Zárt körû gruppen a családban


Zárt körû gruppen a családban

Lee eltöltött némi idõt az ágyban, mielõtt eldöntötte, ideje lecserélni az ágynemût. Stacey épp zuhanyozott, lemosta az izzadtságot, ami rátapadt a bõrére. Imádta, ahogy a záporozó víz a mellbimbóit fürdeti. Erotikus gondolatok hullámai járták át az agyát csakúgy, mint a testét. Bõre minden parányi területe kéjesen bizsergett, ahogy hidegre váltotta a zuhanyt, hogy lehûtse az izmaiban felgyülemlett forróságot.


Lee leszállt az ágyról és lehúzta a lepedõt, miközben Stacey megjelent az ajtóban. Testérõl még mindig csöpögött a zuhany vize, haját a feje tetejére fogta, ami a víztõl sokkal sötétebb volt, mint szárazon. Új embernek tûnt. Figyelte Lee-t, ahogy az nagy, tömör csomóba gyûrte a lepedõt, hogy majd a mosógépbe tehesse. Korábbi együttlétük illata még mindig a levegõben volt, mindketten érezték, mindketten élvezték.


Stacey az öccséhez sétált, talpa kis vizes lábnyomokat hagyott a lábát csiklandozó szõnyegen. Lee nõvére testét csodálta, miközben az felé közeledett. Stacey-n nem volt semmi a vékony fürdõköpenynél. A puha, rózsaszín selyem olyan hívogató volt.


- Ez olyan... - kezdte Stacey, de Lee az ajkához emelte ujját.


- Ne mondj semmit - mosolygott a fiú, elvette az ujját, és egy puha csókot nyomott nõvére szájára. Stacey-n apró hullámok rohantak végig, ahogy öccse ajka az övéhez ért. A csók rövid életû volt, megszakította a bejárati ajtó csukódásának hangja.


- Mennem kell - mondta Stacey, és az ajtóhoz rohant. Megállt, visszamosolygott öccsére, majd a szobájába futott, hogy felöltözzön. Lee felkapta az ágynemût és lement a földszintre, hogy megnézze, ki jött.

A következõ nap szombat volt, így senki sem ment el otthonról.


Lee és Stacey a reggel nagy részében nem azért nem találkoztak, mert szégyellték volna az elõzõ nap történteket, csak útjaik nem találkoztak, hogy mindenki mozgolódott a házban.


- Szóval mi is történt tegnap az ágynemûddel? - kérdezte April a konyhában, miközben kivett egy doboz gabonapelyhet a szekrénybõl.


- Milyen ágynemûre gondolsz? - csodálkozott Lee tele szájjal; épp mûzliszeletét habzsolta.


- Amikor tegnap hazajöttem, egy halom ágynemût hoztál le fentrõl. Csak tudni szerettem volna, mi történt velük - válaszolt April, és leült az asztalhoz, hogy nekilásson a reggelijének.


- Ó, azzal? Stacey beteg volt, és azon feküdt, ezért lecseréltem. Tudod, milyen rosszul volt tegnap - nyúlt a mosogató mellett álló kancsóért Lee, remélve, hogy ezzel befejezheti a témát.


- Tényleg? Nem tudtam, hogy ilyen rosszul volt. Különben mit csinált a szobádban? - faggatózott tovább April, mielõtt egy kanál zabpelyhet kapott a szájába.


- Õ csak... - Lee-nek nem jutott eszébe semmi kifogás.


- Rendben van, Lee, nem kell elmondanod. Úgy értem, mi sem mondunk el mindent a többieknek, ugye? - mosolygott April.


- Mit nem mondtok el? - kérdezte a konyha ragyogó fényébe belépõ Stephanie.


- Semmit, csak beszélgetünk az öcsikénkkel - takarta el mosolyát April.


- Ó, biztos vagyok benne, hogy jót beszélgettek - küldött Stephanie egy szarkasztikus mosolyt öccsének.


- Nagyon vicces, Steph - mosolygott vissza Lee.


- Szép kis színjátékot adtok elõ - hordta le testvéreit April, majd visszatette a csap mellé a kancsót.


