Unokahúgom, felizgat és kielégít


Ez a történet tavaly nyáron történt velem. Akkor töltöttem be éppen a 18. életévemet és én nem örültem ennek, mivel még nem volt barátnőm és ez engem igen bántott. Sajnos nem igazán tudom, hogy mit kellene tennem, hogy egyel is összejöjjek, mivel lány barátaim viszont vannak. A lényeg az, hogy én azon bánkódtam milyen szar az élet, de egyet megtanultam már rég az életről. Az élet írja a legjobb történeteket. Ez most sem volt másképp.

Egy hónappal a születésnapom után úgy július közepén nagymamám úgy döntött, hogy meglátogat minket. Meglepetésemre unokahúgom, Anikó is vele jött. Csak fél évvel fiatalabb, mint én. Már nagyon rég nem láttam és nem is gondoltam volna, hogy ilyen csinos lett. Kb. 170 cm magas volt, a súlya olyan 45-50 kg között lehetett, formás feneke volt és tenyérbe illő mellei, barna vállig érő haja, kék szeme és elragadó mosolya. Az alvás úgy lett megoldva, hogy Anikó az én szobámban alszik este. Felkísértem a szobámba és segítettem neki kipakolni. Azt mondta, hogy kimegy a fürdőszobába átöltözni. Ami a szobám mellett van közvetlenül. Miután bement pár másodperc elteltével elindultam, hogy lemegyek, és majd ott megvárom, de amikor elmentem a fürdőszoba ajtó mellett láttam, hogy résnyire nyitva van.

Én hirtelen megálltam és benéztem a kis résen. A tükörben láttam, amint épp öltözik. De nem láttam sokat csak a csodálatos melleit, de azt is csak melltartóban, ami kicsit rózsaszínes beütésű volt. Az adrenalin hirtelen az egekig szökött fel bennem, mikor elkezdte kicsatolni a melltartót, de elfordult a tükörtől mikor levette, így nem láthattam a formás melleit. Én pedig remegő lábakkal elindultam lefelé. Nem sokkal később utánam jött. Bementünk a városba és megmutattam neki minden szép helyet, ami csak az eszembe jutott, de sajnos délután kissé viharosra fordult az idő. Mire hazaértünk az eső is eleredt.

Eljött az este, és már mindenki elment aludni úgy este 11 fele. Már Anikó is bebujt az ágyába, és én is elmentem lezuhanyozni. Pár perccel azután, hogy lefeküdtem én is egy nagyot csattant az ég. Még párszor nagyot dörrent, amire Ancsa felébredt. Ilyen vihart még nem láttam soha. Majdnem minden percben legalább hármat dörgött az ég, és a villámok olyan gyorsan váltották egymást, hogy az éjt kékesen villogó nappallá varázsolták. Anikó a takarójába burkolózva odajött hozzám és suttogva megkérdezte, hogy aludhatna e mellettem. Én egy kis habozás után igent mondtam. Úgy feküdt le mellém, hogy a takaróját félig az én takarómra fektette, majd magára húzta az enyémet is félig, majd hátat fordított és oldalt feküdt. Szorosan hozzám simult, amire hát fiú lévén én egy kis bizsergést éreztem és szó mi szó kissé megkeményedett a farkam. Nem akartam, hogy észrevegye, mivel a feneke hozzáért ezért egy kicsit a csípőmet hátrébb húztam. Így feküdtünk egy óráig körülbelül és a vihar is alább hagyott, de én nem tudtam aludni.

Folyton „rossz” gondolatok voltak a fejemben. Aztán nem bírtam tovább és úgy döntöttem, hogy megteszem. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megfognám a fenekét, hisz lehet ez az utolsó alkalom, hogy megtegyem egész életemben, bátorítottam magam ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal. Sajna a kezem kissé hideg volt így fel kellett melegítenem, hogy nehogy felébredjen. Ez egy kis ideig eltartott, de megérte a várakozást. Először a derekára tettem a kezem, mert féltem, hogy felébred hiába a kézmelegítés. De nem így történt. Erre kissé bátrabb lettem és lecsúsztattam a kezemet a combjára és éreztem a tangálya gumiját. Nem gondoltam volna, hogy abban alszik. Aztán a combját kicsit megsimogattam.

Újra elkezdtem izgulni és az adrenalin felment bennem teljesen. Lassan rácsúsztattam a kezemet a fenekére. Leírhatatlan érzés volt. Feszes volt és gömbölyű, olyan volt mintha az én kezemre lett volna kialakítva. Szinte tökéletes. Aztán megszólalt bennem a jóság és levettem a kezem. Mondtam magamban, hogy ezt nem szabad, hogy képzeled, mégis csak az unokahúgod. De még mindig nem tudtam elaludni és ekkor megfordult Ancsa. Azt hittem, hogy felébredt, de csak a hátára fordult és úgy aludt tovább.

