Anya és fia


Szüleimmel rendszeresen utaztunk, szerte a világban. 16 éves koromra már jártam Mexikóban, az USA-ban, Távol-Kelet több országában, azonban a legcsodálatosabb nyaralást Kréta szigetén éltem át a nyáron. Apám egy kereskedő cég vezetője, anyám csak a háztartással és magával foglalkozik, én most voltam másodikos a gimiben. Nagyon jó körülmények között élünk, mindig mindent megkaptam. Gyönyörű házunk van medencével, szaunával, az egész család imád szaunázni. Pár évvel korábban kezdtem észrevenni, hogy ha anyámmal vagyok meztelenül a szaunában, nem tudom róla levenni a szemem. Nagyon jó alakja van, bár már 42 éves, sokat sportol, ad magára, mindig nagyon csinosan, szexisen öltözik. Gyönyörű mellei vannak, telt, kissé túlméretes, de nekem nagyon tetszik. Maszturbálásaim során sokszor gondolok rá, hogy anyám melleit markolászom, combjait simogatom, vagy csókolgatom a testét. Persze titkoltam ezeket a vágyaimat, próbálkoztam barátnőkkel, de szexuálisan csak anyám tudott izgatni.

Nyárra közös nyaralást terveztünk Krétára, apám be is fizetett egy ötcsillagos hotelt, all inclusive ellátással. Az indulás előtt két nappal beütött a krach, apám egyik szállítmányát nem engedték ki a szingapúri kikötőből, és csak ő volt jogosult a cégnél, hogy elintézze. Összeültek, hogy most mi legyen. Apám ragaszkodott hozzá, hogy miatta ne maradjunk otthon, legalább ketten anyámmal menjünk el, és ha ő időben végez, legfeljebb utánunk repül. Ebben maradtunk. Én persze örültem, hogy anyuval kettesben utazok. A repülőn én ültem az ablakhoz, mindig találtam valami érdekes látnivalót, mert ilyenkor anyu áthajolt rajtam, hogy ő is lássa. Mellei hozzám nyomódtak, édes illatát pár centiről éreztem, farkam majd kiugrott a gatyámból. Ki kellett mennem a WC-re, és jól kivertem a farkam.

A szállodába érve, becuccoltunk a szobánkba, és abban maradtunk, hogy mielőbb rohanunk a beach-re, majd később kipakolunk. Ledobáltuk ruháinkat, majd fürdőruciban lementünk a strandra. Anyu megkért, hogy kenjem be naptejjel. Hasra feküdt a napozóágyon, hátranyúlt és kikapcsolta a bikini felsőjét. Jó sok naptejet csurgattam rá, aztán elkezdtem bemasszírozni hibátlan bőrébe. Átszellemülten simogattam, végig nyakszirtjétől a bugyiig. Ahogy hason feküdt mellei oldalra nyomódtak, és óvatosan, mintha csak véletlen lenne, kicsit azokat is bekentem. Aztán rátértem fenekére, combjaira, azokat is jól megmasszíroztam. Nagyon izgi volt, mikor kicsit a bugyi alá nyúltam. Anyu erre egy mozdulattal behúzta a fenekébe a textilt, így gyönyörű seggét is bekenegettem. Alig akartam abbahagyni, faszom majd kiszúrta a sortomat.

– Ez igazán nagyon finom volt!- sóhajtott fel anyu- Ha tudom, hogy ilyen jól masszírozol, már előbb is éltem volna vele.

– Oké, bármikor, csak szólj!- válaszoltam lelkesen, majd bementünk a tengerbe, és löködtettük magunkat a hullámokkal.

Néha hozzálökött egy-egy nagyobb hullám, testünk összeért, kezemmel átfogtam a derekát, hátulról átöleltem, és fenekéhez nyomtam a farkamat, közben jókat nevettünk, ha átcsapott felettünk egy hullám. Élveztem a helyzet intimitását, és nem akartam, hogy vége legyen. Anyu furcsán nézett rám, szerintem érezte a belőlem áradó kanosságot, de nem tudott vele mit kezdeni, mint ahogy én sem. Felhőtlenül boldognak éreztem magam, és anyut is boldognak láttam. Egymás után hoztam neki a beach- bárból a koktélokat, én is ittam pár Cuba librét. Nagyon jól telt a délután, majd bementünk a szobába, hogy elkészüljünk a vacsorához, Anyu kezdte a tusolást.

