A prűd feleség igazi kurva lett


Még fiatal asszony volt, nagyon sokszor volt egyedül, és kezdett rászokni arra, hogy az interneten erotikus filmeket, meztelen női fotókat nézegessen. Mikor Milfeket nézegetett, gyakran gondolt arra, hogy milyen bátrak ezek a nők, akik nem szégyellik magukat meztelenül mutogatni és közben arra gondolt, hogy ahogy nézegetni szokta magát a tükörben, neki sincs a testén mit szégyellenie.
Egyre többet gondolt arra, hogy ne csak a férje lássa meztelen, de szeretné, ha más is látná a testét, de nem volt bátorsága a továbblépéshez így maradtak az ábrándozások, hacsak, a gondolatait nem ossza meg olyannal, akit nagyon is jól ismer, és nem pletykálja el azokat másoknak.
Ezért hát arra gondolt, hogy álmodozásait az egyik legjobbnak tartott barátnőjének elmeséli - akiről tudta, hogy egyáltalán nem veti meg a férfiak társaságát-. A gondolatokat tett követte.
Miután részletesen elmondott mindent, az türelmesen végighallgatta és mikor befejezte, csak akkor szólalt meg.
- Ha jól értettem, szeretnél exhibicionista, vagy mit tudom én hogy nevezik lenni, csak nincs hozzá bátorságod, pedig arra is sokszor gondolsz, hogy rád, vagy beléd élvez valaki, majd leszopod a farkát.
- Nagyjából igen, de azért gecis faszt nem vennék a számba.
- Szoptál már egyáltalán?!
- Még, fiatal koromban a koleszban. Tudod, ott ha valaki nem vett részt a szexuális szokásokban azt a mi körünkben kinézték. Mivel elég jó társaság voltunk, így én is igyekeztem megfelelni. De, hát mindez már régen volt. Amióta férjhez mentem, csak ő volt nekem. Ő még soha nem kérte, hogy szopjam le, pedig lehet, hogy megtenném. Ahogy sok velem egyidős asszonytól hallom, sokuk csak úgy tudják elképzelni a szexet, ha orálisan is kielégítik egymást.
- Mondjuk, ez igaz. Tudom is, mit fogunk csinálni! Borotválod a pinád?!
- Ez, most, hogy jön ide. Miért kérdezed?
- Kitaláltam valamit, remélem, van bikinid?
- Van. Kíváncsi vagy rá?
- Nem! Félreértesz! Arra gondoltam, hogy mivel jó idő van, elmehetnénk a strandra, ha nem is fürdünk, de legalább napozunk.
- Idáig vettem. De, hogy jön ide a bikinim? És a pinám!
- Csak úgy drágám, hogy nem fogsz felsőt használni, és nem valami szép látvány, hogy az alsódból meg kikandikál a szőr. Bár, van akinek ez tetszik, ízlés dolga.
- Különben nem borotválom, ugyanis nem vagyok ott annyira szőrös, hogy kilógna!
- Arra már én is gondoltam, hogy ezt megpróbálom, de valahogy egyedül nem mertem belevágni. De, ezek szerint, most itt az alkalom.
Mikor a kabinból levetkőzve kijött félmeztelen, kissé zavarban volt, arra gondolt ,hogy mindenki az ő melleit nézegeti, pedig csak 2 suhanc méregette. A barátnője-akin szintén nem volt felső-törökülésben várta, és furcsán nézegette!
- Mit nézel? Valami nem tetszik?!
- De, de minden. Piszok jó alakod van, tényleg nagy kár volna nem megmutatni! De ez a nadrág?! Hát, hogy is mondjam. Anyádtól örökölted?
- Nemrég vettem. Mi a bajod vele?!
- Tudod mit?! Van nálam egy tartalék alsó. Azt vedd fel!
Már indult átöltözni, mire a barátnője rászólt!
- Most meg hova mész?! Meddig tart áthúzni?!
- Itt?! Mindenki előtt?! Te nem vagy normális!
- Ugyan már! Nem szeretem mikor valaki a szűzlányt játssza! Na és, ha meglátják a pinádat! Úgyis megakarod mutatni, hát kezdd el!
