Anya és én pornózunk


Anya és én pornózunk

Az én történetem akkor vált igazán érdekessé mikor az apám megcsalta az anyámat egy 24 éves csajjal. Az anyám 37 éves nem túl sovány de nem is mondhatni rá hogy elhízott vagy duci, inkább formás ha jellemeznem kéne. Mielõtt megtörtént a megcsalás sem mondhatnám hogy szégyenlõs volt az anyám elõttem de a fiatal csaj után azért egyre érezhetõbbé vált a dolog. Az elsõ hetekben nagyon sokat beszélgettünk mondanom sem kell nagyon maga alatt volt. Aztán a sokadik tanácsomra belátta tovább kell lépnie amit õ úgy értelmezett hogy fiatalodnia kell.

Elsõ ízben a fodrászt látogatta meg hosszú barna haját rövidre vágatta és feketére festette, ami bekell valjam nagyon is jól állt neki és valóban megfiatalodott tõle. Ezt õ is észre vette és egyre jobban kezdett tetszeni neki a "fiatalság". Ahogy õ egyre "fiatalodott" úgy fonódott kettõnk kapcsolata egyre szorossabbá. Szinte már csak egymással beszélgettünk és a legtöbb helyre ahogy a legtöbb idõt is együtt töltöttük. Egyik ilyen hosszabb beszélgetés közben felvetettem neki hogy kicsit frissíteni kellene a ruhatárját. Amire egybõl rávágta már gondolt rá de nem tudja mi most a divat. Javasoltam neki menjünk el vásárolni majd én segítek neki. A plázát keresztül kasul bejártuk és mindent ösze vásároltunk viszont semmit sem próbált fel. Haza érve aztán...

- Na megnézzük hogy állnak a ruhák? (kérdezte tõlem még mindig felvillanyozva)


- Persze, mehet a divat bemutató. (feleltem viccesen)


A nappaliban ültem a kanapén és õ a szobában öltözött nem csukta be magamögött az ajtót de nem láttam semmit. Aztán kis idõ elteltével elõ merészkedett.


- Nagyon hülyén nézek ki nem? (kérdezte bátortalnul)


- Uhh... szerintem meg iszonyú döglesztõ vagy. (bátorítottam teljesen õszintén)


- De nem túlkúrvás ez? (kérdezte miközben körbe forgott)


Egy vajalapon szines mintás passzos overált viselt ami nagyon feszült rajta egy bézsplatform szandállal. Persze hogy kúrvás volt de nagyon izgató is a mély mellkivágásnak köszönhetõen amiben az anyám nem túlnagy melle is szépen kerekedett domborodott, és a már nagynak nevezhetõ feneke is olyan formás és feszesen ált benne.


- Anyu ez a divat! Te akartál jól öltözni. (mondtam neki)


- Igazad van. Végülis a férfiaknak ez tetszik... apádnak is egy kis ringyó kellett, nem igaz? (kérdezte mikörben magán simította el a ruhát)


- Hát hogy neki mi tetszik nem tudom de én biztos téged választanálak. (feleltem mosolyogva)


- Ohh.. köszönöm szépen de tudom hogy csak kedveskedni akarsz. (kicsit szomorkodva adta elõ)


- Ok. Akkor gyere!


És felugorva megragadtam a kezét behúztam a szobába és azt mondtam neki.


- Most akkor én mondom meg mit vegyélfel és utánna mond azt hogy nem vagy álom nõ.


Anyám arcán láttam a megilletõdöttséget de egybõl felelte hogy...


- Rendben.


Kiborigattam a szatyrokat az ágyvégébe és elkezdtem kotorni a ruhák között egy fekete lakkhatású mini csõtoppot tettem férre mellé tettem egy platfor talpú gladiátor boka csizmát és a fehérnemûk közül egy áttetszõ félig csipkés caramelszínû alulnyitott tangát amit még én javasoltam neki a fehérnemû boltban, majd parancsolo hangnemben szólítottam fel.


- Ezeket vedd fel! (miközben az ágyra ledõltem biccentettem a fejemmel a ruhák felé)


- Rendben de akkor addig várj meg a nappaliba. (felelte miközben a ruhákat nézte)


- Anyu! Már úgy is láttalak bikiniben akkor nem mindegy hogy látlak fehérnemûben? Amúgy is legalább szemügyre vehetem az alakod takarás nélkül. (teljesen ártatlanul latolgattam azt hogy szimplán látni akarom)


Csak csóválta a fejét majd a szandálból kibújva elkezdte felülrõl lehámozni magáról az overált elsõként a mellei tárulkoztak elém igaz takarásban de hatalmas élvezet volt így is szemügyre vennem ahogy az anyám vetkõzik elõttem miközben az ágyon fekszek. Az overált tovább tolva lefele kezdett kibontakozni elõttem széles csipõje is és az a kis falatnyi bugyi ami volt rajta, majd amikor teljesen levette oda szóltam neki.


