Csabi és Niki sportol


24 éves vagyok és még sose sportoltam igazán. Ennek ellenére az alakom az anyai ágon öröklődő géneknek köszönhető mindig is vékony, formás volt. Az összes barátnőm egybehangzó tagadása ellenére azonban én kezdem észrevenni magamon a jeleit annak, hogy talán épp itt az ideje sportcipőt húzni.

- Eljöhetnél velem squasholni! –mondta Robi barátom, aki nagyon ügyes és nagyon meleg volt, a hisztirohamai meg, ha valami nem úgy történt, ahogy ő akarta, legendásak.
- Viccelsz? Leordítanád a fejem a pályán! Először inkább talán valami edzővel próbálkozom, aztán ha belejöttem, játszhatunk.
- Rendi. Ismerek egy nagyon jó edzőt, rendes, de szigorú, nem hagy lustálkodni.
- Uhhh, nyögtem fel. Nincs esetleg olyan, aki rendes, de hagy lustálkodni?
- Niki, hagyd abba a hisztit. Ideje összeszedned magad és visszatérni a húspiacra. Ennek pedig első lépése az, hogy kérsz egy időpontot Csabitól. Aki amúgy meleg szerintem.
- Szerinted mindenki meleg- vágtam közbe.
- És ez így is van, csak a társadalmi nyomás miatt..
- Jó-jó, felhívom az edzőt most is akár, csak ezt most hagyd abba-kérleltem.
-Most!

Durcásan vettem elő a mobilom és tárcsáztam az elém tolt számsort. Kellemes, mély hang szólt bele.
- Biztos nem meleg. Sziszegtem oda Petinek dacból.
- Valóban nem vagyok meleg- válaszolta a hang a telefonban.
- Jesszusom, én nem úgy értettem, mármint hogy én vagyok meleg, illetve a.. –össze vissza hablatyoltam, miközben Peti mellettem forgatta a szemeit, és kimarta a kezemből a telefont.
- Szia Csabi, az időjárásról beszélgettünk. Van ez a barátosném, tudod, akiről meséltem, szeretne squasholni tanulni. Mikor tudnál rászánni időt?
- Péntek 6 óra? Peti rámpillantott. Kétségbeesetten ráztam a fejem.
- Igen, az jó lesz neki. Köszi. Szevasz.
Ellenőrizte, a telefonján, hogy befejezte-e a hívást, rám nézett, majd magabiztosan állította: Biztos meleg.


A megbeszélt, vagy inkább kikényszerített időpontban ott álltam talpig fehérben, és lefelé húzogattam a teniszszoknyám. Nem létezik, hogy ilyen rövidnek és szűknek kell lennie.
Az elmélyült ruhaigazgatásomat vigyorogva nézte végig leendő edzőm, aki ahhoz azért nem volt elég jófej, hogy szóljon is, hogy ott van, csak jó 2 perc után.
- Ühüm, talán kezdhetnénk is- zavart meg a hang, amihez egy nem túl magas, de szívdöglesztően izmos és széles vállú szőkésbarna srác tartozott.
- Csabi vagyok, és én leszek a squash edződ. Mennyi tapasztalatod van?
Mivel láttára a gondolataim egyből a squashtól teljesen eltérő irányában indultak el, kicsit meg is hökkentem, csak így semmi bevezető nélkül a szexuális életemre kíváncsi. Valószínűleg bambán néztem rá, mert hozzátette, mintha egy gyenge elméjűhöz beszélne:
- A sportok terén
- Jaa, vagy úgy, hát.. annyira azért nem sok, mármint középiskolában volt testnevelés órám, és egyetem alatt is..
- Szóval semmi.
Flegmán vonogattam a vállam. Ezért vagyok itt, nem igaz?
- Figyelj Niki, ezt azért fontos, mert nem alakult ki a mentalitásod, ami az edzésekhez szükséges. Itt nem lesz hiszti, durcizás, lazsálás. Itt azt csinálod, amit én mondok, és hiába tűnik szadizmusnak, végső soron neked lesz jó.

Jó lesz nekem? Hűha. Ahogy simogatja az ütőjét azzal a nagy erős kezével, biztos, hogy jó lenne nekem… Jesszus Niki, mi van veled! Állítsd le magad, és fókuszálj!
- Oké, válaszoltam. Mivel kezdjük?

