Így basztunk a nejemmel


A feleségemmel már 8 éve vagyunk házasok. Mint általában szokott lenni, a szexuális életünk eléggé ellaposodott. Szerettük egymást, és szeretkeztünk is - igaz nem úgy mint kapcsolatunk hajnalán- sőt az élvezetben nem volt hiány, de egy idő után....nos szükség lett volna valami változatosságra. És itt elsősorban nem arra gondolok, hogy análisan szeretkezzünk - igaz szívesen kipróbáltam volna már egyszer -, vagy hogy keressünk harmadiknak valakit - ezt is :)-, hanem arra, hogy ne mindig ugyanazok a megszokott mozdulatsorok történjenek egymás után. Az egyik kéz ide, a másik oda de még előtte egy kis csók,simogatás stb. stb. Hanem legyen benne valami hirtelen jött, valami új, valami szokatlan, hogy ledöbbenjek, hogy pillanatok alatt az egekig érjen a vágyam és a libidómat még egy talicska trágyának a szaga se tudja visszarángatni a puszta valóságba.
Mire gondolok, mire vágynék? Huh már hányszor végigfutattam az agyamon ezeket a lehetőségeket. Hát nagyon tudnék például annak örülni, ha fáradtan hazaérkezve a munkából és a szobába lépve egy harisnyás feleséget látnék, akin semmi egyéb ruhadarab nincs, mellbimbói pedig erőszakosan merednek előre. Szemébe nézve csak az őrjítő vágyat látok , látom amint szétnyitja a lábait..... Jó mi?:)
Vagy belépek az ajtón aztán se szó se beszéd elém térdel és kielégít. Hát mi tagadás, qrva jól tudnám viselni az ilyen kényeztetéseket, és ebben semmi extra kívánság nincs azt hiszem. De hát tudom, nem minden fenékig punci nedv, ő is dolgozik és nem biztos, hogy ennyi év házasság után, amikor már percre pontosan tudjuk a másik bioritmusát,ilyen szexuális kalandban részesítene. De persze minden megtörténhet. És én ebben bíztam.

Szóval meg kell dolgozni érte hogy jó legyen, nem kap meg az ember fia ingyen minden jó dolgot. De akkor is! Olyan jól esne néha egy-egy ilyen általa kezdeményezett, szokatlan, netalán extrém szituáció. Na persze ha a huszadik,századik, ezredik napon is ugyanabban a harisnyában fetrengene meztelenül az ágyon mikor hazaérek, valószínűleg már csak azon aggódnék nehogy megfázzon. Szóval pont azon van a hangsúly, hogy ne legyen megszokott. Tudom kedves olvasó, hogy ez ellen nekem is tennem kéne valamit. Jó. Tudom azt is, hogy ez most nagyon önző felfogás, mert csak a saját élvezetemet tartom szem előtt és én is kezdeményezhetnék. Szoktam is, jó?! De az mégse ilyen, mint amit említettem, és most nem is arról van szó. Ne vitatkozz! Most az én vágyaim a lényegesek. És különben is ne szóljál bele!
Én írtam a történetet! Na... Egy szó mint száz, párszor szóba hoztam előtte a témát, de valahogy sose jött össze. És a beszélgetéseket követő napokban sem volt semmi. Sőt, az elkövetkező hetekben sem találtam otthon, amint maszturbál és a nevemet suttogja.
Eljött a nyár. Szeretek pecázni, ö nemigen, de a kikapcsolódásra neki is szüksége van, így szívesen elkísért, ha elmentem valahova.
Igaz, néha voltak összezördüléseink emiatt.
- Ennyire nem tudsz mással foglalkozni csak a halakkal? - fakadt ki.
- Halak, horgászat, peca, meg azok a hülye kukacok!
Más nem is érdekel?
- De! Van itthon szex újság? - vigyorogtam, mert tudtam, hogy nevetni fog, ami be is következett.
- Adok én neked szex újságot! - fenyegetett meg játékosan és én tudtam hogy meg van minden bocsátva.
Néha néha sátorral mentünk és két három napot is eltöltöttünk egy helyben várva a nagy halat. Nagy hal sosem jött, de azért panaszra sem lehet okom, mert általában mindig fogtam valamit- néha még ö is pecázott!. Volt mikor keszeget, képmárnát, esetenként paducot varázsolt a víz a horgom végére, sőt néha még kecsege és süllő is akadt. Az egyik hétvégén mivel a Duna vízállása kedvező volt, lassan apadt, elhatároztuk, azaz én, hogy elmegyünk horgászni.
Most szívesen vette az ötletet, még úgyis nyár eleje volt, alig voltunk szabad levegőn a sok meló miatt. Nagyon rákészültem a dologra, vettem új botot, orsót,damilt,meg még sok hülyeséget. Bepakoltunk három napi cuccot, sátrat, élelmet, fürdőruhát, stb.; a meteorológia szerint jó idő volt várható. A helyet még nem határoztam meg pontosan, most valószínűleg a Szentendrei szigeten keresünk valami jó kis placcot. Általában nem szoktunk ugyanarra a helyre menni, mert vonzott az ismeretlen, viszont így idegen terepen a peca is nehezebben indult be, de szerencsére voltam olyan jó horgász, hogy hamar megtaláltam a helyes kukaclógatós módszert.
Hamar ráleltünk egy jó kis pecahelyre; a kavicsos, sóderos part enyhe lejtővel szaladt a Dunába, a part menti nyárfák és a víz között elég terület volt arra, hogy az ember kitelepedhessen a cuccaival és a hajók hullámai se zavarják a nyugalmat. Rajtunk kívül senki nem volt a partszakaszon, a Dunán húzott el néha-néha egy motorcsónak. Mivel a sziget szentendrei felén voltunk ezért az uszályok sem fognak háborgatni minket ezalatt a pár nap alatt. Egyszóval minden remek volt és szuper!

