Én, a Nejem, meg a Yardok


Hazafelé tartottunk egy családi ünnepségről. Általában vigyázok arra, hogy mindent szabályosan csináljak, de a házigazda nagyon erőszakos volt, és megkóstoltatta velem a borát. Feleségem, Anita, kicsit többet ivott, de haza kellett mennünk, így nem volt más választásom, bevállaltam a vezetést. Nem kellett volna.

A két város között, a semmi közepén állt a rendőrautó. Mint egy megkergült szentjánosbogár, úgy körözött a fény a rendőr kezében. Két tagbaszakadt ötvenes pasas volt, kicsit pocakosak. Indexeltem és lehúzódtam az út szélére.

– Jó estét kívánok! Forgalmit, jogosítványt kérek!

Átnyújtottam a papírokat, de nem tudtam nem észrevenni, hogy az irataimtól is jobban érdekelte őket a nejem. Belesve az ablakon szemérmetlenül legeltették, kicsit duci asszonyomon a szemüket. Anita ösztönösen összébb húzta dekoltázsán a ruhát, de ez inkább olaj volt a tűzre.

– Hazafelé, hazafelé?- kérdezte tőlem az egyik, miközben a szemét nem vette le a nejemről.

– Igen biztos úr, egy családi ünnep…

– Rendben, nem kell elszámolnia hol volt, de más valamiről igen. Idáig érzem, hogy maga ivott!

– Ööö- hebegtem- (nem tagadhattam)- bevallom….egy kicsit.

– Állj! Zéró tolerancia van! Ez a jogsijába kerülhet!

– Kérem, nekem a munkámhoz szükségem van, hogy vezethessek!

– Ezt hamarabb kellett volna meggondolnia! Na, szálljanak ki!

Kiszálltunk, én ingujjra voltam vetkőzve, míg a nejem a szűk, erre az alkalomra vásárolt mini ruhájában volt. Szexi kötözött sonka.

– Támaszkodjanak a kocsira, meg kell, hogy motozzuk magukat!

– Kérem erre semmi szükség!

Nem értettem ezt mi indokolja.

– Ne rontson a helyzetén! – förmedtek rám.

– Hagyd, essünk túl rajta! – csitított a nejem.

– Hallgasson az asszonyra!

– Kezeket az autóra!

Úgy állítottak be minket, hogy ne láthassuk egymást. Amelyik engem motozott ezt mondta.

– Nem szép dolog, amit tett. Balesetet is okozhat részegen, ártatlanok kerülhetnek bajba ön miatt.

– Kérem, valahogy nem tudnánk elrendezni a dolgot?

– Meg akar vesztegetni?

– Nem!!- tiltakoztam. Vagy igen?- reménykedtem.

A két zsaru egymásra nézett.

– Talán ez egyszer elnézőek leszünk, ha…

– Ha?

– Ezt a szép asszonykát alaposan megmotozhatjuk!

– Mi? Nem értem?

– Nos, pedig jobb lesz, ha megérti, különben megyünk az őrsre.


– Miről lenne szó?- kérdezte a nejem, túl higgadt hangon.

– Egy kis motozás az egész.

– Aztán elengednek?

– Persze, de akkor fél óráig a miénk vagy- váltottak át hirtelen tegezésre.

– Anita, ne!

– Hallgass! Amikor ittál akkor gondolkoztál volna! Fél óra és továbbmehetünk. Elfelejtjük az egészet.

– Akkor megegyeztünk?

– IGEN!

A feleségem mindig is határozott volt.

Asszonykám még mindig a motozási pózt tartotta. Kezei az autón nyugodtak, a lába terpeszben. Ez egyik rendőr a háta mögé ment, és elkezdte a motozást. Motozást? Hátulról a derekán a kezeit fölfelé csúsztatta, egészen a melléig. Ott rámarkolt. Nejemnek három gyerek után is kemény maradt a melle. A rendőr egyik kezével benyúlt felülről a melltartó alá, és kivette asszonykám egyik mellét. A másik kezével a két lába közé nyúlt hátulról.

Meglepetten konstatáltam, hogy Anita pucsit neki, gondolom, hogy hamarabb szabaduljon. A zsaru egész kézfejével masszírozta nejem pináját, és seggét, amit ő azzal könnyített meg, hogy nagyított a terpeszen.

– Tetszik a látvány?- kérdezte tőlem a másik rendőr- Na, tedd szépen hátra a kezed!

– Nem értem, mi szükség van erre?

– Csináld!

