Anita, a nejem kalandos élete1


A megélhetési kurva
Előzmény.
Nagyon el voltunk adósodva. Szerettük egymást, és a gyerekeket, de a mindennapi anyagi gondok kezdték felemészteni a kapcsolatunkat. Próbálkoztunk mindennel, de egyszerűen nem bírtuk fizetni a számlákat a részletet. Sajnos nyolcmillió okunk volt félni a jövőtől. Nyolc kibaszott millió ok......

Anita.
Feleségem egy egyház által üzemeltetett öregotthonban volt ápolónő. Negyven éves, jó husz kiló fölösleggel, de arányos testtel. Az ágyban mindent bevállal, orál, anál, bárhova lehet élvezni nála. Szűzen vettem el, és rajtam kívül nem volt más az életében.
Egyik nap a munkahelyén érte a hír, hogy a bank megkezdte a csődeljárást ellenünk. El fogjuk veszíteni a családi fészkünket. A főnöke sírva talált rá a raktárban.
Nem kellett noszogatni, ömlött belőle a sok évnyi keserűség, a sok sok ideg, a visszafolytott elkeseredés. Töviről hegyire elpanaszolta, a keserűségét.
- Anita kedves- a főnöke egy zsebkendőt nyujtott át hogy azzal itassa fel a könnyeit- tudja Istenben mindig bízhat. Most van egy kis dolgom, utána nézek ennek annak, kérem három körül jöjjön az irodámba, talán tudok megoldást a problémájára.
Nejem egy kis reménysugárral a szívében, folytatta a munkanapját, öt percenként nézve az órát....ugy tűnt a három óra sosem jön el.
De az idő halad, ha néha lassabban is, mint ahogy szeretnénk. egy perccel hamarabb kopogott az ajtón. A főnökön kívül, még egy ember volt az irodában. Egy pap, magas rangú, látta, már máskor is itt.
- Jónapot kedves-nyujtotta a kezét a pap. Anita kezet akart fogni, de a főnök a szemével jelzett, és ő ösztönösen megcsókolta a pap kezét. Nagyon puha volt, mint egy nőé...és fura szagú. Ha nem lenne lehetetlen, még a gondolat is..spermára emlékeztette volna az illat..
- Kedvesem, ez az ur itt Pista atya. Ő foglalkozik az egyházunk papjainak fizikai ellátásával.
Tudja, az ur szolgálata teljes embert igényel, mégsem lehet a férfit elnyomni. Ez lehetetlen. Hogy mégse a Sátáné legyen társaink lelke, Pista atya áldásos munkája nyomán megoldást találunk a problémára.
- Ezt nem értem főnök.
- Először is, Anita, tudom férjnél van, és van három gyermeke.
- Igen.
-Kérdezhetek indiszkrétet?
- Igen, kérdezzen.
- Mondja szereti a férjét? Tudom husz éve házas.
- Nagyon szeretem! Rajta kívül, mint férfi, nem ismerek mást.
- És mit tenne meg a férjéért, a gyermekeiért? A biztonságért?
- Bármit!!
- Bármit? Vigyázzon mit mond, a bármi nagyon veszélyes szó!
- Bármit hajlandó vagyok megtenni azért hogy a családomat egyben, és boldogságban tartsam.
- Rendben. Amit most elmondok önnek szigorúan bizalmas. Amennyiben elutasítja a dolgot, akkor is meg kell esküdnie, hogy soha, senkinek nem mondja el! Megértette?
- Igen, uram,
- Akkor esküdjön a szent bibliára!
Anita a könyvre tette a kezét, és elmondta a szent eskü szövegét, ami örökre lepecsételte az ajkait.
- Kedvesem-innen Pista atya vette át a szót- Ugye tudja, hogy mily nehéz e szüzességi fogadalmat papjainknak megtartani? Gondolom sejti, hogy ez nem sikerül. Szinte száz százalékban elbuknak papjaink. Eddig bűnös utakat találtak, viszonyt kezdtek a hívekkel, férjes asszonyokat anyákat rontottak, meg, vagy uram bocsá ministráns fiúkat.
- Igen hallottam a hirekben, hogy vannak problémák..
-Igen, igen...Nos az én küldetésem...szent küldetésem, megoldást találni erre a problémára.
- Nem értem mire gondol..
- Gyermekem! Papjaink kínzó vágyának kielégítése, szent feladat lett, az arra alkalmas, nővéreink körében. Ez egy titkos rend egyházunk berkei között. Asszonyok, akiknek az a feladatuk hogy csillapítsák a férfit, a papokban.
- Hogy?
- Kielégülést nyujtanak a szükségben!
- Nem értem...azt akarják, hogy...hogy én...de én szeretem a férjem
