Tini szex kalandok


Ifjúkori szexuális élményeimből mesélek az alábbiakban. A szomszédunkban egy tőlem két évvel fiatalabb lány élt. Már kis korunkban sokat járt hozzánk, együtt játszottunk. Én érdeklődtem a lányok, ő a fiúk nemi szerve iránt. Általános iskola alsó tagozatába jártunk, amikor ezen kíváncsiságunkat kölcsönösen is kielégítettük. Akkor még nem nagyon tudtuk, hogy pontosan hogyan kell ezt csinálni. Nekünk volt egy nyári konyhánk, ahova a szülők távollétében behúzódtunk és játszottunk egymással. Én simogattam az ő pináját, ő húzogatta, simogatta a faszomat. Megtettük azt is, hogy hanyatt feküdt és én beléhatoltam. Nagyon élveztük ezt a játékot.

Mindketten kertes családi házban laktunk. Volt, amikor a pajtásaink is nálunk voltak és bújócskát játszottunk. Az udvaron volt egy szabadtéri WC, ahova gyakran elbújtam, mikor ő volt a fogó. Mindig rám talált ezen a helyen. Mivel én ezt tudtam a WC-n letolt nadrággal ültem, és meredt fasszal vártam őt. Ő bejött, az ajtót behúztuk és simogattuk egymást. Az egyik alkalommal sikerült a másik szomszédban lakó hasonló korú lányt is rávenni arra, hogy együtt játszunk. Ezt a nyári konyhában csináltuk. A lány először nem akart levetkőzni, de sikerült meggyőznünk. Amikor mindhárman meztelenek voltunk, az új lány meglepetten nézte a megkeményedett faszomat, eddig ilyet nem látott. A régi játszótársam simogatta és pedig a pinájában mozgattam ujjaimat. Láttam, hogy érdeklődve figyel, ezért közelebb hívtam és a másik kezemmel őt is simogattam. Amikor kezdte élvezni, a kezét a faszomra húztam, és így ketten simogattak. Eddig nem volt elélvezésem, hiszen még nagyon fiatalok voltunk.

Később, a középiskola befejezése után Budapesten tanultam így ritkábban találkoztunk. Egyik alkalommal elhívtam moziba egy esti előadásra. Az előadás után hazafelé megálltunk egy sötét helyen és csókolóztunk. Csókolózás közben elkezdtem a melleit simogatni. Nem tolta el a kezemet, sőt azt is megengedte, hogy a blúza alá nyúljak és úgy folytassam a simogatást. Ezt követően a blúzát felhúztam és csókolgattam a melleit. Aprókat sóhajtott, élvezte a becézgetést. Ekkor gondoltam egy merészet és a kezét megfogva a nadrágomba dugtam. Egy kicsit vonakodott, majd engedett. A kezét a megmerevedett faszomra vezettem. Éreztem, hogy egy pillanatra meglepődik, de elkezdett simogatni. Ekkor nem élveztem el, mert az utcán jöttek, abba kellet hagynunk.

Inkább nyaranta találkoztunk. Többször is átjött hozzánk valamit kérni, vagy valami másért. Az egyik alkalommal, mikor előre mondta, hogy átjön, készültem erre a találkozásra. A lakásunk berendezése olyan volt, hogy a fürdőszoba a konyhából nyílt és csak egy sötétítő függöny választotta le. Gyorsan vizet engedtem a fürdőkádba, a függönyt úgy állítottam be, hogy be lehessen látni, és belemerültem a vízbe. Rövid idő múlva megjött. Leült a konyhában és amíg fürödtem beszélgettünk. Nem sokáig voltam a kádban, hamar kiszálltam belőle. Már a kádban megmerevedtem. Úgy helyezkedtem el a fürdőszobában, hogy láthasson engem. Észrevettem, hogy nem tudja levenni a szemét a meredező férfiasságomról. Én úgy tettem mintha ezt először nem venném észre, majd elkezdtem magam simogatni. Láttam, hogy élvezi a látványt. Ezt még eddig nem csináltuk, nem is látta azóta a faszomat amióta férfiasabbá vált.