Újra előbújt belőlem az ördög és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha most a mellét fognám meg. Így hát elindultam a kezem újra. A hasára csúsztattam lassan a kezem, majd ott vártam egy kicsit. És szép lassan elindultam fölfele. A szívem egyre hevesebben vert és az adrenalin majd szétvetett. A kezem is kissé elkezdett remegni. Attól féltem, hogy felébred. Hirtelen elérkeztem a melleihez. Lassan rácsúsztattam a kezemet a ball mellére. Éreztem a mellbimbóját, a hamvas bőrét. Annyira izgultam, hogy az érzékeim érzékenyek lettek és éreztem a bőre kis egyenetlenségeit.

Újra elkezdett kicsit fészkelődni, amin én nagyon megijedtem és kivettem gyorsan a kezemet. Nem ébredt fel szerencsére és nem is fordult meg. A phallusom teljesen merev volt a szívem majd kiugrott a helyéről úgy dobogott. Ám a kezdeti sikereimen felocsúdva arra gondoltam, hogy mi lenne, ha benyúlnék a bugyijába. Egy kis idő kellett, amíg összeszedtem a bátorságomat és kezdtem elölről a tapizást. A tangálya széléhez érve óvatosan bedugtam az egyik ujjamat, majd sorra a többit is. Mikor az összes ujjam vége bent volt, elkezdtem egyre bentebb haladni a fehérneműbe, de nem jutottam sokáig mivel a lába relatívan zárva voltak így csak „erőszakosan” jutottam volna el oda, ami a kitűzött cél volt. Annyira felizgatott a dolog, hogy szó szerint ziháltam. Ha az orromon vettem volna a levegőt megfulladtam volna. Még a számon véve is kevés volt.

A sikertelenség miatt úgy döntöttem, hogy inkább kiveszem a kezem, hisz így is többet kaptam, mint amit valaha is reméltem volna. Mire kivettem a kezem Anikó megfogta. Még a kisujjam bent volt a tangályában, amikor kezemre tette a kezét. Én rettentően megijedtem és kirántottam a kezemet majd felültem az ágyon, és suttogva kérdeztem, hogy ébren van e. Ő erre úgyszintén felült és vártam a pofont, de e helyett megcsókolt. Először csak egy puszit adott a számra aztán kicsit hátrébb hajolt. Én elvesztettem az irányítást. Olyan volt mintha én ülnék a volán mögött, de a kocsim magától megy amerre akar. Hirtelen megcsókoltam. És ez csók volt méghozzá egy nyelves csók. Nem tudtam elhinni, hogy ez velem történik, nem tudtam, hogy most csak álmodom vagy ez igaz.

Elvesztettem az időérzékemet, de sokáig csókolóztunk, aztán egy rövid szünetben a hátamra fektetett. Ő felült és levette a pólóját majd rólam is levette a pólómat és rám ült. A villámlástól, ami ekkorra csak néha villant fel, láttam, hogy mosolyog, mikor rám ült. Biztos érezte, hogy mennyire felizgatott a dolog. Odahajolt hozzám és a fülembe súgta: - Én is kívánlak – Ez annyira meglepett, hogy szóhoz sem jutottam, de nem is lett volna rá lehetőségem, mert újra megcsókolt. Én csak feküdtem az ágyon és egyik kezemmel a derekát fogtam a másik pedig az ágyra szorítva volt. Egy kicsit abbahagyta a csókolózást és megkérdezte, ismét suttogva: - Ugye még sose csináltál ilyet – Egy darabig nem tudtam megszólalni sem, aztán csak annyit mondtam, hogy nem sajnos még nem. Erre csak annyit felelt, hogy „nem baj majd én vigyázok rád”. Majd leszállt rólam és levette a nadrágomat.

Megfogta a merev phallosom és lassan hátra húzta rajta a bőrt, odahajolt és éreztem a forró leheletét. A nyelve hegyével megnyalta a farkam hegyét, amibe én beleremegtem. Majd éreztem, ahogy a nedves ajkai körbeveszik a farkam, és nyálas nyelvével elkezdte körbesimogatni. Soha életemben nem éreztem még ilyen gyönyörű dolgot. Ahogy a puha ajka végigsimogatta fentről lefelé. Nem kellett sok hozzá és zihálva, beleremegve elélveztem a szájába, amire ő egy kicsit megszívta és lenyelte az egészet. Még egy kicsit nyalogatta, majd azt mondta, hogy most én következek. Egy ilyen csodálatos dolog után én is viszonozni akartam neki ezt az érzést. Levette a tangályát és hátára feküdt. Majd a lábait szétnyitotta és kissé felhúzta. Én pedig ott voltam a csodálatos puncija előtt. Szebb volt mint ahogy le lehetne írni. Gyorsan végig gondoltam, hogy mit is olvastam erről a dologról és az összes film, amit láttam erről mind eszembe jutott én pedig gondoltam, megpróbálom lemásolni. Az ujjaimat benyálaztam, ahogy azt olvastam, aztán a mutató ujjamat és a középső ujjamat bedugtam lassan a puncijába. Nem tudtam, hogy meddig lehet és hogy milyen gyorsan. Féltem, hogy rosszat csinálok neki és elmegy a kedve tőle, de ekkor megfogta a kezem és teljesen betolta, majd a kezemet mozgatva elkezdte izgatni magát.

