Orgia a kórházban


Vesemedence gyulladással feküdtem tavasszal a megyei kórház urológiai osztályán. A remek kezelésnek köszönhetően hamar felgyógyultam, és egy heti fekvés után búcsút inthettem a kórházi ágynak. Elbocsátásomkor a kezelőorvosom jó tanácsokkal látott el, és előjegyzett egy kontrolvizsgálatra, melyen egy hónap múlva kellett, hogy megjelenjek.

A négy hét hamar elrepült. Mielőtt elindultam volna az ellenőrzésre felhívtam az orvosom, hogy mikor tud fogadni. Bentfekvésem során beszélgettünk az egészségügy helyzetéről és elmeséltem neki, hogy mennyire utálok várakozni, és TB által finanszírozott bürokratikus rendeléseken megjelenni. Talán emlékezett ezekre a gondolataimra, mikor telefonon azt ajánlotta, hogy ne rendelési időben menjek, hanem pénteken, mikoris ügyelni fog. Az esti 7 órát ajánlotta, véleménye szerint akkor ugyanis már elcsendesedik a kórházi osztály, és nyugodtabb körülmények között tud velem foglalkozni. Az időpont számomra is megfelelő volt, így megerősítettem ajánlatát és elköszöntünk.

Pénteken délig dolgoztam, így volt időm hazamenni, hogy felfrissítsem magam. A korházi kezelésem alatt szerzett tapasztalataim azt sugallták, hogy a puncim borostájától is szabaduljak meg, merthogy a manuális vizsgálatra is nagy valószínűséggel sor fog kerülni. Aztán ruhatáramat vettem szemügyre. Olyan darabokat kellett választanom, amelytől könnyedén szabadulhatok meg. Így esett a választásom egy királykék, könnyű kosztümre mely szemem kékjét előnyösen hangsúlyozta és egy combközépig érő csipkés testszín harisnyára. A kosztüm alá csak egy égszínkék csipkés toppot, és hozzá illő melltartót illetve tangát vettem, mivel kellemesen meleg későtavaszi este volt.

A korházba érve a nővért szólítottam meg, aki telefonon hívta a már szobájában pihenő orvost. Hamarosan meg is érkezett a doki. Miután a papírjaimat átvizsgálta az emeleti vizsgálóba kísért, oda, ahol a műtétekre készítenek elő. A kicsempézett helyiségben egy fiatal mosolygós hölgy fogadott bennünket. Kérte, hogy táskámat tegyem le és készüljek elő egy ultrahangos vizsgálathoz, melynek során a hólyagom és vesém nézné meg a doki. Kosztümöm felsőjét a szék karjára tettem, szoknyámat pedig kigombolva felhúztam a melleim alá, szabaddá téve a hasam. Így feküdtem fel a vizsgáló asztalra. Ekkor tért vissza az asszisztens hölgy, aki mosolygott és azt mondta, hogy nyugodtan vegyem le a szoknyám is, merthogy kár lenne összegyűrni. Igaza volt, megfogadtam tanácsát, s mire a doki a műszer mellé lépett, a felhúzott blúzomon kívül már csak a tanga és a harisnya volt rajtam. Tekintetétől zavarba jöttem, de a vizsgálat kezdetét vette, és ez elterelte a figyelmem. A hölgy zselészerű anyagot nyomott a pocimra. Nagyon hidegnek éreztem, de a kellemetlen érzést enyhítette, hogy legnagyobb meglepetésemre egyik tenyerével elkezdte szétkenni a hasamon. Mozdulatai nagyon finomak, de alaposak voltak, másik kezével lejjebb igazította a tangám, nehogy összekenje azt. Így szabaddá vált borotvált puncim, mely ismét nagyon zavart és kezdtem magam nagyon kiszolgáltatottnak érezni. Ezt a nővérke is észrevehette rajtam, ezért bátorítóan súgta, hogy ne aggódjak, mert minden a legnagyobb rendben van. A doki elkezdte az ultrahangos vizsgálatot, de mérgelődve állapította meg, hogy a műszer nem ad megbízható információt hólyagom állapotáról, így szükség van egy hüvelyi ultrahangos vizsgálatra is, majd elment.

