A nevelt fiam férfivá avatása
41 éves teltkarcsú nő vagyok, telt mellekkel, vastag combokkal, szép arccal és be kell vallanom állandóan szexre éhes puncival. Három éve élek együtt második férjemmel és annak most 14 éves fiával, Ádámmal. Férjemmel a szexuális életünk nem túl jó, mert újabban kevesebbszer szexelünk, mint szeretném, talán ez is az oka, hogy érdeklődésem egyre inkább Ádám felé fordult.

Történetünk váratlanul kezdődött, de nem volt előzmény nélküli. Többször észrevettem, hogy Ádám az utóbbi évben gyakran mustrálgat engem, olykor rajtam felejtve a tekintetét. Természetesnek hittem, hiszen egyre nagyobb fiú már, érdeklődik az ilyesmi iránt, és hát én vagyok az legközelebbi nő az életében, ráadásul nem is vagyunk vérrokonok. Bevallom tetszett az ilyen irányú érdeklődése, és néha kicsit rá is játszottam. Apróságok voltak ezek: mikor kettesben voltunk itthon „véletlenül” olyan felső volt rajtam, ami elég mélyen dekoltált volt, ha szoknyában voltam, úgy ültem a kanapén hogy „véletlenül” kivillanjanak a combjaim. Szinte mosolyogtam magamban, mikor láttam, hogy a kis kölyök lopva sóvárgó pillantásokat vet rám.

Egyik nap Ádám fociedzésről jött haza, majd bement a fürdőszobába megfürödni. Ketten voltunk ismét otthon. Benyitottam, mert kellett volna a fésűm, és miközben kerestem, megkérdeztem tőle: – Ádi- megmossam a hátad? Nem felelt semmit csak mormogott valamit zavartam. Erre én meg sem várva a válasz végét leguggoltam a kád mellé és benyúlva a vízbe elkezdtem szappanozni, simogatni a hátát. Közben beszélgettünk mindenféléről, bár ő eléggé zavarban volt, leginkább én beszéltem. Egy óvatlan pillanatban valahogy a kezem előre csúszott a hasa elé, majd hirtelen beleütközött valamibe. Mindketten zavarban voltunk: azonnal rájöttem, hogy a fiamnak merevedése van, az a valami pedig az álló hímvesszeje volt. -Te Ádám, neked felállt a pöcörőd? – kérdeztem tőle viccesen. Nem válaszolt, csak zavartam hebegett. A vízben nem láttam, mert elég sok habot csinált magának, úgyhogy gondoltam a legjobb az lesz ha még egyszer odanyúlok és megtapogatom. Nem volt nehéz megtalálnom a víz alatt a fiam meredező férfiasságát. Picit megmarkoltam, mintha a keménységét akartam volna ellenőrizni. Ádám felnyögött a szorítástól, én pedig meglepetten tapasztaltam, hogy a szerszám mind méretét , mind keménységét tekintve nagyon is rendben van. -Ejha- de nagy fiú lett itt valaki, -mondtam neki nevetve, ezzel is oszlatva a zavarunkat. Na áruld csak el szépen , melyik kislány jutott eszedbe , hogy ez történt a kukiddal? – Egyik sem, mondta Ádám zavartan. -Akkor mitől állt fel?- kérdeztem nevetve. –Tőled!- mondta ki, amit amúgy sejtettem. – Na jó fejezd be a fürdést, majd gyere öltözz fel! – mondtam neki.

Ádám kijött a fürdőszobából, szokása szerint egy törölköző volt alulra tekerve neki, de azon át is jól látszott, hogy bizony a vágya még mindig nem lohadt

-Gyere csak!- hívtam magamhoz,- megmutatod nekem, a kukidat?

Meg sem várva a válaszát lerántottam róla a törölközőt. Ott állt előttem anyaszült meztelenül. Elkezdtem nézegetni a férfiasságát: korához képest elég fejlett pénisz, nagy rózsaszín makkal, és egy formás herezacskó két szintén szép méretű heregolyóval, mindez jó sok szőrrel körülvéve.

-Jólesett, amikor az előbb hozzád értem?- kérdeztem tőle.

– Igen jött azonnal a válasz.

-Akkor ismételjük meg!- mondtam határozottan majd a mutatóujjammal megcsiklandoztam a heréjét.

-Csikis vagy ott?- kérdeztem nevetve, majd meg sem várva a válaszát a hasát kezdtem csiklandozni. Mindketten nevettünk, majd lehuppantunk a franciaágyra. Viccesen adtam néhány puszit a hasára is, majd elégedetten láttam, hogy a merevedése semmit sem gyengült.

-Te, Ádám, nem igazságos, hogy te pucér vagy én meg itt fekszem ruhában melletted, levetkőzöm én is , rendben?

Egy mozdulattal levettem a felsőmet, majd lekerült rólam a melltartó is. Alul még nadrág volt rajtam. Ádám tátott szájjal nézte a nagy melleimet.