– Gyere, légyszi, mosd meg a hátam, ragadok a naptejtől, olyan alaposan bekentél!- kérte.

Bementem, elhúztam a kabinajtót, és azt hittem elájulok. Annyira gyönyörű volt, ahogy testén csurgott le a víz, mellei ki voltak hegyesedve, párás szemekkel nézett rám. Megfordult, kezeivel megtámaszkodott a csempén, és kissé előrehajolt. Gyönyörű feszes seggén folyt végig a víz. Éreztem, hogy lüktet a farkam. Tusfürdőt öntöttem a kezembe, és elkezdtem megmosni a hátát. Összes bátorságomat összeszedve, kemény, tömött húsú seggét is elkezdtem megmosni.

– Hééé, az nem a hátam!- fordult felém nevetve.

– Jó, jó, de ott is naptejes voltál!- próbáltam zavartan védekezni.

– Na jó, végül is igazad van!- válaszolta legnagyobb megdöbbenésemre. Most már bátrabban nyúltam a seggéhez, élvezettel markolásztam. Visszatértem a hátához, és nagyon, nagyon óvatosan, a hóna alá nyúltam, simogattam. Vártam, hogy ellenkezni fog, de nem. Sőt kezeit még magasabbra emelte. Már mellei oldalát simogattam, egy kicsit minden mozdulattal előrébb nyúlva. Már majdnem a mellbimbóit simogattam, mikor ismét megszólalt.

– Ha megfogod a mellemet, kénytelen leszek pofon vágni!- mondta, de nevetve. Én meg az elfogyasztott koktélok hatására azt válaszoltam felbátorodva:

– Ha ez az ára, vállalom! Majd hátulról, két kézzel keményen rámarkolta melleire, és megpusziltam a nyakát.

– Na, ne hülyéskedj anyáddal, fejezd ezt be!- próbált szigorúskodni, de éreztem a hangsúlyából, hogy nincs gáz, poénnak veszi.

Én kevésbé éreztem viccesnek a helyzetet, teljesen be voltam indulva. Magam is csodálkozva bátorságomon, levettem a sortomat, és egy gyors mozdulattal beléptem mellé a tusolókabinba. Farkam állt, mint győzelmi zászló. Azt hittem sínen vagyok, de anyu most tényleg szigorúvá vált.

– Megőrültél, mit művelsz? Nem a barátnőddel vagy!- szólt rám, és kilépett mellőlem.

Úgy éreztem, összedőlt a világ. Én is kiléptem, egy törölközővel eltakartam magam.

– Anyu, kérlek, ne haragudj, nem tudom mi ütött belém, csak annyira gyönyörű voltál egész nap, hogy egy kicsit elvesztettem a fejem!- próbáltam menteni a menthetőt.

– Na, jól van, te férfi!- enyhült meg anyu.

– Nem haragszom, csak megleptél egy kicsit, egyébként, köszi a dicséretet. És egy dicsérettel én is jövök neked. Nagyon aranyos voltál egész nap velem, igazi férfiként viselkedsz, és ez jól esik. Ja és még valami: igazán szép, méretes szerszámot növesztettél, sok öröme lesz benne a lányoknak- mondta kaján mosollyal, és kiment a fürdőszobából.

Jéghideg vízzel letusoltam, és próbáltam összerakni az eseményeket. Fürdés után szép elegánsan öltöztünk, és lementünk vacsorázni. Elhatároztam, hogy nagyon figyelmes és udvarias leszek. Töltöttem a poharakba, hoztam desszertet, csak én kommunikáltam a pincérekkel, hasznosítva felsőfokú angol nyelvvizsgámat. Vacsora közben beszélgettünk mindenről, de a kora esti afférról nem esett szó. Vacsora után elmentünk sétálni a bevásárló utcába. Vettünk néhány apróságot, majd beültünk egy bárba, mojitozni. Megittunk 2-2 mojitót, sőt anyunak még kértem egy tequila-sunrise-t is, tudom, hogy imádja. A vége az lett, hogy azon a napon már másodszor sikerült becsípnünk. Visszamentünk a hotelbe, és készültünk lefeküdni. Két hálószobás volt a lakosztályunk, de legnagyobb csodálkozásomra anyu így szólt:

– Ha gondolod, aludhatsz mellettem, tudod, mennyire utálok egyedül aludni. Persze, csak ha nem baj!

