A nevelt fiam férfivá avatása
41 éves teltkarcsú nő vagyok, telt mellekkel, vastag combokkal, szép arccal és be kell vallanom állandóan szexre éhes puncival. Három éve élek együtt második férjemmel és annak most 14 éves fiával, Ádámmal. Férjemmel a szexuális életünk nem túl jó, mert újabban kevesebbszer szexelünk, mint szeretném, talán ez is az oka, hogy érdeklődésem egyre inkább Ádám felé fordult.

Történetünk váratlanul kezdődött, de nem volt előzmény nélküli. Többször észrevettem, hogy Ádám az utóbbi évben gyakran mustrálgat engem, olykor rajtam felejtve a tekintetét. Természetesnek hittem, hiszen egyre nagyobb fiú már, érdeklődik az ilyesmi iránt, és hát én vagyok az legközelebbi nő az életében, ráadásul nem is vagyunk vérrokonok. Bevallom tetszett az ilyen irányú érdeklődése, és néha kicsit rá is játszottam. Apróságok voltak ezek: mikor kettesben voltunk itthon „véletlenül” olyan felső volt rajtam, ami elég mélyen dekoltált volt, ha szoknyában voltam, úgy ültem a kanapén hogy „véletlenül” kivillanjanak a combjaim. Szinte mosolyogtam magamban, mikor láttam, hogy a kis kölyök lopva sóvárgó pillantásokat vet rám.

Egyik nap Ádám fociedzésről jött haza, majd bement a fürdőszobába megfürödni. Ketten voltunk ismét otthon. Benyitottam, mert kellett volna a fésűm, és miközben kerestem, megkérdeztem tőle: – Ádi- megmossam a hátad? Nem felelt semmit csak mormogott valamit zavartam. Erre én meg sem várva a válasz végét leguggoltam a kád mellé és benyúlva a vízbe elkezdtem szappanozni, simogatni a hátát. Közben beszélgettünk mindenféléről, bár ő eléggé zavarban volt, leginkább én beszéltem. Egy óvatlan pillanatban valahogy a kezem előre csúszott a hasa elé, majd hirtelen beleütközött valamibe. Mindketten zavarban voltunk: azonnal rájöttem, hogy a fiamnak merevedése van, az a valami pedig az álló hímvesszeje volt. -Te Ádám, neked felállt a pöcörőd? – kérdeztem tőle viccesen. Nem válaszolt, csak zavartam hebegett. A vízben nem láttam, mert elég sok habot csinált magának, úgyhogy gondoltam a legjobb az lesz ha még egyszer odanyúlok és megtapogatom. Nem volt nehéz megtalálnom a víz alatt a fiam meredező férfiasságát. Picit megmarkoltam, mintha a keménységét akartam volna ellenőrizni. Ádám felnyögött a szorítástól, én pedig meglepetten tapasztaltam, hogy a szerszám mind méretét , mind keménységét tekintve nagyon is rendben van. -Ejha- de nagy fiú lett itt valaki, -mondtam neki nevetve, ezzel is oszlatva a zavarunkat. Na áruld csak el szépen , melyik kislány jutott eszedbe , hogy ez történt a kukiddal? – Egyik sem, mondta Ádám zavartan. -Akkor mitől állt fel?- kérdeztem nevetve. –Tőled!- mondta ki, amit amúgy sejtettem. – Na jó fejezd be a fürdést, majd gyere öltözz fel! – mondtam neki.

Ádám kijött a fürdőszobából, szokása szerint egy törölköző volt alulra tekerve neki, de azon át is jól látszott, hogy bizony a vágya még mindig nem lohadt

-Gyere csak!- hívtam magamhoz,- megmutatod nekem, a kukidat?

Meg sem várva a válaszát lerántottam róla a törölközőt. Ott állt előttem anyaszült meztelenül. Elkezdtem nézegetni a férfiasságát: korához képest elég fejlett pénisz, nagy rózsaszín makkal, és egy formás herezacskó két szintén szép méretű heregolyóval, mindez jó sok szőrrel körülvéve.

-Jólesett, amikor az előbb hozzád értem?- kérdeztem tőle.

– Igen jött azonnal a válasz.

-Akkor ismételjük meg!- mondtam határozottan majd a mutatóujjammal megcsiklandoztam a heréjét.

-Csikis vagy ott?- kérdeztem nevetve, majd meg sem várva a válaszát a hasát kezdtem csiklandozni. Mindketten nevettünk, majd lehuppantunk a franciaágyra. Viccesen adtam néhány puszit a hasára is, majd elégedetten láttam, hogy a merevedése semmit sem gyengült.

-Te, Ádám, nem igazságos, hogy te pucér vagy én meg itt fekszem ruhában melletted, levetkőzöm én is , rendben?

Egy mozdulattal levettem a felsőmet, majd lekerült rólam a melltartó is. Alul még nadrág volt rajtam. Ádám tátott szájjal nézte a nagy melleimet.

