Pornó történet - Anita szexfimezni megy


Anita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a hajam, talán ezért is boldogultam néha könnyebben a filmezés világában. Már fiatalabb korom óta voltak szexuális kapcsolataim, néha egy éjszakás, néha pedig komoly tini szerelem. A középiskola utolsó éve vadra sikeredett, hiszen az osztálytársaim nagy része vidékre ment tovább tanulni, ezért utolsó évünk a vad bulikról szólt! Az érettségi előtt pár hónappal töltöttem be a 18-at és sikeres vizsgát tettem, de nem tanultam tovább. Élveztem a szabadságot, ám kezdtem rájönni, hogy a Mc Donalds-os állásommal nem fogok annyit bulizni, mint szeretnék.

Már augusztus közepe volt, mikor egy házibuliba megismerkedtem egy csajjal, aki luxus prosti volt. Nagyon jól keresett, és megtetszett ez a lehetőség, de ahhoz hogy kurva legyek valahogy nem fűlött a fogam. Azt ajánlotta, vegyek egy-két szex magazint, és keresgéljek a hirdetések között, hátha keresnek lányokat fotózásra vagy ilyesmi.

Hétfőn vettem pár pornó magazint, és bújni kezdtem a hirdetéseket. 40-es pár keres fiatal lányt házi pornó készítéséhez. Rászántam magam, és felhívtam a számot. Egy Erika nevű hölgy vette fel a telefont, és nagyon közvetlenül beszélt a dologról. A közvetlensége segített, hogy felszabadultabban tudjak beszélni a témáról. Elmondta, hogy 20 ezer forintot fizetnének, csak a férjével kell lennem, és a felvételt szeretnék feltenni videó megosztóra. Némi beszélgetés után igent mondtam a dologra, és megbeszéltük a találkozót.

Péntek kora délután volt, egy szép budai kertes házba érkeztem Erika pedig a kertben ülve várt. Bemutatkoztunk egymásnak és kihívta a férjét, Istvánt, aki egy meglehetősen nagydarab fickó volt. Nem volt kövér, leginkább talán egy építő munkáshoz tudnám hasonlítani, 195 centije és 100 kg-ja mellett törpének éreztem magam. Egy könnyed beszélgetés és salátázás vette kezdetét, miközben ők elmondták nekem, hogy mit is szeretnének. Már több közös videójuk volt, és most elhatározták, hogy Istvánt felveszik egy fiatal lánnyal.

Egy órás ismerkedés után felmentünk a hálószobába István pedig elment lezuhanyozni. Erika elővette a kameráját és bekapcsolta. Venni kezdett, ahogy beszélget velem, én meg közben pucérra vetkőzöm. Erika mosolyogva vette fel a testem és közben arra kért, hogy éppen pucsítsak vagy tegyem szét a lábam. István közben megérkezett és törölközőjét ledobva az ágyra feküdt háttal. Feltérdeltem az ágyra és végig mértem a testét, miközben ő a puncimat simogatta. Erős felső teste volt, nagy szőrös mellkassal, valamint nagy szőrős farka volt. A borotvált férfiak híve vagyok, hittem magamban, ám most látnom kellett nagyon is férfias tud lenni egy szőrős test.

Megfogtam István farkát, és verni kezdtem, mikor éreztem, hogy kezd keményedni, el kezdtem szopni a faszát. Éreztem, ahogy a kezével beletúr a hajamba, és elégedetten felsóhajt. Éreztem, hogy a farka egyre nagyobb és keményebb lesz a számban, ahogy ezt ő is érzékelte mindjobban kezdte rányomni a fejemet a farkára. Másik kezével is megfogta a fejemet, és hangsúlyos mozdulatokkal nyomta a fejemet az ágaskodó farkára. Biztos nem volt kezdő, mert pont úgy csinálta, hogy a farka vége elérje a torkomat, de ne kezdjek öklendezni.

Mikor elég keményre szoptam a farkát a hátamra fektetett, és szélesre nyitotta a lábaim. Éreztem, ahogy a borostás arc a combjaimhoz és a puncimhoz, és beleborzongtam, sejtettem hogy nem maradok orgazmus nélkül. Amikor a nyelve a puncimhoz ért, szabályosan összerándultam, végig nyalta a szemérem ajkaim, és ahogy a csiklómat körbenyalta belemarkoltam a hajába. Vadul nyalni kezdett én meg nem győztem, remegni és sóhajtozni. Nyalták már ki páran a puncimat, de ilyen jól, mint István, azóta sem csinálta senki. Két újjal belenyúlt a puncimba, ami már így is igen nedves volt, és így fojtatta a kényeztetésemet. Öt perc sem telt bele, megfeszült a testem és hatalmasat élveztem, melyet hamarosan még kettő követett.