Nézegette a másik alsót, ami a mostaninak jóindulattal is csak a negyede lehetett. Mikor magára húzta és végig nézett magán, úgy érezte, mintha teljesen pucér volna, ez a kis anyag alig takart valamit, épp, hogy a vágás nem látszott.
- Na látod?! Mindjárt jobban nézel ki. Most pedig elmegyünk és veszünk valamit!
- Csak nem gondolod, hogy így fogok mászkálni?!
- Miért? Nincs mit szégyellned! Meglátod később milyen jó érzéssel gondolsz arra, hogy hány pasit izgattál fel! Én, már egy párat kiböktem, akik azonnal megkefélnének. Csak nézz körül hányan nem mernek felállni, mert szégyellik, hogy áll a farkuk. Nem kell elvörösödnöd és megjátszani a naivat. Titokban már most arra gondolsz, hogy valamelyik megkeféljen!
Ahogy mentek a büfé felé, szinte érezték a férfiszemek tekintetét.
- Mondd meg őszintén! Láttál köztük olyan pasit, akivel azonnal kefélnél?
- Hülye! Tudod jól, hogy férjem van. Az egy dolog, hogy meztelenül mutogatom magam, de ettől még nem fekszem le mással.
- Ugyan már! Tudom, hogy ritkán kefélsz! Nem kell félni attól, ha más is Lepókhálóz.
Most, hogy már este van, és egyedül van, visszagondol az eltöltött"napra, rágondolt, hogy eleinte mennyire szégyenlős volt, de ahogy telt az idő, egyre jobban feloldódtak a gátlásai és arra gondolt, hogy a vége felé már a teljes meztelenséget is bevállalta volna. Egyre többet gondolt egy hapsira, akivel nagyon szívesen lefeküdt volna, elgondolta mi is történne! A férfi hanyatt fektetné, a melleit simogatná, benyúlna a lába közé és addig izgatná még nem csöpög a kéj nedve. Ő marokra fogná a férfi szerszámát, a szájába tenné és szopná és szopná, még az el nem élvez, és megtölti a száját a spermájával, majd mind egy cseppig kiszívja.
Még ilyen gondolatok forogtak a fejében, addig simogatta magát, még el nem élvezett. Szükségét látta mindezt elmesélni a barátnőjének!
Ezek után előmerek jönni azzal az ötletemmel, hogy mikor megint egyedül leszel, eljössz hozzánk egy szexpartira.
- Azt azért nem! Amit elmondtam, az csak képzelet! Eszem ágában sincs mással lefeküdni. Megmaradok az Internetnél!
- Nem kell kefélned,ha nem akarsz. Csupán nézelődsz, de ha kedved támad, bármikor beszállhatsz!
- De levetkőznöd mindenképpen le kell.
- Teljesen meztelenre!?
- Miért? Azt hiszed ruha bemutató lesz?
Mikor a férje rámászott, egyre csak a barátnője ajánlatára tudott gondolni, szinte alig várta, hogy a férje megint elmenjen. Tudta, hogy most egy jó darabig nem jön haza, mikor hosszabb időre megy el, akkor szokta így megkefélni.
A csengetésre a barátnője nyitott ajtót, akin csak egy köpeny volt, meg mert volna esküdni, hogy nincs alatta semmi. Mikor belépett, a félig nyitott szobaajtón látta, hogy odabent meztelen párok szórakoztatják egymást.
A barátnő megmutatta a fogast ahová a ruháit teheti. Kissé szégyenkezve vetette le a fehérneműjét, és így csupaszon engedte a barátnőjének, hogy az kézen fogva bevezesse a társaságba majd bemutassa.
Szinte kába volt, szégyellte is meg nem is a meztelenségét, de annyit leszűrt, hogy szinte nem igen érdekelte őket a meztelensége, csak arra emlékezett, hogy a barátnője odavezette egy székhez, ráültette, és csak annyit mondott; csak figyelj, és, ha úgy tartja a kedved bármikor beszállhatsz.
