Napozás a faszhuszárral, 2. részLerogyott mellém a kanapéra. Farka még fénylett a nyáltól és a spermától. Így félig ernyedten is tekintélyes méretű volt. Nem bántam, hogy pár perc alatt elment, tudtam, hogy a kamaszfiúk 3-4 menetre is képesek. Arcomról lassan csöpögött a mellemre spermájának maradéka. Peti önelégült arccal merült el a látványban. A fényképezőgépéért nyúlt.
- Meg ne próbáld! - szóltam rá erélyesen.
- OK-OK! - válaszolta szinte mentegetőzve.
Pár szexi kép belefér, de azért pornósztár nem vagyok. Már csak az kéne, hogy egy ilyen “cum-on-her-face” kép felkerüljön rólam a netre.
Vettem egy zsepit az asztalról és akkurátusan letörölgettem magam.
- Készen állsz a második menetre? - kérdeztem türelmetlenül
- Azt hiszem igen.- pihegte csillogó szemmel.
Letérdeltem elé. Kezembe vettem a farkát. Még mindig duzzadt volt, de nem kemény, tiszteletet parancsoló súlya volt. Szépen tisztára nyaltam. Simogattam, az arcomhoz nyomtam, odabújtam hozzá mint kislány a plüssmacijához. Éreztem amint másodpercről másodperce tér vissza belé az élet, növekszik, keményedik. Újra a számba vettem és próbáltam benyelni belőle amennyit csak bírtam. Felnéztem Petire. Tekintete szinte felfalt. Szerette volna élete végéig memóriájába vésni a látványt. Rámosolyogtam, de a farka annyira kitöltötte a számat hogy valószínűleg csak egy grimasz lett belőle. :) Puncim már a fotózás közben jelezte, hogy nagyon is kedvére lenne egy ilyen pajszert befogadni. Nedves volt mint a Száraz-tó partja. Nehezen tudtam megállni hogy ne nyúljak magamhoz miközben szoptam ezt a szépségdíjas faszt. Próbáltam annyi nyállal dolgozni amennyivel csak bírtam. Éreztem, hogy Peti egy pillanatig sem veszi le a tekintetét rólam. Mélyen a szemébe néztem és úgy folyattattam. Még pislogni is elfelejtett annyira lenyűgözte a látvány ahogy a véreres szerszáma ki-be csúszkált a számban. Itt volt az ideje, hogy bevessem legkevésbé sem titkos fegyveremet, a cicimet.. Teljesen a lábai közé térdeltem és elkezdtem a melleimmel a farkát masszírozni. Szépen a melleim közé illesztettem a dákóját és összeszorítottam. Fel-le csúszkáltam a péniszén. Ha ez lehetséges ettől még keményebb és nagyobb lett. Miközben a cickóimmal kényeztettem a számba csúsztattam makkját. Már többször élveztem a mellbe-kuki gyönyöreit, de ennyire még soha nem izgultam fel tőle. Korábbi partnereim méretei nem tettek lehetővé ilyenfajta mozgásszabadságot. Az átlagos méretű péniszek szinte elvesztek a hatalmas melleim között. Minden egyes mozdulattal nőtt az élvezet, már nem tudtam visszatartani a kéjhangjaimat. Halkan nyögdécseltem, hörögtem, már amennyire ez lehetséges tele szájjal. Peti felhúzott szemöldökkel nézett rám. Annyira zavarba jöttem a tekintetétől, hogy képazonnal abbahagytam a szopás-dugást. Arcomat eltakarva szégyenlősen vihorásztam zavaromban. Ő is nagyon nevetett. :) Nem voltam szégyellős a szexben, soha nem fogtam vissza magam, de most én is meglepődtem.
Bugyim még mindig rajtam volt. Változtatnom kellett ezen a tarthatatlan állapoton!
Felálltam és őrjítő lassúsággal kicsusszantam a bikini alsómból. Teljesen összezárt lábakkal álltam, a csípőmet hátrabillentve. Így szinte semmit sem láthatott Peti a puncimból. Jó érzés volt húzni szegény fiút. Mersztette a szemét hátha megpillanthatja a nunimat. Nagyon szerettem a puncimat. Sok örömet szerzett már nekem és én törődéssel háláltam meg neki. Kényesen ügyeltem a nyuszikám ápoltságára. Szerintem a legtöbb lány az arcával nem foglakozott annyit,a amennyit én a puncimmal. Teljesen szőrtelen vénuszdombom szolidan emelkedett ki az alhasam síkjából megindítva puncivágatom vonalát. Feszes nagyajkaim teljes egészében takarták aprócska kisajkaimat. Nagyajkaim bársonyos rózsaszín bőrét gondosan ápolt selymes szőr fedte. Egy centire hagyott punciprém szépen keretbe foglalta nunimat. Szerettem ezt a fazont, nem sok lánynak volt ilyen. Felül teljesen kopasz alul fazonírozott bundával. Összezárt lábakkal is mindig volt kis rés a combjaim között szabadon hagyva ajkaim domborulatát a férfi és női tekintetek előtt. Fiúk imádtak a lábam közé bámulni amikor bikiniben vagy jóga naciban voltam . Mintha próbáltak volna áthatolni a textilen a tekintetükkel, hogy láthassák a csúnyámat :)
Peti még mindig kanapén ült hátradőlve a farkát verve. Gyönyörű látványt nyújtott ahogy óriási fitymája csúszkált fel-le a kapitális makkján. Ott álltam előtte anyaszült meztelenül, már nem pucsítottam, mindent láthatóvá tettem számára. Megfogta kezemet és közelebb húzott magához. Vére szemügyre vehette közvetlen közelről az áhított dombocskáimat.
