Bizarr kaland a Nagyerdőn - a nagymellű cigányasszony


Szép májusi nap volt, jártam a várost, elmerengve bámultam a lányokat az utcán, ahogy a tavaszi napsütésben sétáltak. Egyre több volt a miniszoknyás, hosszúcombú csaj, ahogy emelkedett a hőmérséklet, úgy olvadt a ruha róluk. Állok a piros lámpánál, előttem korzóznak a szebbnél szebb nők a zebrán, eszméletlenül izgató számomra. Érzem, hogy szerszámom kőkeménnyé válik, és megoldást sürget. Nincs mese, gyorsan kell könnyítenem magamon. Nincs időm lakásra menni örömlányhoz, délután van, az asszony megérezné rajtam a tusfürdő szagát, meg legalább 40-50 percet eltöltenék, ezért marad a Nagyerdő, jó lesz egy útszéli ribanc is. Elindulok a jól megszokott kurvázós útvonalamon.

A Kassai út végén járok, elfordulok a Hadházi útra. Nézem, a temető sarkánál senki, buszmegálló is üres. Megyek tovább, benzinkút kis utcácskájában sincs senki. Rákanyarodok a Nagyerdei körútra, már a stadionnál járok, még mindig semmi. Kezdek kétségbe esni, de bízom abban, hogy a klinika melletti részen majd találok valakit. Elfordulok a Pallagi útra, a parkolóban áll három grácia. Odafordulok, lassan, letekert ablakkal, megállok mellettük. Atyaég! Messziről s voltak szépek, de így közelről valami eszméletlen rondák. Kettő fiatal, egy öreg. Az öreg a legrondább, valami undorítóan ráncos, fogatlan mosolya nem csábít semmire sem. Az egyik fiatal tele van sebekkel, a combja, karja tiszta ótvaros seb, a másik meg koszos, mint a malac. A ruhája tiszta szutyok, pecsétes zsírfoltos, a harisnyája több helyen elszakítva. Ráadásul olyan büdösek, hogy penetráns illatuk szinte orrbavág. Felkavarodott gyomorral kapcsolok hátramenetbe, és már ott sem vagyok. Merevedésem lejjebb lohad, kikanyarodok a parkolóból, még lentebb lehet esélyem. A klinika végénél, jobbra, a gyógyszergyár szélénél meglátok egy lányt, de már késve veszem észre, túlhajtok rajta. Mire meg tudok fordulni, és bekanyarodok a kis utcába, már ott áll egy BMW, a lány hajol befele. Fiatal, tiszta lánynak tűnik, formás miniszoknyás seggét pucsítva hajol be az ablakon, és rövid eszmecsere után már nyitja az ajtót, száll is befele. A BMW megfordul, és elhajt mellettem. Ötvenes, öltönyös, jólfésült pasas ül benne, a kurva mosolyogva feszít mellette. Basszus, erről lemaradtam.

Közben azért a vadászösztön dolgozik, ha már elhatároztam, hogy egy kurva szájába élvezek, akkor ha fene fenét eszik, akkor is meg fogom tenni. Tulajdonképp engem a szituáció izgat fel nagyon, az, hogy megállok, beül egy lány, odaadom neki a pénzt, leszopja a farkam, és a végén kiszáll az autóból. Maga a lány, hogy hogyan néz ki, néha nem is lényeges, a helyzet az, ami izgat. Na jó, nem teljesen mindegy a kinézet, azért van alsó nívó, akibe én sem dugom bele a farkam.