Az első estére nem is akarok szót vesztegetni-gondolom senkit nem érdekel hány nyálkás keszeget fogtam:)-, az egyetlen szexuális élményem annyi volt hogy néha benyúltam a nadrágomba a zsebkendőmért. Második nap már több dolog is történt: az első akkor amikor feleségem kifeküdt mellém napozni.35 éves volt szóval nem mai csirke, de azért vén tyúknak sem mondanám. Haja rövidre volt vágva, mellei nagyok voltak, bár a bikini felső eléggé kordában tudta tartani őket.
Azon kevés nő közé tartozott, aki meg volt elégedve a melleivel, - szó mi szó volt oka rá-, igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a fenekével nem volt kibékülve - szó mi szó erre is volt oka :).Nem volt exhibicionista, de megvolt az a különös heppje, hogy egy számmal mindig kisebb fürdőruha felsőt vett, mint amilyenre szüksége volt. Így az egész valahogy sokkal szexisebbé tette; a mellek a szokottnál kevésbé voltak elfedve a bámész tekintetek elől.
Tudod olyan hogy, először ránézel fürdőruhás testére, és valami furcsa van a látványban,nem tudod mi az, ezért tovább bámulod, aztán végül rájössz a trükkre, de akkor már a rabja vagy-volt úgy hogy a strandon tízen loholtak a nyomában mikor visszajött a lángosostól.
A lábai a korához képest jól karban voltak tartva, bárki megirigyelhette volna. Szerencsére gyakran hordott szoknyát- és harisnyát is!-, mert mint említettem, a fenekével nem volt jó viszonyban, így kerülte a feszülős nadrágokat is;amik lógtak rajta azokat sem szerette, szóval maradtak a szoknyák. És én ennek marhára tudtam örülni. A hasa... hm a hasa... nem tudok róla mit mondani, csak annyit hogy egyszerű női has volt, a szokásos redőkkel, köldökkel és egyéb bőrcuccokkal. Mindent egybevetve 10-s skálán simán adtam volna neki 7,5, na jó 8-ast.Igaz ennek az értéknek elég nagy volt a szórása a kapcsolatunk állapotától függően. De azért nem volt rossz, nem volt rossz.
Leterítette a törölközőjét, bekente magát napolajjal, aztán hanyatt vágta magát és napozni kezdett.
- Szia Drágám! Semmi kapás?- jött a szokásos kérdés.
- Semmi- feleltem.

Ilyenkor mindig szoktunk vinni magunkkal- bocsánat, ö szokott hozni- különböző női magazinokat, Story-t, meg Cosmopolitant, meg a fene se tudja meg miket. Felkapta az egyiket és olvasni kezdett. A két nagy melle szétlapult ,a bikini felsők oldalán jól látszottak a buja kitüremkedések. A szeméremdombja is kirajzolódott az anyagon keresztül: aprócskahalmot képezett, szőrnek sehol semmi nyoma - nem szerette ezért vágta rendszeresen.
- Ezt csak nektek írom le részletesen, hiszen már minden zegét és zugát ismertem a puncijának, bár mi tagadás ott a parton ülve engem is egy kissé felizgatott a látvány, ide-vagy oda a közel egy évtized. A csípőjénél megkötött bikini alsó háromszögét alkotó pántok kecsesen íveltek be a combjai közé.

Bőre már barnult valamicskét, de még nem volt olyan szine, mint nyár végére szokott lenni. Amúgy nagyon selymes volt a bőre főleg a melleinél. Én nem tudom hogyan csinálta, kente-e valamivel vagy sem, de a tény az tény, nagyon kellemes volt a tapintása. Sehol máshol nem volt annyira puha csak ott. Ezért volt, hogy imádtam azokkal a mellekkel játszadozni, sőt ő is gyakrabban simogatta meg magát, mint más nőcik.
Már többször megfigyeltem, hogy a napsütés feltornázza a szexuális vágyamat. Jobban vágyom a szexre, a gondolataimat is egyre inkább átszövik a szexista gondolatok, de szerencsére annyira még sose sütött a nap, hogy egy 4kg-os pontynak az izmos, síkos, puha, bajszos száját képzeljem a farkam köré. De azért megfordult a fejemben ilyen alkalmakkor egy s más, sőt bevallom, néha még maszturbáltam is horgászás közben, na persze mikor az én kis feleségem nem volt ott, vagy aludt.
A másik élmény akkor ért, amikor levette a bikini felsőjét. Huh... ez már ismeretlen volt számomra, ezt nem szokta. Szinte hallottam, amint a mellei fellélegeznek, mikor kikerültek a bikini felső fojtogató szorításából és szétterültek. A két barna bimbó a mellek méretéhez képest nem volt túl nagy, és ezt is nagyon szerettem; a káddugó style valahogy nem jött be nekem.