Őszinte fájdalmamra, a squash, bár egész jó sport, kifejezetten mozgalmas. Negyed óra bemelegítés után kipirult arccal pihenőért könyörögtem. Persze Csabin meg se látszott, hogy mozgott volna, szexin, izmosan nézte, ahogy levegőért kapkodok.
Az óra végére már totálisan szét voltam csúszva.
- A kondid, mint 8 éves gyereké. És a gyerekre nézve ez sértés – mondta miközben kifelé sétáltunk az öltőzők felé.
- Már ne is haragudj, de ez tőlem nagy teljesítmény, tekintve, hogy még sose sportoltam – csattantam fel
- Nade mi van a középiskolai tesi órákkal?
Dühösen rávágtam az öltőző ajtaját. Nevett, és átkiabált
- A szaunában várlak.

***

Csabinak a mániája volt a szauna. Mindenféle történetei és elméleti voltak méregtelenítésről meg fogyasztó hatásáról, és soha, de soha nem engedte, hogy ellógjam az amúgy is izzasztó edzés után a szaunát, pedig mindennél jobban utáltam a fullasztó meleget és a bezártságot. Minél többet dacoskodtam, annál brutálisabb gyakorlatokkal viszonozta következő órán.
Egyszerűen nem volt módszerem ellene, akármivel próbálkoztam, akár hogy dühöngtem vagy tiltakoztam, újra és újra bebizonyította, hogy itt most kettőnk közül ő a főnök. És nekem ez javamra fog válni.
A másik, ami zavart, hogy az az elemi szexuális izgalom, amit éreztem iránta, csak nem akart elmúlni. Lehet, hogy a rengeteg adrenalin, vagy a lassan években mérhető diétás életmód tette, de néha nagyon nehezen tudtam visszafogni magam. képŐ pedig semmi jelét nem adta, hogy minimálisan érdekelném. Nem úgy nézett ki, vagy viselkedett, mint a meleg pasik, akiket ismerek, ugyanakkor az ember sose tudhatja. És ráhajtani egy köztudottan homoszexuális pasira.. Elég nagy blamázs.

A dilemámat egy hívás segített felolCsabi Zsófi barátnőmtől.
- Vacsi, ma? Muszáj kipanaszkodnom magam.
3 órával később egy hangulatos kis japán étteremben már azt hallgattam, hogy Zsófi eddig sülve-főve-együtt-vagyunk pasija most a húgát próbálja összekaparni egy szakítás után. Az egészen banális történet közben kissé el is kalandozott a figyelmem, amikor is meghallottam a „squash” szót.
- Ne haragudj, hogy mondtad? –szóltam közbe
- Csak annyi, hogy azért nem írt vissza a srác, mert squash bajnokságra készült. De én mondtam Krisztának, hogy a Csabi nevű pasik megbízhatatlanok. Pont úgy, mint akik állandóan öltönyt viselnek. Na mindegy, azért Kriszta is az állandó követelőzésével. Szerintem csak a szex hiányzik neki. Áradozott a srácról, hogy milyen jó az ágyban.
- Ez a srác edzősködik is?
- Igen, valahol Óbudán, de nem ez a fő állása.

Hoppá-hoppá. Ez bizony az én edzőm lesz. Még hogy meleg. Megfojtom Petit. Ez viszont azt jelenti, hogy szabad a pálya.