– Na, tetszik? Nem láttál még ilyet, igaz? Legfeljebb csak a neten. Gyere, fogd meg, ha akarod!- mondtam neki mosolyogva.

Kissé ügyetlenül, remegő kézzel fogta meg a bal mellemet, olyan gyámoltalan volt, hogy megfogtam mindkét kezét és szinte ráhúztam a melleimre.

-Na, milyen, szorongasd meg kicsit, érzed milyen kemények?

Éreztem, hogy a keze alatt megduzzadtak az amúgy is nagy mellbimbóim.- Gyere puszild meg, – mondtam és a jobb mellem bimbójához húztam a fejét. Éreztem ahogy kissé ügyetlenül puszilgatni próbálja a méretes rózsaszín cicibimbót, majd bátorítani kezdtem: -vedd be a szádba nyugodtan, kezd el szívni, harapdálni! Meglepően gyorsan megértette mit akarok, pár pillanat múlva lihegve nyalta falta mindkét mellemet, befúrva néha közéjük az arcát is. Én eközben a hátát és a hasát simogattam, és bizony a száját keresve próbáltam nyelves csókot adni neki kevés sikerrel, mert a melleim jobban érdekelték a számnál. Legalább negyed órát dögönyözte a cickóimat, amikor azt mondtam neki: Ádám, mutatok neked valami mást is. Ekkor levettem a nadrágomat, a bugyimat, zoknimat, majd széttett lábakkal elé ültem. Mondanom sem kell a látványtól a fiam alig kapott levegőt. Szinte lihegve bámulta a borotvált puncimat, a vastag húsos szeméremajkaimat, amelyek már igencsak nedvesek voltam, és a duzzadt csiklómat, amely szinte vérpirosan izzott a kis játékunktól.

– Add a kezed!- mondtam neki mosolyogva. Megfogtam a jobb kezét és a puncimhoz húztam. -Érzed,milyen meleg, nedves. Megmutatom milyen belül. Elvettem a kezét, majd amennyire csak tudtam széthúztam a vaginámat. Ádám egy jó nagy nedves rózsaszín barlangot látott maga előtt.

-Nézd ez itt a csiklóm, gyere két ujjal fogd meg. Érzed? Meleg nedves husi. Ha a lányoknak ezt megfogod nagyon örülni fognak. Dugd be az ujjadat a lyukba. Ne félj az a ragacs attól van, hogy jólesik amit csinálsz. Gyere puszilgass ott meg, sőt ha akarod óvatosan harapdáld meg a csiklómat.

Ádám minden utasításomat teljesítette, lihegve szinte fuldokolva nyalta, csókolgatta a hüvelyemet, csiklómat, szeméremajkaimat. Éreztem, hogy haladok az orgazmus felé. Te jó ég, kielégít a fiam. Pár perc és éreztem, hogy közeleg a csúcs. Elélveztem, de nem mondom, hogy nem volt soha nagyobb orgazmusom, de ez mégis különleges volt. Mikor kifújtam magam, ránéztem, majd azt mondtam: -ügyes voltál, ahhoz képest, hogy először csinálsz ilyet,de most én jövök.- Gyere feküdj ide elém, picit tedd szét a lábaidat! Ránéztem a kukijára: állt mint a cövek, a hegyén pedig jól látszott a csepp formájában megjelenő előnedv. Óvatosan elkezdtem simogatni, masszírozni a heréjét. Vigyázva kitapogattam a kis tojásokat, majd vigyázva két- két ujjal simogatni kezdtem őket. Közben hol a zacskóját, hol az arcát néztem. Csukott szemmel élvezte amit csinálok. Percekig játszadoztam a tökével, majd két ujjal megfogtam a farka tövét és teljesen hátrahúztam a fitymáját. A makkja majd szétrobbant az egész farkán kidülledtek az erek. Két ujjal végignyomogattam a péniszét a tövétől a hegyéig, majd a makkjához érve az ujjammal szétkentem az előnedvét. A fejemet a hasára hajtva húzgálni kezdtem a farkán a bőrt, majd a markomba véve meg- megszorongattam, mintha a keménységét akarnám ellenőrizni. Az egyik ilyen szorítás után Ádám felnyögött, majd lüktetni kezdett a pöcörője, és a szemem láttára egy hatalmasat élvezett. 7- 8 adagban lövellt ki belőle a meleg ondó, amiből jutott jócskán az arcomra nyakamra is. Megfogtam a hímvesszejét vártam míg megnyugszik majd ránevettem: Nem is mondtad, hogy nem bírod tovább visszatartani, mondtam kuncogva a még mindig remegő fiamnak. A magömlés után kókadozni kezdett a farka.

– Hát ezzel mi lett- kérdeztem viccesen két ujjal fogdosva az erejét vesztett férfiasságot. -Összement? Nem baj édesem, így szokott ez lenni a fiúknál, ne aggódj segítek, mindjárt felállítjuk megint csak pihenj picit. – Gyere nézegesd és simogasd a mellemet az segít, mondtam neki miközben úgy fordultam hogy mindenemet lássa. -Tudok egy még jobb módszert a kuki felélesztésére- mondtam kis idő múlva.