- Mi van drágám,felizgultál?- kérdeztem csúfondárosan.
- Nah persze... miért nem tetszik?- emelte fel és fordította felém a fejét.
- Már hogy kérdezhetsz ilyet?- tettettem hogy felháborodtam.
- Tudod mennyire szeretem őket.
- Akkor csak bámuld!- vigyorgott
- De ez igazságtalanság! Nem tudok egyszerre két helyre is figyelni.
- Akkor visszaveszem-mondta közönyösen.
- Szadista! Nem teheted!- hörögtem.
- Majd megoldom valahogy- sóhajtottam végül akkorát, mintha most derült volna ki, hogy két anyám van.
Nevetett, majd visszahanyatlott a törölközőre és tovább olvasott. Tovább pecázgattam, fogtam pár kisebb dévért, de jó pár kapást elszalaszthattam, mert gyakran tapogattam végig a tekintetemmel a monokiniző feleségem naptejtől csillogó testét. De nem nagyon izgatott a peca, a nagy hal úgyse jön ilyenkor, az majd este. Szóval jól elvoltam, hol a vizet, hol a kellemes cickókat bámultam. Néha elhaladt előttünk pár kenus, akik rendesen megnézték maguknak a feleségemet. Szerencsére nem játszották el a szar felett köröző legyek táncát-mily plasztikus hasonlat-, így nem kellett újra és újra látnom ugyanazokat a kenukat elhaladni. Amúgy nem is értem miért nem zavarta a feleségemet a dolog: lehet hogy neki is fokozza a vágyát a napsütés? Vagy valami szex regényt olvas?
Ebéd után minden ott folytatódott ahol abbamaradt. A nap engem bokáig vízben, öt pedig félmeztelenül a törölközőn találta. Azért ha belegondolok jó kis türelme van: szó nélkül elviseli, hogy férjecskéje egész nap a pecabotot szorongatja. De azt hiszem ő se unatkozott. Meg aztán rá is ráfért egy kis pihenés.
A harmadik dolog már egyenesen megrázott, mint agyatlan kecskét a villanypásztor: az alsóját is levette! Itt valami nagyon nincs rendjén!
Valami vágyfokozó van a levegőben, vagy mi? Libidónövelő szer volt a déli lecsóban?
Köhintettem.
- Igen?-fordult felém.
- Mit csinálsz?
- Nudizok, felelte.
- Na de te sose szoktál ... nudizni.
- Most igen-zárta le a témát.
- Mit olvasol? Lady Chatterley szeretőjét?- tudakoltam.
- Most mi a bajod? Ennyire nem tetszem?
- Ugyan, ugyan-nyeltem nagyot.
- Nagyon jól nézel ki.

Szerencsére a vizitúristák már fogyóban voltak, így háborítatlanul mutogathatta a testét a napnak és nekem. Már több éve ismerem az összes porcikáját,de most mégis úgy bámultam mintha először látnám. Ez valami új szituáció volt. A punci vágása szabályos körívként haladt be a combjai közé, a szeméremdomb teljesen csupaszon csillogott a napfényben. Az egész test olyan volt, mint egy szép szobor, minden korábban emlegetett hiba ellenére is.

