Az üzlet, az üzlet - szexel fizettem


Harminckét éves voltam, mikor a férjemmel megromlott a kapcsolatunk, s elváltunk. A lakás a férjemé volt, így két kiskorú gyermekemmel albérletbe mentünk egy időre, amíg nem tudunk saját lakást venni. Sikerült találnom egy megfelelő bérleményt egy társasház harmadik emeletén. A tulajdonosok, egy idősebb házaspár, ugyanazon az emeleten, velünk szemben laktak. Hamar összebarátkoztunk, s a korkülönbség ellenére tegeződni kezdtünk. Csaba hetvenöt éves volt, a felesége, Terike hetvenkettő. A lakbért és a rezsi költségeket hónap végén szoktam fizetni, ilyenkor Terike átjött, leolvasta a mérőállásokat, elszámoltunk egymással.

Csaba alacsony, szemüveges férfi volt, a korához képest mozgékony, szóval egészen jól tartotta magát. Észrevettem, hogy gyakran felejti rajtam a szemét, amin nem is csodálkoztam, hiszen elég jól néztem ki. 178 cm magas, vékony, de nőies alkatú, rendszeresen sportoló, vörös hajú csaj vagyok, s a természet keblek tekintetében is bőkezűen bánt velem. Csaba minden alkalmat megragadott, hogy beszéljünk pár szót, ilyenkor hosszan legeltette szemeit melleimen.

Az egyik hónap végén nem álltam túl fényesen anyagilag, hiányzott húszezer forint a bérleti díj kifizetéséhez. Munkába menet összefutottam Gézával a lépcsőház előtt, szóltam, hogy pár napot csúszok a fizetéssel.

– Semmi baj, Niki!- mondta – majd kifizeted, ha lesz pénzed.

Este egyedül voltam otthon, a gyerekek még nem értek haza, kopogtak az ajtón, Csaba állt a lépcsőházban.

– Szia, Niki! Szeretnék beszélni veled!

Belépett a lakásba, leültünk a konyhában.

– Miről van szó?- kérdeztem.

– Tudom, nehezen fizeted a lakbért, gondoltam tudnék segíteni!- válaszolta mosolyogva.

– Valamilyen másodállásra gondolsz?

– Nem igazán… Abban tudnék segíteni, hogy kevesebbet kelljen fizetned.

– Nem igazán értem…- válaszoltam.

Megfogta a vállam.

– Nézd, biztosan észrevetted, hogy tetszel nekem! Kössünk üzletet!

Kezdtem érteni a szándékát, s az első gondolatom az volt, hogy elküldöm a fenébe, de kíváncsi voltam az ajánlatára.

– Mire gondolsz?

– Kicsit kedves leszel hozzám, és kevesebbet fizetsz majd!

Fel kellett volna háborodnom még a gondolattól is, de valóban szűkösen éltünk a gyerekekkel, így elgondolkoztam a dolgon. Végül is, ha nem tudja meg senki… Hetvenöt évesen úgysem tesz sok „kárt” bennem.

– Mennyivel kevesebbet?- nyögtem ki végül.

– Húszezer forintot adnék- mondta izgatottan.

Agyamban pörögtek a gondolatok. Kurva leszek majd? Pénzért szexelek? Sokat kell dolgoznom ennyi pénzért, könnyebb kereset lenne Gézával.

– Jól van!- egyeztem bele pár perc töprengés után. – Mikor és hol?

Csaba arcán megkönnyebbülés látszott:

– Holnap, ebéd után Terike elmegy a fodrászhoz, ha haza érsz, átjönnék hozzád.

– Rendben- mondtam halkan, még mindig fontolgatva a dolgot.

Mikor elment, órákig a beszélgetésen járt az agyam, aztán úgy döntöttem, nem csinálok nagy ügyet az egészből. Megteszem és kész, aztán majd meglátjuk!

Másnap délután, haza érve megfürödtem, felvettem egy szabadidőruhát, s vártam Gézát. Nem kellett sokáig várnom, diszkréten kopogtak a bejárati ajtón. Beengedtem, leültünk a konyhában.

– Iszol valamit?- törtem meg a kínos csendet.

– Az jó lenne- válaszolta Csaba feszengve.

Töltöttem két pohár bort, lassan kortyolgattuk. Pár perc után Csaba szólalt meg:

– Nagyon szép vagy! Megnézhetnélek fehérneműben?!

– Menjünk a hálószobába!- feleltem.

A hálószobában levettem a ruhámat. Fekete bugyi és melltartó volt csak rajtam. Csaba elégedetten szemlélte tökéletes alakomat, megnyalta a szája szélét.

– Levehetem a melltartód?

Megengedtem. Kicsatolta, s előbukkantak formás és terjedelmes melleim. Csaba nadrágja már erősen dudorodott. Kezébe vette cickóimat, majd puszilgatni kezdte őket. Azt gondoltam, utálni fogom az egészet, de meglepődve észleltem, hogy engem is felizgatnak az események. Csaba csókolgatta a melleimet, közben a fenekemet markolászta. Szinte nyögdécselt az élvezettől.

Ledőltem az ágyra, bugyimat lehúztam, Csaba fejét a combom közé húztam. Tudta mi a dolga! Csókolgatni kezdte kelyhemet, majd nyelvét a nagyajkak közé tolta. Ekkor már erősen nedvesedett a puncim, szorítottam kopasz tarkóját, s ő nyalt keményen. Nyelve hegyével elérte csiklómat, apró köröket írva izgatta. Ötven év tapasztalatát éreztem pinám minden zugában.