Szinte mindenki mindenkivel kefélt, és szinte mindegyik nő szopott, közük az ő barátnője is, akinek a szájában jelen pillanatban egy igencsak méretes lompos volt. Az egész szobát átjárta a buja testek illata, ami a sok geci szagával keveredett. Arra lett figyelmes, hogy egy nála jóval fiatalabb fiú lép mellé, és se szó se beszéd, a melleit kezdi fogdosni.
Hirtelen el akarta magától lökni, de meggondolta, és arra gondolt, hogy senki nem kényszerítette arra, hogy ide jöjjön, hogy ez így történjen, azt ő is akarta. Tehát, hagyta, hogy ez a szinte még gyerek, csöcsöréssze. Meg kell hagyni, szinte jól is esett neki. Mikor a pinájához akart nyúlni, megfogta a kezét, és szinte anyailag szólt hozzá!
- Na, ezt már nem. Szerintem még nagyon fiatal vagy az ilyenhez, inkább keress magadhoz való lányt!
- Nem kell keresni, van. Csak most éppen elvan foglalva. Ott szopik, látod?
Arra nézett amerre a fiú mutatott, valóban egy csitri lányt szopattak, az egyik bent volt a szájába, a másik férfi a sorára várt álló fasszal, de addig is húzogatta rajta a bőrt.
- Még, nem láttalak itt. Új vagy?! Meg kell hagyni eléggé jó bőr vagy! Mit szeretsz jobban? Baszni, vagy szopni. Netán két pasival egyszerre mindegyiket?!
Megint csak azt érezte, hogy a fiú masszírozza a melleit, különösen a bimbóját, mintha tudta volna, hogy általában ez a nők gyenge pontja, ettől hamar begerjednek. Megint megpróbált a pinájába nyúlni, de ő megint megfogta a kezét, és véletlenül hozzáért a keményen álló faszhoz. Az persze egyből kapott az alkalmon, erősen megfogta a nő kezét, és annak a markába nyomta.
Hirtelen nem is tudta mi történik, a szorításból kiakart szabadulni, de ezzel csak azt érte el, hogy hátrahúzta a bőrt, és a tenyerében érezte a fiú makkját!
- Nos?! Mit szólsz hozzá?! Láthatod mennyire kíván,gyere basszunk egyet!
Kissé zavarban volt, de már nemigen ellenkezett, kezébe fogta a fiú faszát, nekilátott húzogatni a bőrt rajta, és egyáltalán nem ellenkezett mikor az újra pinájához nyúlt, majd akkor sem mikor érezte, hogy az benne turkál.
Leszállt a székről és anélkül, hogy a fiú szerszámát elengedte volna, egy tisztáshoz vezette, és hagyta hogy az lefektesse és belehatoljon.
Már nem érdekelte, hogy hányan nézik, számára nem létezett külvilág, csak azt érezte, hogy ennek a fiúnak mekkora szerszáma van ami benne ki-be jár, vagyis"keményen bassza.
Öröm ittasan élvezett el, nemsokára melegséget érzett a hasán, kéjesen vette tudomásul, hogy ráélveztek.
Még jóformán magához sem tért, a szájánál érezte, amint egy fasz kéredzkedik be.
Becsukta a szemét és szinte hagyta, hogy basszák a száját. Csak akkor nyitotta ki a szemét mikor érezte, hogy sperma folyik a szájába, és valaki a pinájába turkál.
Mikor felnézett, kissé meglepődött, hogy egy idegen hapsi veszi ki a szájából a farkát, megvolt róla győződve, hogy az a fiúé. Tévedett.
A pinájával való játszadozás után, egy másik faszi kezdte döngetni, aki szintén a hasára élvezett. Már egyáltalán nem szégyenkezett és már magától széjjelebb tette a lábait mikor látta, hogy egy újabb keményen álló fasz közeledik.
Miközben kefélték, szemei a fiút keresték, aki már a barátnőjével kefélt, őrá is sor került, de láthatólag egyáltalán nem zavarta, hogy a barátnőjét más is keféli.