Éreztem, hogy rövidesen kielégülök, ezért a fürdőkád felé fordultam. Ezt úgy csináltam, hogy továbbra is lásson. Az arca vörössé vált, én pedig beleélveztem a fürdőkádba. Ezt követően egy kis ideig még mutattam magam, látta hogyan kezd ernyedni a farkam, majd megtörölköztem, felöltöztem és kimentem hozzá. Erről akkor nem beszélgettünk. Egy későbbi alkalommal a nadrágomat odaadtam neki, mert a zipzárja elromlott, és ő vállalta, hogy megjavítja. Másnap szólt, hogy kész van. Én átmentem hozzájuk, egyedül volt. A konyhában volt a varrógép, amivel a javítást végezte. Mondta, hogy vegyem fel a javított nadrágot. Én bementem a konyhából nyíló kamrába átöltözni. A kamraajtót nem zártam be és készülve erre az alkalomra, az alsónadrágomat még otthon levettem. Láttam, hogy figyeli az öltözködésemet, ez nagyon felizgatott. Levettem a nadrágot és ott álltam megmerevedett fasszal őfelé fordulva. Nem tudta levenni a szemét a faszomról. Egy keveset huzigáltam, majd felvettem a másik nadrágot és kimentem hozzá.

Ő letérdelt elém és a zipzár le és fel húzogatásával meggyőződött munkája megfelelőségéről, a faszom nem bújt ki a nadrág nyílásából, de valamennyit látni lehetett belőle. Ekkor már nagyon piros volt az arca, hiszen közelről is látta merev férfiasságomat, ha nem is teljes egészében. Majd felállt és én megköszöntem munkáját egy puszival, amiből csókolózás lett. A melleit először a vékony blúzon keresztül, majd a blúzt levéve dédelgettem. A csókolózás közben a nadrágomat letoltam és a kezét a faszomra vezettem. Elkezdte simogatni kicsit sután. Én közben benyúltam a szoknyájába a bugyija alá. Amikor megtapintottam a szőrös punciját még nagyobb izgalomba kerültem. Rávettem, hogy ő is vetkőzzön le teljesen. Ott álltunk egymással szemben meztelenül. Én őt simogattam, ő engem. Tudtuk, hogy behatolásról nem lehet szó, csak egymás simogatásáról. Éreztem, hogy nem nagyon tudja, hogyan kell engem kielégítenie, ezért a saját kezemmel kezdtem magam simogatni.

Javasoltam ne álldogáljunk, hanem menjünk a szobájába. Bementünk, és az ágyára ültünk egymással szemben. Úgy helyezkedtünk el, hogy a lábaimat széttéve Ő a sajátjait az enyémen áttéve a nemi szerveink egymáshoz közel kerültek. Én elkezdtem magam simogatni az egyik kezemmel, a másikkal először a punciját, majd a mellét dédelgettem. Megkértem, hogy Ő is simogassa a punciját. Csodálatos volt látni, ahogy az ujjai ki és be mozognak a pinájában. Ő sem vette le a szemét a fel és le mozgó kezemről és a benne meredező faszomról. A másik kezemmel éreztem a hegyes és feszülő mellbimbóját. Mindkettőnk légzése szaporábbá vált. Nem sok idő múlva éreztem, hogy közeledik az elélvezésem. Kicsit hátrább hajoltam és a kilövellő ondó a mellemre került. A szemei teljesen kikerekedtek. Az ujjai egyre gyorsabban mozogtak, és néhány másodperc múlva apró sikongatás közben Ő is elélvezett. Kivette a kezét a puncijából és elkezdte simogatni a nedves farkamat, majd szétdörzsölte rajtam az ondót. Én közben benyúltam a pinájába és simogattam, éreztem a nedvességét. Lassan elernyedtünk és elkezdtünk beszélgetni.