- Fordulj körbe hogy teljesen lássalak. (teljesen úgy grimaszolva mintha ez természetes volna hogy az ember anyja elõtte forgolódik melltartóban meg bugyiban)


Az anyám óvatosan és szégyenlõsen körbe fordult majd széttárt karokkal kérdezett vissza.


- Megvan elégedve uram? (szélesen mosojogva közben)


- Majd csak ha teljesen átöltöztél. (vágtam rá nevetve)


Lassan magára húzta a sztreccs ruhát ami se felül se alul nem takart túl sokat és csak azután vette le a bugyiját hogy átcserélje miután takarta már a ruha. egyszempillantás alatt át is cserélte és akkor én feláltam oda mentem hozzá a hátamögé léptem szorosan amit bizonyára ágyék tájon is észrevett hiszed eddigre már a farka amennyire csak lehetett kitöltötte a nadrágom és meredezõ faszomat a fenekéhez nyomtam. A kezemimmel megragadtam a minit rajta felül és lassan hátulról elõre nyúlva a mellei alá lehúztam. Az anyám megnyikkanni nem tudott majd, hátul a melltartó pántját kicsatoltam és lehúztam róla. A vállai felett elõre láttam és ahogy megpillantottam kemény merevedezõ mellbimbóit, kezeimmel lágyan átkulcsoltam nyakát és lassan elkezdtem lefele csúsztatni mellkasán. Forró bõre lágy puha tapintása teljesen az õrületbe kergetett a melleihez érve megáltam felette nem sokkal arcom a fülemögé toltam és méllyen beszippantottam bõre illatát, majd folytattam a kezeimmel lefeletartó kis munkám. Mikor kezeimet betelítette az anyám melle ami szinte égett tûztõl a fülébe súgtam halkan.


- Megmarkolhatom?


Egy nagy levegõ vétel után õ is halkansuttogta vissza.


- Igen! (végével elakadt a szava)


Egyre jobban kezdtem megmarkolni neki amikor hirtelen kicsit jobban kiegyenesedett ugrás szerüen majd össze toltam melleit és úgy masszíroztam neki, kicsit még játszottam vele majd a ruhát ami levolt hajtva vissza húztam. Elélépve mintha semmisem történt volna.


- Na ugye milyen jól áll ez a ruha neked így már? (kérdeztem tõle semmi szégyenérzet nélkül mosolyogva)


- Igen. Neked is tetszik akkor? (kérdezett õ is vissza úgy mint ha az elõb nem a mellét fogdostam volna)


- Vedd fel a szandit még aztán megmondom. (játszva tovább a fõnököt)


Miután belelépet és felcsatolta mondtam neki még hogy...


- Menj benne párkört hadlássam hogy mutatrajtad a szerelés.


Az anyám elis indult csak úgy ringott a csipõje egybõl elõ is kaptam a telefonom és lefényképeztem a fenekét a telefon zárhangjára hátra nézett majd kérdõn szólt hozzám.


- Mit csináltál? (mosolygott rám)


- Lefényképeztem a feneked hogy háttérkép legyen a telefonomon. (válaszoltam nevetve)


- Töröld már ki azonnal, mit gondolnak majd a barátaid az anyád feneke van a telefonodon. (nevetett most már õ is)


- Ha oda lenne írva se hinnék el hogy az anyámnak ilyen bomba feneke van. (kacsintottam rá)


- Mutasd akkor azt a képet. (jött oda hozzám)


A képet mutatva neki mondta csak úgy.


- Tényleg jó seggem van ebbe a ruhába.


- Csak ebbe a ruhába? (kérdeztem vissza)


- Hát igen mert amúgy nem ilyen formás. (húzta a száját)


- Mutasd meg majd én megnézem. (mondtam neki vállalkozóan)


- Dehogy mutatom meg a fenekem. (felelte nevetve)


Ekkor megragadtam a ruhája alját amitõl õ egybõl elkezdett vihoráncva futkusni a házban én pedig utánna amikor beszaladt a fürdõbe és én utolértem nem volt esélye becsuktam magunk mögött az ajtót elfordítottam a kulcsot és zsebre vágtam.


