A leszbikus munkatársnő


19 éves koromban, amikor elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen, az első napon, a nővel, aki betanított, bementünk az ebédlőbe inni egy kávét. Két nő és egy srác ült bent. Az egyik nő és a srác akkor végeztek, és kimentek.
Őket már ismertem. A betanítóm bemutatott annak a nőnek, aki ott maradt. Ildikónak hívták, 31 éves volt, és halálosan gyönyörű. Néhány mondatot váltottunk, majd miután megittuk a kávét, siettünk vissza dolgozni. Amikor kiértünk a folyosóra, a kollegám azt mondta:
- Ildi egyébként leszbikus. Csak azért mondom, hogy ne érjen meglepetés. Itt amúgy tudja róla mindenki.
- Bátor tőle, hogy felvállalja magát.
- Azt mondta, ez az első munkahelye, ahol elmondta. Itt jó fej mindenki, és úgy érezte, hogy a legtöbben nem közösítenék ki érte.
Ahogy teltek a hetek, jobban megismerkedtem Ildivel. Ő is azon a részlegen dolgozott, ahol én, szintén állandó délutános műszakban. Egyik péntek este fél 10-kor, munka után, miután kiléptem az utcára, átmentem a szemközti kávézóba, hogy végre leöblíthessem egy hideg sörrel a munkahelyi pörgést. Ildi is ott volt. Azt mondta, leül kint az egyik asztalhoz. Miután megkaptam a sört, leültem mellé. Ildi rám mosolygott, majd belekortyolt a jeges kávéba. Július volt.
Csak egy mélyen kigombolt fekete ing, és egy kék miniszoknya volt rajta. Azelőtt a munkahelyi ruhájától, csak a vállig érő, göndör fekete haját, kék szemét, közepesen telt ajkait és a szép arcát láthattam. Még annál is szexisebb volt, mint amilyennek képzeltem. Barna bőre volt, formás mellei és feneke, és hosszú szexi combja.
- Nem szoktál inni? - kérdeztem.
- Nekem még korai. 11-re az … klubba kell érnem. Ma este goa parti van, és 11-től 1-ig én leszek a lemezjátszók mögött. Utána majd hamar bepótolom. - mosolygott.
- Az jó. Én is szeretem az ilyen zenéket. Mióta csinálod?
- 4-5 éve. De nem vagyok valami ismert, csak egy barátnőm pasijáé a klub, és mivel tudja, hogy jól keverek, játszhatok néha. Csak úgy a hangulat kedvéért. De mostanában már ritkábban van kedvem hozzá. Szeretnél eljönni? Ha velem jössz, beengednek ingyen.
- Hát, még le kéne fürdenem, de szívesen mennék. Hányra mész oda?
- Fél 11-re megyek. Addigra kéne odaérned a bejárat elé.
- Rendben. Cseréljünk számot, ha bármi adódna.
Nem akartam aznap este bulizni, mert fáradt voltam munka után. Úgy volt, hogy majd szombaton megyünk a barátnőimmel, de Ildi társasága, és a sör meghozta a kedvemet.
Jó hangulatban telt az éjszaka. A keverőpult mögül figyelhettem, hogy Ildi hogyan keveri át a számokat, némi pálinka és sör kíséretében, ami a ház ajándéka volt. A következő héten szinte minden este, amikor nem volt mással találkozónk, a szemközti kávézóban sörözgettünk kicsit Ildivel, feledvén az aznapi fáradalmakat. Amikor szóba került, hogy nemrég szakítottam a barátommal, Ildi elmondta, hogy ő leszbikus. Mondtam, hogy engem nem zavar, attól még lehetünk barátnők. Igazából már egy-két éve fantáziáltam lányokról, és miután szakítottam a barátommal, még inkább felszínre jött bennem a kíváncsiság, de ezt igyekeztem elnyomni magamban. Még Ildi előtt sem mertem felvállalni, hogy vannak efféle vágyaim.
- Ma este egy ösztrosokk bulira megyek.
- Az mi?
- Leszbikus buli. Jössz? - kérdezte viccesen.
Igyekeztem takargatni, de talán látta rajtam, hogy kicsit zavarba jöttem.
- Nem. - válaszoltam.
- Nem gondoltál még arra, hogy milyen lehet egy lánnyal? - fordította komolyra a szót.
- Nem.
Legbelül olyan érzésem volt, mintha Ildi a lelkembe látna. Mintha ő látná rajtam, hogy még magam előtt is titkolni próbálom, hogy a lányokat is szeretem. Hazafelé a buszon ülve, és otthon, miközben megittam még néhány sört elalvás előtt, azon gondolkoztam, hogy talán azt is látja rajtam, hogy tetszik nekem? Ahogy egyre jobban megismertem Ildit, vonzódni kezdtem hozzá. És pont egy leszbikus nő ne venné ezt észre? Már bántam, hogy nem mondtam el neki, hogy szeretném, ha ő avatna be a női szex élvezeteibe. Arra gondoltam, talán épp most ismerkedett meg egy nővel abban a buliban, pedig milyen izgató lehetett volna egy ilyen gyönyörű, tapasztalt, érett nővel szeretkezni. Persze nem biztos, hogy ő is akart volna tőlem valamit, de legalább mondtam volna el neki. Másnap délután Ildi felhívott. Amikor megláttam a nevét a kijelzőn, a szívem hirtelen hevesebben kezdett verni az izgalomtól. Azért hívott, hogy meghívjon magához iszogatni kicsit, meg ha van kedvem röplabdázni, edző cipőt vegyek. Boldog voltam, hogy felkeresett.