- Mit csináltok ma? - kérdezte a másik kettõt Stephanie.


- Semmi különöset - válaszolták egyszerre.


- Hát, Kim, anyu, Trish és Stace bemennek a városba. Ti is velük akartok menni? - érdeklõdött Stephanie.


- Én leégtem. Hát te, April? - villantott egy mosolyt Lee nõvérének, hogy tudja, a nap csak az övék lehet.


- Ja, én is, totálisan - mosolygott vissza a lány.


- Ó, kár - horgadt le Stacey alsóajka. - Úgy tûnik, mindhárman maradunk, nekem sincs pénzem.


Lee szíve összeszorult. Remélte, hogy Aprillel ágyban töltheti a délelõttöt, de most, hogy Stacey is marad, errõl le kellett tennie.


- Az remek lesz, majd kisütünk valamit hármasban - mondta April kényszeredett mosollyal.


- Ja... Ó, jut eszembe, tegnap nem költöttem el minden pénzem, úgyhogy azt hiszem, mégis megyek - kapta elõ a tárcáját a farzsebébõl Lee, és megmutatott belõle pár bankjegyet a nõvéreinek.


- Szép gesztus a többieknek, nem, Steph? Mármint hogy Lee segít majd nekik cipelni a vásárlást. - Stephanie öccsére nézett és bólintott.


- Jobb, ha megyek és hozzájuk csapódom - mosolygott Lee. Felkapta a dzsekijét és az ajtó felé indult.


- Akkor ketten maradtunk, tesó - mosolygott Stephanie, miközben öccsét figyelte az ablakból, amint utoléri az épp elinduló anyját és nõvéreit.


- Igen, csak mi ketten.

Stephanie és April a nappaliban ültek és nézték a tévét. Körülbelül huszonöt perc telt el, amióta a többiek elmentek. Úgy döntöttek, pihenni fognak. April az ablakból beesõ fényben ült. A fény vakító arany ragyogással ölelte körül. Stephanie önkéntelenül elámult nõvére finom bõrének ragyogásától, miközben az a kezével próbálta takarni a szemét, hogy lássa a tévét.


- Behúzzuk a függönyt?


- Nem kell, amúgy sem érdekel a mûsor - felelte April, és húgára nézett, aki a kanapé másik végén, a fénykörön kívül ült.


- Akkor oké. Az igazat megvallva engem se nagyon - értett egyet Stephanie, és közben már a távirányítót kereste a szemével, hogy elkapcsoljon.


- Miért nem csinálunk valami mást? Úgysincs ilyenkor semmi a tévében - ajánlotta April, miközben felállt a helyérõl.


Stephanie beleegyezett, lekapcsolta a tévét.


- Mit szeretnél csinálni? - kérdezte.


- Nem tudom, döntsd el te.


- Akkor miért nem... - Stephanie nem tudta eldönteni. Nem volt jó benne, most is soknak bizonyult számára.


- Micsodát?


- Csak arra gondoltam, napozhatnánk. Tökéletes rá az idõ - javasolta Stephanie. Nõvére nem osztotta a véleményét.


- Nincs sok kedvem napozni, hugi, de át kéne néznem pár cuccomat, nem segítenél?


- Miért ne! - Stephanie különösen lelkesnek tûnt ahhoz képest, hogy testvére épp most kérte meg, hogy segítsen kitakarítani a szekrényét.


- Akkor menjünk - indult elõre April.

- Úristen, April, hány ruhád van neked? - csattant fel Stephanie, amikor April a sokadik póló-farmer párost adta ki a gardróbból.


- Fogalmam sincs, bármi lehet idebenn - vallotta be April, amikor újabb ruhadarab akadt a kezébe a szekrény hátuljából.


- Fogalmam se volt, hogy ennyi cuccod van, April - csodálkozott Stephanie, amint a szoba mindhárom ágyára halmozott ruhákra nézett.


- Nekem se, Steph. Ez hihetetlen - nézett oda April is. Elõször a vörös, kék, rózsaszín, zöld, mintás és egyszínû pólókra, amik már nem voltak rá jók, de sosem vette õket elõ. Aztán a farmerrakásra siklott a tekintete. Kifakultak, újak, régiek, feketék és kékek - minden fajtából volt ott.