Bosszantott a dolog, de bele kellett hogy egyezzek saját érdekemben is. Levettem a tangám és átfeküdtem egy másik ágyra, melynek vége egy nőgyógyászati székhez hasonlóan volt kialakítva. Miután lábaimat felhelyeztem a támasztékokra, a kishölgy zöld lábzsákokat húzott rám, majd leszíjazta a bokáim, és megkért, hogy csípőmmel csússzak lejjebb, hogy a hüvelyemhez jobban hozzáférhessen a doktor úr. Ezt ismét a zselés anyag felkenése követte. Még a hidegérzet el sem jutott a tudatomig, már éreztem is kezeinek simogatását a puncimon, sőt, a puncimban. Mozdulatai azonban egyre határozottabbak lettek, s ujjai külön utakon kezdtek járni. Bár nem értettem, hogy mi is történik, testem önálló életet kezdett élni és a szorongást, a bosszúságot valami más kellemes érzés váltotta fel. A nővér ujjai végigsiklottak a nagyajkaimon, majd szétfeszítve azokat a teljes vágatom tocsogni kezdett a síkosító anyagtól. Mikor a csiklóm kezdte el bekenni izmaim megfeszültek, elárulva izgalmi állapotom, mely egyre fokozódott.

Kívántam, akartam, hogy a puncikám tovább simogassa a gyengéd női kéz. A nővér szemébe nézve láttam, hogy mennyire felizgatják őt is a történtek, s éreztem, hogy teljes az összhang közöttünk. Már nem fogta vissza mozdulatait, hanem még több zselét préselve a puncimba birtokba vette annak minden apró zugát, tovább röpítve engem a gyönyör felé. Kitartóan csiklóm masszírozta, míg apró nyögések nem törtek fel belőlem a gyönyör hatására. Ezt a lyukaim felfedezése követte. A hüvelyembe a zseléstubust feldugva nyomta be az anyagot.
A tubus feszített, a zselé ugyanakkor jéghideg volt. Az egyik feltüzelt, a másik viszont hűtött. Kezdtem a kontrolom elveszíteni, mikor apró neszek ütötték meg fülem. Felnézve a doki állt felettem. Kb. 40 éves lehetett, és vonzó férfinak találtam. Régebben követhette az eseményeket. Látta rajtam, hogy nem ellenkezem, és hogy magával ragadott a szenvedély, és innentől kezdve ő sem fogta vissza magát.

Lehúzta rólam a blúzom, s a melltartóm is levéve szabaddá tette melleim. Felémtérdelt, de nem mesterséges légzést adott :-) hanem a melleimet kezdte el kefélni. Ütemesen húzogatta a farkát a két dombocska között, melyeket a kezeimmel összeszorítottam a farka köré. Fasza vége az ajkamig ért, és nem tudtam ellenállni neki, hogy meg ne nyaljam mikor közeledett ízlelőbimbóim felé. Annyira a faszra koncentráltam, hogy észre sem vettem, hogy a nővérke közben eltávolította hüvelyemből a tubust, és a síkosítótól mancsos ujjait dugta a puncimba. Egyre követelőzőbben hatolt belém. Már-már a fájdalom határát súrolták mozdulatai, mikor ujjai és ezt követően a kézfeje is eltűnt a puncimban. Hüvelyem a női kéz, számat pedig egy nagy kőkemény farok töltötte ki. Vonaglottam a kéjtől mikor újabb inger hatása alá kerültem. A kishölgy másik kezével seggem nyílását kezdte ostromolni. Hogy hány ujját dugta fel nem tudom, de éreztem a két kéz játékát magamban. Ekkor erős fájdalom hasított hasamba. Rá kellett, hogy ébredjek, hogy az ultrahangos vizsgálatra teli hólyaggal kellett érkeznem, és hogy záróizmaim nem tudnak már sokáig ellenállni a pisim és a női kezek nyomásának.