Közben arra gondolt, hogy ilyen jó kefélésben csak a koleszben volt része, és kissé magára haragudva gondolt arra, hogy most csalta meg a férjét először, ráadásul több pasival is.
Utóbbi időben már annyira magával ragadta az erotika, hogy már egyre többet járt nudista strandokra, és büszke volt arra, ha látta, hogy valamelyik férfi igencsak legelteti rajta a szemét!
Ám, egyszer egy kis kellemetlenségben volt része.
Amint meztelenül napozott, egy árny takarta el a napot.
Mikor felnézett a férjének egyik kollégája állt előtte jó nagy lompos még lógó fasszal. Csak arra tudott hirtelen gondolni, vajon ez állva mekkora lehet!
- Bocsánat a zavarásért. A Peti tudja, hogy így napozol? Ahogy leheveredett melléje, jó alaposan végignézte. Meg kell hagyni a Petinek jó az ízlése!
- Mégis, mit akarsz?!
- Tudod, sokszor gondoltam rád, elképzeltelek ruha nélkül, sőt ahogy meztelenül elképzeltelek, sokszor még a farkamat is kivertem rád, elképzelve milyen jó volna veled egy jót kefélni.
- Légy szíves kímélj meg az erotikus fantáziálásaidtól, inkább azt mondd mit akarsz?! Egyébként meg tisztában van vele, hogy napozok.
- Igen, csak azt felejtetted el vele közölni, hogy meztelenül, direkt olyan helyet választva, ahol sok férfi figyelmét felkeltheted.
- Na, most már tényleg elég. Mondd, hogy mit akarsz és tűnj el!
- Igazad van, nem kell a Petinek mindent tudnia, különben is kár volna ilyen jó testet bezárva tartani. Nem is mondom el neki, egy feltétellel!
- Ne kímélj, mondjad!
- Na, jó. Feküdj le velem!
- Neked elmentek otthonról! Nem gondolod, hogy szemtelen vagy?!
- Hátrébb az agarakkal. Különben a Peti azt is megtudja, hogy swinger partikra jársz, és még az unokaöcsémmel is kefélsz.
- Elvörösödött, és csak arra tudott gondolni, hogy ez az alak mindent tud, legjobb, ha enged a zsarolásnak!
- És, ha nem vagyok indiszkrét, még is mire gondoltál???
- Egyszerű! Itt a közelben bérlek egy szobát. Felmegyünk, és megbeszéljük a dolgokat.
Nem volt nagy a szoba, a férfi nem húzta az időt, mindjárt a lényegre tört, és mivel csak fürdőnadrág volt rajta, könnyedén megszabadult tőle.
Mivel őrajta is csak bikini volt, hamar meztelen volt.
A férfi hanyatt fektette és egy erőteljes lökéssel már benne is volt!
Láthatóan nem élvezte, szinte alig várta, hogy vége legyen, de jött a meglepetés.
A férfi kihúzta a farkát, majd azt igyekezett a szájába tenni. Ő, ezt nem akarta.
Az megfogta a fejét, és egyre jobban dörzsölte az arcához.
- Most mit játszod magad! Azt hiszed nem tudom, hogy már egy pár faszt leszoptál?
Nem volt mit tenni, engedett az erőszaknak, és kinyitotta a száját, majd becsukta a szemét, így várva a következményt, ami hamarosan be is következett.
A férfi megfeszült, majd egy kéjes kiabálással tele élvezte a száját, és mintha misem történt volna, egyszerűen belebújt a nadrágjába, és megvetően szólt hozzá!
- Na, most már felöltözhetsz és húzhatsz te kis kurva! Ne félj nem mondom el a Petinek, hogy mekkora kurva felesége van. De azt őszintén mondom, jó tested van, lehet, hogy még igénybe veszem.
Rosszul estek neki a szavak, elhatározta, hogy felhagy ezzel a gyakorlattal és visszatér a régi életbe. A történtek után évek teltek el, gyerekei születtek, a férje ez idáig semmiről sem tud, és megfogadta, hogy ezentúl csak a családjára koncentrál!


