Nagycsöcsű Nóri


Venni akartam egy nadrágot, ezért betértem egy Plázába Pesten. Hosszan nézelődtem egy hangulatos kis butikban, már több ruhát is kinéztem magamnak, tornyosultak a csinosabbnál csinosabb nadrágok a kosaramban, ideje volt próbafülke után nézni. Egy volt csak, nyilván nem nagy forgalom lehet itt, de pont volt bent valaki. Megálltam hát a fülke függönye előtt, vártam a soromra. Az árakon gondolkodtam, hogy vajon kettő vagy három darab belefér e most a keretbe. Újítani szeretnék a ruhatáramon, mindenképpen többet szeretnék. Ha a munkahelyemen a csajok megtehetik, hogy egy nadrágot csak egyszer vesznek fel, akkor én miért nem?

Mögém lépett valaki, ez mozdított csak ki a gondolataimból. Ismerős volt a parfüm illata. Hátranéztem: Nóra! Nagyon megörültem, régen találkoztunk, fel kellett volna már hívnom, hogy fussunk össze valahol egy kicsit beszélgetni, de mindig halasztottam! Mindketten ritkán járunk ezen a környéken, elég valószínűtlen volt itt az összetalálkozás, de vannak véletlenek! Nóra csinosabb volt, mint valaha. Szűk farmert, és mélyen kivágott bordó felsőt viselt, arany nyakláncán a kis halacska medál óhatatlanul is a mellére irányította a figyelmet. Ha még az enyémet is, akkor gondolom, hogy minden férfiét is, aki így látja! Választott magának két felsőt, azt mutatta nekem. Mindkettő meglehetősen kirívó, én nem venném fel, a szolidabb darabokat kedvelem, de az ő stílusához nagyon is illett. Miközben kellemesen elcsevegtünk, a próbafülkéből kócos hajú fiatal lány lépett ki. Én következtem. Gyorsan magamra kaptam a nadrágokat, háromból kettő pont a méretem volt, és tetszett is, döntöttem hát, ezek lesznek. Elhúztam a függönyt, mikor végeztem, Nóra durcásan nézett rám:
- Azt hittem, megmutatod! – mondta.
Kicsit meglepett. Igaza van, jó lett volna hallani a véleményét, de már megszoktam, hogy mindig egyedül döntök, többnyire senki nem ér rá velem jönni, amikor ruhákat próbálgatok. Nóra gyorsan magára kapta az egyik blúzt, majd húzta is a függönyt résnyire, hogy engem lásson:
- Na, milyen? – kérdezte.

Bekukucskáltam a fülkébe. Alig jutottam szóhoz. Büszke lehet a méreteire. Formás, nagy melle van, vékony dereka. Piros fekete kockás blúzt próbált fel, éppen a melltartóig gombolta be. Látszott a fehér, hamvas bőre. Eldadogtam, hogy nagyon csinos.
- Segítened kellene, mert a másik felsőn hátul van a cipzár.
Behúzott a próbafülkébe. Először egy kicsit zavarba jöttem, mert a hely nagyon szűk volt, ő meg azonnal ledobta a blúzt, és melltartóban sürgött-forgott körülöttem. Egy egyszerű fehér melltartót viselt. Gyorsan magára kapta a blúzt, de annyira feszes volt rá, hogy alig bírtam a cipzárt felhúzni. Szembefordult velem, feszültek benne a mellei, kicsi volt rá, ő is érezte, hogy szorítja mindenhol.

Ahogy ilyen közelről figyeltem a testét, vonzalmat éreztem. Csinos fiatal nő, finom illata van, mindig mosolyog, és sugárzik belőle valami, amitől az ember jobban érzi magát a közelében, mint nélküle. Hosszan a szemembe nézett, amitől egy kicsit zavarba jöttem. Láttam, hogy ő se úgy néz rám, mint a barátnőjére, aki csak a cipzárt segít neki felhúzni. Gyerekkorom óta ismertem őt, mindig jó barátnők voltunk, igaz, hogy az évek során egyre jobban eltávolodtunk egymástól, és nagyon ritkán találkoztunk, mégis szinte mindent megbeszéltünk egymással. Most mégis olyan ismeretlennek tűnt. Átkaroltam a derekát, és bújtam hozzá. Az arcom hozzáért az arcához, a szám majdnem a nyakához, amitől ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megcsókoljam a nyakát. Az első puszitól felszisszent, és még közelebb bújt hozzám. Végigcsókoltam a vállától az arcáig, már szinte az ajkánál tartottam. Bizsergett az egész testem, és rajta is éreztem, hogy szinte remeg. Egy kicsit eltávolodott tőlem, hogy a szemembe tudjon nézni. Nem mondott semmit, csak hosszan nézett a szemembe, majd lassan közeledett, és megcsókolt. Ahogy a puha ajka hozzáért az enyémhez, kiszáradt a szám, a lábam szinte a földbe gyökerezett, csak álltam ott, és hagytam, hogy csókoljon, öleljen. Érzéki volt, és gyengéd. De nem hagytak sokáig minket belefeledkezni az érzésbe, valaki sürgősen ruhát akart próbálni.