A nõvérek szeme a másik ágyra vetõdött, amin April régi egyberuhái álltak halomban. A zöld, piros és kék, egymásba gyûrõdött ruhák mind kicsik voltak már a nõnek.


A harmadik ágyon mindenféle cipõ sorakozott; magassarkúak, edzõcipõk és csizmák, mindenféle színben.


- Nem hittem volna, hogy ennyi van - csóválta a fejét April a döbbenettõl, hogy mindez befért a szekrényébe, és ilyen sokáig fel sem tûnt neki. A legtöbb darabra mostanra vékony porréteg rakódott le.


- Hé, ez mi? - szólt Stephanie hangja April háta mögül, miközben azon merengett, hogyan tudott ennyi mindent bezsúfolni arra a kis helyre. Megfordult. Stephanie egy cipõsdobozt tartott a kezében, ami ismerõsnek tûnt, de nem emlékezett, mi lehet benne.


- Nem tudom - felelte April, majd lehajtotta a fejét, ahogy végiggondolta.


- Uram isten! - kiáltott fel Stephanie, mikor kinyitotta a dobozt, és elõvett belõle egy hosszú fekete mûfaszt. Ujjai alig érték körbe a vastag gumirudat. April szeme tágra nyílt, ahogy minden eszébe jutott.


- Szóval, April, mikor kaptad ezt? - rázta meg a játékszert Stephanie.


- El is felejtettem, hogy van ilyenem. Egy barátnõmtõl kaptam, huszonegy évesen. Istenem, el se hiszem, hogy még mindig megvan - csodálkozott April. Elvette húgától a szerszámot, megvizsgálta, végigfuttatta a tenyerét a teljes huszonhárom centin. Az erek ingerelték a tenyerét, ahogy évekkel ezelõtt a punciját is.


- Szóval van története is, vagy mi? - kíváncsiskodott Stephanie, miközben figyelte, ahogy a nõvére a saját világába merülve cirógatja a gumi szerszámot.


- Tessék? Bocs, magamba merültem - riasztotta fel testvére hangja a lányt.


- Azt mondtam, van története is, vagy mi?


- Ó, igen. Amikor huszonegy voltam, ahogy mondtam, gondok voltak a fiúmmal, emlékszel? - Stephanie bólintott. Tudta, mirõl beszél April.


- És?


- És, mi ketten mindig közel álltunk egymáshoz, ugye? - tért el hirtelen a tárgytól April.


- Igen, te vagy az egyetlen, aki igazán közel áll hozzám, de ezt te is tudod, April - mondta Stephanie, és közben arra gondolt, vajon miért hozta ezt fel a nõvére.


- Elmondom a teljes igazságot, mert azt hiszem, benned megbízhatok. Ugye? - kérdezte April, és meg is várta a választ.


- Persze hogy megbízhatsz! - biztosította húga.


- Oké. Nos, Steve-vel az volt a gond, hogy nem ért fel ahhoz a valakihez, akit igazán akartam.


Stephanie nem tudta biztosan, mire gondolt April.


- Tudod, igazából Lee-re vágytam.


- Milyen Lee-re? - kérdezte Stephanie, mert nem ismert egy Lee-t sem.


- A mi Lee-nkre!


- Lee, Lee... az öcsénk Lee-re! - Stephanie-t letaglózta a vallomás, de hagyta, nõvére hadd folytassa.


- Igen, a mi Lee-nkre. Nem is tudom... Csak tizenöt volt, és pár nappal ezelõttig nem is tettünk semmit. De hogy mennyire vágytam rá!


- Várj! Csak nem csináltatok valamit pár napja! Vagy igen?


April húga rémületére bólintott, ám az nem mondott semmit, csak várt a folytatásra.


- Nos, Steve-nek és nekem volt pár vitánk errõl a másik srácról. Nem feküdtünk már le egymással, ezért folyton ideges és rosszkedvû voltam, úgyhogy Gail ezt vette nekem - mondta, és a húgára mutatott a mûfasszal.