A barátnőimmel lett volna találkozóm, de felhívtam őket, hogy ne várjanak. Gyorsan lezuhanyoztam, és a kedvenc ruháimat vettem fel. A sötétkék ingemet, és a fekete miniszoknyámat. Ildi Pest szélén lakott egy emeletes családi házban. Az udvarban medencével, és egy kisebb röplabdapályával. A kerítést mindegyik oldalról magas tujafák díszítették. Ildi jó kedvűen fogadott. Az a fekete ing volt rajta, amit aznap viselt, mikor először találkoztunk a munkahellyel szemközti kávézóban, és egy szürke, vékony anyagú miniszoknya, aminek a szélei kicsit be voltak vágva. Az inge felül még annál is jobban ki volt gombolva, mint a múltkor, a melleinek nagy része kilátszódott, és alul sem volt begombolva a köldöke alatt.
Hozott ki egy üveg whiskyt és narancslevet az asztalra, és miután ittunk egyet, röplabdáztunk kicsit. Kérdeztem, hogy alakult az estéje. Azt mondta, nem volt kedve elmenni a buliba. A nagy meleg miatt hamar abbahagytuk a röplabdázást. Miközben elindultunk az asztalhoz, kicsit megbicsaklott a lábam egy fűcsomóban. Nem estem volna el, de Ildi megfogott, majd miután fölegyenesedtem, magához ölelt egy pillanatra. Izgató érzés volt, ahogy a melleink összeértek. A szívem őrülten kalapálni kezdett.
- Minden rendben? - kérdezte kedvesen, hosszan a szemembe nézve.
- Most már igen. - mosolyogtam.
Zavarba jöttem a közelségétől, és attól, ahogy rám nézett, és amilyen hangsúllyal beszélt hozzám.
- Meddig akarod még titkolni, hogy a nőket is szereted? - kérdezte.
- Ennyire látszik?
- Csak azt látom, hogy tetszem neked. Mellettem elengedheted magad. Én nem mondom el senkinek.
Majd lassan közeledni kezdett felém. Csak épphogy az ajkaimhoz érintette az ajkait, és finom csókot lehelt rájuk, majd kicsit eltávolodott, és újra rám nézett. Visszacsókoltam.
Felmentünk a hálószobájába. Ildi félrehúzta a takarót, leültünk az ágyra, és csókolózni kezdtünk. Gyengéden az ágyra fektetett, majd ajkaival elindult a nyakamon keresztül, a mellkasomon át, a melleim felé. Kibújtatta a melleimet, lágyan megmarkolta, és csókolgatni kezdte a mellbimbóimat. A nyelve hegyével körözött kicsit, majd finoman szívogatni kezdte őket. Amíg az ajkaival az egyiket kényeztette, a másikat a hüvelykujjának hegyével simogatta. Végül egy hatalmasat beleszívott. Levetkőztetett, majd végigsimította a mutatóujjával a hasamat, és csókolgatni kezdte, lassan egyre lejjebb haladva. Én közben elnyújtóztam, és egyre erőteljesebben sóhajtoztam, ahogy ajkai a csiklómhoz közeledtek. Végre átszakadt a gát.
Már nem küzdöttem ellene, csak élveztem ezt az új és iszonyúan izgató érzést, ami átjárja a testemet, és oly erőteljesen megdobogtatja a szívemet, amilyet egy fiúval még sosem éreztem. Amikor ajka a csiklómhoz ért, elöntött a mámor. Először csak finoman csókolgatta, a nyelvével körbe-körbe nyalogatta, majd hosszan szívogatni kezdte. Majd elaléltam a gyönyörtől. Közben simogattam a mellbimbóimat, hogy még hevesebb izgalomba jöjjek. Mielőtt elélveztem volna, Ildi gyorsan levetkőzött, újra belém nyúlt, fölém hajolt, és csókolózni kezdtünk.
Én közben a melleit markolásztam, majd följebb emelkedtem, hogy beléjük szívhassak. Ildi felsóhajtott, majd egyre hevesebben kezdett ujjazni engem. Közben kicsit oldalasan rám feküdt, hogy miközben ujjazott, a melleink is összeérjenek. Valami elképesztően jól csinálta. Miközben mutató és középső ujjával körkörösen masszírozta a G-pontomat, hüvelykujjával a szeméremdombomat masszírozta, a hüvelykujjának töve pedig a csiklómat dörzsölte. Isteni érzés volt közben a melleit is a melleimen érezni, és ahogy közben a nyakam tövét csókolgatta.
- Most! Gyorsíts kérlek! - sóhajtoztam a fülébe.
Akkorát még életemben nem élveztem. Ildi még percekig simogatott, csókolgatott, amíg kiélveztem a gyönyört, majd oldalra fordultam, rámosolyogtam, és én is simogatni kezdtem őt.
- Iszonyú izgató voltál. - mondtam. Még sosem izgatott fel így senki. Egy férfival a közelébe sem érhet.
- Ezért szeretem beavatni a fiatal lányokat. - mosolyodott el Ildi.
Eddig te vagy közülük a leggyönyörűbb, és ez az bájos tekinteted…
Ezután én is boldoggá tettem Ildit, hasonlóképp, ahogy ő engem, és okoztunk még néhányszor örömet egymásnak azon az emlékezetes tavaly júliusi szombat estén. Miután rendesen elfáradtunk, kiültünk az udvarra iszogatni, és megmártózni a medencében. Kellemesen lerészegedtünk, és nála aludtam. Az azt követő hetekben gyakran nála aludtam munka után. Nagyon megkedveltük egymást, de a korkülönbség miatt nem akartunk többet egy rövid kalandnál.
Ő benne lett volna egy laza kapcsolatban, de én szerettem volna találni egy korombeli lányt, akivel komolyra fordulhatnak a dolgok. Ez volt életem legizgalmasabb nyara. Végre pénzem is volt, hogy gyakrabban bulizhassak, és amit Ildivel átéltem, azt sosem felejtem el.