– Na, tetszik? Nem láttál még ilyet, igaz? Legfeljebb csak a neten. Gyere, fogd meg, ha akarod!- mondtam neki mosolyogva.

Kissé ügyetlenül, remegő kézzel fogta meg a bal mellemet, olyan gyámoltalan volt, hogy megfogtam mindkét kezét és szinte ráhúztam a melleimre.

-Na, milyen, szorongasd meg kicsit, érzed milyen kemények?

Éreztem, hogy a keze alatt megduzzadtak az amúgy is nagy mellbimbóim.- Gyere puszild meg, – mondtam és a jobb mellem bimbójához húztam a fejét. Éreztem ahogy kissé ügyetlenül puszilgatni próbálja a méretes rózsaszín cicibimbót, majd bátorítani kezdtem: -vedd be a szádba nyugodtan, kezd el szívni, harapdálni! Meglepően gyorsan megértette mit akarok, pár pillanat múlva lihegve nyalta falta mindkét mellemet, befúrva néha közéjük az arcát is. Én eközben a hátát és a hasát simogattam, és bizony a száját keresve próbáltam nyelves csókot adni neki kevés sikerrel, mert a melleim jobban érdekelték a számnál. Legalább negyed órát dögönyözte a cickóimat, amikor azt mondtam neki: Ádám, mutatok neked valami mást is. Ekkor levettem a nadrágomat, a bugyimat, zoknimat, majd széttett lábakkal elé ültem. Mondanom sem kell a látványtól a fiam alig kapott levegőt. Szinte lihegve bámulta a borotvált puncimat, a vastag húsos szeméremajkaimat, amelyek már igencsak nedvesek voltam, és a duzzadt csiklómat, amely szinte vérpirosan izzott a kis játékunktól.

– Add a kezed!- mondtam neki mosolyogva. Megfogtam a jobb kezét és a puncimhoz húztam. -Érzed,milyen meleg, nedves. Megmutatom milyen belül. Elvettem a kezét, majd amennyire csak tudtam széthúztam a vaginámat. Ádám egy jó nagy nedves rózsaszín barlangot látott maga előtt.

-Nézd ez itt a csiklóm, gyere két ujjal fogd meg. Érzed? Meleg nedves husi. Ha a lányoknak ezt megfogod nagyon örülni fognak. Dugd be az ujjadat a lyukba. Ne félj az a ragacs attól van, hogy jólesik amit csinálsz. Gyere puszilgass ott meg, sőt ha akarod óvatosan harapdáld meg a csiklómat.

Ádám minden utasításomat teljesítette, lihegve szinte fuldokolva nyalta, csókolgatta a hüvelyemet, csiklómat, szeméremajkaimat. Éreztem, hogy haladok az orgazmus felé. Te jó ég, kielégít a fiam. Pár perc és éreztem, hogy közeleg a csúcs. Elélveztem, de nem mondom, hogy nem volt soha nagyobb orgazmusom, de ez mégis különleges volt. Mikor kifújtam magam, ránéztem, majd azt mondtam: -ügyes voltál, ahhoz képest, hogy először csinálsz ilyet,de most én jövök.- Gyere feküdj ide elém, picit tedd szét a lábaidat! Ránéztem a kukijára: állt mint a cövek, a hegyén pedig jól látszott a csepp formájában megjelenő előnedv. Óvatosan elkezdtem simogatni, masszírozni a heréjét. Vigyázva kitapogattam a kis tojásokat, majd vigyázva két- két ujjal simogatni kezdtem őket. Közben hol a zacskóját, hol az arcát néztem. Csukott szemmel élvezte amit csinálok. Percekig játszadoztam a tökével, majd két ujjal megfogtam a farka tövét és teljesen hátrahúztam a fitymáját. A makkja majd szétrobbant az egész farkán kidülledtek az erek. Két ujjal végignyomogattam a péniszét a tövétől a hegyéig, majd a makkjához érve az ujjammal szétkentem az előnedvét. A fejemet a hasára hajtva húzgálni kezdtem a farkán a bőrt, majd a markomba véve meg- megszorongattam, mintha a keménységét akarnám ellenőrizni. Az egyik ilyen szorítás után Ádám felnyögött, majd lüktetni kezdett a pöcörője, és a szemem láttára egy hatalmasat élvezett. 7- 8 adagban lövellt ki belőle a meleg ondó, amiből jutott jócskán az arcomra nyakamra is. Megfogtam a hímvesszejét vártam míg megnyugszik majd ránevettem: Nem is mondtad, hogy nem bírod tovább visszatartani, mondtam kuncogva a még mindig remegő fiamnak. A magömlés után kókadozni kezdett a farka.

– Hát ezzel mi lett- kérdeztem viccesen két ujjal fogdosva az erejét vesztett férfiasságot. -Összement? Nem baj édesem, így szokott ez lenni a fiúknál, ne aggódj segítek, mindjárt felállítjuk megint csak pihenj picit. – Gyere nézegesd és simogasd a mellemet az segít, mondtam neki miközben úgy fordultam hogy mindenemet lássa. -Tudok egy még jobb módszert a kuki felélesztésére- mondtam kis idő múlva.