Én engedelmeskedtem, és ő hátulról megbilincselt. Bevezettek minket a fák közé, egészen egy kidőlt fáig. Itt a nejemnek rá kellett támaszkodni a fára, kicsit előredőlve, fenekét kinyomva. Én a fa másik oldalán, vele szemben álltam, hátrabilincselt kézzel.

– Most kezdődik a fél óra! Egyetlen ellenvetést sem szeretnék hallani! Megígérjük, hogy pontosan harminc perc múlva továbbmehettek, és nem lesz semmi következménye a mai napnak. De ha ellenkeztek, akkor ugrik a jogsi.

A nejem mögött álló rendőr felhúzta a szoknyát, és gyönyörködött asszonykám hatalmas tangás popsijában. Lassan odanyúlt, és letolta a bugyit, a nő bokájáig, felfedve ezzel vagináját, és segglukát.

– Szép vagy ribanc…aztán jól szopsz e?- nem is kérdés, inkább utasítás volt.

Asszonykám megfordult és leguggolt. Ilyenkor mindig gyönyörűen szét szokott nyílni a pinája. Lassan kigombolta az egyenruha sliccét és előhalászta a rendőr faszát.

– Mi? Hogy?- szakadt ki belőlem.

– Kuss!- intett csendre a másik rendőr. Ő ugyanis az én sliccemet gombolta ki, és elővette a farkamat, ami valami különös oknál fogva megkeményedett a kezében.

– Úgy látom, jó barátok leszünk!- vigyorgott.

Asszonyom szopta a faszt, csak úgy járt a feje. Ugyan erre az ütemre verte a faszom a másik rendőr.

– Térdre picim!- utasított, közben lenyomott a földre. Majdnem elvesztettem az egyensúlyom, mivel a kezem még mindig hátra volt bilincselve. Megbillentem, és rádőltem a rendőrre.

– Ne olyan hevesen! – röhögött.

Ott térdeltem előtte, ő kigombolta a sliccét és én szemben voltam a hatalmas faszával.

– Szopj!

Még sohasem szoptam faszt. Gondolatban eljátszottam persze vele, de nem akartam, hogy ez valaha is valóra váljon. Nejemre néztem, aki a másik fasszal a szájában rám nézett.

-Szohhd!- mondta úgy, hogy a fasz a szájába volt- Gyehünk..szohd!

Csukott ajkamat hozzáérintettem a zsaru makkjához, ő elkezdte a faszával pofozni a szám.

– Nyisd ki a szád picim!- utasított.

Becsuktam a szemem, kitátottam a szám, ekkor betolta a makkját. Alig fért a számba. Nyelvem önkéntelenül is lökte volna ki, de ezek a nyelvcsapások, csak még jobban izgatták e nemi szervet. Ekkor két kezét két fülemre tette, gyengéden megmarkolta, és elkezdte baszni a számat. Közbe nejemet, a másik rendőr elkezdte baszni. Hátulról. Nejem hangosan élvezett, és közbe azt nézte, hogy engem szopatnak. Nagyon tetszhetett neki a látvány.

– Hozd ide az ürgét, hadd kényeztesse az asszonyt!- kiáltott a másik rendőr, baszás közben.

Abbahagyta a szopatást, felrángatott és odavonszolt a nejemhez. Egy kicsit akadályozott a nadrág a bokámon, ezért ugrálva tudtam menni. Ezen nagyon jót röhögtek. Mind a hárman.

– Hé fiúk! Mért nem próbáljátok ki, két fasz be fér-e a szájába?

A nejem beindult, nem bírt magával.

– Mekkora ötlet! Igazi jó feleség az ilyen!

Engem megint lenyomtak, és elkezdtek egyszerre szopatni. Nejem hol az egyik, hol a másik faszt verte a számba.

– Ne élvezzetek el, amíg nem basztok seggbe!- mondta Anita, mivel nagyon szerette a szeretkezésnek ezt a módját.

Engem lefektettek a földre, Anita fölém térdelt. Láttam alulról, ahogy az egyikük fasza a seggébe tolul. A másik előre ment szopatni a nejem.

– Nyalj!- utasított a nejem.

Én nyaltam a nejem szétbaszott pináját, míg a zacskó a homlokomon csattogott. Olykor a rendőr kihúzta a faszt a nejem segglyukából, ekkor szopnom kellett.

– A pinámba élvezz!- mondta a rendőrnek a nejem.

