Nappal hugom, éjjel dugom családi történet


Nappal hugom, éjjel dugom családi történet

Szegények voltunk, akár a templom egere, ahogy akkoriban mondták. Sok szegény család élt a Nagy Válság idején, és mi a legszegényebbek közül valók voltunk. Pedig apánk mindent elvállalt, amiért fizettek valamit: autószerelés, házkörüli javítások, alkalmi fakivágás, de mégis elõfordult néha, hogy ikertestvéremnek, Carolnak és nekem nem volt mit ennünk. De 15 évesek voltunk akkor, és ezzel nem nagyon foglalkoztunk. Valahogy mindig is szegények voltunk, de nem éreztük magunkat boldogtalannak.

Legalábbis, ahogy most visszagondolok, boldog emlékeim maradtak arról az idõrõl. Jókedvvel tettük a dolgunkat, pedig volt belõle elég: se központi fûtés, se vezetékes víz, pénz se nagyon, amivel boltba mehettünk volna élelmiszert vásárolni. Nyugat-Virginiában éltünk, a Kék Hegyekben. Carol fõzött és takarított. Én fát aprítottam õsszel és télen, foldozgattam a lyukas tetõt. Leöltem a csirkét, ha kellett, és részt vettem a férfimunkában a ház körül. Mindketten a helyi egy osztályos iskolába jártunk.

Mi voltunk a legidõsebbek, mert apánknak nem volt földje, ahol kellett volna a munkáskéz. Sosem jártunk messzebb, mint a közeli város, Thompsonville. Ott is csak kivételes ünnepnapokon. A kicsiny családi faházunkban három helyiség volt: nappali, másképpen konyha és étkezõ egy nagy vaskályhával, és két háló. Egyik apánknak, a másik nekünk, gyerekeknek. Akkoriban ezt a szükség hozta így: a fiúk és a lányok gyakran megosztották a szobájukat testvéreikkel. Lakli kamaszok lévén ágyunkat már kinõttük, de voltak külön kis szekrénykéink, amiket apánk fabrikált.

Ágyaink fejrésze összeért, így lefekvéskor nem láthattuk egymást. Felsõruháinkat, kabátjainkat a falba ütött szegeken tartottuk, mert nagyobb szekrény nem volt a szobában. Hátsó ablakunkból a hegyoldalban elterülõ vadonra láttunk. A tizennegyedik születésnapom után nem sokkal a pubertáskorba léptem, azaz a szõr elkezdett nõni a lábam között. Tudományom a szex terén a hátsóudvarban látottakra korlátozódott. Fogalmam sem volt, az emberek hogyan csinálják. A rá következõ évben, tavasszal kezdtem maszturbálni.

Kis házunk és még kisebb hálószobánk kevés lehetõséget kínált az egyedüllétre, így rászoktam az éjszakai maszturbálásra, mikor nõvérem már biztosan elaludt. Rozsdás ágyrugókkal, a nyikorgó deszkapadlón nem volt könnyû csendben maradnom, de megpróbáltam. A majd' minden este folytatott gyakorlatot beárnyékolta, de csiszolta is a tudat, hogy bármikor lebukhatok, és csak lassan szabad mozognom. Egyik este, ahogyan hangtalanul közeledtem az élvezés pillanata felé, szokatlan zaj ütötte meg a fülem. Azonnal megmerevedtem, és vártam.

Aztán vártam. A hang nem ismétlõdött meg. A farkam már a kirobbanás határán volt, úgyhogy csak pár erõteljes rántás kellett, és hatalmasat lõttem a pizsamámra. És akkor újra hallottam... Nem tudtam pontosan beazonosítani, szürcsölés volt, de mintha víz csinálta volna. Igen, akár a pataknál egy zubogóban, csobogó, cuppanó hang volt. Pár nap múlva, mikor szintén vertem magamnak az éjszaka közepén, újra hallottam a hangot. Megálltam, de aztán kisvártatva - most már bátrabb voltam - újra rákezdtem.

Ez alkalommal a jelenség hangosabb volt. Közben én sem hagytam abba, de a hang is végig hallható volt. Ez így ment pár héten keresztül. Lassan rájöttem, hogy testvérem is masztizik, de - ne feledjük, a harmincas években jártunk, jóval a pornográfia-hullám elõtt - nem tudtam, hogyan maszturbálnak a lányok. A puszta lehetõség, hogy õ is örömet szerez magának éjjelente, akárcsak én, nagyon izgató volt, és alig vártam, hogy hallhassam õt.

