Megbaszta a seggem


Az egyik hétvégén végre sikerült meggyőznöm, hogy átjöjjön amíg a felesége elutazott. Mindig is volt köztünk egyfajta szexuális feszültség, ám a szigorú munkahelyi szabályzat mindenféle irodán belüli kapcsolatot megtilt. Gyakran viccelődött azzal, hogy mennyire „ellátna engem” és hogy „úgy megbaszna, mint ahogy még egy férfi sem tette”, de félt attól, hogy egy velem töltött éjszaka szakmailag és magánéletileg is tönkretenné. Több hónapos szóbeli előjáték után elmondta nekem, hogy nem bírja tovább, meg kell dugnia. Mikor végeztem a munkával, megmondtam neki, hogy találkozzunk nálam este 7-kor, majd megadtam neki a címemet. Miközben vártam rá, izgatottan terveztem a fejemben mindazt, amit tartogattam neki azon az éjszakán. A kedvenc fekete fűzős felsőmet és szoknyámat viselve üdvözöltem és észrevettem, hogy a farka máris majd ki dülled a nadrágjából. Ettől rögtön beindultam, és amint bevezettem őt a nappaliba, töltöttem nekünk egy pohár borocskát. Beszélgetés közben kortyolgattunk párat és késlekedés nélkül vadul csókolgatni kezdett engem, s közben keresztül futtatta ujjait a hosszú, fekete hajamon.

Annyira jólesett a simogatása, hogy szinte el is felejtettem, hogy ez volt az első együtt töltött alkalmunk. Olyan természetesnek, ismerősnek tűnt az érintése, mivel az elmúlt pár hónap alatt érzelmileg nagyon közel kerültünk egymáshoz. Mindent tudott róla, ismerte a gyermekkoromat, a szexuális életem apró kis részleteit és minden dolgot, ami igazán szenvedélyessé tett az életemben. Sokat tűnődtem azon, milyen lehet a házassága, mivel sokszor úgy tűnt, hogy vágyakozik valami után. Elégedett, mégis érdeklődő; szerelmes, mégis szabad.

Ahogy közelebb húzott magához és tovább csókolgatott, megkérdeztem tőle, hogy kényelmesen érzi-e magát nálam. Bármennyire is együtt akartam vele lenne azon az éjszakán, nem akartam, hogy bármit is megbánjon, mivel ez biztosan megváltoztatta volna a kapcsolatunkat. Csak a szemébe kellett néznem. Közel hajoltam hozzá és szenvedélyesen megcsókoltam, miközben egyik kezemmel elkezdtem kigombolni az ingét. Végigfuttattam az ujjaimat a mellkasán és elkezdtem kigombolni a nadrágját. Miközben húztam le róla nadrágot és benyúltam a gatyájába, éreztem a kezemben a hatalmas farkának a melegségét. Annyira izgatott voltam, hogy bennem lehet a farka, hogy emlékeztetnem kellett magam, hogy ne siessek ennyire. Azt akartam, hogy örökké tartson az az éjszaka, valami oknál fogva egy gyors menetnél többet akartam tőle.

Miközben az egyik kezem a nadrágjában volt, elkezdtem simogatni a farkát, végighúzva a körmömet a hosszú szerszámján. Halkan nyögött és hátradőlt, hogy a lába közé férjek. Lehúztam róla teljesen a nadrágot és lassan bekaptam a kemény farkát, először csak a tetejét, majd egyre többet. Nyelvemmel továbbra is fel-le nyaldostam a férfiasságát, miközben kezemmel körülfogtam azt. Becsukta a szemeit, csak a kezem okozta élvezetre koncentrálva, s addig dolgoztam hevesen a számmal a farkán, amíg éreztem, hogy kőkemény. Bármennyire is a számba akart élvezni, s ezzel nekem csupán a gecije ízét meghagyva, tartotta magát ahhoz az ígérethez, hogy fantasztikus dugást kapok tőle. Ez volt az ő éjszakája, ő akart irányítani, a vágyaitól irányítva, amik felemésztették őt az elmúlt pár hónapban.

Ösztönösen tudta, hogy olyan dolgokat is meg fogok neki engedni, amit a felesége sose tenne meg neki. A lábaimhoz húzott, újra megcsókolt, s ezúttal lehúzta rólam a felsőt és a kanapéra dobta. Gyorsan kikapcsolta a melltartómat és a melleimhez nyomta a száját, miközben a másik kezével a szoknyámat tépte le rólam. Nem vesztegette az idejét, rögtön belenyúlt a szoknyába és elkezdte a csiklómat masszírozni, amitől minden érintésnél egyre és egyre nedvesebb lettem. Megfogtam az ujjait és mélyen magamba vezettem az ujjait, miközben könyörögtem neki, hogy ne álljon le. Erőteljesen megfogta a csípőmet, bedöntött a kanapén azt súgva a fülembe, mennyire seggbe szeretne engem baszni. Már csupán a gondolattól és elkezdtem halkan nyögni, s megmondtam neki, hogy nagyon szeretném, hogy a farka mélyen a szűk lyukamban legyen.