Szextörténet ajánló:


18 évesek voltunk


Réka volt számomra az ideál. Magas és telt lány volt, nem túlsúlyos, inkább sportos kerek, nőies idomokkal. Szép pirospozsgás arcát vállig érő, barna haj foglalta keretbe. Dióbarna bőre mindig is megigézett, akárcsak értelmet és tüzet sugárzó szeme.

Nálam voltunk. Réka csíkos trikót és rövid farmert viselt. Rajtam csak boxer. Épp néztem őt, ahogy vetkőzött nekem. Szeretett lassan f....

Harisnyára élvezés


Ami tegnap megtörtént velem, azt – úgy gondolom – bármelyik férfi fórumtárs el tudná viselni minden nap. Történt ugyanis, hogy egy kedves hölgyismerősöm, akit régóta ismerek, most 33 éves, kétgyermekes anyuka, de tökéletes az alakja (kockás has stb.), de ami a legfontosabb, gyönyörű, 36-os lábacskái vannak. A lábfeje olyan, mintha az én igényeimnek megfelelően formatervezték volna. Sokszor fantázi....

A szomszéd anyuka (milf baszás)


Először is, nem olyan rég töltöttem be a 18. életévemet. Tulajdonképpen úgy fogtam fel mint egy bármely másik napot, de gondolom azért, mert nem fűztem nagy reményeket ahhoz, amit ilyenkor általában szokás ilyen volumenű szülinapokkor… gondolok itt háyásig tartó bulizásra, csajozásra, vagy netán 1-2 hölgyre, akiknek élvezném a társaságát, persze pénzért. De persze nem akartam.. vagyis akartam, de....

Kurva képzés


Kurva képzés

Már nagy legény voltam amikor az anyám az egyik alkalommal amikor megkeféltem elmondta,hogy van egy nagyon jó barátnõje akivel iskolába együtt jártak. Pesten tanít és van egy férje is. Mondtam neki ha legközelebb eljön és itt alszik jó lenne ha belevezetnéd a szeretkezésünkbe. Ez biztosan nem fog menni,mert ez nem az õ stílusa. A tied sem volt az és mégis mindig élvezed a....

Az ehető műbrokik


Edinának hívnak, 16 éves gimnazista lány vagyok. Eddig két fiúval, összesen öt alkalommal dugtam, de egyikben sem sikerült a csúcsra jutnom.Ha élvezkedni akarok, akkor 11 éves korom óta magamnak kell elérni. Mielőtt kitört volna a nagy vakáció, az egyik srác behozott egy most megjelent könyvet az osztályba, s részleteket olvasott fel abból. A könyv címe: Szex a középkori Magyarországon. Szó van ab....

A nászúton idegennel basztam


A nászúton idegennel basztam

Mikor megismertem a késõbbi feleségemet éppen a fõnökétõl jött ki,mert két órával azelõtt hívta be egy kefélésre.Nemsokára vége volt a munkaidõnek és a munkatársai elmentek õ meg adott egy csókot. Mondta ezt akkor kellett volna kapnom amikor megérkeztem, de nem akarta,hogy a kolléganõi lássák,mert beárulták volna a fõnökének.A fõnöke már egy éve keféli maj....Szextörténet címkék

zaklat | biszex swinger | álarcok | biszex szopás | hév |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.