- Gyermekem! Megnyugtatlak, hogy ezt a cselekedetet nem soroljuk a hütlenség bűnébe. Ez szent fealadat, ami nemes célt szolgál. Egyházunk tudomásával, és belegyezésével történik, nem számit házasságtörésnek. Akárkit nem is jelölünk ki erre a feladatra. Magát is alaposan megvizsgáltuk, immár egy éve megfigyeljük. És ennyi előzmény után tartjuk alkalmasnak a feladatra.
- NEM ÉRTEM??-szegény nejemmel megfordult a szoba...vagy a világ?
- Nos azt hogy ön a testét ajánlja fel az egyháznak. Természetesen a magánélete ugyan olyan marad mint eddig, a férje semmit sem tud...tudhat meg. Ön ezt munkának kell hogy tekintse.
- De hogyan, miért..
- Az egyház átvállalja a nyolcmilliós kölcsönüket. És ön nekünk törleszt a szolgálatával
- Hogyan...nem értem-hogyan törlesztek?
- Három fokozata van a különleges nővéreknek. Az első, amiben maga kezd, ha belevág az alap. Itt a nővérek a pap tanoncokkal foglalkoznak. Itt egy kielégítés-mert az után van a bér- háromezer forint. De az alapnál pusztán az a cél hogy lenyugodjanak a kedélyek, nem kell több időt rászánnia, mint szükséges. Ügyesebb nővéreink, egy nap akár húsz, harminc, egyes kirívó esetekben ötven paptanoncot is kielégítenek.
- Ez hogyan lehetséges?
- Egyszerű...csak odatarja az alfelét, és sorba mennek magán a taoncok. Fiatal kiéhezett egyénekről van szó. Sokan már akkor ejakulálnak hameztelen nemi szervet látnak- Ön dönti el mennyit vállal be..
- És az annyiszor háromezer forint?
-Természetesen.
Asszonykám kezdeti ellenvetése kezdett elhalványulni a pénz igérete miatt. Számolni tudott...ötvenszer háromezer....persze csak a végösszeget látta, az el se jutott a tudatáig, hogy hány fasz, kell befogadnia egymás után.
- Mikor kell választ adnom?
- Most!
-Most?
- Igen! Nekünk hitükben erős elkötelezett nővérek kellenek. Vagy most tudja hogy vállalja ezt az egyházért vagy nem.
Anita fejében kavarogtak a gondolatok. Soha más fasz, mint a férjeé nem fordult meg benne.E gyszer lánykorába leszopta egyik nevelőtanárát, de ennyi és nem több. Ehhez képest ez......De a pénz...a pénz el fogja szakitani a férjétől, ezt tudta már rég. Nem birja ki a kapcsolatuk ezt a létbizonytalanségot. És nem fogja, megtudni...és nem megcsalás...
-Vállalom atyám!
- Remek! eere számítottam angyalom, akkor vetkőzzön le.
-Hogyan?
-Nézze gyermekem, magának ettől a perctől kezdve a dolga az egyház férfi tagjainak kiszolgálása. A szája a nemi szerve, de még a végbele is köztulajdon. Ne mondhat nemet senkienk, aki reverendát visel.Megkapja ezt- és átnyujtott egy fém szerkezetet- ezt mindig tartsa magánál. Ez egy számláló. Ha megnyomja a prücköt egyet ugrik rajta a szám. Minden ejakulációnál, amit ön váltott ki, nyomjon egyet, mi ez után fizetünk. Most pedig vetkőzzön le.
Anita szégyenkezve elkezdett vetkőzni . Testét a férje előtt is szégyelte. Elhízott ronda, tesznye dagadt nőnek látta magát. Pedig nagyon arányos volt. Nőiesen vastag combja, hatalmas feneke, formás közepesen nagy melle, minden férfiban felszította a vágyat.
Mikor az utolsó ruhadarabtól is megszabadult szégyenkezve, kezét a melle, és a pinája előtt tartva állt a szoba közepén. A két férfi kényelmes fotelben nézte a nőt.
-Forduljon körbe.....kezeket magasba....ugy....jó....állj, most fogja meg a bokáját. Rég óta borotválja a nemi szervét?
-Igen, a férjem így szereti.
- Helyes, ne baj, ...kérem maradjon ebben a testhelyzetben és huzza szét a farpofáit......keményebben.
Anita, belemarkolt a fenekébe, szinte szétszakitotta magát annyira meg akart felelni ennek a két hímnek, akiktől a reményt kapta, Hirtelen észrevett valamit. Ezek verték a faszukat.
- Kedvesem, álljon fel. Jöjjön ide. Pista Atya, kérem legyen az első..
- Nem nem, csak ön után...
_ Vendégeké az elsőbbség. Anita kérem menjen oda a vendégünkhöz és tegyen a kedvére
- Uram kérem hogyan szeretné?
