Megcsaltam a nejem


Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.

Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni – van csengő az ajtó mellett.

Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy egy targoncá volt, hanem egy soron dolgozó csaj, akivel az előző héten a büfében, sorban állás közben és után jól eldumáltam. (Magam elé engedtem, mert olyan formás feneke volt, hogy muszáj voltam ilyen olcsó trükköt alkalmazni, hogy megnézhessem. Amikor kimentem ugyanakkor ment ő is, az ajtóban udvariasan előre engedtem, amit megköszönt, majd beszélgetni kezdtünk. Mint kiderült tudja, hogy hol vagyok, csak azt nem, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy ha ideje engedi jöjjön hátra benézni. Semmi célom nem volt vele, általában mindenkinek ezt mondom, ha a laborunk érdekli.) Mit ad isten ez a csaj most hátrajött. Valami karbantartás volt a soron, és ráért.

Körbevezettem a laborban, magyaráztam neki pár dolgot; mit csinálunk, mivel foglalatoskodunk, stb. majd leültünk a zajszigetelt szobában. Eleinte céges dolgokról beszéltünk, aztán magánéletiről. Akkor tudtam meg, hogy 34 éves, és van egy 17 éves lánya. Aztán jött a ”kérdezhetsz bármit, mindenre válaszolok” féle műsor. Ha valaki ilyet mond, én igyekszem egyből megcáfolni, és a határokat feszegetni, hogy bebizonyítsam, tudok olyat kérdezni amire nem akar majd válaszolni. De tévedtem. Beszéltünk szopásról, nyalásról, mindenről. Megtudtam még azt is, hogy képtelen a hüvelyi orgazmusra. Aztán finomítottam, mégse tartson bunkónak. Így kiderült az is, hogy a férjével 12 éve vannak együtt, de csak óvszerben szexelnek, a kislánya az egyetlen egy olyan alkalommal fogant meg amikor nem védekezett (az még valami másik pasitól). De azóta már szed gyógyszert, de az óvszer azóta is része a mindennapoknak.

Aztán ráterelte a szót a melleire, amire el kezdte mondani, hogy lógnak. Csak jelzem C kosaras melltartót hord, tehát nem kis cicikről van szó. Mégis vitatkoztunk egy sort a dolgon, bár már nem emlékszem teljesen tisztán mi is volt, meg hosszú is lenne leírni. Szó szót követett, a végén levette a fölsőjét. Megmuatatta magát melltartóban.

Közöltem vele, hogy melltartóban azt, hogy lóg-e vagy sem nem lehet megmondani, így meglepetésemre lekerült a melltartó is. Nekem sem kell több, egyből rácuppantam, hisz ha egy nő csak úgy leveszi elöttem a melltartóját az valószínűleg nem piskótareceptekért jött. Elkezdtem csókolgatni. Ez annyira jól esett neki, mintha még életében nem csókolgatták volna a mellbimbóit. Vettem hát a bátorságot és belenyúltam a nadrágba, pontosabban a bugyijába. Jótt a ”Jaj! Ne!” sóhaly, és a kezemhez való - nem túl határozott - nyúkálás. Tanúlt ember vagyok én, ismerem az ilyen dolgokat. Még egy nyúkálást hárított, majd hagyta megpihenni az ujjamat. Aztán kikötött az asztalon, levettem a nadrágot a bugyival együtt, és szépen elkezdtem nyalogatni. Hatalmasakat sóhajtozott, és fújtatott, majd óriásit nyögött miközben elélvezett. Van olyan, hogy annyira érdekesen és izgatóan tud elélvezni egy csaj, hogy öröm nézni. Ez tipikusan ilyen volt. Annyira tetszett, hogy megint elkezdtem őt nyalni és ujjazni egyszerre. Teljesen vége volt. A második orgazmusa láthatóan sokkal jobbra sikerült.

Annyira felizgatott, hogy a szokásos három elélvezésig tartó nyalásomat kettőnél feladtam. (Pedig kellemes puncija volt. Az ajkak teljesen borotváltak, felül meg csak bikinivonalban kiigazított.) Egyszerűen annyira felizgatott a dolog, hogy be kellett raknom. Finoman csúsztam bele, egyre beljebb és beljebb jutva. Nagyon kellemes érzés volt mindkettönknek. Már teljesen benne voltam, mikor eszébe jutott, hogy nincs rajtam óvszer. Megálltam, majd egy pár másodpercig hezitált. Nézett a szembembe, majd úgy döntött, nem érdekli, nem kell óvszer. De megkért, hogy majd vegyem ki, mikor élvezek.

Újfent nekikezdtem, majd megint megálltunk. Felmásztam az asztalra, lefeküdtem. Rám mászott. Egy ideig lassan nyomtuk, mert láttam rajta, hogy bejön neki. Főleg mert közben elkezdtem csókolgatni a mellbimóit. Aztán szépen elkezdtem begyorsulni, egyre gyorsabban és gyorsabban löktem. Néha éreztem ahogy megfeszül. Volt, hogy úgy éreztem elélvezett volna, de mégsem. Nem tudom megmagyarázni hogyan de látszott, és érződött rajta, hogy igenis el tudna ő élvezni, de annyira akar, hogy elgörcsöli. Aztán már mikor nagyon heves voltam, éreztem, hogy hamarosan élvezni fogok. Nem akartam bunkó lenni, így szóltam neki. Akkor is épp kezdett megint megfeszülni, de a válaszból már mindent érenzi lehetett annyit birt kinyögni, hogy ”Ne hagyd abba!”.