Nem bírtam tovább, letettem a pecabotot, odamentem és leültem mellé a sóderes partra. Megsimogattam a melleit, finoman lágyan taperoltam végig őket.
- Most ne!- mondta mikor egyértelművé vált számára a szándékom.
- Miért?- kérdeztem elnyúlt arccal.
- Csak.
Ez a "csak" olyan volt, hogy kár lett volna ellenkezni. Nem tudom mi ütött belé, teljesen meztelenül napozik az orrom előtt, de amikor arra célzok, hogy szeretkezzünk akkor elzárkózik. Teljesen elfeledkeztem az ilyenkor szokásos női reakcióktól. Mert ugye nekem hiába jut eszembe a szex a meztelen teste láttán, ha neki esze ágában sincs szeretkezni és egyáltalán nem azért pucérkodik, mert hatalmas nemi vágya van. Csalódottan tértem vissza a pecabothoz és folytattam a dobálást. Még szerencse hogy voltak kapások.
Lassan leszállt az este, feleségem abbahagyta a napozást és én is leálltam a pecával a vacsora idejére. Lassan lenyugodtam és már az estére koncentráltam, a nagy halra! Hátha most beüt és megfogom életem nagy halát. Este felszereltem a botokat és most már komolyan a pecára figyeltem. A nejem aludni ment, azt mondta még olvas egy kicsit,és aztán durmol. Lementem a partra, levittem egy széket, a botokat,a kis lámpát, amely nem volt ugyan nagy, viszont annál erősebben világított. Aztán mikor mindennel kész voltam, huss, bedobtam mindkét szereléket és letelepedtem a székbe.
Teljes csönd vett körbe, sehol senki, még a túlparton sem égett sehol tábortűz; teljesen egyedül voltam. Csak a Duna megszokott csobogása , illetve néha egy-egy halugrás hallatszott. Imádom ezt a csöndet és békét, már ezért is jó dolog horgászni! De akármennyire is próbáltam a halakra koncentrálni, nem ment. Még ha lett volna kapás talán tudtam volna, de mivel egy rezdítésem sem volt egyre és egyre inkább nudizó feleségem járt az eszemben. Huh, gyerekek azok a csöcsök....azok a csöcsök! Mennyire frankón terültek szét a barna bőrén.
Az egész női test látványa szép lassan befurakodott a gondolataim közé. Már tudtam hogy ma azon ritka horgászatok egyike lesz amikor maszturbálni fogok.
Felálltam és levettem a rövidnadrágomat, majd az alsómat is, csak a pólómat hagytam magamon. Visszaültem a székbe és lassan húzogatni kezdtem az egyre inkább merevvé váló péniszemen a bőrt. Az enyhe esti levegő körbeölelt, jólesett a bőrömnek a hűvössége.
Egyre jobban belelendültem, áttettem a jobb lábam a szék karfáján, és simogatni kezdtem maképgam a lábam között. Becsúsztattam kezem a fenékvágásomba is, majd vissza a herékig, aztán a combomat, majd merev rudamat izgattam egyre hevesebben. Meg akartam adni a módját az élvezetnek, hiszen a saját feleségemre maszturbáltam, ami nem volt gyakori eset!
Az eldurranás előtt abbahagytam a péniszem izgatását, újra a heréimmel és a rectumommal játszadoztam. Mindkét kezemet használatba vettem, egyikkel a golyókat, másikkal pedig az anusomat izgattam, sőt egy hevesebb pillanatban enyhén be is hatoltam a végbelembe. Egyre jobban izegtem - mozogtam a székben,majd pár percnyi játszadozás után visszatértem a rudamhoz, rákulcsoltam az ujjaimat és hevesen verni kezdtem. Éreztem amint a golyóimból a péniszembe lüktet a sperma, majd pár másodpercnyi heves rázás után nagy adagokban spriccelt kifelé makkom nyílásából. Kimerültem ültem a székben, halkan ziháltam.
- Na mi van nagyfiú? Harapnak a halak?
Mintha satu szorítaná össze a golyóimat, úgy ugrottam meg. Megfordultam, de a sötét miatt semmit sem láttam, csak a feleségem alakjának körvonalait. Nem tudom mit látott és mit nem, tudja-e hogy éppen most elégítettem ki magam. Megpróbáltam gyorsan és a lehető legkevésbé feltűnően visszaráncigálni magamra legalább a fürdőruhámat, ami szerencsére sikerült is. Nem tudom észrevette-e, ha igen nem adta semmi jelét.
- Nem alszol? - kérdeztem, csak hogy leplezzem zavaromat.
- Nem tudtam.
Visszafordultam a botok felé. Hallottam, amint egyre közelebb jön, léptei alatt halkan csikorogtak a kavicsok. Aztán éreztem, amint finoman belefúj a nyakamba, majd megharapdálja a fülcimpámat. Nagyon jólesett, de nem fordultam meg. Nem láttam belőle semmit, csak a leheletét éreztem meg a fogait. Nyelvével megnyalogatta a nyakam, majd a fülem, a tarkómon keresztül áttért a másik oldalra és ott is harapdálni, nyalogatni, sőt, szopogatni kezdte a fülem.
- Miért kínzol bestia?- próbáltam meg hátrafordulni.
- Nem,nem-mondta határozottan és fejemet visszafordította a Duna irányába. Már meg se nézhetem, vagy mi a fene? De mégse erőszakoskodtam ha nem hát nem. Lehet hogy tényleg valami erotikus sül ki a dologból ha hagyom, ha viszont közbelépek lehet hogy elrontom az egészet. Szóval maradtam a helyemen és vártam a folytatást.
A következő pillanatban egy gyönyörű, harisnyába bujtatott láb huppant az ölembe, a cipő tűsarka erősen a combomba préselődött. Egyből arra gondoltam, hogy tudott ezen végigsétálni a kavicsokon, de a következő pillanatban már nem érdekelt semmi csak a láb.
