt látta, hogy a lányok nagyon vidámak. Nevetgélnek és valamitől föl vannak villanyozódva. Ez volt az első napja ezen az osztályon és nem akart kilógni a többiek közül, mert két hónapot kell itt eltöltenie. Odament hozzájuk és figyelte, hogy miről van szó. Marta aki közvetlenül mellette állt mosolyogva vonta be őt is a társalgásba.
  - Buliba vagyunk hivatalosak. - Ez nagyszer....

  Happy Finish


  Megszabadult a kis köntösétől és már csak egy fehérnemű volt rajta. Felajánlottam neki, hogy megmasszírozom, amire egy rövid habozás után igent mondott és így ő feküdt le az ágyra.
  .. Finoman ráültem a combjaira, hogy azért ne nyomjam össze és egy, általa választott krémmel kezdtem el finoman végig simogatni, majd egy-két technikát is belevittem a régen tanultakból. Óvatosan, mintha az a vi....

  Csajok a buzibárban


  Végre eljött ez a szép őszi nap is. Már alig vártam, hogy este a bárban iszogathassak. Egész nap csak ezen járt az eszem: vajon lesz olyan csaj, akinek bejövök? És fordítva? Egyfajta idegesség keveredik bennem, olyan elemi vággyal, ami sokkal erőteljesebben van meg bennem, mint a félsz, h mi lesz, ha....

  Nagy nehezen eljött az este. Persze a legszexibb fehér neműmet választottam, és....

  A fekete farok


  - Excuse me - szólt utánam egy hang, amikor leszálltam a villamosról. Hátrapillantva egy fekete fiút láttam meg. Kérdőn néztem rá, odalépett hozzám.
  - Do you have time to chat with me? - kérdezte, és mélyen nézett a csokibarna szemeivel a szemembe.
  Nem értem rá. Szokás szerint rohannom kellett valahova, ezt neki is megmondtam.
  - Could you give me your phone number?
  Kis ....

  Tinikurvák akcióban


  Beindult a tanév, és én már több hete nem láttam a barátnőmet. Kíváncsi voltam, mi lehet vele, aztán egyszer hazafelé a gimiből megcéloztam a lakásukat. Becsöngettem hozzá. Kis motoszkálás után az öccse nyitott ajtót.
  - Szia! - köszöntem.
  - Helló!
  - Eni itthon van? - kérdeztem feleslegesen, mert már kidugta a fejét a szobájából.
  - Szia Márti! - üdvözölt.
  - Itt vá....

  A lebukott kukkoló


  Nyáron kimentünk a strandra a haverokkal. Jót buliztunk,csúszdáztunk és persze bámultuk a csajokat. A barátaim korábban hazamentek,de én még maradtam egy kicsit.

  Kimentem a medencéből,lezuhanyoztam és elindultam az öltözők épülete felé.Az öltözők nem voltak elkülönítve férfi és női öltözőre,hanem csak fülkék voltak,paravánnal elválasztva,ajtó helyett függönnyel. Kikértem a ruhatárb....  Szextörténet címkék

  szextörténet | maszti a kolesz | zini | marcell | vesztesek |
  Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.