– Dehogy baj, szívesen maradok!

Szívem majd kiugrott a helyéről. Bebújtam mellé a hatalmas franciaágyba. Tudtam, hogy meztelenül alszik, rajtam is csak egy laza boxer volt. Lekapcsoltuk a villanyt, és csak a klíma halk zúgása hallatszott. Csendben feküdtünk, valamit szerettem volna mondani, de fogalmam sem volt, hogy mit.

– Anyu!

– Igen?

– Örülök, hogy veled lehetek. Nem tudom, miért van, de sok osztálytársam rendesen rühelli a szüleit, én viszont szeretek veled lenni.

– Én is szeretek veled lenni, jó látni, hogy ilyen fiatalon, érett férfiként viselkedsz, jól tanulsz, értelmes vagy és nagyon helyes fiú vagy.

Odahajolt hozzám, és meg akarta puszilni az arcomat, amolyan jóéjtpuszi gyanánt. Ahogy fölém hajolt, átöleltem a fejét és megpusziltam a száját. Visszapuszilt, jó éjt kívánva elfordult, majd szép lassan az ölembe tolta a fenekét, így feküdtünk az oldalunkon egymás mellett. Forró testének közelségétől ismét elkezdett felállni a farkam. Érezte, de nem húzódott el, sőt úgy fészkelődött, hogy a fenékvágatába simult a farkam. Kezemet rátettem a csípőjére, és elkezdtem puszilgatni a hátát. Finom borzongások futottak rajta át, és seggét még erősebben nyomta hozzám. Lila köd ereszkedett rám, megéreztem teste finom jelzéseiből, hogy most tehetek, amit akarok. Éreztem, hogy nekem kell kezdeményezőbbnek lenni. Tenyerembe fogtam súlyos mellét, és nagyon finoman elkezdtem simogatni a pattanásig feszült mellbimbót. Közben csípőmmel lassú, de erőteljes mozdulatokkal dörzsölgettem a faszomat a seggéhez.

– Tudod, hogy ezt nem lenne szabad!- mondta elhaló hangon, ám ebben a pillanatban, még a gatyámon keresztül rámarkolt a faszomra.

Én még mindig a mellét simogattam, majd elkezdtem a seggét is markolászni, finoman dörzsölgettem segglyukát. Hirtelen mozdulattal teljesen felém fordult, átölelt, magához szorított, miközben lábait széttárta. Óvatosan megmarkolásztam a pinája feletti húsos részt, aztán lenyúltam a puncijához, és mutatóujjamat rányomtam a csiklójára, majd ujjam finom körkörös mozdulataival izgatni kezdtem. Kitartóan dörzsöltem, miközben mellét a számba vettem, és finoman izgattam. Féltem, hogy hamarosan elélvezek, és akkor vége lesz ennek a csodának, és lehet, hogy soha többé nem kerülök ebbe a helyzetbe. Erőt vettem magamon, és eldöntöttem, hogy kitartok, amíg csak lehetséges. Mutató és nagyujjamat elkezdtem benyomni csatakos puncijába, és ki-be mozgattam. Halk nyögésekkel jutalmazta igyekezetemet, és kezdte magát átadni az élvezeteknek Még egy ujjamat betoltam, így már hárommal ujjaztam. Hanyatt fordult, lábait széttárta, és elkezdett élvezni. Teljesen kiszolgáltatva feküdt, és én élveztem fölényemet, birtokoltam az egész testét. Igyekeztem fokozni élvezetét, és elkezdtem nyalni a punciját. Szívogattam az ajkakat, és hol finoman, hol durván nyaltam. Úgy éreztem itt az idő, hogy betoljam a faszomat ebbe a gyönyörű testbe. Rámásztam, s első mozdulattal becsúsztam izzó puncijába. Testünk összefeszült és lágyan baszni kezdtünk. Magasra támasztottam magam, hogy láthassam. Körmeivel finoman karmolgatta a seggemet, és egyre hevesebben basztunk. Éreztem, hogy most már tényleg végem lesz, de anyu is közel állt a kielégüléshez. Egyre gyorsultunk, gyorsultunk, nyögtünk, aztán robbanásszerű orgazmusom lett, és ugyanebben a pillanatban, anyu is minden ízében remegni kezdett. Összes gecimet belelőttem imádott testébe, ilyen intenzív orgazmusom még sosem volt. Lassan magamhoz tértem, anyu félrehajtott fejjel feküdt alattam, mintha nem akarna rám nézni. Megsimogattam az arcát, megpusziltam.

