Orgia a kórházban


Vesemedence gyulladással feküdtem tavasszal a megyei kórház urológiai osztályán. A remek kezelésnek köszönhetően hamar felgyógyultam, és egy heti fekvés után búcsút inthettem a kórházi ágynak. Elbocsátásomkor a kezelőorvosom jó tanácsokkal látott el, és előjegyzett egy kontrolvizsgálatra, melyen egy hónap múlva kellett, hogy megjelenjek.

A négy hét hamar elrepült. Mielőtt elindultam volna az ellenőrzésre felhívtam az orvosom, hogy mikor tud fogadni. Bentfekvésem során beszélgettünk az egészségügy helyzetéről és elmeséltem neki, hogy mennyire utálok várakozni, és TB által finanszírozott bürokratikus rendeléseken megjelenni. Talán emlékezett ezekre a gondolataimra, mikor telefonon azt ajánlotta, hogy ne rendelési időben menjek, hanem pénteken, mikoris ügyelni fog. Az esti 7 órát ajánlotta, véleménye szerint akkor ugyanis már elcsendesedik a kórházi osztály, és nyugodtabb körülmények között tud velem foglalkozni. Az időpont számomra is megfelelő volt, így megerősítettem ajánlatát és elköszöntünk.

Pénteken délig dolgoztam, így volt időm hazamenni, hogy felfrissítsem magam. A korházi kezelésem alatt szerzett tapasztalataim azt sugallták, hogy a puncim borostájától is szabaduljak meg, merthogy a manuális vizsgálatra is nagy valószínűséggel sor fog kerülni. Aztán ruhatáramat vettem szemügyre. Olyan darabokat kellett választanom, amelytől könnyedén szabadulhatok meg. Így esett a választásom egy királykék, könnyű kosztümre mely szemem kékjét előnyösen hangsúlyozta és egy combközépig érő csipkés testszín harisnyára. A kosztüm alá csak egy égszínkék csipkés toppot, és hozzá illő melltartót illetve tangát vettem, mivel kellemesen meleg későtavaszi este volt.

A korházba érve a nővért szólítottam meg, aki telefonon hívta a már szobájában pihenő orvost. Hamarosan meg is érkezett a doki. Miután a papírjaimat átvizsgálta az emeleti vizsgálóba kísért, oda, ahol a műtétekre készítenek elő. A kicsempézett helyiségben egy fiatal mosolygós hölgy fogadott bennünket. Kérte, hogy táskámat tegyem le és készüljek elő egy ultrahangos vizsgálathoz, melynek során a hólyagom és vesém nézné meg a doki. Kosztümöm felsőjét a szék karjára tettem, szoknyámat pedig kigombolva felhúztam a melleim alá, szabaddá téve a hasam. Így feküdtem fel a vizsgáló asztalra. Ekkor tért vissza az asszisztens hölgy, aki mosolygott és azt mondta, hogy nyugodtan vegyem le a szoknyám is, merthogy kár lenne összegyűrni. Igaza volt, megfogadtam tanácsát, s mire a doki a műszer mellé lépett, a felhúzott blúzomon kívül már csak a tanga és a harisnya volt rajtam. Tekintetétől zavarba jöttem, de a vizsgálat kezdetét vette, és ez elterelte a figyelmem. A hölgy zselészerű anyagot nyomott a pocimra. Nagyon hidegnek éreztem, de a kellemetlen érzést enyhítette, hogy legnagyobb meglepetésemre egyik tenyerével elkezdte szétkenni a hasamon. Mozdulatai nagyon finomak, de alaposak voltak, másik kezével lejjebb igazította a tangám, nehogy összekenje azt. Így szabaddá vált borotvált puncim, mely ismét nagyon zavart és kezdtem magam nagyon kiszolgáltatottnak érezni. Ezt a nővérke is észrevehette rajtam, ezért bátorítóan súgta, hogy ne aggódjak, mert minden a legnagyobb rendben van. A doki elkezdte az ultrahangos vizsgálatot, de mérgelődve állapította meg, hogy a műszer nem ad megbízható információt hólyagom állapotáról, így szükség van egy hüvelyi ultrahangos vizsgálatra is, majd elment.

Bosszantott a dolog, de bele kellett hogy egyezzek saját érdekemben is. Levettem a tangám és átfeküdtem egy másik ágyra, melynek vége egy nőgyógyászati székhez hasonlóan volt kialakítva. Miután lábaimat felhelyeztem a támasztékokra, a kishölgy zöld lábzsákokat húzott rám, majd leszíjazta a bokáim, és megkért, hogy csípőmmel csússzak lejjebb, hogy a hüvelyemhez jobban hozzáférhessen a doktor úr. Ezt ismét a zselés anyag felkenése követte. Még a hidegérzet el sem jutott a tudatomig, már éreztem is kezeinek simogatását a puncimon, sőt, a puncimban. Mozdulatai azonban egyre határozottabbak lettek, s ujjai külön utakon kezdtek járni. Bár nem értettem, hogy mi is történik, testem önálló életet kezdett élni és a szorongást, a bosszúságot valami más kellemes érzés váltotta fel. A nővér ujjai végigsiklottak a nagyajkaimon, majd szétfeszítve azokat a teljes vágatom tocsogni kezdett a síkosító anyagtól. Mikor a csiklóm kezdte el bekenni izmaim megfeszültek, elárulva izgalmi állapotom, mely egyre fokozódott.