- Szopjon kérem.
Asszonyom letérdelt, és rábukott Pista atya faszára. A főnököt ezáltal megajándékozta kifordult seggének a látványával. Pinája szétnyílt elárulva ezzel, hogy lucskossága szabad utat enged bárminek.
Keményen szopott. Jól megtanítottam szopni az évek alatt. A gecitől sosem undorodott, lenyelte. Ujjabban az volt a szokása, hogy amikor teleélveztem a száját megcsókolt, így megajándékozva engem is az élvezetben amit az ondó tudott nyujtani.
Pista atya nem bírt magával, megfogta a nejem fejét és ráhúzta a faszára, Szinte azzal verte a faszát. Aztán hördült egyet, felált, Asszonyom egy percre se engedte ki a faszt, rámarkolt a hajára, és extázisba esve baszni kezdte a nejem száját. Olyan hangokat adott ki szegény mint ai meg akar fulladni. A habos nyál végig folyt az arcán le amellén, a hasán, és a pináján át lecsöpögött a padlóra,
Addig baszta az atya, míg egy utolsó lökéssel telenyomatta a feleségem száját.
- Ne nyelje le!- Jött az utasítás a főnöktől,- tartsa a szájában.
Anita tele szájjal felált, és mint valami hörcsög várta a további utasításokat.
- Jöjjön ide. Itt van ez az edény szép lassan engedje bele a magot.
Anita a leginkább laboratóriumi, vagy orvosi üvegcsére emlékeztető edénybe folyatta a szájából a gecit.
- Ezt nem mondtam, de a spermiumot mindig összegyűjtjük. Hogy miért az még titok ön előtt, de eljön a nap amikor ezt is megtudja.
- Én megyek is-állt fel Pista atya- Köszöntöm kedvesem a sorainkban.
Ketten maradtak a főnökkel.
- Kérem ott a mosdónál hozza rendbe magát és mosson fogat...az ajtót ne csukja be szeretném látni.
- De pisilnem is kell...
- Nagyszerű, megnézem.
Anita bement a fürdőbe és készült leülni a wc-re.
- Nem kedves a mosdóba!
Anita a mosdó felé tartotta a seggét a főnök fogta, hogy el ne essen. Vastag sugárba kezdett hugyozni. A főnök bal kezével udanyult és a sugárral mit sem törődve elkezdte ujjazni az asszonyomat.
És Anita elélvezett. Nagyon szégyelte magát
- Nyugalom kedvesem semmi baj. Örülök hogy ennyire elhivatott a küldetésében.
- Kérem főnök, ön mit szeretne velem csinálni?
- Természetesen seggbebaszom.
- Oda is élvez majd?
-Igen, szeretek szűk popsikba élvezni, remélem nincs ellene kifogása?
- Azt csinál velem amit akar...
-Hagyja a mosdást, kifelé......négykézlábra....puccsitson....
És a főnök beakasztott. Nagyon fájt...és nagyon jólesett a feleségemnek. Imádta az anál sexet. A főnök megvadult, annyira baszta a nejemet, hogy az alig birta tartani magát. Tövig járt benne a farka. A segglyuka majd szétszakad. Aztán hirtelen teleélvezte. Csak élvezett élvezett, mintha sosem akarna elállni.
Anita érezte a geci áradatot. Tudta hogy ennyit még sosem lőtt bele a férje. A főnök, nem húzta ki a faszát.
-Látja kedvesem azt a kacsát?
- Igen.
Benne maradok a seggében, és igy elmegyünk addig...megmentjük a gecit.
Óvatosan odamásztak. Groteszk látvány volt, ahogy a nejem mint valami volntató maga után húzza főnökét a faszánál fogva.
- Vegye fel, jó...tartsa a seggéhez...igy...most kihúzom a dugót...
Mint valami gejzír kilőtt a nejem seggéből a geci. Csak folyt folyt a kacsába.
A főnök átöntötte ezt is ez üvegedénybe, ezzel összekeveredett a két anyag.
Jól van kedvesem hozza rendbe magát!
Negyed óra mulva immár felöltözve álltak egymás előtt.
- Akkor kedvesem mától uj beosztása van. Ne feledje, mindig készen kell állnia, és egy társunknak sem mondhat ellen.
-Megértettem főnök!
- Örül, hogy segítettem a gondjain?
- Hálás vagyok önnek uram. Bármit kér megteszem..
- Ne tovább, persze hogy megteszi...hisz ez a dolga. Jövő héten két napos utja lesz az egyik kolostorba. Majd a féfjének mondja meg hogy munkaügy...hehe végül is az.....hatvan szerzetes várja ott a kielégülést.
- Köszönöm uram!
- Ja és Anita....kettőt kattinthat....
Beküldő:retektelen


