Én, a Nejem, meg a Yardok


Hazafelé tartottunk egy családi ünnepségről. Általában vigyázok arra, hogy mindent szabályosan csináljak, de a házigazda nagyon erőszakos volt, és megkóstoltatta velem a borát. Feleségem, Anita, kicsit többet ivott, de haza kellett mennünk, így nem volt más választásom, bevállaltam a vezetést. Nem kellett volna.

A két város között, a semmi közepén állt a rendőrautó. Mint egy megkergült szentjánosbogár, úgy körözött a fény a rendőr kezében. Két tagbaszakadt ötvenes pasas volt, kicsit pocakosak. Indexeltem és lehúzódtam az út szélére.

– Jó estét kívánok! Forgalmit, jogosítványt kérek!

Átnyújtottam a papírokat, de nem tudtam nem észrevenni, hogy az irataimtól is jobban érdekelte őket a nejem. Belesve az ablakon szemérmetlenül legeltették, kicsit duci asszonyomon a szemüket. Anita ösztönösen összébb húzta dekoltázsán a ruhát, de ez inkább olaj volt a tűzre.

– Hazafelé, hazafelé?- kérdezte tőlem az egyik, miközben a szemét nem vette le a nejemről.

– Igen biztos úr, egy családi ünnep…

– Rendben, nem kell elszámolnia hol volt, de más valamiről igen. Idáig érzem, hogy maga ivott!

– Ööö- hebegtem- (nem tagadhattam)- bevallom….egy kicsit.

– Állj! Zéró tolerancia van! Ez a jogsijába kerülhet!

– Kérem, nekem a munkámhoz szükségem van, hogy vezethessek!

– Ezt hamarabb kellett volna meggondolnia! Na, szálljanak ki!

Kiszálltunk, én ingujjra voltam vetkőzve, míg a nejem a szűk, erre az alkalomra vásárolt mini ruhájában volt. Szexi kötözött sonka.

– Támaszkodjanak a kocsira, meg kell, hogy motozzuk magukat!

– Kérem erre semmi szükség!

Nem értettem ezt mi indokolja.

– Ne rontson a helyzetén! – förmedtek rám.

– Hagyd, essünk túl rajta! – csitított a nejem.

– Hallgasson az asszonyra!

– Kezeket az autóra!

Úgy állítottak be minket, hogy ne láthassuk egymást. Amelyik engem motozott ezt mondta.

– Nem szép dolog, amit tett. Balesetet is okozhat részegen, ártatlanok kerülhetnek bajba ön miatt.

– Kérem, valahogy nem tudnánk elrendezni a dolgot?

– Meg akar vesztegetni?

– Nem!!- tiltakoztam. Vagy igen?- reménykedtem.

A két zsaru egymásra nézett.

– Talán ez egyszer elnézőek leszünk, ha…

– Ha?

– Ezt a szép asszonykát alaposan megmotozhatjuk!

– Mi? Nem értem?

– Nos, pedig jobb lesz, ha megérti, különben megyünk az őrsre.


– Miről lenne szó?- kérdezte a nejem, túl higgadt hangon.

– Egy kis motozás az egész.

– Aztán elengednek?

– Persze, de akkor fél óráig a miénk vagy- váltottak át hirtelen tegezésre.

– Anita, ne!

– Hallgass! Amikor ittál akkor gondolkoztál volna! Fél óra és továbbmehetünk. Elfelejtjük az egészet.

– Akkor megegyeztünk?

– IGEN!

A feleségem mindig is határozott volt.

Asszonykám még mindig a motozási pózt tartotta. Kezei az autón nyugodtak, a lába terpeszben. Ez egyik rendőr a háta mögé ment, és elkezdte a motozást. Motozást? Hátulról a derekán a kezeit fölfelé csúsztatta, egészen a melléig. Ott rámarkolt. Nejemnek három gyerek után is kemény maradt a melle. A rendőr egyik kezével benyúlt felülről a melltartó alá, és kivette asszonykám egyik mellét. A másik kezével a két lába közé nyúlt hátulról.

Meglepetten konstatáltam, hogy Anita pucsit neki, gondolom, hogy hamarabb szabaduljon. A zsaru egész kézfejével masszírozta nejem pináját, és seggét, amit ő azzal könnyített meg, hogy nagyított a terpeszen.

– Tetszik a látvány?- kérdezte tőlem a másik rendőr- Na, tedd szépen hátra a kezed!

– Nem értem, mi szükség van erre?