Kívántam, akartam, hogy a puncikám tovább simogassa a gyengéd női kéz. A nővér szemébe nézve láttam, hogy mennyire felizgatják őt is a történtek, s éreztem, hogy teljes az összhang közöttünk. Már nem fogta vissza mozdulatait, hanem még több zselét préselve a puncimba birtokba vette annak minden apró zugát, tovább röpítve engem a gyönyör felé. Kitartóan csiklóm masszírozta, míg apró nyögések nem törtek fel belőlem a gyönyör hatására. Ezt a lyukaim felfedezése követte. A hüvelyembe a zseléstubust feldugva nyomta be az anyagot.
A tubus feszített, a zselé ugyanakkor jéghideg volt. Az egyik feltüzelt, a másik viszont hűtött. Kezdtem a kontrolom elveszíteni, mikor apró neszek ütötték meg fülem. Felnézve a doki állt felettem. Kb. 40 éves lehetett, és vonzó férfinak találtam. Régebben követhette az eseményeket. Látta rajtam, hogy nem ellenkezem, és hogy magával ragadott a szenvedély, és innentől kezdve ő sem fogta vissza magát.

Lehúzta rólam a blúzom, s a melltartóm is levéve szabaddá tette melleim. Felémtérdelt, de nem mesterséges légzést adott :-) hanem a melleimet kezdte el kefélni. Ütemesen húzogatta a farkát a két dombocska között, melyeket a kezeimmel összeszorítottam a farka köré. Fasza vége az ajkamig ért, és nem tudtam ellenállni neki, hogy meg ne nyaljam mikor közeledett ízlelőbimbóim felé. Annyira a faszra koncentráltam, hogy észre sem vettem, hogy a nővérke közben eltávolította hüvelyemből a tubust, és a síkosítótól mancsos ujjait dugta a puncimba. Egyre követelőzőbben hatolt belém. Már-már a fájdalom határát súrolták mozdulatai, mikor ujjai és ezt követően a kézfeje is eltűnt a puncimban. Hüvelyem a női kéz, számat pedig egy nagy kőkemény farok töltötte ki. Vonaglottam a kéjtől mikor újabb inger hatása alá kerültem. A kishölgy másik kezével seggem nyílását kezdte ostromolni. Hogy hány ujját dugta fel nem tudom, de éreztem a két kéz játékát magamban. Ekkor erős fájdalom hasított hasamba. Rá kellett, hogy ébredjek, hogy az ultrahangos vizsgálatra teli hólyaggal kellett érkeznem, és hogy záróizmaim nem tudnak már sokáig ellenállni a pisim és a női kezek nyomásának.

Elengedtem ajkaimmal a számban lüktető faszt, hogy szóljak problémámról. A doki miután meghallgatott a lábamközé telepedett és megkért, hogy még tartsam vissza a vizeletem. Mialatt a nővér kezei még mindig nyílásaimban voltak az orvos vékony gumikatétert vezetett húgycsövembe. A beavatkozás kellemetlen, de bizarr érzését fokozta a női ujjak aktivitása. Mikor a cső vége elérte a hólyagom, záróizmaimat szétfeszítette, nem tudtam tovább tartani a pisit, mely a csövön egy edénybe áramlott, miközben a nővér belülről préselte ki a hólyagomból az utolsó cseppet is. Mivel a cső vékony volt, sokáig tartott a teljes kiürülésem, így volt ideje a dokinak is, hogy csatlakozzon hozzám. A pinámra hugyozott. A csiklóm célozta be, mely az erős húgysugártól szinte szétrobbant. Lüktetve közeledtem az orgazmus felé, míg a pisije végigfolyt a vágatomon, s a nővér kezein, aki a látványtól megrészegülve nyelvével lefetyelni kezdte az arany nedűt a puncimból. Ennyi ingert már nem bírtam kontrolálni, az orgazmus hullámai áradtak szét testem minden sejtjében, miközben teljesen elvesztettem a kapcsolatom a körülöttem zajló eseményekkel.

Mikor kezdtem feleszmélni nem éreztem már sem a női kezeket, sem a katétert. Szétnézve a szobában az asszisztensnőt pillantottam meg, aki épp a doki faszát szopta mohón miközben előtte térdelt. A maradék pisicseppeket is kiszopta, mialatt a farok egyre nagyobb és keményebb lett. Nagyon szép és kívánatos látványt nyújtott a pár. Hálás voltam nekik a gyönyörömért, és újra beindult bennem is a vágy. Mikor a doki farkára akarta nyársalni kolléganőjét, megkértem őket, hogy franciában nyaljuk egymást tovább a nővérkével, aki mivel felül lesz, hozzáférést enged segge lyukához. Tetszett a párnak a kérésem, és miután kellően elhelyezkedtünk kezdetét vette az orgia utolsó felvonása.