A ritmust megjegyezve egyedül folytattam, majd amikor mondta, akkor kicsit gyorsítottam rajta. Aztán odahajoltam és kicsit megálltam a kezemmel, majd megnyaltam a szeméremajkait, mire ő megint odanyúlt a kezével és széthúzta, majd azt mondta, hogy abba nyaljak bele. Én így is tettem, amire egy nagyot sóhajtott. Csodálatos illata volt a nedves puncijának és az íze leírhatatlan. A végére a jelek szerint kezdtem belejönni. A nyelvemmel és az ujjaimmal közösen izgattam és ő egyre nagyobbakat sóhajtott, és nem egyszer nyögött is, néha a csípőjét kissé megemelte, de hirtelen egy nagyot nyögött a csípője felemelkedett és éreztem, hogy szinte minden izma megfeszül, és a teste beleremeg. Majd lassan leengedte a csípőjét és a lábait is kinyújtotta. Én közben abbahagytam az izgatását kissé félénken, mivel még sosem láttam lányt elélvezni, de én mondom ennél klasszabb látvány nincs. Mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a hasán. Majd óvatosan betakartam. Még csókolóztunk egy kicsit, de végül abbahagytuk. Simogattam a karját, amire elaludt. Én még megnéztem az órát, hogy mennyi az idő. Fél öt volt. Lassan kelni kellett. De eléggé elfáradtam és én is elaludtam. Így egymás karjaiban aludtunk.

És aztán mi történt reggel? Hát a folytatás is csodálatosan alakult, de az azt hiszem egy másik történet.
Ez volt az első alkalom, amikor ilyen közel kerültem egy lányhoz. És amit a pornófilmekben lehet látni, mind hazugság. A technika lehet, hogy nem, de ez a dolog nem olyan snassz és monoton, mint a filmeken. Annál végtelenszer jobb…Szextörténet ajánló:


Rendet teszek az életemben


Ahogy beszálltak a kocsiba, a férfi megszólalt:

- Haza megyek és rendet teszek az életemben...

Nem boncolgatta, hogy mire gondol s a hölgy nem is kérdezte. Eddig is annyi rejtély volt körülötte - gondolta. Majd elmondja, ha akarja, de nem tette. Sőt. Egész úton belekötött, de a hölgy érezte, hogy ez nem miatta van. Valami vagy valaki más van a háttérben. Ezt meg is mo....

Másnaposok szex történetKicsit fájó fejjel ébredeztem. Szememet résnyire kinyitottam, de rögtön rémültem visszacsuktam. A nappaliban voltam a kanapén! Ez semmi jót sem jelenthetett. Feleségem akkor száműzött a hálószobából, ha részegen mentem haza. Megpróbáltam felidézni mi is történhetett.
- Ja igen, az ultiparti - motyogtam magam elé.
Időnként elmentem a haverokkal kártyázni, mindig ugyanabba a....

Hármsban egy üveg nutellával


Egy délelőtti bevásárlással kezdtük a napot mint ahogy mindíg, egyszer csak elhaladunk a mogyorókrémes állvány előtt, egymásra nézünk és elmosolyodunk, majd azt mondom :
- Megint csinálhatnánk, mit szólsz hozzá ?
- Szerintem is ...
Majd odasétált a polchoz és közölte hogy van 5 kg -os üvegben is. Kissé meglepődtem de megörültem a nagysága miatt, úgy gondoltam vegyünk most ilye....

Gábor és a twingo


Chaten ismerkedtem meg egy orvostanhallgató lánnyal. Kétszáz kilométerre lakunk egymástól, de már a következő hétvégén találkoztunk, s azóta is. Az első randi inkább csak a megismerkedés jegyében zajlott. A második alkalommal már a testiség vizeire eveztünk.

A várost, ahol a lány lakik, hegyek ölelik körbe. Egy kis séta után Luca felajánlotta, megmutatja a hegyeket, felvisz a Twingo....

Leila a swingerkurva


"Aranyszőrű Leilácska", ahogy a párom nevezte őt,a klub mindkét nembeli látogatóinak a vágyálma vala. Egy plasztikai sebész éhen halna mellette - álomszép keblek, karcsú derék, formás, kerek popsik, hosszú combok, bársonyos bőr, derékig érő szőke hajzuhatag - tán az álla egy kicsit markánsabb volt az átlagnál, de ennyi "hiba" szinte kellett már. . . Nem volt még 25 éves, mikor először jött a klubb....

egymás faszát is kiszoptuk


egymás faszát is kiszoptuk

Mikor megismertem a késõbbi feleségemet mielõbb szerettem volna megkefélni. Egy fehér munkaköpenybe volt és szerencsémre a nap rásütött,így áttetszõvé vált. gyönyörködhettem a formás és szép hegyes melleiben és rájöttem,hogy nem is szégyellõs,mert nem volt rajta bugyi.Késõbb mikor leültünk beszélgetni sikerült alá látni és ledöbbentem amikor megláttam,hogy n....Szextörténet címkék

migráns | napsugár | uszodai | szúz | belémélvez |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.