Szextúra


Barátnőmmel elhatároztuk, hogy ha már úgy is itt járunk a Dunakanyarban, akkor felsétálunk a visegrádi hegyre. Kicsit ismertük a járást, mert korábban osztály kirándulás alkalmával jártunk már ott. Most azonban csak ketten voltunk, és az még is csak más. Augusztus volt, és nagyon jó idő, a nap szinte égette a bőrünket. A hegyre a Duna felellői oldalon mentünk fel a turista útvonalon. Számunkra nem volt fárasztó, hiszen akkoriban sok fele jártunk túrázni. Útközben sokszor megálltunk a tájban gyönyörködni és persze csókolózni. Mikor lefele jöttünk a hegyről, észrevettem egy elhagyatott útvonalat, ami közvetlenül a turistaútból ágazott le. Mondtam, menjünk, nézzük meg, mi van arra. Barátnőm bólintott, és elindultunk a szinte járatlan úton. Szerintem nagyon jól tudta, hogy nem csak azért akarok arra menni, hogy megnézzem, mi van arra, hanem hogy senki ne zavarjon minket, miközben szeretkezünk. Egy darabig mentünk az úton és mikor úgy éreztem most már senki nem fog minket látni meg állítottam és megcsókoltam. Hosszú szenvedélyes csók csata vette kezdetét.

Mikor nagy nehezen befejeztem a csókot, a nyakát vettem célba, és elkezdtem csókolgatni, nyalogatni. Közben szépen lassan elkezdtem levenni róla a pólóját, amiben segített is picit. Amikor lekerült róla a póló szépen apró csókokkal elindultam a mellei felé. A melltartón keresztül elkezdtem csókolgatni a melleit. Majd levette a melltartót és így évezhettem a finom puha melleinek édes ízét. Egy darabig elidőztem itt, de aztán egyre lejjebb és lejjen csúszott a szám. Amikor elértem a rövid nadrágját, és elkezdtem óvatosan lehúzni róla, ő megállított, megfogta a vállamat, és felállított. Kaptam tőle egy forró csókot, aztán a fülembe súgta, hogy most én jövök. Elkezdte csókolgatni a nyakamat, leszedte a pólómat, és a felső testemet simogatta és csókolgatta. Ő sokkal hamarabb elindult az ágyékom felé a csókjaival, amit természetesen nem bántam. Kigombolta a nadrágomat és lehúzta a bokámig a boxer alsómmal együtt. Ekkor már kő keményen állt a farkam, adott rá néhány puszit majd a szájába vette, és szopni kezdte. Nagyon jól bánt vele, úgy éreztem, azon nyomban elmegyek, de tudta mikor kell kicsit lassítania ahhoz, hogy ez ne történjen meg.

Miközben szopott néha fel-felnézett és elkezdett velem szemezni ilyenkor ki engedte a szájából a farkamat és kacéran megnyalta a hegyét. Az egyik ilyen alkalomkor megkérdezte, hogy akarok –e a szájába élvezni. Természetesen igen mondtam neki ő pedig magasabb sebességre kapcsolt és mivel értette a dolgát így hamar eljutatott a csúcsra. Nagy meglepetésemre minden cseppet lenyelt, ami kijött belőlem, pedig legtöbbször inkább egy zsebkendőbe szokta kiköpni, de nagyon örültem neki, hogy ezúttal nem így tett. Felállt megcsókolt majd így szolt most te jössz. Ha nem mondta volna, akkor is a punciját vettem volna célba a nyelvemmel, mert nagyon szeretek nyalni. Felhúztam magamra a boxeremet, de a nadrágomból ki léptem. Barátnőm elé térdeltem és lehúztam róla a rövid nadrágját, de a tangát még rajta hagytam. Neki támasztottam egy fának és az egyik lábát megemeltem, hogy jobban hozzá férjek. Elkezdtem nyalogatni a combja belső részét. Éreztem, hogy a bugyija kezd át nedvesedni, és a finom punci szag is megcsapta az orromat, amitől annyira be tudok indulni. Adtam a puncijára egy nyelves csókot bugyin keresztül, majd a vénuszdombját kezdtem csókolgatni és nyalogatni, persze a bugyit ekkor kicsit lejjebb húztam, hogy ne legyen útban.

Persze kicsivel később már leszedtem róla kis vörös ruhadarabot. Végig nyaltam a puniját, először jobbról majd balról. Aztán addig nyaltam, míg a nyelvemmel szét nem választottam a szemérem ajkait. Egy darabig nyalogattam így, majd a nyelvemet ameddig csak tudtam, benyomtam a hüvelybe, és el kezdtem dugni a nyelvemmel. Közben a kezemmel a fenekét simogattam és a combjait. Szerettem volna használni az újaimat is, hogy nagyobb élvezethez juttassam barátnőmet. Azonban tudtam, hogy ez most nem lenne jó ötlet, hiszen már egy ideje nem mostam kezet ugyan is ott voltunk a hegyen. Így aztán marad a nyelv játék. Mikor abba hagytam a hüvely izgatását, megkerestem a csiklót, és azt kezdtem nyalogatni.