Az a fenséges szép, harisnyás láb!Leírni nem tudom mennyire fantasztikusan nézett ki! A térde behajlítva, tipikusan olyan pózban, mint amikor a nyertes a vesztesre teszi a lábát. De milyen lábat!A vádlin , a combon és a térden is feszült a nylon anyag, sehol semmi rece vagy redő, amelyek annyira kiábrándítóak tudnak lenni. Olyan volt, mintha ez lenne maga a bőre, teljesen a hozzá volt simulva a necc harisnya.
A lábán lévő cipő is említést érdemel: a magas sarok eszméletlenül jól nézett ki, a lakk fényesen csillogott a horgászlámpa fényében,a fekete cipő hegyes, zárt orra ellentmondást nem tűrően meredt előre, a bokája pedig fantasztikusan izgatóan nézett ki ezekbe a csodákba bújtatva.
Megsimogattam, először csak félénken, alig mertem hozzányúlni, gondoltam valami csoda lehet, vagy káprázat, de a láb valódi volt. Egyre bátrabban simogattam, végigfuttattam tenyeremet a nylonon, melynek tapintása mindig fantasztikus érzéssel töltött el. Megsimogattam a cipőt is, mintha élő bőr lenne, majd lassan a számhoz emeltem és megcsókoltam. Haladtam feljebb, egyre feljebb, végig a vádlin, aztán vissza a sípcsont mentén. Nyalogatni kezdtem, nem tudom miért, a nylon anyaga nem valami kellemes ízű, de most mégis elkapott a vágy.
De mikor belelendültem volna a láb eltűnt az ölemből, igaz pár pillanat múlva a másik jelent meg hasonló helyzetben. Ennek már egyből nekiestem, simogattam, csókolgattam, nyalogattam. Tudtam, hogy ezeket az eseményeket a feleségem irányítja, ezért semmi kísérletet nem tettem, hogy beavatkozzak, nehogy elrontsam és eltűnjön ez a varázslat. Bíztam benne, tudtam hogy jó szervező.
- Fordulj a székeddel jobbra, de ne nézz hátra!- utasított.
Szó nélkül tettem amit mond, eszembe se jutott hogy ellenkezzek vele. Felálltam és a székemmel együtt a megadott irányba fordultam.
Hallottam amint a fejem felett a lámpával babrál, majd a következő pillanatban az előttem elterülő placcot bevilágította a fény, jól kivehető volt a másik szék, a mellétámasztott vadi új pecabot meg még pár apróság.
Nem volt nappali világosság, de jól láthattam a részleteket, olyan volt mint egy színpad reflektorfényben, csak gyengébb világítással.
Hallottam amint megcsikordulnak a léptei alatt a kövek, majd a következő pillanatban belibegett a látómezőmbe. De hogyan! Te jó atya ég!
Nem volt rajta semmi, csak egy harisnyaruha!Szinte pontosan olyan, mint a mellékelt képen is van. Lassan elhaladt előttem, kezével közben simogatta magát; ebben a ruhában még a feneke sem volt rossz. Huh... eszméletlen jól nézett ki, alig vártam hogy megforduljon és láthassam előröl is. Megállt a széknél, feltette a bal lábát az ülésre, majd a melleivel kezdett játszani, kissé hátradőlt, háta ívesen megfeszült; tisztára olyan volt mintha egy sztriptíz bárban lennék, azzal a különbséggel, hogy itt csak nekem szól egy érzelmeken is alapuló műsor.
Játszadozott magával, de még mindig nem fordult felém. Csak incselkedett. Simogatta melleit, néha becsúsztatta kezét a lába közé, majd a fenekén siklott végig a keze. Mi tagadás nagyon értette a dolgát, nem tudom hol tanulhatta, vagy tanulta-e egyáltalán. A lényeg, hogy marhára izgató volt. Aztán megfordult és leült. Úgy helyezkedett el, mint egy jó kislány az alsó tagozatban: lábai szorosan összezárva háta egyenes és igéző mosollyal az arcán néz. Ami ezután következett az már nem jellemző az alsó tagozatosokra, újra játszadozni kezdett a melleivel, azokkal a nagy, izgató mellekkel. A hűvös éjszakai levegő megtette hatását, a mellbimbók merevek voltak, kikandikáltak a necc anyag résein és izgatóan meredtek előre.
Lábai lassan szétnyíltak, de még mindig nem láthattam semmit csupasz puncijából. Kezeivel tovább simogatta magát, de most már néha néha letévedt a szeméremdombjához is. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a dolgot, szerintem már a legelején fel volt húzva, mert a kis feleségem nem arról volt híres, hogy ilyeneket csinál. Lehet, hogy tényleg szex regényt olvasott egész nap? Szinte hallottam apró, kéjes nyögéseit, amikor mellbimbóira vagy a puncijához tévedt a keze. Hát fiúk... ha nem elégítettem volna ki magam korábban, azt hiszem akkora spontán magömlésem lett volna, hogy a Dunán harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett volna elrendelni. De szerencsére elmaradt és egyre növekvő izgalommal nézhettem tovább az egyre izgalmasabbá váló műsort.
És az előadás folytatódott:lejjebb csúszott a székben, lábai mindinkább szétnyíltak. Már a ruha jellegéből adódóan sejtettem milyen látvány fog várni, mikor meglátom a lába közét, de ez minden képzeletet felülmúlt! Az anyag nyitva volt középen, a teljes szeméremdomb tisztán látszott, a vágás sötét vonalként futott lefelé a közepén. Irdatlan jól nézett ki, szívem szerint addig nyaltam volna, amíg tövig nem kopik a nyelvem. De ott kellett maradnom a helyemen!Nem tehettem semmit, azon kívül hogy csorgattam a nyálam.