Elmondta, hogy a múltkori, fürdőszobai jelenet után otthon Ő is önkielégítést végzett, közben az előző látványra gondolt. Még azon a nyáron az egyik nap megtudtam, hogy az anyja elutazik a rokonaihoz, és csak másnap érkezik vissza. Úgy éreztem ezt azért adta tudtomra, hogy éljünk a lehetőséggel. Aznap elég meleg volt, és csak egy vászon rövidnadrágot viseltem. Elhatároztam, hogy este átmegyek hozzá. Előtte levettem az alsónadrágot, így csak a rövidnadrág volt rajtam. Este átmásztam a kerítésen és odamentem az ablakához. Benéztem és láttam, hogy egy könyvet olvas, egy vékony és rövid hálóing volt rajta. Bekopogtam az ablakon, rövidesen jött ajtót nyitni. Az arcán nem láttam túl nagy meglepődést, úgy tűnt, hogy várta látogatásomat. A hálóing, amit viselt csak a combja közepéig ért és nagyon vékony volt. Lehetett látni a melleit és azt, hogy bugyi sem volt rajta. A mellbimbói és ölének szőrzete sejtelmesen áttetszett ruháján. Bementem és leültünk egymással szemben egy – egy fotelba. Kicsit húzogatta a hálóingje alját, így nem volt teljes rálátásom a puncijára. Én úgy helyezkedtem el, hogy a rövidnadrágom száránál egy kicsit lehessen látni a farkamat. Láttam, hogy a tekintete oda kalandozik. Ez annyira felizgatott, hogy rendesen megmerevedtem.

Ez elég nyilvánvalóan láthatóvá vált. A látvány őt is felizgatta, a beszéde egy kissé akadozottabb lett, és a mellbimbói is kezdtek hegyesedni. Mivel korábban is voltak közös szexuális élményeink, én is bátrabb voltam. Megkérdeztem, hogy szeretné-e takarás nélkül látni a férfiasságomat. Egy kicsit habozva, de igent mondott. Ekkor levettem a nadrágot, és teljesen meztelenül ültem előtte. Ez annyira felizgatta, hogy szinte öntudatlanul elkezdte a melleit simogatni. Közben a lábai szétnyíltak és láthatóvá vált az öle. Javasoltam, hogy Ő is vetkőzzön le, melyet szinte azonnal teljesített. Így teljesen meztelenül álltunk egymással szemben. Elkezdtünk csókolózni, és közben egymáshoz simultunk. Mindkettőnk keze vándorútra indult. Én először a melleit kezdtem simogatni, majd a puncijánál folytattam. Ő is viszonylag hamar elérkezett a farkamig, melyet finoman húzogatni kezdte. A mellei szinte szúrtak, annyira hegyessé váltak. A heverője felé tereltem, és leültettem. Eléje álltam és a farkammal cirógatni kezdtem a melleit. Eddig ilyet nem csináltunk, a farkam még sosem volt ilyen közel az arcához. A kezeivel segített a cirógatásban. Mondtam neki, hogy vegye a szájába a farkam.

Először egy kicsit vonakodott, majd ráállt. Bekapta a faszomat, csak nem igazán tudta, hogy mit csináljon. Még én is tapasztalatlan voltam, de viszonylag hamar rájöttünk a módjára. A kezével megszorította és az ajkait le és fel járatta rajta. Kezdtem érezni, hogy rövidesen elélvezek, ezért kihúztam a szájából, és közösen simogattuk tovább. Rövid időn belül bekövetkezett a kitörés, mely nagyrészt a melleire került, de jutott belőle az arcára és a hajára is. Én elkezdtem a mellein szétkenni, Ő pedig nyalogatni kezdte a nedves és ernyedő farkamat. Mivel neki még nem következett be az elélvezés, ezért hanyatt fektettem és elkezdtem a testét végig csókolgatni. A melleinél kezdtem, majd egyre lejjebb jutottam. Amikor a puncijának közelébe értem, a lábait szétnyitotta. Csodálatos érzés volt ilyen közelről látni, majd az ajkaimmal, nyelvemmel érzékelni a punciját. Már nedves volt és én csak tovább nedvesítettem a nyelvemmel, nyalogatásommal. Az egész teste remegett az izgalomtól és kéjtől. Rövid időn belül sikongatásokkal elélvezett.