Érezem, hogy megremeg barátnőm teste, és az orgazmus végig szalad rajta, tudtam hogy szereti ha még ilyenkor is folytatom a nyalást ezért nem is hagytam abba még legalább 2-3 percig. Közben a férfiasságom visszanyerte az erejét így felálltam megcsókoltam barátnőmet közben levettem a boxeremet. Meg fordítottam ő persze tudta mit akarok, ezért mikor megfordult egyből le is hajolt. Nekem se kellet több, amikor lehajolt hátulról belé hatoltam. Lassan óvatosan pedig már nagyon nedves volt a puncija. Amikor már teljesen benne voltam elkezdtem gyorsítani a tempón. Egyik kezemmel a csípőjét fogtam, a másikkal az egyik mellét simogattam. Persze ő sem volt tétlen velem, szinkronba mozgatta a fenekét. Egy darabig gyors tempóban dugtam a punciját, majd lelassítottam kicsit pihenés képen. Ekkor éreztem, ahogy az orgazmus hullámai végig söpörnek a partneremen. Egyre lassabban és lassabban mozogtam majd és meg is álltam. Felegyenesítettem persze úgy, hogy a farkam ne csússzon ki a puncijából. Meg csókoltam a nyakát, akkor már tudta mit akarok. Hátra fordította a fejét és elkezdtünk csókolózni.

Miközben csókolóztunk, én újra elkezdtem szépen lassan dugni. Az egyik kezemmel pedig a csiklóját kezdtem izgatni. Amikor abba hagytuk a csókolózást, barátnőm újra lehajolt, én pedig maximális sebességre kapcsoltam. Ebben a tempóban nem is kellet sok időt várni arra, hogy elélvezzek. Partnerem szólt, hogy ha még bírom, ne hagyjam abba, mert mindjárt elélvez másodjára is. Ezért erőt vettem magamon és folytattam. Nem kellet sok idő, és máris éreztem, hogy megremeg a teste és elélvez. Kihúztam a farkamat, ő megfordult és egy hosszú forró csókkal köszönte meg, hogy nem hagytam abba, miután elélveztem. Barátnőm táskájába volt egy kis törülköző, amit arra szoktunk használni, hogy sex után megtörülközzünk vele. Mikor megláttam, elkezdtem mosolyogni, és annyit kérdeztem, hogy ezt meg minek hoztad magaddal. Erre ő azt válaszolta, hogy ő is eltervezte, hogy félre csal majd valahol és letámad, de megelőztem.


Szextörténet ajánló:


Ribanckalandok 1.


Nagyon jól nézett ki az a két nő. Niki és én csak ültünk az autóban, és figyeltük őket. Az egyiknek, szőke haja volt. A másiknak olyan vörös haja volt, mint a tűz. Ajkait ellenállhatatlanná varázsolta a vörös rúzs. Niki meg én gyakorlatilag elakadt lélegzettel néztük, ahogy a két nő kiszáll az autóból, a csomagtetőre ül, és élénk sörözésbe kezd. A rendőrök sosem járnak a pápai halastó környékén, ú....

Leszólított egy idősebb nő


Vártam a buszt, az autómért mentem, ami a szerelőnél volt. Egy idősebb, jól öltözött hölgy érkezett, megállt pár lépésre tőlem, láttam, hogy többször felém néz. Egyszer csak közelebb lépett, s megszólított:

– Jó napot! Elnézést kérek, de nagyon ismerősnek tűnik, nem ismerjük egymást?

– Lehetséges, bár én nem emlékszem, hogy találkoztunk volna.

– Pedig a....

A párizsi út, amiből gruppenszex kerekedett


Ági és Gabi éppen a Keleti pályaudvarra tartott, Párizsba készültek az Orient Expresszel. Ági hosszú fekete hajú lány volt szép hosszú lábakkal, szolárium barna bőrrel, míg Gabinak rövid szőke haja, gömbölyű mellei voltak.
Egyszóval ahogy végigmentek a városon, minden férfi szeme őket követte.
Nagyon jó barátnők voltak ők ketten, szexuális életükben is voltak már közös élmények. Mind....

Péntek után néha szombat


Ott hagytam abba, hogy péntek klub, sütögetés egész nap és este megint klub. Ez egy másik klub, budakörnyéke ahogyan szokták írni.

Kimondottan páros a jellege, pedig annyian szidják a klubokat, hogy ezt nem tartják be. Itt mindig ügyelnek erre. Nem védve bármelyik klubot is, de szóló férfiakat csak a megfelelő szóló hölgyek ellenében engedik be. Na már most ha szóló hölgyek nem jele....

Szexparti az albiban


Az egész ott kezdődött, hogy egyre több időt töltöttem Budapesten, ezért ésszerűnek találtam keresni egy albérletet, a sok ingázás helyett. Egyedül nem akartam fizetni egy lakást, ezért csak szobát kerestem. Találtam is egy megfelelőt, ahol egy lánnyal kellene lakni, ami tetszett is, gondoltam hátha nyugisabb.
Megnéztem a szobát, Nikó mutatta meg,a későbbi lakótárs, egyből kivettem.De nem a....

A nagynéném és én


Amit most leírok az tizenyolc évesen történt meg velem. Átlagosnál jobb kinézetű lány voltam. Igaz az arcom nem túl érdekes, a hajam és a szemem barna, vagyis semmi különleges. A testem viszont valamivel fejlettebb volt a korombeliekhez képpest, anyutól örökölve a nagyobbacska melleimet. Ebben a korban még mindene feszes az embernek. Egyedül a bőrömre voltam büszke, ugyanis a hirtelen növésem ell....
Szextörténet címkék

tánya | 13 éves kislán | átalakulás | felszarvazás | utána |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.