- Aztán biztos eltetted, amikor megismerted Johnt, majd most, hogy Lee... - Stephanie hangján nem érzõdött a megrázkódtatás. Úgy beszélt, mintha egy nagy kõ esett volna le a szívérõl, hogy kifecseghette a nagy titkot.


- Igen. Istenem, mit gondolhatsz most rólam! - April arra várt, hogy testvére kiabálni kezdjen vele, de nem tette. Ehelyett mosolyogva a szemébe nézett.


- April.


- Mi az?


- Tudom, hogy érzel Lee iránt - lassan és kedvesen beszélt.


- Honnan tudod, hogyan érzek?


- Én is ugyanígy érzek. - Stephanie észrevette, hogy April szemöldöke felugrott meglepetésében.


- Azt mondod, ugyanígy érzel Lee iránt? - kérdezte. Stephanie csak megrázta a fejét. - Akkor ki iránt?


- Irántad, April - felelte lágyan Stephanie, és közben lehajtotta a fejét, mert nehéz volt kimondania.


- Hogyan?! - kiáltott April.


- Igen, már olyan rég meg akarlak érinteni, hogy nem is tudom, mikor kezdõdött. - Stephanie ügyelt minden egyes szóra. Mindent komolyan gondolt, April pedig tudta ezt.


- Nem gondolhatod komolyan! - felelte, és odalépett húgához.


- De igen, és nem tehetek róla. Minden nap, amikor rád nézek, egyre jobban kívánlak. Nem tudom, mi van velem - kezdett szipogni Stephanie.


- Ne sírj, minden rendben! - April a mellére vonta húga fejét, és ringatni kezdte. Fejét húga rázkódó homlokára hajtotta, mint egy gyermekét nyugtató anya. Stephanie úgy kapaszkodott két kézzel April derekába, szorosan magához húzva, mint egy kisgyermek, aki hosszú idõ után újra találkozik az anyukájával.


- Gyerünk, minden rendben. Észrevettem, hogy nézel, de sose gondoltam erre. Miért nem mondtad, buta kislány? - duruzsolta gyengéden April.


- Én... én... akartam... de - April ujját húga ajkára tette, belé fojtva ezzel a szót, és egy kis szürke porfoltot hagyva rajta.


- Ne folytasd, minden rendben. Gyere ide - mosolygott April a kis szürke foltra húga arcán. Stephanie közelebb húzódott, mélyen nõvére szemébe nézett, és visszatartotta a vöröslõ arcára csöpögõ könnyeket.


- Én is szeretlek, Steph - mosolygott April. Stephanie tudta, hogy April hozzá áll a legközelebb az összes testvérük közül. Mindenkivel közvetlen volt, de kettejük kapcsolata ennél különlegesebbé vált, ahogy felnõttek. Stephanie csak sírni akart, az érzelmei elragadták. Átkarolta nõvére vállát és szorosan megölelte.


- Azt hiszem, meg kéne fürödnünk - javasolta April, amikor megérezte a vállaira hulló könnycseppeket.

- Annyira szeretem, hogy az egész életem vele akarom tölteni - mondta April gyengéden, a meleg vízben ülve, hátával a hideg zománcnak dõlt. A víz nagy mellei alatt ölelte körül a testét. Stephanie a széttárt lábai közt ült, a víz apró örömhullámokat szabadított fel benne, ahogy érezte April finom érintését a hátán.


A hálóból egyenesen a fürdõbe jöttek, lassan levették egymásról a ruhát, egyenként, ügyelve, hogy végigcirógassák a másik testének minden vonalát, mielõtt beültek a kádba; elõször April, majd Stephanie.


- Pont olyan jóképû, mit fiatalabban - mondta Stephanie, miközben a kellemes víz végigfutott a hátán a szivacsból, amivel April simogatta.


- Nem, jobban néz ki - javította ki April, és lábait húga köré kulcsolta. Stephanie érintése a víz alatt apró elektromos szúrásokat okozott, amik felszaladtak agya gyönyörközpontjába.


April apró csobbanással a vízbe ejtette a szivacsot. A kis hullámok épphogy elérték mellüket, amitõl mindketten összerezzentek. Stephanie elmosolyodott, hátranyúlt April kezéért, a csípõjére vonta, ujjait nõvére ujjai közé fonta. Hátradõlt, érezte a hátának nyomódó hatalmas melleket, a kemény mellbimbókat. Mindketten megborzongtak.