Szextörténet ajánló:


Nyaralás a tónál


Történetem egy 7 napos családi nyaralás eseményeit dolgozza fel.
Egy négyfős család tagja vagyok, 26 éves, szőke, magas (175 cm), modell alkatú lány, vékony, hosszú lábakkal, viszont szép, formás, kerek mellekkel és fenékkel. Általánosságban véve sikerem van a férfiaknál, a legtöbbször megdicsérik a helyes arcomat, és az alakomat, bár tudom, nem mindenkinek zsánere ez a típus, vannak, akik ....

Faszverés és szopatás a munkahelyen


Szokásos reggeli teendők: lecuccolás, gép be, egy kis kávé és a napi hírek. Bevallom, mikor beérek a munkahelyemre, nem egyből a munkába vetem bele magam. Kell 10-20 perc, amíg ráhangolódok mindenre és ebbe beletartozik, az hogy elolvasom a főbb híreket, megnézek pár kedvenc oldalt.

Mostanában szoktam nézegetni az egyik hazai szexoldalt is. Kíváncsiság, titkos élvezkedés, valami ily....

Pötty Nikolett a swinger klubban


Pötty Nikolett a swinger klubban

Már régóta szerettem volna elvinni egy swinger clubba a feleségemet,mert imádattal szoktam figyelni ahogy simogatják a combjait kefélések közepette. Most egy ajándék ként elvittem cseh-be és ott nem ismerhette senki amiért tiktakozhatott volna. Itt aztán az este amit kinéztem magunknak harminc oár volt és nagy örömö9ömre mind a harminc férfi meg is bas....

A nejem NIKI elkurvul


A nejem NIKI elkurvul

Miután mindkét gyereket megszülte és közben egy egyetemet is elvégzett új állásba került vidéken. Ezt nem néztem jó képpel,mert rögtön gondoltam ebbõl nagy kefélések következnek,mert ismertem a céget. Így is történt. Az egyik szombaton közölte a feleségem a fõnöke eljön látogatóba hozzá.Nem hozzánk csak hozzá. Miért kérdeztem nem ott lakik ahol a munkahelye van ,....

Létrán szoptam a faszt


Múltkoriban esett meg velem, hogy egy iratot keresve az archívumba kellett mennem.
Az ablaktalan helyiségben nagyon meleg volt, ezért keresgélés közben hamar nekivetkőztem. Már csak egy kis atlétatrikó maradt rajtam, meg a bugyim, ezért meglepődtem, amikor a villanyszerelő nyitott be.
A polcok miatt csak a fejemet láthatta, így kérdezte meg elvégezheti-e a munkáját, amit eddig a bez....

Térdeltem spermával borított arccal


Bámulatos álmom volt az éjjel. A kedvenc színészem volt benne, és… és nem szexeltük. Arra gondoltatok mi? Kis huncutok. Nos, nem, sajnos, pedig jó lett volna. Ehelyett mást csináltunk, ám az titok.
Ébredéskor úgy döntöttem, hogy kihagyom a reggelit. Nem akartam ismét a nagybátyámmal veszekedni. Az elmúlt kér reggelem már elszúrta, nem volt kedvem még egy rossz indításhoz. Megvártam, míg elm....Szextörténet címkék

órákra | ĂźtĂŠs | lábam | exemet | megal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.