Pornó történet - Anita szexfimezni megy


Anita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a hajam, talán ezért is boldogultam néha könnyebben a filmezés világában. Már fiatalabb korom óta voltak szexuális kapcsolataim, néha egy éjszakás, néha pedig komoly tini szerelem. A középiskola utolsó éve vadra sikeredett, hiszen az osztálytársaim nagy része vidékre ment tovább tanulni, ezért utolsó évünk a vad bulikról szólt! Az érettségi előtt pár hónappal töltöttem be a 18-at és sikeres vizsgát tettem, de nem tanultam tovább. Élveztem a szabadságot, ám kezdtem rájönni, hogy a Mc Donalds-os állásommal nem fogok annyit bulizni, mint szeretnék.

Már augusztus közepe volt, mikor egy házibuliba megismerkedtem egy csajjal, aki luxus prosti volt. Nagyon jól keresett, és megtetszett ez a lehetőség, de ahhoz hogy kurva legyek valahogy nem fűlött a fogam. Azt ajánlotta, vegyek egy-két szex magazint, és keresgéljek a hirdetések között, hátha keresnek lányokat fotózásra vagy ilyesmi.

Hétfőn vettem pár pornó magazint, és bújni kezdtem a hirdetéseket. 40-es pár keres fiatal lányt házi pornó készítéséhez. Rászántam magam, és felhívtam a számot. Egy Erika nevű hölgy vette fel a telefont, és nagyon közvetlenül beszélt a dologról. A közvetlensége segített, hogy felszabadultabban tudjak beszélni a témáról. Elmondta, hogy 20 ezer forintot fizetnének, csak a férjével kell lennem, és a felvételt szeretnék feltenni videó megosztóra. Némi beszélgetés után igent mondtam a dologra, és megbeszéltük a találkozót.

Péntek kora délután volt, egy szép budai kertes házba érkeztem Erika pedig a kertben ülve várt. Bemutatkoztunk egymásnak és kihívta a férjét, Istvánt, aki egy meglehetősen nagydarab fickó volt. Nem volt kövér, leginkább talán egy építő munkáshoz tudnám hasonlítani, 195 centije és 100 kg-ja mellett törpének éreztem magam. Egy könnyed beszélgetés és salátázás vette kezdetét, miközben ők elmondták nekem, hogy mit is szeretnének. Már több közös videójuk volt, és most elhatározták, hogy Istvánt felveszik egy fiatal lánnyal.

Egy órás ismerkedés után felmentünk a hálószobába István pedig elment lezuhanyozni. Erika elővette a kameráját és bekapcsolta. Venni kezdett, ahogy beszélget velem, én meg közben pucérra vetkőzöm. Erika mosolyogva vette fel a testem és közben arra kért, hogy éppen pucsítsak vagy tegyem szét a lábam. István közben megérkezett és törölközőjét ledobva az ágyra feküdt háttal. Feltérdeltem az ágyra és végig mértem a testét, miközben ő a puncimat simogatta. Erős felső teste volt, nagy szőrös mellkassal, valamint nagy szőrős farka volt. A borotvált férfiak híve vagyok, hittem magamban, ám most látnom kellett nagyon is férfias tud lenni egy szőrős test.

Megfogtam István farkát, és verni kezdtem, mikor éreztem, hogy kezd keményedni, el kezdtem szopni a faszát. Éreztem, ahogy a kezével beletúr a hajamba, és elégedetten felsóhajt. Éreztem, hogy a farka egyre nagyobb és keményebb lesz a számban, ahogy ezt ő is érzékelte mindjobban kezdte rányomni a fejemet a farkára. Másik kezével is megfogta a fejemet, és hangsúlyos mozdulatokkal nyomta a fejemet az ágaskodó farkára. Biztos nem volt kezdő, mert pont úgy csinálta, hogy a farka vége elérje a torkomat, de ne kezdjek öklendezni.

Mikor elég keményre szoptam a farkát a hátamra fektetett, és szélesre nyitotta a lábaim. Éreztem, ahogy a borostás arc a combjaimhoz és a puncimhoz, és beleborzongtam, sejtettem hogy nem maradok orgazmus nélkül. Amikor a nyelve a puncimhoz ért, szabályosan összerándultam, végig nyalta a szemérem ajkaim, és ahogy a csiklómat körbenyalta belemarkoltam a hajába. Vadul nyalni kezdett én meg nem győztem, remegni és sóhajtozni. Nyalták már ki páran a puncimat, de ilyen jól, mint István, azóta sem csinálta senki. Két újjal belenyúlt a puncimba, ami már így is igen nedves volt, és így fojtatta a kényeztetésemet. Öt perc sem telt bele, megfeszült a testem és hatalmasat élveztem, melyet hamarosan még kettő követett.