Az egyik kezemmet - amivel addig az akkorra már jól megkeményedett mellét fogtam - áttettem a fenekére, a másikkal pedig közben hátúlról finoman beletúrtam a hajába, magamhoz húztam, és a nyakát kezdtem csókolni. Aztán jött egy pont amikor már éreztem, hogy nincs vissza út. Egy ideig még próbáltam magam visszatartani. Éreztem, hogy megdagad a farkam, meg azt is, ahogy beszűkül a puncija. Óriásit nyögött. Szabályosan felsikított, és elkezdett remegni, mint a kocsonya, közben kapkodta a levegőt. Én meg egy irgalmatlan nagyot élveztem belé. Ráadásul valami iszonyat jót! Nem tudom leírni azt az élményt. Ő is vagy fél percig remegett rajtam. Teljesen elalélt. Meg sem bírtunk szólalni. Aztán amikor meg bírt, akkor csak két szóra szűkült a szókincse. Csak Jézust és Istent tudta emlegetni. Szerényen közöltem vele, hogy azt mondta nem képes a hüvelyi orgazmusra. De erre sem tudott válaszolni. Nem gyengén voltam büszke magamra. Volt egy jó tíz perc mire eljutottunk odáig, hogy kikerültem belőle.

Azon kezdett viccelődni ahogy csurog ki belőle az anyag. Percekig törölgettük magunkat, miközben elejtett egy mondatot, amire igencsak felkaptam a fejem. Szó szerint nem tudom visszaidézni, de az volt a lényege, hogy hallotta, hogy jó vagyok, de nem gondolta volna, hogy ennyire. Amikor öltöztünk nem bírtam a kiváncsiságommal és rákérdeztem erre a mondatára. Kiderült, hogy a feleségem eldicsekedett, hogy milyen vagyok az ágyban. Hallotta hírét a nyalási tehetségemnek, meg hogy egymás után három orgazmust szokam lefetyelni. Meg egyebeket. (Olyat is amit nem is tudok magamról, meg amit szerintem nem a feleségem mondott - inkább ilyen hozzátett dolog).

Aztán még pihenésképpen dumáltunk párat, kielemeztük a friss élményeket. Azt mondta már nem is emlékezett rá, milyen érdekes és fantasztikus érzés amikor gumi nélkül szeretkezik valakivel, azt meg le se tudja írni milyen volt amikor beleélveztem. A hüvelyi orgazmusától meg rendesen könnybe lábadt a szeme. Fél 6 volt mikor kiengedtem. Állatira büszke voltam magamra. A csaj azóta mosolyog rám, ha lát. Beszélni nem beszélgettünk azóta, pedig már több mint fél év telt el. Csak mosolyog. De ez így is van jól. Nem kell ezt folytatni.


Szextörténet ajánló:


Egy diáklány valóra vált álma


Leila reggelente amikor a gimibe igyekezett, felfigyelt egy jóképű daliás fiatalemberre aki egy szép farkaskutyát sétáltatott. Különösen kiemelkedett a srác a járókelők közül a magas daliás testével amit egy bokáig érő hosszú fazonú karcsúsított fekete kabát takart. Szinte minden reggel összetalálkoztak, eleinte csak szemkontaktus volt köztük majd a többszöri találkozások után már mosolyogva köszö....

A villanyszerelő és a leszbi család


Mint kiderült a probléma nem volt túl komoly, és a magas, sötét hajú villanyszerelőnek alig egy óra alatt sikerült helyreállítania az áramot. Egy régi konnektor vezetékei adták meg magukat a sok évnyi apró mozgatásnak és a rövidzárlat gyakorlatilag leállította a házat délelőtt kilenckor. Linda próbálkozott a hagyományos szerelőkkel, de azok mindannyian elfoglaltak voltak. Végül kénytelen volt egy ....

Crosdressing


Már elég régóta izgattak a női ruhák de sajnos nem volt olyan amit felvehetnék amíg apum és én össze nem költöztünk az új barátnőjével és a lányával.Tőlem 2 évvel volt idősebb.Nagyin csinos és szexi volt.Szép ruhái voltak.Egyik hétvégén úgy alakult hogy mentek Pestre testvérem meg a barátnőjénél aludt és magamba maradtam otthon.Kaptam az alkalmon gyorsan letusoltam majd mentem a szobájába hogy m....

Igaz történet, szex titokban


Jó anyám néha-néha eljárt a munkatársnőivel vacsorázni. Olykor én is vele tartottam, hogy kimozduljak otthonról. Főleg most, mivel egy újonnan nyílt étterembe terveztek menni. Nem kellett sokáig várni, el is jött a péntek.
17 órára volt megbeszélve a találkozó. Június volt, ezért még javában sütött a Nap, mikor megérkeztünk. Láttam már képeket a helyről, de élőben még jobb volt: a beltér ha....

Szomszédasszony


Tizen évek óta egymás mellett lakunk. Rég felnőttek a gyerekeink. Nézegetjük egymást évek óta, de soha nem jött el az alkalom. Mindkettőnk körül mindig volt valaki, de főleg körülötte. Beszélgetések közben becsusszant egy-két sikamlós megjegyzés, de ennél tovább nem jutottunk a közönség miatt. Ha összefutottunk az utcán mindig megnézte a szerelést hogy megfelelő e.
Egy nyári délután épp meg....

Szex Leckék


Alice szerette volna pofon vágni a fiút. A vereség tisztán látszott abból, ahogy James az ütött-kopott konyhaasztal fölé tehénkedett, ahogy dühödten feszítette vállát, és ahogy élénkzöld szeme kerülte az ő pillantását. A srác már feladta és Alice-nek fogalma sem volt, mi az ördöggel bírhatná jobb belátásra.
Hátradőlt és lehangoltan sóhajtott egyet. Kettejük közt az asztalon ott voltak Alice....
Szextörténet címkék

róka | inez | kihasznaltak | ribanc vagy | dzseki |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.