Elengedtem ajkaimmal a számban lüktető faszt, hogy szóljak problémámról. A doki miután meghallgatott a lábamközé telepedett és megkért, hogy még tartsam vissza a vizeletem. Mialatt a nővér kezei még mindig nyílásaimban voltak az orvos vékony gumikatétert vezetett húgycsövembe. A beavatkozás kellemetlen, de bizarr érzését fokozta a női ujjak aktivitása. Mikor a cső vége elérte a hólyagom, záróizmaimat szétfeszítette, nem tudtam tovább tartani a pisit, mely a csövön egy edénybe áramlott, miközben a nővér belülről préselte ki a hólyagomból az utolsó cseppet is. Mivel a cső vékony volt, sokáig tartott a teljes kiürülésem, így volt ideje a dokinak is, hogy csatlakozzon hozzám. A pinámra hugyozott. A csiklóm célozta be, mely az erős húgysugártól szinte szétrobbant. Lüktetve közeledtem az orgazmus felé, míg a pisije végigfolyt a vágatomon, s a nővér kezein, aki a látványtól megrészegülve nyelvével lefetyelni kezdte az arany nedűt a puncimból. Ennyi ingert már nem bírtam kontrolálni, az orgazmus hullámai áradtak szét testem minden sejtjében, miközben teljesen elvesztettem a kapcsolatom a körülöttem zajló eseményekkel.

Mikor kezdtem feleszmélni nem éreztem már sem a női kezeket, sem a katétert. Szétnézve a szobában az asszisztensnőt pillantottam meg, aki épp a doki faszát szopta mohón miközben előtte térdelt. A maradék pisicseppeket is kiszopta, mialatt a farok egyre nagyobb és keményebb lett. Nagyon szép és kívánatos látványt nyújtott a pár. Hálás voltam nekik a gyönyörömért, és újra beindult bennem is a vágy. Mikor a doki farkára akarta nyársalni kolléganőjét, megkértem őket, hogy franciában nyaljuk egymást tovább a nővérkével, aki mivel felül lesz, hozzáférést enged segge lyukához. Tetszett a párnak a kérésem, és miután kellően elhelyezkedtünk kezdetét vette az orgia utolsó felvonása.

Hevesen öltögettük nyelveinket egymás pinájába, melyek egyre több nedvvel ajándékoztak meg bennünket. Szemem elé tárul a simára borotvált puncija, és a táguló seggnyílása, melyben az orvos ujjai dolgoztak. Segítségére siettem, és bő nyáladzás közepedte a seggét is alaposan kinyaltam, lehetővé téve a szabad, és könnyű behatolást a hatalmas fasz számára. Ennél már csak a farok behatolása volt észveszejtőbb látvány. Látni ahogy felnyársalódik, érezni, ahogy a fájdalom és gyönyör árad szét testében, majd hogy az ütemes mozgás hatására, hogy tágul a segge és hogy falja a nagy faszt. Megragadtam a lógó tojásokat és néha lehetőségeimhez mérten nyaltam is, hogy a doki gyönyöre is mind magasabb csúcsokra törjön. Szinte egyszerre közeledtünk az orgazmus felé. Sikolyaink egymás pinájába szorultak, a fasz meg szinte már szétrepesztette a segglyukat, mivel egyre keményebb és vastagabb lett. Miközben a levegő után kapkodtam és testem vonaglott a másik rángatózó test alatt, a fasz is kicsúszott tokjából és spermával borította számat és arcomat. A doki az utolsó cseppet is arcomba kente, majd a nagy sűrű spermaáradatát faszával irányította a számba. Mohón szívtam magamba az utolsó cseppet is, míg a maradékot a kishölgy nyalta le arcomról és a doki faszáról. Miután testvériesen megosztoztunk a gecin elaléltunk, és egy kis simogatás kíséretében vártuk míg pulzusunk és légzésünk normalizálódik.