Mindketten csendben akartuk csinálni, de azt gondolom, õ is tudta, amit jómagam. A hálónkat megosztani valakivel azt is jelentette, hogy bármilyen elõvigyázatosan voltunk is, egyre többször pillantottuk meg véletlenül egymás csupasz bõrét. Elég gyakran láthattam nõvérem meztelen testét ahhoz, hogy észrevegyem változásait. A csípõje szélesebb lett, a mellbimbója majd a melle is megduzzadt, és - bár ezt ritkábban volt alkalmam megfigyelni - lábai találkozásánál "V" alakban nõni kezdett a szõrzete.

Õ is láthatott engem meztelenül, és titokban mindketten egyre kíváncsibbak lettünk a másik testére. Az utóbbi idõben úgy tûnt, mintha Carol kifejezetten keresné az alkalmat, hogy pucéran lásson engem. Egyszer rajtakaptam, amint meglesett, ahogy a patakban fürdöm. Egyik reggel még álmosan ébredeztem, mikor jókora pisilési ingerem támadt. Ahogyan az ajtóhoz botorkáltam, a merev farkam utat talált magának a pizsamám sliccén. Sóhajtást hallottam a nõvérem ágya felõl, mire gyorsan visszadugtam a nadrágomba.

Aznap éjjel kétszer is elmentem, miközben azon a sóhajon járt az eszem. Mindkétszer hallottam a nedves csusszanásokat. Részben az éjjel folytatott akcióimnak is köszönhetõen mindig is éber alvó voltam (még most is az vagyok). Egyik éjszaka arra lettem figyelmes, hogy megreccsen a padló. Épp jókor nyitottam ki a szemem, hogy meglássam, nõvérem tipeg pizsamájában az ágyam felé lábujjhegyen, szép lassan, meg-megállva közben. A sliccemre meredt, melybõl megint kikandikált a felmeredõ férfiasságom.

Mikor közelebb lépett, alvást színleltem. Az igazat megvallva egy kissé ijedt voltam az új helyzettõl, ami eddig tabu volt, persze izgatott is a dolog. Az ágyam mellé térdelt, és kitartóan figyelt. Mondanom se kell, ez még jobban felizgatott, és farkam önkéntelenül is észrevétette magát rándulásaival. Egy kis idõ múlva visszalopakodott az ágyához, és újra hallottam: szlörp-szlap, szlörpi-szlörp... Ez így ment egy ideig. Az éjszakai figyelõszolgálat rendszeresen beindult, és lassan beépült a masztizásom fantáziálásaiba.

Egy nap annyira beindultam attól, hogy mutogatom magam neki, hogy nem bírtam ki anélkül, hogy magamhoz ne nyúljak. A látszat megõrzése miatt úgy kellett tennem, mintha csak véletlenül nyúlnék oda álmomban. Láttam, hogy Carolt csak az mentette meg a felugrástól, hogy nem mert megmozdulni a reccsenõ padló hirtelen zaja miatt. Erre már csak egyet mertem simítani kezemmel a fütykösön, két ujjam között húztam rajta egyet. Hallottam, hogy nagyot sóhajtott. A dolog éppen akkor kezdett érdekessé válni, mikor mozdulatommal elijesztettem Carolt pár éjszakára, ami lelombozott.

Egy este megint felfigyeltem a jelenlétére, és még mindig alvást színlelve vertem rajta párat, vártam egy kicsit, majd újra kezdtem. A mozdulataim lassúak, tétovák voltak, hogy bármikor a kamaszkori álmaimra foghassam õket. A helyzet különlegessége, a lassú húzogatások megtették hatásukat, és akaratom ellenére elélveztem a nõvérem szeme elõtt. Carol hallhatóan mordult egyet izgalmában. Zavaromban tétlen maradtam az éjszaka további részében, és átkoztam magam a dolog miatt. Pár éjszakával késõbb megint mellettem volt.