- Meseszép suncid van!
- Köszi! A suncim ugyanezt gondolja a farkadról. - válaszoltam neki ellenállhatatlan mosollyal az arcomon.
- Csinálhatok róla képeket?
- Talán majd legközelebb. - válaszoltam, nyitva hagyva a lehetőséget mindkettőnk számára az ismétlésre.
Hatalmasakat sóhajtott. Először nem értettem, aztán gyorsan rájöttem, hogy minden érzékszervét használni akarta az élménygyűjtésben. Nedveim illatát még én is éreztem. Hosszan szemlélte a csillogó fehér cseppecskéket a szőrszálakon. Újaimat végigsimítottam odalent és a szájához emeltem. Habozás nélkül lenyalta az utolsó cseppig.
Eddig csak én értem hozzá, ő még nem használhatta tapintását. Kezei vándorútra indultak a testemen. Tapizott ahol csak ért, testem minden pontját magáénak akarta. :) Nem tudott betelni hibátlan bőröm érintésével. Puncimat módszeresen elkerülte a keze. Nem hiszem el, hogy még mindig nem oldódott fel. Főleg azok után, hogy pár perccel ezelőtt vagy két deci spermát pumpált a számba. Feltettem egyik lábamat a kanapéra, felkínálva a résemet kényeztetésre. Így félig terpesztve is zárva maradtak a dombocskák mintha csak szégyellősek lennének az óriásfasz előtt. Keze végre a lábam közé siklott. Mutató és gyűrűsujja a nagyajkaimat masszírozta, középső ujja pedig besiklott a halmocskáim közé. Fennakadt a lélegzetem, remegett a térdem. Középső ujja pár másodperc múlva már meg is találta az utat a pinámba. Akaratomon kívül rámarkoltam a kezére és nekiszorítottam a csiklómnak. Libabőrös lett az egész testem, megfeszültek izmaim, villámcsapás futott végig az idegpályáimon. Lábon kihordtam a délután első orgazmusát. :) Messze nem ez volt életem legnagyobb élvezése, de egyik sem hozott ekkora megkönnyebbülést. Peti önelégült arccal vigyorgott.
Az orgazmus nem csillapította a vágyamat, hogy magamban érezzem Petit. Sőt, látni akartam amint a hatalmas fasz belém hatol.
- Peti, van valahol tükör lakásban?
- Húgom szobájában van vagy három.
- Látni akarom ahogy a gigantikus farkad belém hatol!
- Van egy jó videokamerám! - vágta rá lelkesen Peti
- Hülye! Mutasd merre van a húgod szobája!
Felmentünk az emeletre, ahol Peti egy pici szobába vezetett . Szoba közepén hatalmas franciaágy rózsaszín ágytakaróval, a hosszabbik falon végig beépített szekrény üveg tolóajtóval. Szemben vele szépítkező asztal legalább egy négyzetméteres tükörrel, plusz valamelyik sarokban még egy egész alakos állótükör. Valahogy az volt az érzésem, hogy itt már készült pár meztelen szelfi. :) Lefeküdtem az ágyra fenékkel a nagy tükör felé. Oldalamra fordultam, Peti mögém térdelt úgy hpgy csak minimálisan takarjon belőlem a tükörben. Fölhúztam a térdemet és szétnyitottam a lábamat, az egy méterre lévő tükörben tökéletesen láttam a puncimat.
- Mehetek? - kérdezte Peti türelmetlenül.
- Gyere! - mondtam neki mosolyogva.
Kezébe vette szerszámát és óvatosan a dombocskáimhoz illesztette. Vett egy mély lélegzetet és benyomta a makkját a nagyajkaim közé, de ahelyett, hogy belém csúszott volna csak kapufára ment. Gigantikus farka végigszántotta a puncivájatomat. Úgy tűnik nunim még mindig szégyenlősködött. Peti egy pillanatig is sem zavartatta magát, odaszorítottam a faszát a nyuszimhoz és elkezdte kefélni a vágatomat. Nedveimtől csillogó szerszáma siklott előre-hátra a puncimon a csiklómat bökdösve. Gyönyörű látványt nyújtott a méretes-véreres, ahogy az ölemet kényeztette. De ezt most már nem volt elég, azt akartam hogy eltűnjön bennem Peti egészen koppanásig.