April másik kezével kinyúlt Stephanie mellett, hogy az kényelmesebben elhelyezkedhessen. Stephanie lejjebb csúszott nõvére ölében, finom feneke April kis szõrpamacsához ért, amit a nõvér mindig meghagyott. Kellemesen ingerelte Stephanie fenekét. April figyelte, ahogy húga lejjebb csúszik a lábain, hogy fejét a mellén pihentethesse. Stephanie finom, vizes haja csiklandozta érzékeny mellbimbóját, a lába érintése az övén csak fokozta az érzést.


- Olyan régen meg akarlak csókolni! - mondta Stephanie, miközben felnézett April szemébe. Nõvére puha tenyere végigsiklott mellein, a víz pedig csak fokozta az érzést, ahogy a mellbimbók felé haladt.


April elvette bal kezét a húga mellérõl, az arcához emelte, felfelé végigsimította, félresöpörve a rátapadt vizes hajat, és közben végig a szemébe nézett. Lágy, érzéki tekintet fonódott az övébe. Stephanie ugyanezt tette; érezte nõvére arcának melegét, ahogy apró köröket leírva simogatta a bõrét.


- Arra vágytam, hogy az ajkaid az enyémekhez érjenek - folytatta a kisebbik lány, aztán becsukta a szemét, és várta, hogy nõvére ajkainak érintése kizárja az összes, most felesleges érzékét. Stephanie-n jutalmul végigfutott egy kis elektromos kisülés, ahogy April finoman megcsókolta. Hosszan csókolóztak, mielõtt megmozdultak volna; April volt az, aki lassan elengedte Stephanie arcát, és kezével a mellére vándorolt. Stephanie még mindig csukott szemmel megfogta April kezét, és oda irányította, ahol a legjobb volt számára. A puha tenyér érintése parányi remegést indított el a testében, miközben szája még mindig nõvérééhez tapadt.


Stephanie törte meg a csókot. April mellé húzódott, és újra megcsókolta nõvérét, ezúttal nyitott ajkakkal, de még mindig nyelv nélkül. Ez nem egy kemény szexóra volt, sokkal inkább két szeretõ nõ közös, érzéki pillanata. April hagyta, hogy keze végigcirógassa Stephanie testét egészen a lábáig, végig a combján, aztán fel az ágyékáig. April nem állt meg ott sem, nem érintette meg húga punciját, továbbhaladt Stephanie hasán, egészen gyönyörû melléig. Mutató- és középsõ ujjával finoman közrefogta húga bal mellbimbóját, leheletnyit csavart rajta, majd picit meghúzta, mielõtt elengedte volna. Stephanie felsóhajtott, amikor April tehetséges ujjai meghúzták a mellbimbóját.


Stephanie folytatta a finom csókot, közben érezte, hogy nõvére keze visszatér a víz alá, apró fodrokat vet a vízen, cirógatva csiklóját, amitõl csak még többet akart. Stephanie pózt váltott, amikor elõször megérezte April ujjait a nagyajkain. Felkelt és megfordult, a víz a kádba csepegett csípõjérõl és lábáról, olyan hangot keltve, mint az esõ, amikor az ablaknak csapódik. Visszaült lábai közé fogva nõvére lábait, épp csak elkerülve ágyékuk találkozását. Egymás szemébe néztek. April kinyúlt, megfogta húga karját. Stephanie hátracsúszott, hogy csak mellkasa és arca érjen ki a vízbõl, haja a vízen lebegett, amitõl April csak még szexibbnek látta. April megérintette Stephanie melleit, cirógatta, igyekezve minden részét érinteni, amitõl a gyönyör hatására Stephanie elmosolyodott és megpróbálta ívbe feszíteni a vízben a hátát.


