uralkodj szextörténetek:

 • A barátnőmről kiderült, hogy szexmunkás
 • Egy doboz jégkocka
 • A lányunk új barátja

 • Szextörténet ajánló:


  Erotikus fantázia


  Egy hideg téli reggelen, amikor az embernek a meleg szobából kimozdulni sincs kedve.

  Irány a meló! Az utcán a busz felé sétálva csak unott álmos fejek , a buszmegálló tele emberekkel és mind ugyanarra a buszra várunk.Pár perc és a 31-es már be is gurul a megállóba tömve dolgozni indulókkal, és diákokkal . Ahogy felpréselem magam és körülnézek, ülőhely esélytelen állóhely is csak egy....

  A vén kecske is megnyalja


  Józsi a becsületes nevem, Kovács Józska, faluban élek. Hatvanhárom éves vagyok, elvált.

  A feleségem pár éve elhagyott, mert nem tudtam kielégíteni. Hát már nekem nem nagyon áll fel a bránnerem, megmondom ahogy van.

  Tegnap történt, hogy a Katika, aki hordja az ebédet, meghozta a kaját. Gömbölyű asszonyka, csinosan öltözik, szereti a kötött rövid ujjú fölsőket és a hoz....

  Barbi néni, a tüdőbeteg


  Egyik délelőtt a suliban, szünetben megszólal a telefonom. Ismeretlen szám, felveszem, az egyik haverom anyja keres, hogy fel tudnék-e menni délután hozzájuk, mert a számítógépbe kéne beszerelni egy "meglepetést" a haver szülinapjára.

  Megbeszéltük az időpontot és folytatódott a tanítás.

  Délután kettőre ott voltam náluk, csengettem és felmentem hozzájuk. Az ajtó résny....

  Családi szex - unokatesómmal


  Családi szex - unokatesómmal

  Ez a történet jó pár éve történt meg velem. 16 éves voltam, amikor egy nyáron anyámék elutaztak engem meg itthon hagytak és addig az unokatesómnál laktam. Az unokatesóm ezen a nyáron töltötte a 20.-at és nem éppen csóró nénikémtõl egy kisebb lakást kapott. Házszentelõ vagy valamiféle buli nem volt, ezen csodálkoztam is, az unoktestvéremet ismerve, de annyi....

  Szex a nővérkémmel


  Nem, nem panaszkodni akarok.
  A rokonait nem válogathatja meg senki, kiváltképp nem a szüleit vagy a testvérét.
  Én így jártam, de mondhatom úgy is, hogy mi így jártunk.
  Nekem szép emlék marad, ugyanakkor lehetett volna egész másként is.
  Ezt már sosem fogom megtudni, hiszen alaposan eljárt felettem, felettünk az idő.
  Gyerekem már sosem lesz.
  Szüleim már nem ....

  Varázslatos tea (anya fia szex)


  16 éves fiú vagyok, bátyám pedig 20 éves. Egy nap egy nagyon furcsa esemény történt velünk, amivel együtt átéltünk át anyánkkal, aki 42 éves.

  Egyik este apánk elment dolgozni, mivel ő iszákos kamionsofőr, és sajnos gyakran részegen is hazajött. Így amikor nem dolgozott, egész nap csak hevert és aludt. Mi ketten, bátyámmal egyedül voltunk otthon, és ez az este különlegesen alakult.


  Szextörténet címkék

  basszál szét | hegyekben | sci-fi | rozi | a csajom anyja |
  Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.