A kis utca végén földút van, vissza lehet rajta zötykölődni a temetőhöz. Megpróbálkozom egy második körrel, hátha elnéztem valamit, vagy szabadul valamelyik kurva. Az útvonal elején ismét semmi, de az Állatkert sarkánál, jobbra meglátok a szemem sarkából egy villanást. Mivel már vagy 15 éve a kurvázás a hobbim, messziről kiszúrom az útszéli ribancokat. Visszafordulok, arra gurulok lassan, és teljesen megzavarodok. Egy 30-35 év körüli kismama tol egy babakocsit, mellette egy 8 éves forma kisfiú meg egy 16-17 év körüli lány. A kismamán fehér rövid szoknya, magassarkú cipő, rövid, feszes blúz, a blúz dekoltázsából hatalmas cickók mosolyognak kifele. A nő fogja a babakocsit, lehajol, bedugja a cumit a kisgyerek szájába, mellei majdnem kiugranak, és közben huncutul rám mosolyog. Megzavarodom, mint a vasorrú bába a mágneses mezőben. A nő a radarom és szimatom alapján 90%, hogy kurva, de a babakocsi meg a két gyerek megzavar. Ilyet még nem láttam. A fiatal lány is jól néz ki, melleit az anyjától örökölte, de rajta fekete cicanadrág van, igénytelen tornacipő, és egy mintás, bő póló. Megállapítom, hogy az anyja csinosabb, bár a mai világban ez az általános, a legnagyobb szomorúságomra. Hát nem szégyellik magukat ezek a lányok? Mindegy, továbbhajtok, és gondolkozom. Vajon kurva vagy nem? Megálljak? A temető főkapujánál a körforgalomnál visszafordulok, irány a kismama. Még lassabban hajtok, melléjük érek, megállok. Ablakot letekerem, és rájuk nézek. A nő pillantásából most már biztosan látom, hogy kurva, de a lány elbizonytalanít egy pillanatra, de amikor a szemébe nézek, látom rajta, hogy őt is lehetne vinni. Kezdődik a pantomim, kérdően felvonom a szemöldököm, mindketten, anya és lánya is mosolyogva néz rám, kacsintanak egyet. Na, szóval jól gondoltam, anyu kurva, ez rendben, a lányról nem feltételeztem, mert tuti fiatalkorúnak néztem. Anyuka csinosabb, őt választom, intek neki a fejemmel, mire ő is bólint. Odasúg valamit a lánynak, a kisfiúnak ad egy puszit, majd a babának is, és elindul felém. Hát, gondolom magamban, nem az a tipikus kurvázós jelenet, ami itt folyik, de lássuk, mi sül ki belőle. Odatipeg hozzám, behajol az ablakon, mellei csak úgy türemkednek kifele.
- Mit szeretnél? –mosolyog rám.
- Francia. –felelem kurtán.
- Háromezer. De gumival.
- Oké, ülj be.
Rövid párbeszéd, nincs ezen mit ragozni. Nem randira megyünk, minek cifrázni. Beül mellém, combján feljebb csúszik a szoknya. Nem sovány, de nem is kövér. Olyan egészséges asszonyforma. Megnézem jobban, de az életkorát meg nem mondanám. Lehet 30, de lehet 40 is. Cigányoknál nehéz megmondani. 16-18 éves korukig meseszépek, gyönyörűek, de ha szülnek egy gyereket, rohamosan öregednek. A harminc felettiek meg már durván néznek ki. Ez a kurva a jobbik fajtából való, nem az a nagyon kokszos, inkább tejeskávé színű. A ruhája tiszta, és öblítőszag csapja meg az orrom. Mellei gyönyörűek, alig tudom levenni a szemem róluk. Megsimogatom hívogatóan feszes combját, kemény húst markolok, tetszik. Lehetne simább a bőre, egy kis testápoló sokat javíthatna a helyzeten. Megsimogatom, megmarkolom, szeretem ezt a szituációt. Csendben vagyunk, nem erőltetem a beszélgetést. Nem akarom megismerni, nem akarok semmi mást tőle, csak a testét. Nem vagyok kíváncsi a problémájára, miért volt ott a három gyerek, hogy mi történt vele. Megelégedem azzal, hogy hamarosan tövig be fogja kapni a farkam. Elhaladunk a klinika parkoló előtt, a három csúnya ribancból a két fiatalabb még ott áll. Belegondolok, kinek lehetett gusztusa a ráncos öregasszonyra. Brrr, kiráz a hideg. Elhagyjuk a gyógyszergyárat, a zene szól a kocsiban, egyre feljebb simogatom a combját, és egyre erősebb merevedés feszíti a nadrágomat. A bal kezére pillantok. Érdekes, most veszem észre, hogy az alkarján vágásnyomok vannak, sok vágás, végig keresztben. Úgy néz ki, mint aki öngyilkos akart lenni. Nem érdekel, bár látom a szemén, hogy észrevette, mit is nézek. Nem baj, nekem csak a teste kell.