April elõrehajolt és megcsókolta húga hasát, haja végigsepert a finom bõrön, csiklandozva azt, miközben végigcsókolta Stephanie alhasát és bal combja belsõ oldalát. Míg April húga finom bõrét csókolta, Stephanie felült és figyelte a lábát dédelgetõ ajkakat. Már egy ideje a vízben voltak, ami kezdett kihûlni. Mindketten tudták, ideje kimászni belõle. Megszárították egymást puha törülközõkkel, mielõtt pucéran Stephanie szobájába siettek.


Felfeküdtek az ágyra, szorosan egymáshoz simulva. April húga mögött feküdt, melle újra Stephanie hátának nyomódott. Steph hátranyúlt bal kezével és belemarkolt April hajába, miközben az a nyakát csókolgatta puha ajkaival. April nekinyomta kezét Stephanie ágyékának, tenyere a punciszõrön pihent. Az érintés finomsága miatt úgy tûnt, csak a gyönyör hullámai voltak különlegesek mindebben. Stephanie elõrehajtotta a fejét, hogy nõvére a haját félresöpörve csókolhassa tovább a nyakát. A keze finom érintése hamarosan eltûnt, ahogy April mélyebbre nyomta ujjait húgában. Stephanie mozogni kezdett, hogy segítse a punciján fel-lejáró ujjakat. Felnyögött, amikor az ujjbegyek csak a bejáratán kívül siklottak végig, benedvesedve, majd így könnyebben csúsztak hüvelyébe. Mindketten megrezzentek, amikor Stephanie oldalra döntötte a fejét, hogy megcsókolhassa Aprilt, aki már gyorsan és keményen ujjazta. Ajkaik találkoztak, és csókolózni kezdtek, közben Stephanie nyögött a testén végigszaladó gyönyörhullámoktól.


Stephanie nyaka kezdett elfáradni ebben a testhelyzetben, ezért megfordult az ágyon, kihúzva April kezét a puncijából, majd végigkígyózott nõvére testén. April behajlította a lábait, széttárta õket, hogy közel engedje húgát. Stephanie nõvére lábához térdelt, a csípõjére feküdt, majd elõször használva a nyelvét csókolta meg Aprilt. April számára kényelmetlen volt a súly a csípõjén, ezért oldalra csúsztatta Stephanie-t, felé fordult és hozzá simult. Újra csókban forrtak össze, testük puha hõje apró izzadtságcseppeket csalt elõ rajtuk.


Stephanie két keze közé fogta nõvére arcát, úgy csókolta tovább. Nyelvük érintése apró remegést okozott testükben. Stephanie hátralökte Aprilt, majd fölé mászott, lehajtotta a fejét és csókolni kezdte a bõrt a jobb mellbimbója körül, mielõtt ajkait rákulcsolta volna. April bal lábát húga derekára kulcsolta, szeméremszõre érzékenyebb területen érte Stephanie lábát, aki az élvezettõl behunyta a szemét. Ahogy az csókolta és szájába szívta a mellbimbót, April felnyögött, hogy milyen gyönyörû érzés, de Stephanie nem igazán hallotta, amit mondott.


April nem bírta volna sokáig a pulzáló hullámokat, amik a sajgó mellbimbójától indultak. Elhúzta Stephaniet, arcát a sajátjához emelte és finom csókot ültetett az ajkára. Stephanie visszamászott az ágyra, közben melle és bimbói April testének érzékeny területeit cirógatták. Végül elérte a kitûzött célt és ajkait April puncijához dörzsölte, amire nõvére felsikoltott a gyönyörtõl, ahogy Stephanie nedves ajkai találkoztak April nagyajkaival. April hangosan felnyögött, ahogy Stephanie haja a combjaihoz ért és gyönyörû ajkai ismét megérintették a punciját, épp mielõtt szétnyitotta volna a nyelvével. April a mennyekben érezte magát, ahogy érezte a mélyen belül gyûlõ orgazmust.


Stephanie végignyalta nõvére szûk, nedves és forró punciját, közben April összedörzsölte melleit. Stephanie végignyalt nõvére puncijának tetejéig, nyelvét végigvezetve a csiklón, amikor April felsikoltott és ívbe feszítette a hátát, ahogy az orgazmusa végigsöpört a testén. Stephanie tovább nyalta, miközben April remegett alatta; felszívta az összes kéjnedvet, ami kifolyt nõvérébõl. April már nem volt képes felsikoltani sem, annyira erõs volt az orgazmus. Csak annyira volt képes, hogy megmarkolja és magához szorítsa húga fejét, amitõl a haja csak még jobban izgatta az ágyékát.