Az gyorsított az ütemen, átrakta a faszát a nejem nedvtől, és a nyálamtól lucskos pinájába és bődületes ordítással teleélvezte az asszonyt. Mikor végzett, kihúzta a faszát, és tisztára nyalatta velem. Ekkor az asszony ráült a fejemre. Körkörösen mozgott a számon, ahogy nyaltam éreztem a számba áramló sós geci ízét. A másik meg akarta szopatni közben a nejemet.

– Ne légy buta, várj egy kicsit kisfiú!- szólt a nejem még mindig nyalatva magát- majd a férjemmel egyszerre szopunk le.

Ekkor lemászott rólam, feltérdepeltetett, és a faszt a számba adta. Én szoptam, ő nyalta a zacskót, majd fordítva. Amikor érezte asszonykám, hogy a faszi elmegy, megcsókolt, jó nyálasan és a faszt kiverte az arcunkra.

– Hú, ez jó volt! – mondták elégedetten a yardok.

Tíz perccel később, úgy ahogy rendbe hozva magunkat, már az autóban ültünk.

– Jó utat, és erőt, egészséget! Aztán legközelebb ne igyon, ha vezetni akar!

– Igen is, biztos úr!- bólogattam.

– Biztos urak, még egy szóra!- szólalt meg a nejem, majd az anyósülés szűkösében letornázta magáról apró fehér tangáját.

A kesztyűtartóból elővett egy alkoholos filcet, és ráírt valamit a kis ruhadarabra.

– Ez a számom, ha szopatni, vagy baszni támad kedvük. Ne felejtsék el, nagyon rossz kislány vagyok! És persze a férjem is készséggel áll a rendelkezésükre. Köszönjük, hogy szolgálnak, és védenek minket!
Beküldő:retektelen


Szextörténet ajánló:


Szomszéd lánnyal


Egy forró nyári délelőtt úgy döntöttem, lemegyek úszni egyet a Duna-partra. Hétköznap lévén úgy voltam vele, hogy nem nagyon lesz senki ott és kipróbálhatom a nudistáskodást. Kicsit szégyenlős típus vagyok, de vonzott a gondolata, hogy úgy legyek az anyatermészetben, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Összepakoltam tehát a fürdőgatyám, naptejet, törülközőt megy egy nagy üveg hűtött vizet és le....

El-csábítás


Már csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.
-Már nem szeretlek! Nem vágyom Rád! - mondta a fiú.
A lánynak a keze tenyérrel lefordítva az asztalon pihent. Merev, egyen....

Anya és lánya


Kátya vagyok 32 éves. Egyedül nevelem lányomat Katikát. A férjem 6 éve hagyott el bennünket egy 18 éves nő miatt.
Ennek a történetnek én és a lányom voltunk a szereplői,és hozzáteszem,persze nem büszkeségből,de valóban megtörtént!
Én mások szerint egy nagyon vonzó és fiatalos kinézetű nő vagyok. Katika 14 éves,korához képest fejlett. Szép formás cicik,kerek,de nem nagy popsi,aranyos....

Szex a kocsiban


A napokban vásárolt a barátom egy meseszép autót. Nagyon odáig volt érte, kicsit zavart is, hogy mindig a kocsival van elfoglalva. Éppen ezért gondoltam meglepem őt. Elmentünk kocsikázni, én pedig egy igen szexi darabot vettem fel a kabátom alá. Amikor kicsit elhagyatott részre értünk, mondtam neki, hogy parkoljon le, majd megcsókoltam. Akkor már ő is tudta, hogy mit szeretnék.

Elke....

Bujálkodó Dorci


- Hahó, itt vagy? – kérdezi Kati, a barátnőm, mikor véletlenül elgondolkodva bámultam a tanárom.
- Ö, igen, persze – nyögöm ki, és elkapom a tekintetem.
- Ne bámuld már őt, tudod, hogy nincs esélyed nála.
Mindig is utáltam Katiban, hogy ennyire pesszimista. Már miért ne lenne esélyem nála? Hiszen mindenki azt pletykálja, hogy már volt egy diákjával viszonya. Igaz, an....

Születésnapi kurválkodás


A szülinapomra azt kértem Ádámtól és Ákostól, hogy mindketten dugjanak meg. Egyszerre. Cukik voltak, mert bár még nincsenek teljesen olyan viszonyban, hogy így megnyíljanak egymás előtt, igent mondtak mindketten, úgyhogy most zajlik a felkészülés.

Jó lesz. Tudom, hogy jó lesz. Nem olyan, mint a pornófilmekben - legalább is nem olyan, mint abban a kevésben, amit életemben láttam. Cs....Szextörténet címkék

anál szex | a demon | faszhuszár | csoporttárs | basznak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.