A farkam újra kint a pizsamából, meredten, mint éjszaka általában. Eltökélten tûrtem, anélkül hogy magamhoz nyúltam volna, pedig Carol nagyon hosszú ideig várta a szokásos akciómat. Egyszer csak megéreztem gyengéd ujjait a megrebbenõ farkamon. Hihetetlen volt: ismeretlen érzés, mégis nagyon jól esett, mint eddig még soha más. Érintése könnyû volt, és egyáltalán nem zavaró. A keze nem mozdult, de nem is volt rá szükség. Izgalmam a tetõfokán volt, és én újra csak elmentem. A kezére élveztem. Óvatosan elengedte a farkam, és tenyerét a pizsamájába törölte.

Ahogy késõbb visszagondoltam erre az éjszakára, fordulópontnak éreztem a viszonyunkban. Mindig barátságosak, segítõkészek voltunk egymáshoz, de attól a naptól kezdve furcsa melegség, jólesõ meghittség költözött a kapcsolatunkba, ami nem szavakban nyilvánult meg. Carol az elfogódottság minden jele nélkül, sokkal szabadabban mutatta meg testét. Egymás elõtt öltöztünk, vetkõztünk, mintha ez mindig természetes lett volna, még a patakban is együtt fürödtünk meztelenül. Ugyanakkor hónapok teltek el anélkül, hogy megjelent volna az ágyam mellett.

Csalódott voltam, és reménytelen ragaszkodással éltem végig az utolsó közös kalandunk minden pillanatát. Masztizás közben mindig erre gondoltam. Egyik éjszaka meghallottam, hogy Carol maszturbál, és úgy döntöttem megnézem, mit is csinál pontosan. Sötét éjszaka volt, a szobában alig lehetett valamit látni. Óvatosan felemelkedtem az ágyról, és átlopakodtam a szobán, azokon a padlódeszkákon lépdelve, amik tudtommal nem recsegnek. Meghallhatott, mert egyszer csak abbahagyta. Mozdulatlanná merevedtem.

Egy örökkévalóságnak tûnõ perc után újra kezdte. Láttam a mozgást az ágyán, de pontosan nem tudtam kivenni testének részleteit. Közelebb léptem, a deszka megreccsent, de ez alkalommal Carol nem hagyta magát zavartatni. Végre ott voltam egy méterre az ágyától, és leültem. Valósággal remegtem a feszültségtõl, a peckem mereven állt, készen arra, hogy bármikor elsüljön. Hozzászokva a sötétséghez, láttam az egyik karját a csípõjén, keze a lába között. Fel-le mozgott, csendes csusszanásokat hallatva.

Carol aprókat sóhajtott, néha nyögött egyet a kéjtõl, melyet szinte már én is éreztem. Mindez már túl sok volt nekem, és lassan hátra dõltem a padlóra, hogy én is kényelmesen masztizhassak. Éreztem, hogy nemsokára elmegy, de velem se volt másképp. Igyekeztem úgy játszani a farkammal, hogy egyszerre élvezhessünk el. Abban a fantasztikus pillanatban a gyönyör minden gátlást elsöpört: nyíltan nyögdécseltünk, és versenyt ziháltunk egymással. Az övé egy kicsit hosszabban tartott, mint az enyém. Még fekve pihentem egy darabig, majd visszabotorkáltam az ágyamhoz.

Másnap reggel hosszasan egymás szemébe néztünk a nõvéremmel, közös titkunkat nyugtázva. Az eset tovább mélyítette rejtett kapcsolatunkat. Pár nappal késõbb a patakban fürödtem, és igen kanos délelõttöm volt. Pucéran lefeküdtem a puha fûágyra és szép lassan elkezdtem húzogatni faszomon a bõrt. Nagyon beindultam a golyóimat melengetõ naptól, és attól, hogy a szabadban, nyíltan csinálom magamnak. Hirtelen zajt hallottam a bokorból. Arrafelé fordultam, és Carolt láttam kibújni, amint egyenesen felém tart.

A farkam markolva, nem tudtam, mitévõ legyek. Óvatosan letérdelt mellém, és egy szó nélkül puha kezébe fogta az ijedtségtõl lekonyult rudam. Lassan elkezdte simogatni. Közösen figyeltük, ahogy feléled. Annyira jó volt, hogy hátra dõltem, és behunytam a szemem. Nem tellett sok idõbe, míg munkája meghozta a kívánt eredményt, és nagy cseppekben kibuggyant belõlem meleg testnedvem. Tovább húzogatta a faszom, míg lenyugodtam valamennyire. Aztán nyugodtan kibújt õ is a ruhájából, és mellém feküdt. Ismerõs mozdulatokkal kezdte dörzsölni a hasát, gyengéden csipkedve közben rózsaszínû mellbimbóját.