Int a fejével, hogy hol forduljak le, de ismerem az utat, jobbra, a villanyoszlopoknál földút, ide szoktam vinni a többi kurvát is. Az első beálló szabad, befordulok, megállok egy kis tisztáson. Az autót leállítom, kiszállok. Megkerülve az autót, kinyitom a kurva felőli ajtót, és a kezébe adom a pénzt. Elrakja a kistáskájába, és már veszi is ki az óvszert. Addig én letolom a nadrágom és az alsógatyám, bal kezemmel párat húzok merev farkamon. A nő felém fordul, kirakja a lábát a földre, kihúzódik az ülés szélére. A kibontott óvszert felhelyezi szerszámomra, végiggörgeti, és szépen rábukik. Hosszú, fekete hajába beletúrok, miközben egyre nagyobb darabot fogad magába belőlem. Lelkes cuppogással szopik, tetszik, ahogy csinálja, kevés kézimunkával. Nem csak a hegyét nyalogatja, nem alibizik, hanem rendesen torokra veszi, teljes hosszában bekapja. Lágyan és lassan csinálja, nincs gyors farokverés, gyors bólogató szopás. Élvezem, ahogy kényeztet, mellei ringnak az ütemre. Lenyúlok, megsimogatom az egyik szépséget. Abbahagyja a szopást, rám mosolyog, felhúzza a blúzát, hófehér melltartójába alig férnek a cickók. Az egyik kosarat lejjebb tolja, előbukkan emlője, hatalmas barna bimbója ingerlően sötétlik. Ahogy marokra fogva kivette, a melléből spriccelni kezd a sárgásfehér anyatej, hosszú sugárban, és testemnek csapódik. Beborítja a hasam alját, csorog végig a farkamon. Megdöbbenve állok, nem tudom, mit tegyek. A nő zavarban van.
- Ne haragudj, jajj, ne haragudj!- szabadkozik, és már nyúl is táskájáért, előkap egy papírzsepit, a nagyját letörli a hasamról.
Szóhoz sem jutok. Ilyet én még nem láttam. Hiába szült az asszony 3 gyereket, nem volt teje, mindhármat tápszerrel neveltük fel. Nem is gondoltam, hogy egy női mellből így ki tud spriccelni a tej. Nem tudom, zavarban kellene lennem ebben az esetben? Az a legfurább, hogy rohadtul felizgultam rá. Törölgető kezét megfogom, nem engedem, hogy az anyatejtől csöpögő kéjrudamat megtörölje. Émelyítő, de egyben rohadt izgató a látvány, érzem, hogy farkam robbanásig feszül. Óvatosan megsimogatom az anyatejtől feszülő mellét. Gyönyörű, feszes, telt, ahogy alulról megemelem, érzem a súlyát. Most látom, hogy a melltartó másik kosarában a bimbó elé valami gézdarab be van rakva, gondolom, hogy ha szivárog a tej, feligya. Annyira kívánom ezt a nőt, megfogom fejét egyik kezemmel, csöpögő farkamat a másikkal, és szája elé tolom. Engedelmesen lenyalja róla saját tejét, makkom már pattanásig feszül, ahogy hegyes nyelve körbetisztogatja. Ügyesen szopik, lassan tövig benyeli. Bele kapaszkodok most már két kezemmel a fejébe, és dugni kezdem a száját. Nem bírom sokáig, hatalmasat élvezek, pumpálva töltöm meg az óvszert. Lábam remeg, haját simogatom, miközben lágyan szopogatja érzékeny farkamat. Óvatosan kihúzom szájából a szerszámomat, alig engedi, makkomat nyalogatja, még bekapja egy kicsit. Tetszik ez a hozzáállás, voltam már olyan kurvával, hogy amint észrevette, hogy elkezdek élvezni, már abba is hagyta a szopást, elengedve farkamat.

Meg voltam elégedve, nagyon. Lassan lankadó hímtagomról lehúztam az óvszert, eldobtam a bokrok közé, elővettem egy papírzsepit, megtörölgettem magam, felhúztam a gatyám és a nadrágom. Eközben a kurva mosolyogva megfogta mellét, óvatosan visszarakta a melltartóba, megigazította blúzát. Most látom csak, hogy szoknyája felcsúszott, combjai közt ingerlően kivillant a fehér, egyszerű bugyija. Ha nem vagyok ennyire felspannolva, meg is dughattam volna. Na majd legközelebb. Visszaülök a kocsiba, bekapcsolom a rádiót, megfordulok, és visszaviszem oda, ahol felvettem. Útközben nem szólunk egymáshoz egy szót sem. Nem szeretek velük beszélgetni. Ilyenkor egy kicsit útálom is magam, mindig megfogadom, hogy nem veszek fel ilyen útszéli kurvákat, hozzájuk se nyúlok, és mindig itt kötök ki, mindig visszajövök. Tényleg haragszom magamra, néha enyhe hányingerem is van tőle, hogy a farkam ha feláll, az agyam elveszti a kontrollt. Olyan szép örömlányok vannak a városban, igényesek, gyönyörűek, tiszták, illatosak, lehet fürödni, erre ismét itt vagyok, kétes tisztaságú útszéli kurvák közt válogatva. Ez itt mellettem még hagyján, volt már olyan roma lány, aki után egy órán keresztül kellett szellőztetni a kocsimat, hogy az édeskés-büdös, áporodott cigányszag kimenjen. (Mielőtt rasszistának bélyegeznek, elmondanám, hogy ez nem sértő, szinte az összes cigánylánynak, akit felvettem az autómba, ugyanaz az édeskés illata volt, és pedig megfordult már a farkamon legalább 60-70 útszéli kurva.) Szóval csendben morgolódok magamra, eszembe jut a régi római közmondás: Post coitum omne animal triste (Közösülés után minden állat szomorú). Tényleg igaz, állat is vagyok, szomorú is.