Finoman megsimogatta a vágását, izgatta magát, tisztára pornós volt az egész: egyik keze a mellével foglalatoskodott, miközben a másik lágyan játszott a szeméremajkakkal.
A lábait végül teljesen szétnyitotta, amennyire csak lehetett,felrakta őket a szék karfájára. Még lejjebb csúszott a székben, most már a fenekéig tisztán látható volt az egész szemérem rész. A szeméremajkak lágyan szétnyíltak, én pedig már az orromban éreztem ennek a csodálatos hüvelynek kellemes illatát. Ujjával lassan birizgálni kezdte az ajkakat, néha-néha beljebb hatolt a lyukba,majd a csiklójával kezdett játszani. Arcát a gyönyör grimaszai torzították el, de továbbra is megpróbált felém nézni. Abszolút nem szégyellte magát, tekintete folyamatosan fürkészte az arcomat, én pedig megpróbáltam nem úgy kinézni, mint egy nyitott szájú, csorgó nyálú kiskamasz amikor először lát pornófilmet. Elvégre felnőtt férfi vagyok!
Grimaszai egyre durvábbak lettek, mikor intenzívebben kezdte izgatni a klitoriszát. Játszott nekem,ujja határozottan és egyre erősebben mozgott a csiklón, de nem akart még elélvezni. Abbahagyta érzékeny pontjának gyötrését és a hüvelyére tért rá: először a mutatóujjának mutatta meg milyen nedves és meleg ott belül, majd a középső ujja is részesült a kellemes élményben. Ki-be kezdte húzgálni magában az ujjakat, megpróbált minél mélyebbre hatolni. Halk nyögések hagyták el ajkait, szeme csillogott, látszott hogy iszonyatosan felhúzta magát.
Hirtelen egy apró fényes tasakot vett elő. Hogy honnan nem tudom, valószínűleg ott volt a szék melletti cuccok között, és azt se tudtam mi lehetett az, de pár perc múlva megkaptam a választ. Egy kotongumi volt! Itt kezdtem gyanítani, hogy ez egy előre kitervelt műsor lehet, mert az holt biztos, hogy a horgászcuccaim között nem tartottam kotont. Vajon miért kell neki a gumi? Hiszen mindig anélkül csináltuk, egyikünk se szerette.
Aztán megtudtam... azt hittem addig a napig, hogy a feleségem nem tud meglepni már semmivel, de ....huh...
Megragadta az új pecabotomat és a markolata végére helyezte a kotongumit, majd lassan a szájába vette és finoman, lágyan de mégis határozottan elkezdte rátekerni a fogaival a bot végére. Hát fiúk... ilyen erotikus élményben még sosem volt részem! Ott ült szembe velem egy iszonyat jó nő - már nem 8 hanem 10 és feles!:) -, eszméletlen izgató szexi necc ruhában, teljesen meztelenül, lábai széttárva, puncija egyenesen felém mered, és egy horgászbot végére tolja fel a szájával a kotongumit!
Lassan haladt előre és közben még játszott is velem: egyenesen a szemembe nézett, láttam benne az őrjítő vágyat, a huncutságot.
Betolta a szájába a bot végét ameddig csak tudta, majd a kezével a gumi maradék részét legurította a horgászbot - aki fogott már ilyet, az tudja milyen- kemény habszivacs felületére. Majd ismét a szájába vette és lassan szopni kezdte a mű falloszt, először csak finoman, majd egyre nagyobb vehemenciával. Úgy csinálta, mintha a pénisz valódi lenne, szívta, és direkt hangosan szürcsölt is közben. Miért tett rá gumit, kérdeztem magamban.... csak nem...?
De igen! Igen! Kivette az ajkai közül a rudat és a puncijának bejáratához illesztette, majd betolta magának!!
- Ahhhhh.... - nyögött fel halkan.
Egyből mélyre nyomta,puncija valószínűleg már teljesen nedves lehetett, mert a gumiba bújtatott mű pénisz ellenállás nélkül hatolt fel a hüvelyébe. Egészen addig préselte magába, amíg a gumi végét el nem érte, majd egy pillanatra megpihent. Nesze neked megszokás gondoltam magamban:). A botot mozgatni kezdte a hüvelyében, kezét a vágy irányította , finoman tolta illetve húzta ki és be . Aztán teljesen elmerítette magában a gumírozott részt és körözgetni kezdett, majd pár másodperc után újra imitálta a dugó mozdulatokat. Néha teljesen kihúzta, megsimogatta vele a csiklóját, végigtolta a vágáson egészen a rektumáig, majd vissza. Megismételte párszor ezt a mozdulatsort, majd visszatért a dugáshoz. Hevesen , szinte dühödten kezdte magában ráncigálni a mű falloszt, de arcán nyoma sem volt a dühnek, csak a kéjnek: pillái félig lehunyva, ajkai félig nyitva.
Nem bírtam tovább, fel kellett állnom nekem is meg a farkamnak is. Igaz, hogy az már régóta keményen meredezett. A fürdőnadrág már nem volt rajtam, ki tudja mikor bújtam ki belőle? Odasétáltam, mit sétáltam, rohantam mellé. Mintha mi se történt volna, tovább mozgatta magában a horgászbotot, de mikor a péniszem a szájához ért mohón, szinte fuldokolva bukott rá és intenzíven szopni kezdte, nem volt lacafaca meg nyalakodás, hanem egyből a heves szopás. Szabad kezével megfogta a pénisz tövét és amennyire tudta verni kezdte a szopás közben. Lenyúltam a kezemmel és megmarkoltam a necc anyaggal fedett mellét, majd gyúrni kezdtem. Izgattam a mellbimbót, majd áttértem a másik oldalra.