- Dugj meg! Most! - lihegtem mélyen Peti szemébe nézve.
Még mindig az oldalamon feküdtem. Peti a vállára tette a lábamat. Egyik kezével szétfeszítette a nagyajkaimat a másik kezének három úját becsúsztatta a puncimba olyan mélyre amennyire csak bírta. képSzinte megemelt a puncimnál fogva olyan erővel ujjazott. Újra odaillesztette a makkját, de most sokkal körültekintőbb volt. :) Szép lassan centiről centire hatolt belém. Nem tudom szavakba önteni ezt az érzést. Ezt át kell élni. Mintha az egész testemet átadtam volna neki, mintha ő irányított volna bennem mindent. Tükörben figyeltem, hogy hogyan tűnik el bennem a hatalmas fasz. Szinte perceknek tűnt, amíg tövig belém csúszott. Azt hittem nem leszek képes az egészet magamba fogadni. De igen. Nagyon büszke voltam magamra. :) Láthatóan Peti is meglepődött, úgy látszik a kamaszlánykák nem rendelkeznek ezzel a képességgel. Szépen lassan elkezdett ki-be csúszkálni. Nem tudtam levenni a tekintetemet a tükörről, látni akartam ahogy az a gigantikus fasz pumpál bennem. Peti növelte a sebességet. Egyre hangosabban nyöszörögtem, ziháltam, láthatóan ez felbátorította Petit és még keményebben kefélt. Rámarkoltam a melleimre mert már az államat verdesték, próbáltam kordában tartani őket elég kevés eredménnyel. Éreztem, hogy már csak pár másodperc és újra csúcsra jutok. Összeszorítottam a fogam és feloldódtam a kéjben, másodpercekig rázott a hideg, gyönyörű volt. Peti kihúzta belőlem a még mindig kőkemény faszát, én szinte félájultan fordultam a hátamra. Percekre volt szükségem, hogy újra tudjak magamról.
Most mi van? - kérdezte Peti türelmetlenül.
Egy perc és újra a tiéd vagyok. - válaszoltam neki erőtlenül
Arra én nem érek rá! - mondta kaján vigyorral az arcán.
Fölém térdelt, összeszorította a melleimet és nedveimtől még mindig sikamlós farkával elkezdte kefélni a cicijeimet. Nagyon finoman és lassan csinálta, pont erre az impulzusra volt szükségem, hogy magamhoz térjek. Nagyon élvezte hogy uralhatja a testemet, de ezzel együtt nem éreztem hogy kihasználna vagy csak húsnak tekintene. Szívvel csinálta.
Az ágy szélére húzott és felhúzott, összezárt lábaimat a mellkasának támasztotta. Szőrös puncim szemérmetlenül kandikált ki combjaim közül. Magas ágynak köszönhetően Petinek nem kellett sokat gépészkednie hogy megtalálja a befelé vezető utat. Lukacskám pont farokra állt. :) Tövig lökte belém csodálatos szerszámát. Apró nyekkenés hagyta el ajkamat, amint heréi nekicsapódtak a fenekemnek. A fiúk általában szerették kéjhangjaimat. Nem voltam hangos szex közben, ezek inkább ilyen elfojtott nyögések, erős mélyről jövő sóhajok, zihálások voltak. Nagyon beindultak tőle a partnereim és legtöbbször jól megadták amire a puncim vágyott. Peti is egyre hevesebben kezdett kefélni. Kemény menettől a melleim újra ficánkolni kezdtek. Karommal átkaroltam testemet a mellem alatt, hogy kis határt szabjak csöcseim hullámzásának.. Másik kezemmel fogást kerestem az ágyon hogy ellent tudjak tartani Peti lökéseinek. Peti elhúzta kezemet a testem elől.
- Ne! Látni akarom ahogy táncolnak! - mordult rám erélyesen.