Szétfeszítette a seggemet és elkezdte a kezében a nemrég leszopott farkát a masszírozni, így készülve a belém hatolásra. A duzzadó farkát a peremére tette, először finoman körözve vele, majd belém csúsztatta. Elkezdtem nyögni, ahogy a hatalmas farok járt bennem és ahogyan lassú, mély lökésekkel baszott. A tempója minden egyes sóhajánál egyre gyorsult, egy lassú, módszeres ritmust felépítve ezzel. Minden alkalommal felsikítottam, mikor szinte teljesen kihúzta a farkát a lyukamból, csak azért, hogy utána visszatolja, öklömnyi hajcsomókat kitépve minden behatolásnál. Könyörtelenül dugta tovább a seggemet, amíg éreztem, hogy mélyen bennem eldurrant az a csodálatos farka.

Miközben megparancsolta nekem, hogy forduljak meg, kihúzta a kemény szerszámát a fenekemből és a kanapéhoz vezetett. Néhány erős húzás után az arcomba és a nyakamra lőtte az összes ragadós, forró ondóját. Lelkesen megkóstoltam a teste gyümölcsét ahogy szétkentem magamon és megízleltem. Ördögi mosollyal az arcán lehajolt hozzám és megcsókolt és elkezdte a most már ernyedt farkát a ragadós melleim közé dörgölni. Miután felöltöztünk, azt mondta, hogy most már igazán mennie kell, mivel a felesége már egy ideje folyamatosan hívja őt, biztosan aggódik érte. Mielőtt elment, megmondtam neki, hogy minden vele töltött percet élveztem és ha bármikor ki szeretné élvezni valamelyik fantáziáját, nyugodtan szóljon. Azt hiszem, nemsokára újra fel fog keresni.


Szextörténet ajánló:


A családi kikapcsolódás


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.

- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudt....

Életem eddigi legdurvább masztúrbálása


Sziasztok egy 18èves srác vagyok.Egy kisvárosban èlek,egy szép házban.Az egyik nap egyedűl voltam itthon,és elhatároztam hogy kiverem.Rólam tudni kell hogy biszexuális vagyok,lábfètisem van.Rendszeresen ujjazom magam így három ujjam tövig felmegy,egy fogkefe is teljesen fel megy ,ill a dezodorom félig.Ezeket szoktam használni maszturbálás kozben kènyesztetèsre. Az egesz ugy indult hogy le vetkezte....

MELEG nyári kaland Jácinttal


Nyáron történt meg velem ez a nagyon furcsa eset. Elég mély nyomokat hagyott bennem, ezért is írom most le.

Augusztusi forró délután volt, én éppen barátnőmtől tartottam hazafelé, de sajnos (vagy szerencsére?) lekéstem a buszomat. Mivel a következőig még fél órám volt ezért stoppolásba kezdtem. A nagy melegben egyetlen rövidnadrágban és trikóban álltam az út szélén. Nem sokat kellet....

Kölcsönös orális szex a természetben


- Igen! Nekem a természetjárás felüdülést jelent hétvégenként. Hol egyedül, hol pedig csoportosan kirándulunk. Egy ilyen csoportos kiruccanáson ismertem meg "Anyácskámat".
Aznap csodálatos idõt fogtunk ki, a kedves hölggyel végig egymás mellett sétáltunk, s kellemesen elbeszélgettünk. Egyre bizalmasabb témákról cseverésztünk. Az utunk egy turistaházhoz vezetett, hogy ott töltsük el a hétvég....

Editke Londonban 2.


Barátnőmmel nyaralni voltam, egy kisebb városban, valahol London környékén. Nagyon szép hely volt, és kedvelték a turistákat is. Nagyon közvetlen, és kedves emberek vették körű a szállás helyet, ahol Editke, és én szálltunk meg. Editke nem beszél túl jól angolul, tehát mindent nekem kellett megcsinálni. Szobát kérni, kaját rendelni stb. Azt hiszem mi voltunk az egyetlen magyar turista a környéken.....

Kutyapóz a rét közepén


Volt egy szomszéd lány , akibe szerelmes voltam ( vagyok) , a neve most legyen Zsófi. Egy ideig sikertelenül próbálkoztam nála , míg végül sikerült meghódítanom. Szóval forró nyári nap volt , pont mint a többi. Egy vidéki városban laktam a szüleimmel. Mivel a város egy elkülönített részében laktunk, egy kis falu szerű közösség alakult ki. Mindenki ismert mindenkit , mindenki tudott mindenkiről min....Szextörténet címkék

korrepetálás | serif | apával hármasban | csokólóztam | unoka |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.