***

Eszméletlen jól néztem ki, hála a rengeteg edzésnek. Nagyon mini piros teniszszoknyát vettem fel , hozzá egy push-upos sportfelsőt, hadd látszódjon, aminek látszódni kell.
Mintha egy pillanatnyi zavar látszódott volna Csabi szemében, ahogy végigmért, de hamar visszanyerte a hidegvérét.
- Körgyakorlatokkal kezdünk- mondta, és várta a tiltakozást. Azonban én csak kihívóan mosolyogtam, és bólintottam.
- Kezdhetjük
Amikor egy szó nélkül befejeztem a gyakorlatokat, Csabi gyanakodva méregetett. Ezzel az engedelmes Nikivel nem tudott mit kezdeni.
- Megmutatnád még egyszer a fonákot? Valahogy nem találom el a mozdulatot.
Ez végre az ő terepe volt. Mögém állt, megfogta a vállam, hogy mutassa az ütési technikát. Pont ez volt a tervem. Akaratlanul is éreznie kellett az illatomat, ami a titkos jázmin parfümöm, és a bőrömből áradó feromonok ellenállhatatlan elegye volt. Ez az illat a tömény szexuálitás. Eddig senki se tudott ellenállni neki..
Elakadta a szava. Már akart volna végigsimítani a karomon, amikor észbekapott. Hirtelen megfordított és fürkésző tekintettel nézett rám. Ártatlan tekintettel viszonoztam a pillantását.
Elkezdtünk játszani. Izomlázra hivatkozva nem voltam hajlandó leguggolni a labdáért, csak lehajolva, aminek hatására a melleimre vagy a kerek popsimra volt gyönyörű belátás.
Csabi nagyok nyelt, és életemben először láttam, hogy elkezd gyöngyözni az arca.
- Háh, nyertem –gondoltam. És a győzelmi örömömből az se sokat vont le, hogy biztos voltam benne, kegyetlenül sok és nehéz levezetés lesz az edzés végére.
Azonban semmi ilyesmire nem került sor, hiába láttam azt a kegyetlen arckifejezést, ami Csabinál általában duplaannyi combgyakorlat biztos jele volt.
Sietősen megköszönte a játékot, és hozzátette, vár a szaunában.


Önelégülten és boldogan sétáltam be a szaunába. Hihi, most jól megkapta. Remélem, visszavesz a nagyképűségéből. Ahogy beléptem az elsötétített, fullasztóan meleg helységbe, lefagyott az arcomról a mosoly. Bent állt Csabi egy szál törülközőben, az arca sötét és kegyetlen. Nagyon-nagyon veszélyesnek nézett ki. És hihetetlen dögösnek.
- Van itt még valami, amit meg kellene beszélnünk - mondta lassan, miközben bezárta az ajtót mögöttem.
- Iigen? Mi lenne az?
- Az edzővel nem pimaszkodunk. –közelebb lépett. Az edzőt nem hergeljük. Az edzővel nem játszadozunk. Vagy ha mégis, annak meglesz a következménye.
Mutató ujját beakasztotta a melleim és a törülköző közé, és egyetlen mozdulattal leoldotta rólam. Ott álltam előtte anyaszült meztelenül, leblokkolva a félelemtől és a szexuális izgalomtól.
Ujját a bőrömön tartva elkezdett minden oldalról szemügyre venni. Végigsimított a mellem vonalán, a hasamon, a hátamon. Majd egy hirtelen mozdulattal megfordított, és rádöntött a padra. Melleim az érdes deszkához értek, a fenekem tökéletes szögben várakozott.
Hátulról belém merítette egy ujját, és elkezdett beszélni, miközben vastag ujjával a puncim simogatta. Meg se lepődött, hogy ott már forró nedvesség fogadta. Végtelenül felizgatott a helyzet, ugyanakkor kicsit meg is rémültem.
- Nem véletlen, hogy nem szeretjük, ha kikezdenek velünk a pályán, Nikike. A sportban fókuszálni kell, ez az amire te nem vagy képes. A személyes kis játszmáid fontosabbak. De most megtanulsz koncentrálni. Ülj fel!
Megfordultam, felültem, így velem szemmagasságba került edzőm törülközője, és a rajta kirajzolódó hatalmas sátor.
- Mondom, mit csinálunk Niki. Azt kell tenned, amit mondok, és utána hatalmas orgazmusokban lesz részed és nagyon megbaszlak. De ha csapongsz, nem figyelsz, nem foglak engedni elélvezni, és frusztráltan, a farkamra éhezve fogsz hazamenni. Megértetted?
Némán bólintottam.
- Remek. Vedd le törülközőmet.
A legszebb fasz tárult elém, amit csak láttam, vastag volt, nem túl hosszú és nagyon, nagyon merev..
- Igen, kislány, ez miattad nőtt ilyen szép nagyra. Nyald végig a nyelveddel. Ez az, hmmm. jól csinálod. Nézz végig a szembe. Most szopogasd a golyóimat, vedd a szádba őket. Ahhh, igen. Nyalogasd a makkom, így, oh..
Fantasztikus farka volt és imádtam szopni. Alapesetben nem szeretem, ha a pasi fogja a tarkómat orális szex közben, de most Csabi előtt térdelve, erős kezével a nyakamon, ajkaim közt a makkját szopogatva.. hmm. Hihetetlenül nedves voltam, és alig vártam, hogy magáévá tegyen. Elhatároztam, hogy mindent bevettek.
Lassan ráemeltem a tekintetem, ráfogtam a tarkómon lévő kezébe, és hihetetlen lassan a torkomra eresztettem a szerszámát. Kikerekedett szemmel nézte, ahogy az egész eltűnik a szájban. A lélegzetvétele felgyorsult, a szíve gyorsabban kezdett el verni. Lassan kieresztettem, majd újra mélyre engedtem, és gyorsítottam a tempón. Csabi minden önuralma ellenére elkezdett hangosan zihálni és nyögni.
- Niki, úristen.. El fogok élvezni..
- Bizony- válaszoltam. Méghozzá az arcomra.