Szextörténet ajánló:


Szex három tinilánnyal


Szex három tinilánnyal

Elmentem dolgozni, majd délután négy óra körül értem haza. A kis Faszcimbáló Enzós Niki volt csak otthon, ö is a medence mellett napozott. Amint meglátott azonnal elém futott és a nyakamba ugorva puszival fogadott.

Kérdésemre hogy hol vannak a többiek, ezt válaszolta; Keresztanyuval (Anitaval) mentek el bevásárolni.

Élvezetek a szabadban


Egy kirándulást terveztünk az erdőbe. Szép napos, talán egy kicsit melegebb is volt az idő, mint ami egy ilyen erdei kiruccanáshoz alkalmas.

Hátizsákok, némi kaja, kulacsban víz, dildó, látcső, túrabot (még az a hagyományos, nem az új divat) és irány a hegy.

Szeretünk túrázni, baszni, jól kifáradni egy kis emelkedőn. Felérni a tetőre és gyönyörködni a kilátásban és jó....

Tanárnőből ribancot II.


Másnap reggel elindultak a busszal a 3 napos kirándulásra. Niki tanárnő rettenetesen feszült volt, mert el sem tudta képzelni hogy mit akarhatnak tőle a srácok.
A napközbeni programok simán, szinte más túl simán pörögtek le.Voltak múzeumban, ebédelni, élményparkban, és mindenhol jól nevelten viselkedett az osztály.Vele sem éreztettek semmit abból, ami előző este történt.
Aztán kora....

Szeretkezés három fasszal


Szeretkezés három fasszal

Az eset vagy harminc éve történt egy Balaton melletti kis községben a parton,Feleségem egy falat bikiniben volt,hisz az elõzõ napok egyikén egy reggel tetováltak egy pápaszemes pillangót a szeméremdombjára és ezért le lett borotválva asz egész pinájáról a szõr.Mások is megcsodálták a borotválást,hiszen míg borotválták közben mások a száját kefélték,vagy martá....

Kedves nővérkém


Egy szép esti napon, megjött a barátnőm. Kinyitottam az ajtómat. Átöltetem, egy hosszú puszit nyomtam a szájára. Kellemes volt érezni a parfümjének finom virágos friss illatát. Davidoff Cool Water Night Dive Woman. A lány nagyon csinos volt. Szépen kialapozott arc, melléig érő hosszú fekete haj, frissen mosva vasalva. Szeme szépen kisminkelve világos lilára. Combjáig érő vékony szürke pulcsiban jö....

Ilonka a swinger klubban


Sziasztok a nevem Ilona. 30 éves vagyok, már túlvagyok 1 szülésen közép hosszú hajam van nagy mellem tenyérbe illő.

Nagyon sokan megnéznek a korosztályomból meg a tinik is. Ez az eset néhány éve történt meg. Egyik barátnőm (Enikő) meghívott egy helyre és mondta hogy megmutatja hogy hova szokott járni,azt mondta csak egy póló meg egy szoknya legyen rajtam . Másnap elmentem a megadot....Szextörténet címkék

fĂĽj | ket cigany | Leitatás | azota | auci |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.