– Csináld!

Én engedelmeskedtem, és ő hátulról megbilincselt. Bevezettek minket a fák közé, egészen egy kidőlt fáig. Itt a nejemnek rá kellett támaszkodni a fára, kicsit előredőlve, fenekét kinyomva. Én a fa másik oldalán, vele szemben álltam, hátrabilincselt kézzel.

– Most kezdődik a fél óra! Egyetlen ellenvetést sem szeretnék hallani! Megígérjük, hogy pontosan harminc perc múlva továbbmehettek, és nem lesz semmi következménye a mai napnak. De ha ellenkeztek, akkor ugrik a jogsi.

A nejem mögött álló rendőr felhúzta a szoknyát, és gyönyörködött asszonykám hatalmas tangás popsijában. Lassan odanyúlt, és letolta a bugyit, a nő bokájáig, felfedve ezzel vagináját, és segglukát.

– Szép vagy ribanc…aztán jól szopsz e?- nem is kérdés, inkább utasítás volt.

Asszonykám megfordult és leguggolt. Ilyenkor mindig gyönyörűen szét szokott nyílni a pinája. Lassan kigombolta az egyenruha sliccét és előhalászta a rendőr faszát.

– Mi? Hogy?- szakadt ki belőlem.

– Kuss!- intett csendre a másik rendőr. Ő ugyanis az én sliccemet gombolta ki, és elővette a farkamat, ami valami különös oknál fogva megkeményedett a kezében.

– Úgy látom, jó barátok leszünk!- vigyorgott.

Asszonyom szopta a faszt, csak úgy járt a feje. Ugyan erre az ütemre verte a faszom a másik rendőr.

– Térdre picim!- utasított, közben lenyomott a földre. Majdnem elvesztettem az egyensúlyom, mivel a kezem még mindig hátra volt bilincselve. Megbillentem, és rádőltem a rendőrre.

– Ne olyan hevesen! – röhögött.

Ott térdeltem előtte, ő kigombolta a sliccét és én szemben voltam a hatalmas faszával.

– Szopj!

Még sohasem szoptam faszt. Gondolatban eljátszottam persze vele, de nem akartam, hogy ez valaha is valóra váljon. Nejemre néztem, aki a másik fasszal a szájában rám nézett.

-Szohhd!- mondta úgy, hogy a fasz a szájába volt- Gyehünk..szohd!

Csukott ajkamat hozzáérintettem a zsaru makkjához, ő elkezdte a faszával pofozni a szám.

– Nyisd ki a szád picim!- utasított.

Becsuktam a szemem, kitátottam a szám, ekkor betolta a makkját. Alig fért a számba. Nyelvem önkéntelenül is lökte volna ki, de ezek a nyelvcsapások, csak még jobban izgatták e nemi szervet. Ekkor két kezét két fülemre tette, gyengéden megmarkolta, és elkezdte baszni a számat. Közbe nejemet, a másik rendőr elkezdte baszni. Hátulról. Nejem hangosan élvezett, és közbe azt nézte, hogy engem szopatnak. Nagyon tetszhetett neki a látvány.

– Hozd ide az ürgét, hadd kényeztesse az asszonyt!- kiáltott a másik rendőr, baszás közben.

Abbahagyta a szopatást, felrángatott és odavonszolt a nejemhez. Egy kicsit akadályozott a nadrág a bokámon, ezért ugrálva tudtam menni. Ezen nagyon jót röhögtek. Mind a hárman.

– Hé fiúk! Mért nem próbáljátok ki, két fasz be fér-e a szájába?

A nejem beindult, nem bírt magával.

– Mekkora ötlet! Igazi jó feleség az ilyen!

Engem megint lenyomtak, és elkezdtek egyszerre szopatni. Nejem hol az egyik, hol a másik faszt verte a számba.

– Ne élvezzetek el, amíg nem basztok seggbe!- mondta Anita, mivel nagyon szerette a szeretkezésnek ezt a módját.

Engem lefektettek a földre, Anita fölém térdelt. Láttam alulról, ahogy az egyikük fasza a seggébe tolul. A másik előre ment szopatni a nejem.

– Nyalj!- utasított a nejem.

Én nyaltam a nejem szétbaszott pináját, míg a zacskó a homlokomon csattogott. Olykor a rendőr kihúzta a faszt a nejem segglyukából, ekkor szopnom kellett.

– A pinámba élvezz!- mondta a rendőrnek a nejem.