Szextörténet ajánló:


Apáca szex történet 2. rész


Lilit szobalánya várta a folyosón. A lány fiatal volt, alig tizennégy éves. Szemrevaló, szőke fruska. Lili szótlanul karon fogta és behúzta a szobába. A szobalány döbbenten nézett az apácára.
- Dicsértessék... - dadogta, mire Lili türelmetlenül szólt:
- Én vagyok az, te buta!
- Erre a lány még jobban megzavarodott.
- Készítsd el a fürdővizemet!
Lili idegesen járk....

Így lett gruppen a netes randiból


Beával az interneten ismerkedtem meg. Nagyon sokáig keresgéltem amíg rá találtam. Mivel én is a korosabb korosztályhoz tartozom, igazán örültem, hogy megismertem. A gyerekei már felnöttek és kirepültek. Az ilyenre mondják azt hogy MILF. Sokáig élt egyedül és már nagyon hiányzott neki a szex. Az elsõ alkalommal majdnem elájult akkorát élvezett. Elmesélte nekem, hogy minden nap fantáziált, és masztu....

A munkaköri eset


A történetet a leglényegtelenebb elemmel kezdeném, ami csak szerepelni fog benne: Sándornak hívnak. Adóügyi főelőadóként dolgozom egy vidéki városban, immár tíz éve. Kollégáim mind nők, s ennek vannak jó, és vannak rossz oldalai. Miközben ezeket a sorokat írom, most is itt nyüzsögnek körülöttem. Legtöbbjükkel le is feküdtem, a három fiatalabbikkal. Például Katikával, aki velem szemben ül, és időnk....

Hárman részegen az ágyban


A történet úgy kezdődött, hogy júliusban elkísértem barátnőmet a 10 éves érettségi találkozójukra.Neki nem volt férje, s "ugye mégis ciki egyedül menni" -- volt az indoklás. Este 7 felé gyülekeztünk egy étterem különszobájában,s megjelent egy tanárnőjük is. Mindenki elmondta az elmúlt tíz év eseményeit. Boldog anyukák, szinglik, többszörösen elvált, már-már férfigyűlölő csajok egyaránt beszámoltak....

A vonzó női test hatalma


Azon a nyáron nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szerettem volna, ezért összecsomagoltam néhány holmit, és elutaztam tengerpartra. Elegem volt a férfiakból. Szuper hapsinak kellett volna, hogy legyen az, aki akkor el tud csábítani. Nem is foglalkoztam senkivel, élveztem a tengert, és a gondtalan életet, a zenét, és mindent, ami körül vett. Három nap múlva olyan volt a testem, mint a csokoládé, és ....

Forró marketing


- Gabi jöjjön be az irodámba, azonnal! – süvöltötte a kagylóba Sz. vezérigazgató. Egy hatalmas építkezési vállalatot vezetett, közel kétezer alkalmazottal. A fiatal marketingest két hónappal ezelőtt vette fel, és bár a lány jól nézett ki, alkalmazásában elsősorban végzettsége és kiváló tanulmányi előmenetele játszott szerepet. Na és persze egyik teniszpartnerének a közbenjárása, akinek valamilyen ....
Szextörténet címkék

prüd feleség igazi kurva | dani | cserkész | tanáros | fenyves |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.