- Van bent valaki? – kérdezte.
Megrémültem, nehogy valaki elhúzza a függönyt, és meglásson így együtt Nórával. Gyorsan lehúztam a cipzárt a hátán, majd Nóra felkapta a felsőjét, fizettünk, majd eljöttünk. A Pláza bejáratánál szólalt meg Nóra először, hívott, hogy menjek el hozzájuk. Kocsival volt, én meg busszal. Buszra az ő házuk előtt is felszállhatok. Egy jó beszélgetés már nagyon hiányzott vele, erre gondoltam, mikor beszálltam a kocsijába. Tudtam, hogy beszélgetésről szó sem lehet most közöttünk, de ezzel nyugtattam magam. Felkavartak az események. Vonzalmat eddig nem éreztem iránta, ennek ellenére mindig is tetszett nekem Nóra, mint nő. Ezzel szerintem sok más barátnője, ismerőse is így volt, és főleg a férfiak. Nem váltogatta sűrűn a partnereit, hűséges és kitartó volt mindig a pasikhoz. Azt nem említette soha, hogy nővel volt-e már együtt, bár most úgy érzem, hogy nagyon is tapasztalt ilyen téren. Nagyon magabiztosnak tűnt a próbafülkében.

Majdnem fél óra is volt az út, mire odaértünk a házuk előtti garázssorhoz. Leparkolt, kiszálltunk a kocsiból, majd felsétáltunk a második emeletre. Voltam itt már máskor is, de akkor itthon volt a pasija is. Csendes, kis lakásban laknak, két kis szoba, a megszokottnál nagyobb konyha, és gyönyörű fürdőszoba. Miután a felújítással végeztek, elhívott, hogy nézzem meg. Legjobban a fürdőszoba fogott meg: fekete csempe, aranyszínű díszelemekkel, hatalmas fürdőkáddal.

A konyhába mentünk, üdítőt töltött. Az izgalomtól még mindig ki volt száradva a szám, így igazán jól esett végre inni valamit. Keveset beszélgettünk amióta kijöttünk a Plázából, mindketten elmerültünk gondolatinkban. Fel kellett dolgozni az eseményeket. Nóra felült a konyhapultra pohárral a kezében. Láttam a szemén, hogy várja, hogy közeledjek hozzá. Odamentem, megálltam előtte, aztán megfogta a kezem, és húzott magához. Az üdítőt letettük mindketten, elég volt, már semmi másra nem vágytam, csak Nórára. Átkaroltam a derekát, és néztem a szemébe. Szőke vállig érő haja van, zöld szeme, ami úgy tud csillogni, hogy ilyet még nem is láttam! Vágytam a csókjára, és érzetem, hogy minél tovább húzzuk, annál nagyobb a vágy, ami már így is szinte elviselhetetlen. Kezével simogatta a hátam, majd lecsúszott a fenekemre. Hosszan lágyan, gyengéden simogatott, alig éreztem az érintését. Nagyon izgatott. Végül ő csókolt meg. Nyelvével simogatta a nyelvem, közben a keze szüntelenül járt a fenekemen. Forró csókokkal borította az arcom, nyakam, miközben a keze a pólóm alá csúszott, lassan felhúzta a melltartóig, mire én jobbnak láttam levetni! Hálából ő is azonnal ledobta a felsőjét.