Ezután István négykézlábra állított, felvett egy gumi óvszert és hátulról belém nyomta a nagy merev faszát. Annyira felizgatott hogy nem jelentett problémát a nagy szerszám befogadása, meg is lepődtem, mikor a szőrös ágyéka a fenekemhez simult. Megfogta a csípőmet, és elkezdett baszni, érezte, hogy élveztem a dolgot, és egyre jobban, nagyon iramban fojtatta. Élveztem a nagy szerszámot, ahogy ki-be siklik a puncimban, István pedig egyre keményebben baszott. Már a fenekemen csattogott az ágyéka, szabályosan szétbaszott mégis minden egyes pillanatot élveztem az együttlét alatt ötször is elélveztem. István a végére nagyon nagy iramot diktált. Mikor elért a csúcsra, kivette a farkát, lekapta a gumit és hatalmasat spriccelt a hátamra, valamint a tarkómra. Remegtek a lábaim, mégis megfordultam és lenyaltam a farkáról a maradék spermát.

Olyan élményben volt részem, hogy nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Elmentem lezuhanyozni, és gazdagabb lettem 20 ezer forinttal. A hétvégén nagyot buliztam, és el is vertem minden pénzem, ezért hamarosan ismét meló után kellett néznem.


Szextörténet ajánló:


Nászuzon a férjemmel és a nagyfaszú barátjával


Nászuzon a férjemmel és a nagyfaszú barátjával

Mikor megismertem a késõbbi férjemet akkor derült ki,hogy a nagy faszú barátom már korábban is baszogatta a késõbbi férjem nõit is.Volt a férjemnek egy másod unokatestvére akinek szép telt kerek mellei voltak és formás kerek segge amit nagyon szerettek baszni a srácok is. Igaz az anyját is megbaszta a késõbbi férjem,de akkor még nem isme....

A kellemes meglepetés


Nyári este volt,lágy szellő fújdogált,a halk zene ,mely az étteremben szólt, kellemes és léleknyugtató volt. Még időben foglaltunk asztalt,így csodás kilátás nyílt a folyóra,szépen megterített asztalnál ültünk,gyertyafény pislákolt az asztalon,az öblös poharakban zamatos,vörös bor hívogatott csalogatóan a koccintásra,....július volt ,születésnapod jöttünk megünnepelni egy kellemes vacsorával,ekkor....

Bevezetés az orál szexbe


Nem is tudom hol kezdjem ezt a megtörtént esetett! talán ott, hogy még a nyáron szemet vettetem anyu munkatársnőjének fiatal csinos lányára. Telt múlt az idő, de a nyár elszállt, viszont nekem kedvezett a szerencse. Ősszel beköltözött abba a koliba, ahol én vagyok. Eleinte ügyet sem vettetem rá, baráti kapcsolat alakult ki. Nem is volt olyan nőies, csak kicsit a feneke, csak kis tenyérnyi mellecsk....

A nejem keféltetése cuckold


A nejem keféltetése cuckold

Pár napig elmentem egy hegyi házikóba megnézni mi van ott, mert már hat hónapja nem voltunk benne.Mikor hazajöttem csend fogadott ami két dolgot jelentett,vagy nincs itthon,vagy vére rászánta magát és végre megkefélte a fiam egyik barátja aki már régebben is markolászta a lógó melleit. A feleségemnek amikor megismertem a mellei még egyenesen álltak és a gye....

Balatoni ribancok


Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.

Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis oly....

Mennyország, vagy amit akarok


Munka után, a boltból hazafelé sétálva, a light colámmal, és a sajtos croissant-ommal a kezemben, miközben azon gondolkodtam, hogy ez a kettő már önmagában túllépi a napi kalóriaadagomat, megcsörrent a telefonom. A barátom, Gábor volt az. Közölte, hogy megint éjszaka jön csak haza, de mivel megígértük közös barátunknak, Attilának, hogy este átmegyünk hozzá filmet nézni,én menjek el, ne hagyjam Őt ....
Szextörténet címkék

leszopnál | műpunci | gentle | eltorzult | parfüm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.