– Anya, nagyon szeretlek – mondtam csendesen.

– Én is szeretlek kicsim!

A farkam kihúztam belőle, és mentem zsebkendőért. Megtörölköztünk.

– Na, gyere ide mellém, most muszáj beszélnünk!

Megbeszéltük, hogy ez egy egyszeri, soha meg nem ismétlődő eset volt, s többé szóba sem hozzuk. Tartottam magam a megbeszéltekhez, s kerestem magamnak egy csinos barátnőt, akinek hasonlóan izgató teste van.
Beküldő:Ráczsanyi


Szextörténet ajánló:


Megalázva, avagy a barátnőm bosszúja


Kolettnek hívták a volt barátnőmet.Én 27 voltam ő pedig 26 éves.Alacsony,vékony,szemüveges lány volt,fekete hajjal.Csinos volt,de ártatlan aranyos kisugárzása volt.Kerek,feszes kis feneke volt,ehhez méltó combjai,vádlija,és kicsi,36 os lábai.Gömbölyű,feszes kis cicijei voltak,szép,apró bimbókkal.Jó volt vele szexelni,bár sok szempontból prűd volt,szinte mindíg sötétben szexeltünk,nagyon ritkán szo....

Grupi a hugomékkal


Grupi a hugomékkal

Különös kéréssel állt alõ a barátnõm, Ági: miután túlestünk az "elsõ alkalmon", és annyira csodálatos volt mindkettõnknek, fedeztessem fel ezt a gyönyörû érzést a tesójával is. Miután belementem, megbeszéltünk egy idõpontot, és én akkor harcra készen indultam Ágiék házába.


Meglepõ kép fogadott: az ajtón benyitva Ági szobájában a franciaágyon feküd....

Picúr megbaszása


Picúr megbaszása

- Szia! Én vagyok!


- Szia Picúr!


- Hol vagy?


- Buliban.


- Én meg kicsit berúgtam. Gyere értem! Az Operához.


Picúr hangja remegést idézett elõ bennem. Szeretem ezt a lányt, és érzem, hogy õ is vonzódik hozzám, de valahogy nem tudunk összejönni. Elmentem érte az Operához, a....

Ismeretlen örömök, és gyönyörök


Mint minden este, most is fáradtan, kedvtelenül ültem le a gép elé, hogy megírjam regényem következő részét. Egész nap gürcöltem, a túlóra megszokottá vált, de már nem is bántam. Itthon a barátnőm várt csupán, akivel az elmúlt pár hét alatt megromlott a kapcsolatunk. Pár szót váltottunk ma este is, aztán lefeküdt aludni. A szexet már fel sem mertem hozni, nehogy lehurrogja a fejem. A kapcsolatunk ....

Iskolai szextörténetek - Az érettségi


Ez a történet érettségi időszakban az írásbeli és a szóbeli között történt. Mivel az egyik fontos tantárgyból volt mit pótolni az érettségire és a felvételihez is kellett. Mivel sokat hiányoztam, megkérdeztem a tanárnőmet, hogy hogyan készülhetnék fel, felajánlotta, hogy menjek el hozzá és segít. Megbeszéltünk egy időpontot. Egyébként ez a hölgy olyan 38-40 év körül van és baromi jól néz ki. A me....

Órgazmus a strandom


Tavaly júliusban egyedül mentem strandra nagyon meleg volt 11-h ra ki is értem a strandra vittem egy felfújható fotelmatracot és próbáltam egy olyan helyet nézni ahol nem süt rám a nap egész nap volt is távolabb egy nagyobb lombos fa az alá raktam a plédemet mellé a gumimatrit tudni kell hogy egyréyzes nagyon fényes fűrdőruhában voltam nekem az a kedvencem szóval el kezdtem pumpálni a matracot jó....Szextörténet címkék

vacsora | felfújhat | kihasználnak | fürdőkád | szopós editt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.