Nem tudom meddig szophatott, de szerencsére a korábbi magömlésemnek, most nem volt még közel az élvezés pillanata. Még szerencse, hiszen ennek a dugásnak olyan hosszú ideig kell tartania, ameddig csak lehet, minden percét képélvezni kell! Nem akartam még elmenni, ezért kivettem a péniszemet a szájából és letérdeltem a hosszú percek óta hívogató punci elé. A hüvelynedvektől csatakos botot eltávolítottam az útból, majd ráhajoltam az ágyékára. Szívtam, ittam testének és puncijának illatát, amely ilyen felhúzott állapotban a férfiember legkedvesebb illata. Nem tudtam betelni vele, nyalogatni kezdtem és mivel nem bírtam magammal egyből a közepébe vágtam: szopni, szívni kezdtem a csiklóját mint egy eszelős.
Nagyon fel lehetett húzva, mert alig pár másodpercnyi nyalás után remegve élvezett el.
Átvettem a irányítást , nem hagytam lélegzetvételnyi szünethez se jutni, tovább nyaltam, de most a hüvelyére koncentráltam, hiszen tudtam, hogy a klitorisza nagyon érzékeny. Mélyen bepréseltem a nyelvem a csatakos hüvelyébe, orrom nekifeszült a szeméremdombjának.
Dugni kezdtem a nyelvemmel, majd lejjebb vándoroltam az anusához és azt kezdtem nyalogatni. Ilyet még sose csináltunk, meg is remegett egy pillanatra mikor hozzáértem a kényes ponthoz a nyelvemmel, de nem húzódott el. Hogy eltereljem a figyelmét ujjazni kezdtem, először egy majd két ujjal. A kezem és a nyelvem ütemesen mozgott, az anusa pillanatok alatt nedves lett. Megcseréltem a felállást és a hüvelyét kezdtem újra nyalni, közben az ujjammal a rectumánál körözgettem. Enyhén és finoman ingereltem a kemény izomgyűrűt, néha be is hatoltam valamicskét a végbelébe. A másik kezem mutatóujját pedig lágyan és könnyedén becsúsztattam a hüvelyébe.
Előrehajoltam és megcsókoltam, úgy csókolóztunk mint megismerkedésünk első napjaiban, hevesen, örülten, szenvedélyesen. A csóktól alig tudtam figyelni az ujjaimra , nem is sikerült, végül kénytelen voltam abbahagyni.
Odatérdeltem elé és kemény péniszemet a puncijához illesztettem majd behatoltam és dugni kezdtem. Újra a szájára tapadtam, nem hagytam neki semmi szünetet, szadista voltam, nem engedtem egy percre se hogy leálljon az aktus. Ütemesen dugtam, csókoltam, szívtam a száját, nyelvét, nyálát. Egy kis idő múlva lábait a nyakamba tettem, megmarkoltam a szék karfáját és a még jobban kitárulkozó punciba mártottam péniszemet.
- Ahhhh... Huh- nyögtünk mindketten folyamatosan, a lihegésünk felverte az éjszakai Duna part csendjét.
Aztán eljött a vég, éreztem hogy nemsokára elélvezek, a spermám elementáris erővel csapódott hüvelyébe.
- Nehogy... leállj!- lihegte.
Nem hagyhattam abba és pár percnyi további dugás után, hüvelye összerándult, megragadta a farkamat és hosszan pulzálva élvezni kezdett. Vadul dobálta fejét, szinte már kiáltva hörgött, nyögött, nyöszörgött. Ilyen heves orgazmust még sose láttam tőle. Jó pár perc kellett mire végre lenyugodott és kihúzhattam belőle időközben egyre lankadtabbá váló péniszemet.
- Uhhh- nyögtem.
- Tudod hogy iszonyatosan felizgattál?
- Szerinted mi volt a célom?- kérdezett vissza.
- Mikor bejelentetted hogy pecázni megyünk,már akkor elterveztem a dolgot, hogy fogok veled elbánni.
Aztán mikor láttam ahogy most csináltad magadnak....marhára felizgultam tőle.
- Te bestia-csókoltam meg.
- Nagyon jó volt, bátran kijelenthetem hogy soha életemben még nem volt ennyire jó!
- Hát mi tagadás... én is hatalmasat élveztem- kuncogott.
- Azt vettem észre.
Pár percig csendben feküdtünk egymás mellett.
- Honnan szerezted ezt a göncöt?- simítottam végig a mellein.
- Rendeltem a neten- felelte egyszerűen.
- Tetszik?
- Ezt most komolyan kérded? Annyira tetszik, hogy legközelebb én veszem fel.
Elnevettük magunkat.
- Látod milyen jót szeretkeztünk, hogy végre valami változatosságot vittünk a dologba?- kérdeztem.
- Lehet hogy legközelebb keresni kéne valakit harmadiknak- vigyorogtam.
- Na persze.. ne légy már annyira telhetetlen!- korholt le.
Hirtelen hatalmas csattanás hallatszott, majd az egyik horgászbot fékje kezdett el eszméletlen hangon visítani. Valami vitte a csalit, a botot, mindent és az biztos hogy nem egy keszeg!
- A qrnyák életbe!- kiáltottam és megfeledkezve mindenről felugrottam és futni kezdtem a bot felé. Farkam nehezen tudta felvenni testem ritmusát, minden egyes lépésnél erősen csapódott neki a combomnak. Szerencsére nem kellett sokat futni, hogy megragadjam a botot, de már akkor éreztem hogy késő.
Elment a nagy hal!Amire ANNYIRA vártam!Aztán lehűtöttem magam: életed NAGY haláért cserébe mit kaptál? Eddigi életed egyik LEGJOBB dugását, amilyenre évek óta vágytál, ráadásul a saját feleséged lepett meg egy olyan maszturbálással, amiben nem hiszem hogy sok férfinak része volt!