- Na most hova futsz? (kérdeztem nevetve tõle miközben lépkedtem felé)


Õ refleksz szerûen az ajtóhoz szaladt egyik kezével a kilincst nyitogatta a másikkal a ruháját fogta le. A derekánál átkulcsoltam és úgy húztam el. Amikor újjaiközül kicsúszott a kilincs a mosógépre dõltünk õ hassal én a hátával szemben. Mindketten szuszogtunk és kacaráztunk majd szorosan hozzá simultam és a kezem a combjára helyezve kezdtem el simogatni. Ahogy elértem a ruhája alját próbáltam felhúzni de õ minkét kezél vel szorította lefele így egy ügyes mozdulattal az egyik kezem a ruha alácsúsztatva a másik kezem a hátára helyezve elõre nyomtam a mosógépre felsõ testét és legugoltam a lábaihoz. A ruha alatti kezemmel felfedeztem feneke szinte minden pontját miközben õ lihedve viháncolt és sikongatott majd elkezdtem simogatni és markolászni a fenekét. Fölegyenesedtem az lábait lábammal terpeszbe húztam neki hátáról a kezem tarkójára helyztem és a másik kezemmel a felfedezetlen vágásnál kezdtem el kalandozni.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


A kutya és a lány


Először magam simogattam, kényeztettem a testem. Izgatott ujjaim érdeklődve fedezték fel rejtett titkait, majd egyszer a gyönyör is megérkezett. A szirmaimat 17 évesen nyitottam ki egy fiúnak, mert nagyon akartam. Sőt, végtelenül akartam. Teljes extázisban éltem meg a csókjait, a behatolást, és kéjre éhesen merültem el az ölelésében.
A fiúk szeretik a testemet, pedig nem vagyok egy bombázó.....

A meleg pincérfiú története


Pár hete, egy vacsorán történt velem életem egyik legmegrázóbb élménye. Sokan ültünk az összetolt, ünnepi asztal körül, anyósomék aranylakodalmán. Nem akartuk, hogy az idős asszony fárassza magát főzéssel, készülődéssel, a három gyerek - az egyik a feleségem - összedobta a pénzt, egy elkülönített termet béreltünk a jó nevű helyen.

Unalmas estének néztem elébe, de a menü igen ízlete....

Milf a villamoson


A történet a múlt év végén esett meg velem. Egy hétköznap délután jöttem haza az egyetemről, szokás szerint felszálltam a villamosra. Találtam magamnak helyet, leültem és elkezdtem olvasni az egyik napilapot. Teljesen belefeledkeztem az újság olvasásába, nem is figyeltem arra, hogy miként cserélődnek az emberek a közvetlen közelemben.

Egy ideje már utaztam a villamoson, mikor kellem....

S/M történet, a szolga és az úrnő


A férfi és a lány együtt felmentek a fiú lakásába. A lány már járt itt és tudta a szabályokat. Levette az ajtóban a cipőjét és várta az engedélyt hogy továbbmehessen.
A férfi cipőjétől megszabadulva csókot lehelt a lány szájára, majd bement a szobába és leült. Váratta lányt, mert tudta, hogy a másik vágya a szolgálatra nagyon esős és ez forralja a vérét. Látta, hogy a lány egy idő után kezd....

Lilla karácsonyi ajándékot kap


Az érettségi után elhagytuk Vácot én leginkább a nőgyógyász közreműködését hiányoltam. Havonta egy alkalommal elvonatoztunk, Lilla egyre élénkebb lett, a városban az utat gyalog tettük meg ilyenkor már szótlan volt, szorította a kezemet. A rendelőben azonnal vetkőzött és felült az asztalra. Mellei libegése jelezte, mennyire türelmetlen.
- Jó napot kisasszony.
- Jó napot.
- Ho....

Művészet és Extázis 1


Megtaláltam

Hol is kezdjem a történetet? Hol is kezdődött igazán? Talán ott, amikor Filip a fiatal és nyughatatlan vándor egy nap, hosszú bolyongásai során egy, nagy hegyekkel körülvet fenséges tisztáshoz érkezett. Szeme még nem látott addig ehhez fogható gyönyörűséget. Ő maga éppen az egyik hegy derekán állott és készült alászállani, hogy jobban szemügyre vegye a helyet, mivel néhá....Szextörténet címkék

nagy fasz | felső osztály | ajánlat | játszad | öreg picsa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.