Az gyorsított az ütemen, átrakta a faszát a nejem nedvtől, és a nyálamtól lucskos pinájába és bődületes ordítással teleélvezte az asszonyt. Mikor végzett, kihúzta a faszát, és tisztára nyalatta velem. Ekkor az asszony ráült a fejemre. Körkörösen mozgott a számon, ahogy nyaltam éreztem a számba áramló sós geci ízét. A másik meg akarta szopatni közben a nejemet.

– Ne légy buta, várj egy kicsit kisfiú!- szólt a nejem még mindig nyalatva magát- majd a férjemmel egyszerre szopunk le.

Ekkor lemászott rólam, feltérdepeltetett, és a faszt a számba adta. Én szoptam, ő nyalta a zacskót, majd fordítva. Amikor érezte asszonykám, hogy a faszi elmegy, megcsókolt, jó nyálasan és a faszt kiverte az arcunkra.

– Hú, ez jó volt! – mondták elégedetten a yardok.

Tíz perccel később, úgy ahogy rendbe hozva magunkat, már az autóban ültünk.

– Jó utat, és erőt, egészséget! Aztán legközelebb ne igyon, ha vezetni akar!

– Igen is, biztos úr!- bólogattam.

– Biztos urak, még egy szóra!- szólalt meg a nejem, majd az anyósülés szűkösében letornázta magáról apró fehér tangáját.

A kesztyűtartóból elővett egy alkoholos filcet, és ráírt valamit a kis ruhadarabra.

– Ez a számom, ha szopatni, vagy baszni támad kedvük. Ne felejtsék el, nagyon rossz kislány vagyok! És persze a férjem is készséggel áll a rendelkezésükre. Köszönjük, hogy szolgálnak, és védenek minket!
Beküldő:retektelen


Szextörténet ajánló:


A feleségem pinája


A feleségem pinája

Még a nászutunkon történt amikor egyik városból a másikba mentünk és nagyon korán kellett felkelnünk és sajnos nem mûködött a lámpa a szobánkban. Véletlenül én a feleségem bugyiját vettem magamra õ meg a kinai gatyámat. Már a vonaton ültünk amikor észrevettem a cserét. Úgy vettem észre,hogy amikor leült és a szoknyája felcsúszott nem a bugyija látszott ki hanem a pu....

Péterrel masztizunk


Pétert sehol sem találtam, ahogy visszaérkeztem a barátnőmtől. Aztán eszembe jutott a hátsó kert, talán ott van. Ledobtam magamról mindent, és felvettem a bikinim. "Legfeljebb napozok egyet" - gondoltam, és elindultam hátra. Mikor megláttam Péter izmos testét a fűben, mögé lopóztam. Észrevettem a könyvét a hátánál, azt hittem, vizsgál valamit a földön. Megérintettem a vállát, és olyan rémülten for....

Égszínkék szemparA férfi kilépett a szép családi ház ajtaján majd becsukta maga mögött az ajtót. Búcsút intett az ablakban integető Édesanyjának, majd elindult az utcán saját otthona felé. Magabiztosan sétált, mozdulatai szinte természetellenesen kecses összhangban voltak. A férfi, akit Andynek hívtak magas izmos testalkatú jó kiállású ember volt. Szép metszésű szimmetrikus arca no i....

A vasűti szexkaland


A barátomhoz utaztam a tavaly nyáron a román tengerpartra. Ott volt DJ egy klubban és meg akartam lepni. Nagyon hosszú volt az út, de már nagyon ki voltam éhezve egy ki kényeztetésre így bevállaltam annak ellenére, hogy tombolt a kánikula javában. Nem vettem magamra semmi mást csak egy fehér pántos topot melltartó nélkül, egy mini bő rózsaszín szoknyát, egy kis fehér áttetsző csipketangát meg eg....

A kurva angol tanárom


Amikor középsulis voltam,két évig egy nagyon irritáló de mondhatni baszandó angol tanárom volt.Nem szerettem mer nagyon bunkó volt,de jó volt rajta végig nézni,nagy jó segg,nem nagy de nem is kicsi,melle ugyszintén.Szintén szép lábai és aranyos arca volt.Ám egy végzős évemben egyre jobban elkezdett szivatni és dobáli az eggyeseket,bukásra nem áltam,de akkor idegesitett hogy semmilyen dolgok miatt ....

A fogorvosi kezelés


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....Szextörténet címkék

elcsavarta a fejem a tula | nagy fekete fasz | lyukas fal | k kos | ordítás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.