Ismét a hátára fektettem a fiamat majd lassan a hímtagjához hajolva elkezdtem puszilgatni az ernyedt péniszt. Minden puszi után felnyögött, amikor pedig hirtelen bekaptam a kókadozó farkát szinte lányosan felsikoltott. Elkezdte szopni, közben a heréjét simogattam. A hatás nem maradt el: éreztem, hogy a fiam pénisze újra keményedni kezd a számban. Nem volt nehéz bekapnom a nem túl nagy kukit és a nyelvemmel végigsimogatni minden pontját különösen az ismét méretesre duzzadt makkot. Egy perc múlva Ádám ismét harcra készen állt. Tudtam most cselekednem kell. Egyenesre állítottam a farkát, átvetettem a lábamat , majd beleültem a kemény kis dákóba. Fura érzés volt, Ádám felnyögött, én pedig arra gondoltam, hogy ilyen kis méretű hancurléc még nem is volt bennem. Ritmusosan mozogni kezdtem, de a dolog nem sokáig tartott. Pár pillanat múlva az én kicsi fiacskám ismét ordított és lövellt egy nagyot és éreztem ahogy a meleg ragacsos folyadék szétárad bennem odalent. Leszálltam róla, majd melléfeküdtem. Ő remegve zihált én pedig megsimogattam az arcát és annyit mondtam: -Nem baj kicsim, majd gyakoroljuk még ezt és megtanulod hogyan tartsd vissza a magömlésedet, a lányok imádják a kitartó fiúkat. Most menj fürödni!

A fiam remegő léptekkel indult a fürdőszoba felé, én meg egy papír zsebkendővel felfogtam a lábam közül kicsepegő nedvet.Szextörténet ajánló:


Erotikus történet, az álom


Éjszaka van,nehéz nap után térsz végre nyugovóra és nyugtalanul várod hogy az álmok elragadjanak egy varázslatos világba ahol nem számit a stressz, nem számít a hétköznapok szürke tengere, csak a kikapcsolódás, mint egy kellemes lágy dallam, ami a füledbe mászik. Lassan lehunyod a szemed és körvonalazódik egy eddig ismeretlen táj... Először csak érzed a finom meleg szellőt, az óceán morajlását, ma....

Négyesbe mentünk a barátnőmmel


Évek óta együtt élünk és elhatároztuk, hogy kicsit feldobjuk a szexuális életünket. Én szerettem volna mindenképp a hármast kipróbálni, két lánnyal, míg a barátnőm a két fiús felállást erőltette. Tinderen elkezdtünk nézelődni, gondoltuk, hogy megnézzük mi a felhozatal és a szerint döntünk. Első komolyabb érdeklődő egy idősebb, de vagány fiatalos házaspár volt. Mindketten 47 évesek, jómódú, igénye....

Újévi szeretkezés


Az idei, első szeretkezésünket írom le, amennyire csak lehetséges, a legapróbb részletekkel.
Ezen év első napja több, kellemes élménnyel is kényeztetett.
Este egy fantasztikus, új év nyitó, komolyzenei koncerten jártam Budapesten, ahol lelkileg teljesen feltöltődtem a kiváló zenészek, és előadóművészek profizmusától.
Igazi, fergeteges show műsort prezentáltak.
Úgy gond....

A családi székfoglaló


Egy vidéki kisfaluban nőttem fel, ami nyáron elég esemény dús, de télen maga az unalom. Ellentétben a nyárral, amikor kint dolgozhattam és játszhattam, a hosszú és sötét téli estéken szinte semmi dolgom nem akadt. A szüleim nem foglalkoztak velem, nem néztek rá mit művelünk, amíg a csűrben voltunk a testvéreimmel. Tehát csináltuk amit akartunk.

Dugtunk, ... és sokat.

Az őrült bestia


Nemrég házasodtam össze, és mostanában nagyon kalandos az életem. Bács-Kiskun megyében lakunk a feleségemmel, egyelőre egy bajai lakásban, de már halad előre a házunk építése. Egy reggel bementem Hajósra. Először is leadtam a ruháimat a mosodába. Aztán vettem pár pólót meg nadrágot, majd bementem a munkahelyemre.

Megkérdeztem mi a helyzet. Azt mondták, készítsek terveket a pincesor....

Az első ujjazás


Az bizony középiskolás koromban történt, nem voltam még 17 sem. A lány nem velünk kezdte az iskolát, úgy költözött a kollégiumba Miskolcról. Azon kívül, hogy szép volt, megvolt benne az a varázs, hogy a fiúk szemében még ismeretlennek, friss húsinak számított. Természetesen mindenki elsőnek szerette volna meghódítani.

Persze én is így voltam vele, de én
rafináltabban távolról....Szextörténet címkék

négyese | csődörrel | három fiú | pele | Ádi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.