Hevesen öltögettük nyelveinket egymás pinájába, melyek egyre több nedvvel ajándékoztak meg bennünket. Szemem elé tárul a simára borotvált puncija, és a táguló seggnyílása, melyben az orvos ujjai dolgoztak. Segítségére siettem, és bő nyáladzás közepedte a seggét is alaposan kinyaltam, lehetővé téve a szabad, és könnyű behatolást a hatalmas fasz számára. Ennél már csak a farok behatolása volt észveszejtőbb látvány. Látni ahogy felnyársalódik, érezni, ahogy a fájdalom és gyönyör árad szét testében, majd hogy az ütemes mozgás hatására, hogy tágul a segge és hogy falja a nagy faszt. Megragadtam a lógó tojásokat és néha lehetőségeimhez mérten nyaltam is, hogy a doki gyönyöre is mind magasabb csúcsokra törjön. Szinte egyszerre közeledtünk az orgazmus felé. Sikolyaink egymás pinájába szorultak, a fasz meg szinte már szétrepesztette a segglyukat, mivel egyre keményebb és vastagabb lett. Miközben a levegő után kapkodtam és testem vonaglott a másik rángatózó test alatt, a fasz is kicsúszott tokjából és spermával borította számat és arcomat. A doki az utolsó cseppet is arcomba kente, majd a nagy sűrű spermaáradatát faszával irányította a számba. Mohón szívtam magamba az utolsó cseppet is, míg a maradékot a kishölgy nyalta le arcomról és a doki faszáról. Miután testvériesen megosztoztunk a gecin elaléltunk, és egy kis simogatás kíséretében vártuk míg pulzusunk és légzésünk normalizálódik.

Talán negyedóra telhetett el, mire visszatértünk a normális kerékvágásba. Kezdetét vette a tényleges vizsgálat, persze tagadhatatlanul barátibb légkörben. Az orvos megállapította, hogy minden a legnagyobb rendben van, de a biztonság kedvéért egy hónap múlva újabb kontrolt irányzott elő. :-)


Szextörténet ajánló:


Vidéki perverzkedés


Amikor megkérdezte tőlem a mostohaapám a szomszéd ágyból, amelyben Mariskával, az új feleségével feküdt, hogy alszom-e, nekem egyetlen gondolatom volt csak: krumplis tészta. Tudtam, hogy a kérdést ágynyikorgás követi, majd a mostohaapám nagyot fúj és bejelenti, mit enne másnap. Ezért gondoltam én azonnal a krumplis tésztára. Bár csak tizenhat éves voltam, de jól tudtam, mi is történik a másik ágyb....

Niki és Öcskös - Szex abc


A remény, hogy talán leveszik a lábáról, kihunyt a lenyugvó nappal, mely lassan eltűnt a látóhatárról a Chicagón túli síkság legtávolabbi pontján. Több mint húsz emelettel a nagyváros fölött, ablaka előtt állva saját arcának áttetsző tükörképébe bámult, mely az egyhangú, unalmas valóságot tükrözte. A legjobb, amit valaha is egy férfitól várhatna, az nem más, mint hogy az az illető… valaki más legy....

Szex a szaunában, 18+


Mivel a házba elég sok energiát fektettem, minden elég jól ki van találva. Minden helyiségben van mozgásérzékelő a riasztóhoz, olyan típus, amiben kamera is van, hogy rögzítse a betörőt. A rendszer a házautomatizálásba van kötve, ami a dolgozóban lévő számítógépre küldi az adatokat, ha akarom.

A másnap délutáni vonattal meg is érkezett Zsuzsi, és persze ki kellett mennem érte, mert ....

Szokásos karácsonyi nap


Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Bold....

A csalfa


Még számon éreztem Ancsur csókját, amikor becsusszantam a kocsiba. Alig csuktam be az ajtót, mikor Attila már indított is. Én meg hiába csúsztam lejjebb az ülésen, és sandítottam felfelé, nem láttam ablakunkat. Pedig tudtam, hogy Ancsur ott áll, és figyeli az autót, amíg csak el nem kanyarodunk, ki a lakótelepről.

Hosszú győzködés után fogadtam el csak Attiláék ajánlatát, hívását er....

Szex egy transzival


Régóta izgat a téma, hogy milyen lehet másnak a péniszét megfogni, esetleg a számba venni. De mivel nem vagyok sem meleg, sem biszex így ez sokáig úgy tűnt fantázia marad. Míg nem egy napon egy internetes társkereső applikációban meg nem ismerkedtem Eszterrel. Eszter, korábbi nevén Péter. Rövid ismerkedés után Eszter tudtára adtam, hogy mi a célom. Egy alkalmat szeretnék, csak kipróbálni, semmi má....




Szextörténet címkék

anya barátnője | ádám és a nagymama | magyarázza | brandy | gyomor |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.