Ismét a hátára fektettem a fiamat majd lassan a hímtagjához hajolva elkezdtem puszilgatni az ernyedt péniszt. Minden puszi után felnyögött, amikor pedig hirtelen bekaptam a kókadozó farkát szinte lányosan felsikoltott. Elkezdte szopni, közben a heréjét simogattam. A hatás nem maradt el: éreztem, hogy a fiam pénisze újra keményedni kezd a számban. Nem volt nehéz bekapnom a nem túl nagy kukit és a nyelvemmel végigsimogatni minden pontját különösen az ismét méretesre duzzadt makkot. Egy perc múlva Ádám ismét harcra készen állt. Tudtam most cselekednem kell. Egyenesre állítottam a farkát, átvetettem a lábamat , majd beleültem a kemény kis dákóba. Fura érzés volt, Ádám felnyögött, én pedig arra gondoltam, hogy ilyen kis méretű hancurléc még nem is volt bennem. Ritmusosan mozogni kezdtem, de a dolog nem sokáig tartott. Pár pillanat múlva az én kicsi fiacskám ismét ordított és lövellt egy nagyot és éreztem ahogy a meleg ragacsos folyadék szétárad bennem odalent. Leszálltam róla, majd melléfeküdtem. Ő remegve zihált én pedig megsimogattam az arcát és annyit mondtam: -Nem baj kicsim, majd gyakoroljuk még ezt és megtanulod hogyan tartsd vissza a magömlésedet, a lányok imádják a kitartó fiúkat. Most menj fürödni!

A fiam remegő léptekkel indult a fürdőszoba felé, én meg egy papír zsebkendővel felfogtam a lábam közül kicsepegő nedvet.Szextörténet ajánló:


A szabados család 2.


A nappaliban állva néztem a kezet fogó, ölelkező és egymás hátát veregető felnőtteket. Anya bátyja és a családja érkezett két hetes látogatásra. A húgommal Niki-vel oldalra húzódva figyeltük a felbolydulást. Sziszka néni közelebb hívott bennünket és azt mondta hogy üdvözöljük Tóni-t, az unokatestvérünket. Hosszú évek óta nem láttuk egymást, úgyhogy nem igazán tudtunk egymásról semmit. Tóni előlépe....

Emeletes élvezetek


- Ha elkészülök a szendvicsekkel, kinézek majd az erkélyen – nyugtatom meg magam, gondolván, hogy attól majd talán korábban megérkezel, amikor is csengetnek.

- No, éppen jókor zaklatnak, hiszen azt sem tudom, hol áll a fejem! – bosszankodom, és kirohanok, hogy ajtót nyissak. Nem hiszek a szememnek!

Szélesen mosolyogva, egyik kezedben bőröndöt a másikban bukósisakot ta....

Perverz diáklányok


Jómagam és legjobb barátom Brigi, huncut diáklányok vagyunk, és már rég dugtunk egy jót. Elhatároztuk hogy suli után becsöngetünk egy házba és azt kérjük had öltözzünk át. Így is tettünk...

Kigomboltuk a blúzunkat hogy látszódjon a dekoltázsunk, és becsöngettünk egy házba. Az ajtót egy 30 as jóvágású férfi nyitotta ki. Beleharaptam az ajkamba és azt mondtam:

- Jónapot....

Online szex, amitől beindulok


Egy ideje chatelgetünk már...
Most már nagyon kívánlak, találkozni akarok veled..., csak az a nagy távolság ne lenne köztünk... a fél világot kellene átszelnem, hogy magadévá tégy egészen, ne csak online szavakkal, csak képzeletben...
Most írtad felhúztalak, és hogy már lüktetve kifigyel a farkad a nadrágodból. Mintha keresne valamit?!
Várj... teljesen beindítod a fantáziám.......

Sziget fesztivál XXX


Nikolettával való kalandom másnapján egészen fenomenális koncertet adtunk a Roggelfinger Kulturhalle pódiumán. Úgy táncolt a sok germán, mintha az oroszok lövöldöznének a talpuk köré Kalasnyikovval. A Ludwig igazán jól szólt, és mindannyian fasza formában voltunk, még Csaba is, aki már reggel bebaszott, hogy előző esti részegségét kikúrálja.

Amikor vége volt a koncertnek, a többiek....

Feleségem akarata ellenére megcsalt


Mint máshol említettem, feleségem, Ági, azelőtt az istennek sem akart lefeküdni mással (csak egy barátunkkal egy párszor), de másodmagammal keféltem már őt, azt szerette. Úgy érezte, hogy ha velem is szeretkezik egyúttal, akkor nincs hűtlenség-jellege, félrelépés-jellege a más emberrel elkövetett csókolózásnak, meztelenkedésnek, ölelkezésnek, kizárólag az én számomra fenntartott testrészei más ált....Szextörténet címkék

a bátyám segbe | Élvezz a puncimba | köldökömet | a lazulás és szopatás, | orosz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.