Váratlanul abbahagyta kényeztetésemet. Felállt, levette nadrágját, majd ledobta alsóját is. Előbukkant égnek álló farka. Meglepődve láttam, hogy nem egy aszott répa, mint amire számítottam. Azt gondoltam, fel sem áll már neki, de csodálattal kellett adóznom férfiasságának. A férjem szerszáma meg sem közelítette Csaba bácsi hatalmas faszát! Vágytam rá, hogy pinámba dugja a dorongot, de előtte szerettem volna megtapogatni. Markomba fogtam és megszorítottam. Lüktetett kezemben Csaba nagy farka, ő pedig szinte remegett már a vágytól.

– Vedd a szádba, kérlek, Teri nem szopott le soha!

Nem kellett unszolnia, hogy megtegyem. Szinte rácuppantam a méretes faszra. Szívtam, nyalogattam, közben szorítottam a tövét, mintha el akarná venni tőlem valaki. Csaba egyre gyorsabban vette a levegőt.

– Várj, mert mindjárt elmegyek- nyögte. – Szeretném bedugni a puncidba is!

Hanyatt dőltem, széttártam a lábam, fenekemet kicsit megemeltem, s vártam a csodát! Csaba a lábam közé térdelt, lüktető faszát pinám bejáratához helyezte, majd erőteljesen betolta a nedves nyílásba. Ütemesen mozgott bennem a bájdorong, s én a mennyországban éreztem magam. Nem kellett sok idő hozzá, hogy nagy nyögések közben a csúcsra éjek. Igazi kéjlavina indult el puncimban, legszívesebben felordítottam volna a gyönyörtől. Közben Csaba lihegése is gyorsult, feje vörösödött, azt hittem, ott hal meg a lábaim között. Éreztem, ahogy farka megremeg bennem, s elindul a sperma áradat. Amint kiürítette magját, lefordult rólam, s elterült mellettem. Csendben feküdtünk, majd elhaló hangon megszólalt:

– Niki, ez maga volt a csoda! Nem volt részem ilyenben már vagy húsz éve.

– A csoda Te voltál Csaba! – válaszoltam. – Nem gondoltam volna, hogy erre képes vagy.

Felöltöztünk, Csaba odaadta a pénzt. Szégyenkezve fogadtam el. Arra gondoltam, ha tudom, hogy ilyen jó lesz, pénz nélkül is megtettem volna, már régebben.

A következő hónap végén ismét üzleteltem Csabával. Megtettem volna ingyen is, de az üzlet az üzlet! A második alkalomra már készültem, tudtam ki kell használnom Csaba ritka kincsét! Ha tetszett a történet, akkor azt is elmesélem majd.


Szextörténet ajánló:


Emlék egy szexről


Amit most leírok az egy valóság volt múltidőben !
Az ember felett az idő múlik ha akarja hanem ,mert
az időt nem lehet megálítani ! Igaz ez nem azt jelenti hogy a szexszet el kell felejteni! sőt van
egy orvos barátnőm aki azt mondja hogy csak az az
ember öregszik meg aki a szexszet elhagyja és nem
míveli! Mindíg azt mondja hogy amíg egy nő a lábát
szét tud....

Erre jók a barátnők


Egy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magát....

A kis domina


A Márki csodálkozva nézte a nagyáruház vasárnapi bevásárló közönségét. Nem zavarta a tömeg, hisz neki nem kellett tolongani a sorok között. Türelmesen várt, míg barátai bevásároltak. Sok szép nő ment el mellette, jó volt nézni mozgásukat, a rövid és furfangosan szabott ruhák alól elővillanó barna testrészeket.
Jóleső, kicsit kába állapotából a mobil csengése ébresztette. A kijelzőn egy isme....

Pisis történet


A mi történetünk, már évekkel ezelőtt kezdődött, de csak most értünk arra a szintre, hogy mesélni és élvezni tudjuk mindketten! Kezdeném is az elejéről!
A férjemmel 10 éve vagyunk házasok és van egy 8 éves fiúnk is! Mind a szexet, mind a másik testét egymáson fedeztük fel és tanultunk meg. Szűzen ismertük meg egymást és jutottunk a csúcsok csúcsára! A szex minden területét kipróbáltuk míg a....

A perverz mostoha


Csabi letörten ült a konyhaasztal mellett. Újabb este a barátokkal, újabb flörtölés lányokkal és újabb kapcsolat nélkül, kielégítetlen maradás. Ez ment már elég régóta. Mindennek tetejébe még az mostohaanyjával egy házban élt. Nem mintha kifogása lett volna a nő személye ellen. Nyílt és őszinte kapcsolatuk volt. Ráadásul az mostoha anyja a korosztályában kifejezetten csinosnak számított, amit Csab....

Az áldozatkész anya és apa


Imre 56 évesen, élt Ildivel, aki 38 éves volt. Egy fiúk volt Palika, aki most múlt 14, egy kissé el volt kényeztetve, és anyja szűnni nem akaró imádatának tárgya volt. Ildi egy fekete hajú finom megjelenésű kis nő volt, még mindig kifejezetten jó alakkal. Helyes huncut kis pofikáját jól kiegészítette még mindig szinte lányos külleme. Kifejezetten jó alakú nőnek számított még mindig. Különösen szép....
Szextörténet címkék

muszáj | lovon | anys | érjem | egy kis szexre |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.