Stephanie végül rájött, hogy nincs tovább, megkapta amit akart és kielégítette vágyait. Nõvére hasára fektette a fejét, April felhúzta a bal lábát, kis bölcsõt vonva húga köré, simogatta a haját, így Stephanie kényelmesen pihenhetett.


- Olyan sokat tanultam tõled - mondta Stephanie, és átölelte nõvére csípõjét, feje még mindig testvére hasán feküdt. April bal keze az arcán nyugodott, a jobb pedig saját mellein.


- Ó, ha Lee láthatta volna, biztos élvezte volna - mosolygott April.


- Fogadni mernék, de nem hiszem, hogy képes lettem volna vele és veled egyszerre - mondta Stephanie, és hirtelen kényelmesebb helyzetbe tette a fejét.


- Nem, tökéletes volt így, ahogy volt - értett húgával egyet April, és húga a testén pihenõ fejére pillantott.


- Hmmmm - susogta Stephanie, és lassan álomba csúszott nõvére csípõjén.


April elmosolyodott, ahogy öccsére gondolt, lassan õ is lehunyta szemét, és jól megérdemelt álomba merült.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


A használt fehérnemű


A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni. Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.
....

Legjobb haverom barátnőjével


Tehát van egy haverom, Dávid, akinek pedig egy barátnője, Karolina. Lassan 3 éve járnak. Mindketten osztálytársaim. Másfél év után mindkettőjük egyre többször panaszkodott a másikról mindenfélét, és mindenki csak azt hajtogatta, nekik, hogy szakítsanak, de ők még sem szakítottak. Kb. fél éve semmi panasz nem volt a kapcsolatukról. Mindkettőjük boldognak teljesen boldognak tűnt. De egy nap, egy más....

Lyukas volt a fal a nõi budin


Lyukas volt a fal a nõi budin

Mikor kb egy hónapja kint voltunk németbe és már készültünk hazafelé beültünk a vonatba és ekkor mondta a feleségem neki nagyon kell a budira mennie.Megkérdeztem a kalauzt mikor indul a vonat, miért kérdezi. Mondtam neki a feleségem a budira akar menni. Ne a váróterembe menjen hanem itt is van ez közeli és sokkal tisztább. Igaz lyuk van az oldalán, de úja....

Transzi történet


Nagyon régóta vagyok crossdresser, ám lélekben valóban nő-transzi és most az első élményemet szívesen elmesélem Nektek!

17 éves voltam. Ehhez tudni kell, hogy 14 voltam, amikor Apámhoz és a második feleségéhez költöztem és rögtön kiszúrtam, hogy a nőnek milyen jó cuccai vannak! Ekkor engem már nagyon vonzott a csajnak öltözés gondolata, így elkezdtem felvenni a mostohaanyám cuccait,....

Keresztapuval


Sziasztok, az én nevem Vivi és szeretnék elmesélni nektek egy valós kis történet, röviden és velösen!A sztori még 2016-ban történt meg!A suliból haza felé menet az akkori barátom elkisért hazáig,gondolta Tamás hogy felhivom hozzám a hosszas lépcsőházba való csókolózás után,de nem úgy történt, mivel kereszt apu aki a földszinten lakott pont féllbe szakított a jelenlétével és Tamás megszégyellve mag....

A barátnőm, és az anyukája


Feljött hozzánk barátnőm anyukája. Szombaton délután elmentünk vacsorázni egy étterembe. A kaja nagyon finom volt, ittunk rá egy kis bort, majd elmentünk sétálni a városba. Este nyolcra értünk haza Én gyorsan lefürödtem, amíg a lányok a tévét nézték. Amíg ment a híradó leendő anyósom is lefürdött, utána megágyaztunk neki a vendégszobában, majd barátnőm, Móni is elment zuhanyozni.
Már elég r....Szextörténet címkék

jobb jegy | nem várt | lell | fa ág | hajába |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.