Azóta gyakrabban próbálunk meg valami változatosságot vinni a szexuális életünkbe, több kevesebb sikerrel, főleg hasonló ötletekkel. Ezt a pecás kalandot azonban nem tudtuk még űberelni. Megpróbáltuk fordítva, de mikor a tűsarkúba bújtatott harisnyás lábamat feltettem az ölébe, felborult a székkel és beverte az orrát. Na jó ez csak vicc volt... ennyire nem lettünk perverzek. A hármas,négyes, hatos, ezres pedig még nem jött össze, talán valamikor.


Szextörténet ajánló:


Ivett szilánkok


Csak lehunyom a szemem, és megint ott vagyok. Vele. Próbálok a munkára figyelni, de újra és újra villámként hasítanak belém azok pillanatok.


Hazaindulok, állok a vasútállomáson, és megint egy villanás
- ahogy a leheletét a nyakamon érzem.


Felszállok, leülök egy üres kabinban. A vonat nagy zökkenéssel elindul
- kissé hevesen a falnak nyom,....

Spriccelt mindenfelé a geci


Egy internetes társkeresőn írt rám, és néhány nappal később találkoztunk. Ilyenkor az ember a képek alapján mindig elképzeli a másikat. A tapasztalat az, hogy rosszabbat kap a vártnál. De nála nem ez volt a helyzet.

Nem volt magas, 162 talán, de azt elsőre láttam, hogy jó alakja van. Kevés mell, de nagyon jó fenék. Szőke, kékszemű. És az a mosoly. Egyszerre introvertált és kihívó, s....

Barátnőm első ellazulásaA barátnőm gátlásos szexuálisan, nincs önbizalma (bár nem értem miért).
Sokszor nap közben írjuk egymásnak, hogy este lesz valami. Ilyenkor tök jó, én már a gondolattól megkeményedek odalenn.
Szóval: hazaérvén mindketten tisztálkodtunk, majd egyből rávetettem magam.
Nyakát harapdáltam, hamvas cicijét nyaltam, egyre lejjebb haladtam. Falatnyi tanga volt rajta, félrehúz....

A fiúk beterítettek minket spermával


Ági barátnõm könyvelõként dolgozik egy nagy cégnél. Minden évben mennie kell továbbképzésre, hogy képben legyen a változásokról. Úgy hozta a sors, hogy most itt volt a képzés. Rám telefonált, hogy a fõsuli kocsmájában igyunk meg egy kávét.

Elmentem beültünk kocsmába hátra. Az asztalunk mellett volt egy billiárdasztal is amin játszottak a srácok. Mivel kicsi volt e hely idõnként húz....

Ismét egy nyálas erotikus mese


A lány fáradt volt. Látszott a testtartásán, a szemein, érződött a hangján. Mikor megláttad a ház sarkának támaszkodva, rögtön tudtad, jól döntöttél, hogy elhívtad magadhoz, hogy kiengedje a fáradt gőzt, pihenjen egy keveset az egész heti munka után. Igaz, hogy szereti azt, amit csinál, és a mai napig kedvvel is csinálja, de mégiscsak kimeríti. Ezzel egy időben megbánást is érzel, hogy miért nem h....

Legjobb haverom barátnőjével


Tehát van egy haverom, Dávid, akinek pedig egy barátnője, Karolina. Lassan 3 éve járnak. Mindketten osztálytársaim. Másfél év után mindkettőjük egyre többször panaszkodott a másikról mindenfélét, és mindenki csak azt hajtogatta, nekik, hogy szakítsanak, de ők még sem szakítottak. Kb. fél éve semmi panasz nem volt a kapcsolatukról. Mindkettőjük boldognak teljesen boldognak tűnt. De egy nap, egy más....Szextörténet címkék

megcsaltam | szexkalandok | félrehuzta | dupla | pult |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.