Felkönyököltem, hogy jobban megfigyelhessem. Lábát szétnyitotta kissé, így elsõ ízben csodálhattam meg egy lány punciját közelrõl. Észvesztõ látvány volt! Sûrû, homokszínû bundácskája nem rejtette el a már igen nedves punci duzzadt ajkait, kiugróan meredezõ csiklóját. Keze az ajkakon dolgozott - mennyire szerettem volna cserélni vele! - de fel-le dörzsölte a csiklóját is. Nem telt bele sok idõ, míg teste megfeszült, csípõje elemelkedett a földrõl, és nagyot rándulva elélvezett. Míg visszaereszkedett, nem hagyta abba önmaga izgatását.

Közben a szemembe fúrta a tekintetét. Szemének változásán is láttam, mikor a látható feszültség újabb orgazmust eredményezett, majd késõbb újra egy kisebbet. Nem bírtam tovább, és én is újra marokra fogtam éledezõ vesszõm. Carol negyedik orgazmusát már ez enyémmel együtt éltem át. Utólag visszagondolva, teljesen nekivadultunk. Azon az éjszakán, ahogy eloltottuk a lámpát, átjött, és az ágyam mellé térdelt. A pizsamanadrágomba nyúlt, és tétován megfogta a farkam. Azonnal megkeményedett, mire a nõvérem ütemesen elkezdte verni.

Hiába a délelõtti két orgazmusom, a gyönyör újra sürgetõen jelentkezett. Kisvártatva jobban élveztem puha kezétõl, mint bármikor korábban. Carol búcsúzóul puha csókokkal halmozta el érzékeny makkom vöröslõ hegyét. Felállt, és visszatért az ágyához. Nem kellett sokáig várnom, mire meghallottam maszturbálásának ismerõs zajait. Akkor én is átmentem az ágyához. Finoman megfogtam a lábai között matató kezét, és ujjaink pár percig együtt mozogtak. Érezni akartam a nedvességét. Elvettem a kezem, és a combjai tövét kezdtem el simogatni, egyre közelebb a puncijához.

Már a húsos bodrok közt jártam felfedezõ utamon. Mondhatom, tényleg nedves volt! Visszahúzta a kezét, így végre megérinthettem a csiklóját. Finoman izgattam, ahogyan nála láttam a pataknál. Kis idõ múltán kezdtem belejönni, mikor teste megfeszülésén éreztem, hogy közel jár az orgazmushoz. Baromi erõsen élvezett: a teste megfeszült, fogai összeszorítva, kezei ökölben. Mikor lenyugodott, lassan visszahúztam a kezem, és csendesen visszamentem lefeküdni az ágyamba. Ha el akartam élvezni, évekig erre a napra gondoltam.

Szexuális kapcsolatunk így folytatódott több hónapon át. Sokszor masztiztunk együtt a pataknál, vagy izgattuk egymást az ágyban, de néha csak a másik hangjaira figyeltünk az elélvezésig. Vidéken élve persze tudtuk, hogy "pina, fasz, együtt basz". Mégis féltünk kipróbálni, nehogy Carol úgy maradjon. A ikertestvérem egyre gyakrabban dugta magát az ujjaival, és a farkam egyre jobban kívánkozott az ujjai helyére.

Egyik éjszaka, mikor éppen az ágyam szélén ült, és verte a kõkemény farkam, láttam rajta, hogy még a szokásosnál is jobban beindult. Felkelt, letolta a pizsamáját, és suttogva így szólt: "Csak kipróbálom egy kicsit, milyen érzés." Fölém guggolt, és a punciját a faszom fölé igazította. Alig bírtam magammal, várva az ismeretlen érzést. Lassan, nagyon lassan ereszkedett lefelé, és egyik kezével a farkam fogva, könnyedén összedörzsölgetve ismertette meg õket egymással. Annyira jó érzés volt, a puha keze, ölének hívogató nedvessége, a duzzadó punciajkakból áradó forróság!