Talán negyedóra telhetett el, mire visszatértünk a normális kerékvágásba. Kezdetét vette a tényleges vizsgálat, persze tagadhatatlanul barátibb légkörben. Az orvos megállapította, hogy minden a legnagyobb rendben van, de a biztonság kedvéért egy hónap múlva újabb kontrolt irányzott elő. :-)


Szextörténet ajánló:


Lilla Komáromban 1.


Öten voltunk pestiek a vezérkarban. Nyári betakarítás ideje, már két hete nem tudtunk haza menni. Megfigyeltem, ha az ember nem jut szexhez, mindenről "az" jut eszébe. Még a legkomolyabb, aki nemsokára miniszterhelyettes lett (pedig nem volt párttag) szóval ő is eleresztett egy két megjegyzést, amikor lenge öltözékben sétáló lány, vagy asszony ment el a "kanszállás" előtt.

Csendes “könyvtáros lány” ?


Sok férfiban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen is igazából ez a lány, nő, hölgy, aki szinte nem mutat magából semmit.

Régen találkoztam egy „könyvtáros lánnyal”, tényleg olyan könyvmolynak tűnt, nem beszélt, köszönt, egy irodában volt helyettesítő recepciós. Valahogy szóba elegyedtem vele, már nem is tudom milyen apropóból. Állig érő garbó, fekete, minden eltakar, az alakjából sz....

Femdom faszverés


30 éves, rendszeresen sportoló, jóképű, tanult, igényes férfi vagyok, aki szexuális életének nagy részében – mondjuk úgy – hagyományos értékrendekkel bír, férfi, aki az ágyban – és az élet egyéb területein is – irányít, önbecsüléséhez, férfiúi mivoltának teljességéhez elengedhetetlen feltétele Hölgy partnerének kielégítése, melyet az eddigi tapasztalatok alapján sikerrel teljesít.

....

Kriszta a feleségem, nagyfarkú fériakkal kefélt


Egy házibuliban voltunk, ahol az én barátaim, meg a házigazda öccsének a barátai voltak ott. Én a feleségemmel mentem, aki igen csak csinosan volt öltözve, egy kis szoknya volt rajta, harisnya meg egy kis csizma (nagyon jó lába van). Hát elég szexi volt. El kezdtünk iszogatni, közben a feleségemre rákattant a házigazda öccsének egy barátja. Nagyon fiatal volt kb. 17 éves (én 25, a feleségem 24), v....

Erotikus álmok


Ruháid vizesen tapadnak testedre. Melleid az átázott blúzban érzékibbek, csábítóbbak mintha levetkőztél volna. Feszülő bimbóik szinte átszúrják a lágy esésű, puha fényű selymet. Fények, árnyékok hullámzanak minden levegő vételednél, egyre sűrűbb ütemben.

Szaporán, kissé zihálva veszed a levegőt. Gerincemen az eső és a feltámadó érzéki vágy, hűsen és forrón bizseregve fut végig. Ágyé....

Edina, a földrajztanár 3.


A legutóbbi falusi kúrásunk óta nem volt komolyabb kaland. Szinte megszoktuk, hogy általában hetente megrakom rendesen.
Az iskolánkban szokás volt, hogy ősz végén mentünk osztálykirándulásra. Mivel a pótosztályfőnökünk nem ért rá, ezért Edina volt az a tanár, aki elvállalta a kíséretet. Előtte megbeszéltük, hogy ott nem lesz semmi, mivel abból hatalmas baj lenne... Előtte lévő nap le is szo....Szextörténet címkék

infótanár | golyóit | konferencia | cigány. | férjen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.