Megérkezünk, a gyerekek ott vannak, ahol hagytuk őket. Kiszáll a kocsiból, visszanéz rám, mosolyog.
- Szia.
- Szia. Köszönöm.
Ennyi. Nem kell sok beszéd. Nézem, ahogy odaszalad a gyerekeihez. A kisfiú hozzábújik, miközben a nő megsimogatja a fejét, majd a babakocsiban lévő kisgyereket cirógatja meg. Nem tudom, lelkiismeret-furdalásomnak kellene lenni, amiért kihasználtam a nő nyomorúságát? Érdekelni kellene, hogy mire költi a szopásért kapott pénzt? Ételre? Lehet, hogy tuskó vagyok, de ez nem az én gondom. Gyerünk, haladjunk, vár a munka.

A lányát nézem. Nem is annyira rossz. Legközelebb őt viszem el.


Szextörténet ajánló:


Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt


Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt

Andrásnak hivnak 20 éves vagyok a nejem anita egy igazi bombázó 20


éves 190cm 70 kg hatalmas keblekkel rendelkezik szõke hosszú haju egy igazi démon. Én 170 60 kg vékony pasi vagyok. Nagy szerelemnek indult anita szüzeségét én vettem el 18 éves korában öt éve vettem el feleségül gyerekünk még nincs. A szex elsõ idõben j....

Angéla irodája


Félénken lépett be Lizi az üvegajtón. Igazából csak egy átlagos budapesti multicég, átlagosan óriási, válaszfalak nélküli irodájáról volt szó. Azonban számára semmi sem volt itt átlagos...
Ez az volt az első munkahelye, megannyi próbálkozás és interjú után. Csupán egy érettségivel és némi középszintű angol, illetve némettudással nem volt könnyű találni olyan állást, amiből meg is lehet élni....

Perverz vágyak, bizarr élvezetek


Egy nő lépett a szobába, kezében doboz. A ruha volt benne, már ha ezt ruhának lehetett nevezni. Magas sarkú, fekete combcsizma. Fekete fűző, mely a mellrésznél ki volt vágva, így a mellbimbói szabadon voltak. És egy fekete szemmaszk, mely kizárta a külvilágot. A nő segített neki felöltözni, a fűző páncélként szorította testét, egyenes hátat kölcsönözve a rettegésének. Egy pinceajtóhoz kísérte, ott....

Férfi magány


Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már- már úgy érezte mindjárt merevedése lesz.

Hosszú út vezetett idáig, míg újra valóság lett egy fehér női váll ér....

A bébiszitter puncija


Az eset abban az évben történt, amikor leérettségiztem. A vizsgák után természetesen volt pár ünneplés, aztán ez pár hét múlva befejeződött, nyári munkához nem volt kedvem, úgyhogy esténként rendszerint a haverokkal belementünk az éjszakába, napközben pedig itthon segítettem, neteztem, filmet néztem, zenét hallgattam, stb..

Aztán egy nap, amikor abszolút semmi dolgom nem volt, csörg....

Egy buzi gyerekkora


Egy buzi gyerekkora

Egy vidéki kisvárosban éltem nudista szüleimmel ahol a meztelenség nem volt tabu otthon a lakásban sem így naponta láthattam apám szõrös, combjait verdesõ faszát, lúdtojásnyi tökeit, anyám finoman telt testét, ringó melleit, gömbölyû seggét, esõerdõhöz hasonlítható dzsungelét!


12 éves voltam éppen fürdetett különösen ügyelve a fütyi tisztaságára ....Szextörténet címkék

hugomma | falusi lany | orvossal | asszisztens | ujjai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.