Egy örökkévalóságig tartott a kéjes érzés, pedig csak izgatta puniját a merev dákómmal. Végül rám húzta magát, de csak a fejét engedte becsusszanni. Azt gondoltam, menten elsülök. Carol, mintha csak érezte volna szólt, hogy nehogy elélvezzek. Így maradtunk, hosszú ideig mozdulatlanul egymásban. Még az is csodás volt, ahogy elemelkedett a farkamról, és mellém feküdt. Azonnal magunkhoz nyúltunk, és kis idõ múlva egyszerre élveztünk el. Pár nappal késõbb Carollal piknikezni indultunk a Thompson dombra, pár mérföldre a házunktól.

Egy kis vízesés mellett vezetett az utunk, és meztelenre vetkõzve lehûsítettük magunkat a zubogó vízben. Ámulatba ejtett, mennyire gyorsan fejlõdik nõvérem teste. A melle már nem csak egy halmocska volt, hanem igazi nõi mell, aminek természetes ereszkedését ellensúlyozta a hideg vízben feszessé váló bõr, a felfelé meredõ mellbimbók látványa. Punciszõre is nagyot nõtt az utóbbi idõben, de alatta jól látszottak duzzadó, csupasz ajkai. Összeölelkeztünk a tavacskában, és végigsimítottam a mellbimbóin.

Olyan aranyosak voltak! Felöltöztünk, és folytattuk utunkat a dombtetõre. Zihálva másztunk felfelé, és nemsokára elértük a sûrû szálfáktól övezett kicsiny tisztást. Leterítettük a plédet, és nekiláttunk az ebédünknek. Mikor jóllaktunk, Carol az ölembe hajtotta a fejét, én meg a melleivel játszadoztam. "Vetkõzzünk pucérra!" mondtam, és sietség nélkül le is vetettük kevéske ruhánkat. Friss szellõ fújdogált, és a meleg napsugarak jólesõen simogatták testünket. Oldalamra fordultam, és tovább játszottam Carol cickóival.

Óvatosan köröztem rajtuk, a bimbók körül, melyek szép lassan kiemelkedtek, és már peckesen álltak. Élvezve az érintésüket, hol az egyik, hol a másik bimbóudvaron próbáltam ki izgatásom hatását. Érzékenyek és szolgálatkészek voltak, egyszerûen odavoltam értük! Carol sem maradt sokáig tétlen. Tapogató kezem gyengéden a hasához, a szõréhez, majd a nedvesedõ puncusához irányította, miközben halkan nyögdécselt a kéjtõl. Finoman cirógattam a húsos ajkak közét, és mikor elértem a csiklójához, egy nyikkanást hallottam, amit elõtte még soha.

Mondanom sem kell, közben végig merev voltam, és az elõnedvem csillogó nyomot hagyott testvérem combján. Punija izgatása közben párszor felnyúltam neki, mire így szólt: "Nem bírom tovább! Gyere belém!" Jobban szétnyitotta a lábát, én közéjük feküdtem, merev dákóm a forró nyílásához igazítva. Soha nem csináltam még ilyet, minden mozdulatom tétova lehetett. A makkom már majdnem közrefogták nedves punciajkai. Egy ideig így maradtam, majd lassan, milliméterenként hatoltam beljebb az édes ölbe. Szûk volt, de mégis olyan jó!

Hirtelen rugalmas ellenállásba ütköztem. "Nem megy tovább." mondtam. "De megy," biztatott "csak erõsebben próbáld!" Engedelmeskedtem felhívásának, és jókorát löktem a csípõmmel, mire Carol felsikkantott a fájdalomtól. "Mi történt?" kérdeztem. "Nem tudom, de ne vedd ki" mondta, és én nem mozdultam egy darabig, majd ösztöneimnek engedelmeskedve elkezdtem húzogatni rudam elõre-hátra a szûk nyílásban. Most már mélyen jártam benne, és észrevettem, hogy akkor élvezi igazán, mikor tövig nyomom belé a faszom.

Megéreztem a ritmust, ami elvitt egészen a hüvelye hátsó faláig. Egy ideig visszatartottam az élvezésem, de aztán valósággal belerobbantam a testébe. Összekulcsolódva feküdtünk egy ideig, mire duzzadt erekcióm alábbhagyott, és lassan kicsusszantam Carolból. Mikor szemrevételeztem lekonyult farkam, vért, meglepõen sok vért láttam nemi szerveinken. "Nézd Carol!" mutattam neki döbbenten. Felsikoltott. Azt gondoltuk, komolyan megsérült. Gyorsan összepakoltunk, õ meg levelekkel és füvekkel próbálta tisztogatni magát.