Ezalatt újból megmerevedtem. Feltérdeltem mellé a heverőre úgy, hogy a farkam újból a fejéhez közel legyen. A kezét rávezettem és kértem, hogy simogassa. Közben én a melleit simogattam. Mindezt már sokkal nyugodtabban csináltuk, mint azt megelőzően. Éreztem, hogy kezd újból felizgulni, ezért a puncijánál folytattam a simogatást. Az ujjaimmal behatoltam, éreztem a merevedő és megnövekedett csiklóját. Ő közben egyre gyorsabban masszírozta a faszomat, majd bekövetkezett a kilövellés. Most is a melleire került egy része, de a végén bekapta a farkam és így a maradék a szájában gyűlt össze. A már ernyedő faszomat nyalogatta tovább, én pedig egyre hevesebben simogattam a pináját, míg ő is elélvezett. Ekkor mellé feküdtem és az ondómtól nedves testéhez simultam, egymást simogattuk és csókolóztunk. Lassan mindketten elernyedtünk és csak pihegtünk.


Szextörténet ajánló:


Sanyi telepumpálta puncimat


Sanyi telepumpálta puncimat

Õsszel múltam 32 éves, de be kell, hogy valljam, most kezdek szexuálisan a legaktívabb lenni. Ebben nem kis szerepe van a férjem unokaöccsének.


Sanyi idén lesz 18 éves, de olyan profi az ágyban, hogy talán felér egy harmincévessel is. Kapcsolatunk tavasszal, jobban mondva tavaly télen kezdõdött, de akkor még csak én kívántam õt. Együtt tö....

A lebukott kukkoló


Nyáron kimentünk a strandra a haverokkal. Jót buliztunk,csúszdáztunk és persze bámultuk a csajokat. A barátaim korábban hazamentek,de én még maradtam egy kicsit.

Kimentem a medencéből,lezuhanyoztam és elindultam az öltözők épülete felé.Az öltözők nem voltak elkülönítve férfi és női öltözőre,hanem csak fülkék voltak,paravánnal elválasztva,ajtó helyett függönnyel. Kikértem a ruhatárb....

Érdekes délutáni orgia


Igaz történet –mint eddig mindegyik. HA nem bánjátok egy kis bevezetővel, kezdem… Eriket egy chaten megismert haveron keresztül ismertem meg. A sráccal (aki egyébként magas, 20 éves, szőkés-barna hajú és iszony szexi) elterveztük, hogy csapunk egy jó kis bulit… Igen ám, de hol? Náluk nem akartuk, így maradt az, hogy a havert megkérjük, legyen már nála… a srác belement, hívtuk az egész bandát, szom....

A nagymellű szolgalány


Sziasztok, gondolom ezt már olvastátok, hogy ez csak áll név, de amit ide leírok nektek az megtörtént, de az áll név szöveg marad.
Alexa a nevem, vagyis az állnevem most ez lesz.

24 éves vagyok fiatal mégis szexi testemmel, hatalmas mellemmel, fekete hajammal, ami göndör. Nem vagyok az a magas termet, hiszen 170 centi vagyok.

Ez pár hónapja történt velem és azé....

Szopásvágy


Hetero kapcsolatban élő 26 éves srác vagyok, de már jó ideje izgat a szopás gondolata. Kezdetben próbáltam elhessegetni ezeket a fantáziálásokat, de egyre inkább azon kaptam magam, hogy maszturbálás közben is arra gondolok, hogy épp egy vastag farkat cumizok térden állva, majd az arcomra vagy a számba élveznek, az ilyesfajta gondolatokra tudtam a legnagyobbakat élvezni.
Így hát végül engedv....

Éva néni, a vén kurva


Az utcában, ahol lakom, sok eladó ház van. A szomszéd ház is eladásra került, hamar el is kelt. Egy házaspár vette meg, Éva és Péter. Budapestiek, mindketten nyugdíjas pedagógusok. Hamarosan átjöttek bemutatkozni, barátság alakult ki közöttünk, letegeződtünk. Péter hetvenéves, Éva jóval fiatalabb, hatvankét éves, molett, nagy mellű, nagyfarú hölgy.

Egyszer Péter nagyon beteg lett, k....Szextörténet címkék

leggings | bence | meleg tó | nyeltem a gecit | sogornom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.