Ezután István négykézlábra állított, felvett egy gumi óvszert és hátulról belém nyomta a nagy merev faszát. Annyira felizgatott hogy nem jelentett problémát a nagy szerszám befogadása, meg is lepődtem, mikor a szőrös ágyéka a fenekemhez simult. Megfogta a csípőmet, és elkezdett baszni, érezte, hogy élveztem a dolgot, és egyre jobban, nagyon iramban fojtatta. Élveztem a nagy szerszámot, ahogy ki-be siklik a puncimban, István pedig egyre keményebben baszott. Már a fenekemen csattogott az ágyéka, szabályosan szétbaszott mégis minden egyes pillanatot élveztem az együttlét alatt ötször is elélveztem. István a végére nagyon nagy iramot diktált. Mikor elért a csúcsra, kivette a farkát, lekapta a gumit és hatalmasat spriccelt a hátamra, valamint a tarkómra. Remegtek a lábaim, mégis megfordultam és lenyaltam a farkáról a maradék spermát.

Olyan élményben volt részem, hogy nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Elmentem lezuhanyozni, és gazdagabb lettem 20 ezer forinttal. A hétvégén nagyot buliztam, és el is vertem minden pénzem, ezért hamarosan ismét meló után kellett néznem.


Szextörténet ajánló:


Székely szex történet - Az erdőben


Nagyon meleg nyári délután volt. Nem sok kedvem volt kimozdulni a jó hűvös szobából, de tudtam, hogy el kell mennem hozzá. Amióta megláttam, mindig tudtam, hogy egyszer az övé leszek. Úgy éreztem, eljött az idő. Felvettem a legszebb, virágmintás szoknyámat, és csipkés fehér blúzt.
Nagy gonddal választottam ki a bugyimat, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek lásson. Leborotváltam a szőrzet....

Első szopásom


Évek óta egyedülálló vagyok és hónapok óta nem szexeltem. Minden nap nézek pornót és minden nap kiverem. De a sima pornó legtöbbször már unalmas, valami újra vágytam. Rákattantam a meleg és transz videókra, miközben interneten megállás nélkül ismerkedtem. Hetek óta chateltem már Fannival, aki egy kedves aranyos, de rendkívül félénk lánynak ismertem meg. Mindössze 19 éves volt, rendkívül fiatalos k....

Egy szűz barátnő


Az egyetemen találkoztam Ágival. Hamar megkedveltük egymást és összejöttünk. Az első komolyabb beszélgetés alkalmával bevallotta nekem, hogy ő még szűz. Én mondtam neki, hogy nem gond.

Már fél éve voltunk együtt amikor már kezdett zavarni a dolog mert az előző barátnőimmel rengeteg dugtam. Hiába közeledtem hozzá, ő nemet mondott. Egy nyári napon nálam voltunk az albérleti szobámban.....

Karcsi és Niki ismét hármasban baszik


Karcsi és Nikoletta titkos együtt léte óta eltelt pár hónap. Mindkettő igyekezett kerülni a másikat. Ez működött is egészen addig, amíg a sors másképp nem szőtte a szálakat...
Az ominózus éjszaka óta akaratlanul is próbáltam kerülni Rékát. Nem voltam biztos benne, hogy tudtam volna leplezni azokat az érzéseket, amiket az az éjszaka hagyott bennem. Megbeszéltük ugyan, hogy egyszeri eset és h....

Szex anyámmal


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki, de ezek a normálisnál sokkal nyíltabbak. Legalábbis azt hiszem. Mindig is jó alakja volt, köszönhetően a sok kocogásnak és tornagyakorlatnak. Egyébként, alapvetően jó teste volt. Gyakorta - amint hazajött rövid pólóban edzésről -, gondoltam rá, jó lehet az ágyban. Gyakran rá gondolva maszturbáltam. A feleségem nagyon h....

Erotikus álmok


Ruháid vizesen tapadnak testedre. Melleid az átázott blúzban érzékibbek, csábítóbbak mintha levetkőztél volna. Feszülő bimbóik szinte átszúrják a lágy esésű, puha fényű selymet. Fények, árnyékok hullámzanak minden levegő vételednél, egyre sűrűbb ütemben.

Szaporán, kissé zihálva veszed a levegőt. Gerincemen az eső és a feltámadó érzéki vágy, hűsen és forrón bizseregve fut végig. Ágyé....Szextörténet címkék

kaji | allat meleg | anza | csuzi | csiklandoz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.