jol megbaszva szextörténetek:

 • Egy éjszaka anyámmal, teljes szex történet

 • Szextörténet ajánló:


  Véletlen lehetőség.


  Egy nyáron munkásokat viitem alkalmi munkára egy ismerösöm akinek volt egy kis válalkozása miután eltörte a lábát engem kért meg persze fizetett érte és autót is biztositott , hogy szállitsam a munkásait föleg nöket.
  Az egyik növel nagyon gyorsan összejöttem a férjétől elvált és 30 éves korukután a nök elég könyen élnek a lehetőséggel.
  SZóval csak szex volt és más semmi .
  A....

  Ágika megint ki tett magáért 4


  Szia mond mi a probléma!,
  Azt gondolom, felmegyek hozzád,
  Rendben van gyere,de megint mit akarsz,
  egy meglepetést
  jó de mit?
  majd megtudod ha felmentem!
  Oké gyere,de egyedül jössz
  Igen egyedül
  De nincs ott a kurvád?
  Nincs de miért érdekel hogy itt van vagy nincs itt
  Azért mert azt szeretném ha ketten lennénk!
  Na jó gyere!....

  Szexuális fantáziák V.


  Emlékszel?

  Mert én emlékszem. Nem is próbáltam elfelejteni. Ha próbáltam volna, se menne. Valamiért azt gondolom, hogy te sem felejtetted még el. Persze nem tudom, miért fontos ez nekem. Nem az emlékezés, azt tudom. Hanem az, hogy te emlékszel-e még. Vagyis: hogy te hogyan gondolsz most rám.

  Hiszen akárhogy is van, a tényeken nem lehet változtatni. És nem is akarunk,....

  juszuf,a sexmániás


  Mindig büszke voltam a feleségemre,büszkén mentem mindig mellette,tetszett,mikor a hapsik szinte levetkőztették a szemükkel,melltartót soha sem viselt,mindig egy kissé átlátszó blúz volt rajta,neki is nagyon tetszett,hogy megfordulnak utána a pasik!Szopni,nem csak,hogy szeretett,de,nagyon tudott is!Minap,azt vette a fejébe,hogy ezentúl nem visel alsónemüt se mondtam neki,így,akár meztelenül is jár....

  A feleségem pinája(1)  A FELESÉGEM PINÁJA !! (1)

  Régóta foglalkoztatott a TÉMA korábban is de a második feleségemmel szerettem volna mielöbb többesben résztvenni SZEX-ben mert kívántam, hogy láthassam más faszát benne. Abban az időben sajnos nehézkes volt a kapcsolat felvétel hasonszörű házaspárral (csak póstafiok megoldás volt, így kb 5-7 nap vol....

  Az unokahugom használtam


  Sziasztok! hát elmesélem a történetemet. Kb. 4 éve történt én egy munkahelyi buli után mentem haza vonattal az állomástól a lakásom kb. 2 km-re volt és mivel már elég sokat ittam nem akartam haza gyalogolni ezért felhívtam az unokahúgomat aki tőlem 8 évvel fiatalabb volt 17 éves, hogy hazavinni-e az állomásról?! Ő persze igent mondott.

  Mikor megérkeztem az állomásra és beszálltam a ....  Szextörténet címkék

  gőzfürdő | orgazmus | baszoda | csics | hátrahúzta |
  Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.