A tavacskához érve levetkõzött, és alaposan kimosta a hüvelyét. Én is lemosakodtam. "Fáj?" kérdeztem õt, de láttam, hogy nincs baj, mert mosolyogva felelt: "Egy kicsit, de nem lesz gond vele. Még szeretem is, mert a tisztásra emlékeztet." Ezután még többször együtt voltunk, míg újra eljött a tanév kezdete. Aztán író lettem, Carol pedig képzõmûvész. Nõvérem sikeres, boldog házasságot kötött, három kisgyerekük született. Életünk során sokkal késõbb, talán a negyvenes éveink végén beszéltünk újra egymással a történtekrõl.

Egyetértettünk abban, hogy hasznos tapasztalatot szereztünk egymással folytatott játékaink során. Talán részben ennek is köszönhetõen - mindkettõnk teljes és aktív nemi életet élt. Carol három éve eltávozott közülünk, de ma is fájlalom a hiányát. Soha nem tudtam neki elmondani, hogy õ volt a legizgalmasabb nõ egész életemben....

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Élvezetek a szabadban


Egy kirándulást terveztünk az erdőbe. Szép napos, talán egy kicsit melegebb is volt az idő, mint ami egy ilyen erdei kiruccanáshoz alkalmas.

Hátizsákok, némi kaja, kulacsban víz, dildó, látcső, túrabot (még az a hagyományos, nem az új divat) és irány a hegy.

Szeretünk túrázni, baszni, jól kifáradni egy kis emelkedőn. Felérni a tetőre és gyönyörködni a kilátásban és jó....

Durva orgia Fasztalicskával


Karcsival 15 éve éltünk házasságban, mikor barátjával, Csabával összeveszett egy együtt kezdett, ám pár év alatt teljesen tönkrement autófényező vállalkozás csődjénél. Mindig több vállalkozást vitt egyszerre, mert ahogy mondani szokás: több lábon kell állni. Az egyetemen ismerkedtünk össze, Ő vette el a szüzességem. Diploma után esküvő, és két gyermek, ahogy az már lenni szokott. A romantika, egyr....

Az asszony és a disznók, Melinda a farmon
Bálint Bá barátom sertéseket tenyésztet egy alföldi faluban. Egyszer kimentem hozzá a telepre, az egyik karámnál állt két munkással. Odaléptem hozzájuk, üdvözöltem őket.

– Jókor jöttél!- szólt Bálint Bá- Láthatsz egy kis disznó szexet!

Bálint Báék az anyakocák megtermékenyítését hagyományos módon intézték. Volt egy kan, Dezsőnek hívták, odavezették hoz....

Swinger kurva és a csoportszex


Ha egy gruppenszexbe keveredsz semmin ne lepődj meg! Légy készen a legrosszabbra és a legjobbra is... Nekem egyszerre mind a kettő megvolt!!!

Egy borozgatással kezdődött...
Nagyon belehabarodtam a férfiba.

A fürdőszoba már egy órája foglalt volt...

A szokásosnál is többet piperészkedtem. Minden hajlatot, minden kis szőrszálat leborotváltam ami ne....

A tanárnő lábai


Az eset egész "rég" történt.

Egy átlagos napnak indult. Az első óránk biológia volt.Nem túl nagy lelkesedéssel,de beültünk az órára.

Aztán belépett a tanár, - akit eddig nem igazán,viszont ezután sokkal inkább kedveltem. - pontosan nem tudom mennyi de kb 50-60 között volt.Egy szoknya,sötét színű harisnya és magas sarkú cipő volt rajta...Hát gondolom mondanom sem kell,....

megbaszattam a feleségemet


Egy nyári hétvégén történt.
Már jó pár éve házasok voltunk a feleségemmel, és mindazon ideig én voltam az egyetlen férfi akivel lefeküdt. Pedig tudom a mondást:olyan nő van aki szűzen éli le az életét, de olyan nincs aki csak egy faszra próbálja rá magát.
Mindig is izgatott volna, ha lefekszik másokkal, de hát nem nagyon akaródzott neki. Ezért úgy döntöttem, hogy a magam kezébe vesze....Szextörténet címkék

korkülömbség | kocsi | becsület és | női ruhába | tĂśk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.