Csókolgatni, nyalogatni kezdte a hasamat. Hamar lekerült a melltartóm is, és persze az övé is. Isteni finom volt, ahogy a mellünk összeért. Közben bementünk a szobába, leültünk a kanapéra, Nóráról észrevétlenül potyogtak le a még rajta lévő ruhadarabok, és engem is olyan kedvesen vetkőztetett, hogy fel se tűnt, hogy már meztelenül simogattuk, becézgettük egymást. Egyre forróbb lett a hangulat. Sosem kívántam így még senkit! Hanyatt feküdtem a kanapén, ő oldalt mellettem, kezével simogatta a combomat, közben nyelvével egyre mélyebbre hatolt a számban. Ő is egyre izgatottabb volt, a szeme párás, az arca szenvedélyes. Lassan, nagyon lassan közeledett a puncimhoz, s mire hozzáért, már annyira kívántam, hogy alig bírtam már magammal a vágytól. Az ujja hegyével körkörösen simogatta csiklómat, amitől szinte az őrületbe kergetett. Remegtem a vágytól, húztam magamhoz, hogy még közelebb érezzem, aztán mikor már nem lehetett tovább húzni, egy hatalmas orgazmus után hihetetlen nyugalom áradt keresztül a testemben. Én következtem, alig vártam már, hogy érezzem a puncija ízét. A combja önkéntelenül is közel engedett ahhoz a testrészéhez, amely a legjobban várta már az érintésemet. Nyelvemmel kezdtem izgatni a csiklóját, közben egyik ujjammal behatoltam a nedves hüvelyébe, finoman mozgattam ki-be. Hallottam, hogy egyre sűrűbb, egyre mélyebb a lélegzete. Kezével saját mellét kezdte simogatni, majd ahogy a vágy egyre jobban elhatalmasodott rajta, már inkább gyömöszölte, gyúrta, aztán egy rövid sikollyal jelezte, a csúcson van!

Melléfeküdtem, és még sokáig néztem meztelen mellét, hasát. Csodálatos élményt szerzett nekem, tudtam, hogy hetekkel, hónapokkal később is, ha becsukom a szemem, ez a kép fog előttem megjelenni. Meg is fogadtam, hogy ezentúl sűrűbben fogom keresni őt, és amikor csak hív, feljövök hozzá!


Szextörténet ajánló:


Szexkultúra


Szexkultúra.

Évekkel ezelőtt látogattam meg a Cicát.

Szeretem volna egy érett hölgyet boldogítani így esett a választásom Juditra. Győrben találkoztunk, nagyon egyszerűen és jól eljutottam a kéjlakba.. Egy földszinti lakás. Voltam már ott más hölgynél is. Éva, kedves volt és mosolygós. Levetkőztem és lezuhanyoztam, majd rátértünk a lényegre. Érdekesség, hogy a r....

Szado Gym


Egyik nap előadás után ott kellett maradnom, egyeztetni a tanárral valamit, ezért csak későn, 9 után tudtam elmenni edzeni. Mikor beléptem egy idős hapsi volt ott, és a szőkeség. Egy-kettő átöltöztem, majd elfoglaltam az első gépet, mikor arra lettem figyelmes, hogy valaki segítségért szól. A csajszi volt, egy olyan gyakorlatot végzett amihez leginkább egy segítőtárs kell, most én voltam ott hirte....

A haver nõje lepartizva


A haver nõje lepartizva

Ez a kaland úgy kezdõdött , ahogy szokott. Piázgattunk Petigecivel pár hónapja a Bandi bá kocsmájába,ahol az öreg pipást megsergette múltkor ez a fasz:)


Bandi bá a fõnök is lenyugodott,meg amennyi pénz elvedelünk ott,abból él meg a kocsma. Nem is ez a lényeg,Petigecinek nagyon tetszett az egyik csapos,és azt akarta állandóan felszedni, most h....

D Kosaras barátnők


Nelli, a barátnőm, különösen guszta csaj. Nagyon nőies, mindene lekerekített, gyönyörű, szépen fejlett, nagy mellei vannak, alig férnek be a D–kosaras melltartójába. Érzéki, duzzadt ajkai, ringó csípője, istenien formás feneke, hosszú combú, erős vádlijú lába, bucisan kidomborodó vénuszdombja, finom, „zongorista” keze, mélykék szeme, derekáig omló fekete haja szinte megbolondítja a férfiakat. S az....

Nászút egy kurvával


Nászút egy kurvával

Mikor megtörtént az esküvõm és felszálltunk a vonatra egy olyan kupéban találtuk magunkat ahol a nyolc ülése öten már ültek. Négy férfi és egy fiatal leányzó volt az útitársunk.Hamar összeismerkedtünk és kiderült,hogy a leányzó és az egyik férfi házaspár a mások háromból kettõ az asszonyka szeretõi a harmadik a testvére volt. Õk Dunántúlra mentek nászútra ,de még a....

A durva hármas szex


Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg....
Szextörténet címkék

széna | barátia | dundi | fasz lajos | fiatalabb sráccal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.