Csak a összeszorított fogaim között kipréselt hörgéssel tudtam kifejezni ellenállásomat, de hagytam neki hadd gyönyörködjön ringó melleimben. Behunyt szemmel élveztem tovább amint Peti szakadatlanul bassza a nunimat. Néha kihúzta és megint belém döfte a farkát, hogy újra élvezhesse a behatolás szépségét. Pár perc múlva kicsit lassított a tempón, arca megfeszült, tekintete üressé vált. Hirtelen kirántotta falloszát, szétnyitotta a lábaim. Amint megpillantottam szétnyíló combjaim között a farkát, már lövellte is rám vastag sugárban gecijét. 10-15 másodpercig pulzált a nedű a fiúból változó intenzitással. Sokkal több áldást osztott rám mint első alkalommal. Jutott belőle mindenhova, az egész testemet beterítette, még az arcomra is jutott a sűrű spermájából. Imádtam, ha egy fiúnak látványos ejakulációja van. Mindig azt gondoltam, ez egy elismerés a testemnek és a képességeimnek az ágyban. Amint az utolsó cseppet is ráverte a hasamra, már nyomta is be a félkemény farkát a pinámba. Meglepődni sem volt időm már pumpált is tovább. Soha nem dugtak még meg úgy hogy a testem geciben úszott. Hihetetlen mocskos és egyben izgató érzés volt. Ribancnak éreztem magam, de élveztem. Kellet az az érzés hogy én vagyok a nő, aki a férfiak legmocskosabb vágyait is valóra váltja. Peti minden mozdulattal keményebb lett a puncimban. Most hosszú lassú mozdulatokkal dolgozott, ügyelve nehogy a húga ágyára csöppenjen a testemről a gecije. Makkig kihúzta a farkát és nyomta vissza tövig belém. Őrjítően jó érzés volt ahogy az óriás fasz szép lassan ki be csúszkált. Jelentőségteljesen rám nézett, mint aki életmegváltó dologra készült.. El sem tudtam képzelni, hogy mi fog következni.
- Tisztítsd le! - bökött a fejével a testem felé.
- Mi van?!
- Nyeld be az összes gecimet a testedről! - mondta parancsolóan.
Egyáltalán nem tetszett a dolog, de gondoltam legyen meg az öröme. Hadd nézze végig, ahogy cseppenként lenyalom magamról az ondóját.
Elkezdtem összegyűjteni az ujjammal minden egyes cseppet a testemről. A hasammal kezdtem és szépen haladtam felfelé a mellemen keresztül az arcomig. Amikor összegyűlt egy kicsi az ujjamon pornósztáros kéjjel az arcomon lenyaltam az ujjamról. Közben végig érzékien Peti szemébe néztem, hadd lássa mennyire élvezem ribancos kötelességemet.
- Elégedett vagy? - kérdeztem amint az utolsó cseppet is lenyaltam a szám széléről.
- Igen, szép munkát végeztél.
- Ugye tudod, hogy még nem végeztél velem!
- Igen? -nézett rám kérdően
- Azt akarom dugj meg hátulról!
- Állok szolgálatára! - vágta magát haptákba.
Feltérdeltem széles terpeszben fenékkel a nagy tükör felé. Kitoltam a seggemet amennyire csak tudtam, miközben mellemen támaszkodtam az ágyon. Húsosan feszes fenekem tökéletes gömbként feszült meg, miközben puncim kiemelkedett a tájból. A nagy tükörrel szembeni szépészeti tükörben tökéletesen láttam magam, amint felkínálom a hátsómat egy kolosszális dugásra. Peti fölém állt és úgy igazította be dákóját a suncimba. Nem tudtam betelni a látvánnyal ahogy a Peti-dorong (így neveztem el a farkát) felülről belém siklik. Keményen döngetett, szinte belenyomódtam az ágyba, most még kevésbé lehetett hallani a gyönyörömet mert arccal a párnába nyomódva ziháltam. Peti néha kivette a farkát és a puncimat verte vele. Már hang is észveszejtő volt ahogy az a szörnyeteg nekicsapódott a kis dombocskáimhoz. Nagyon élveztem, ahogy kemények bánt az én nyuszikámmal, nagyon cserfes volt mostanában ráfért a fenyítés. :) Őrülten keményen kezdett baszni, nagy sebességgel járt ki-be, úgy éreztem mintha a farka az agyamig hatolna. Kezével a fejemet a párnába nyomta és tovább növelte a sebességet. A puncim szinte izzott. Nem bírtam tovább, hagytam, hogy kéj átjárja a testemet, nem voltam ura a mozdulataimnak, rongybabaként csuklottam össze Peti alatt. Egyszerűen lecsusszantam a farkáról miközben ő kefélt. Minden erő kiveszett belőlem, szemem sarkából láttam, amint Peti farkát verve közelit a számhoz. Belökte a számba szerszámát, rántott rajta hármat és már spriccelte is a meleg ondót belém. Szerencsére ez sokkal kisebb adag volt mint korábban, különben belefulladtam volna. Nem vette ki a farkát a számból amig le ne nyeltem az egészet. Félt hogy az egész az ágyon végzi ha kihúzza a falloszát a számból.
Lerogyott mellém az ágyra. Percekig pihegtünk néma csendben.
- Ez nem volt rossz, mi? - ugrattam a farokhuszárt.
- Elment. - mosolygott vissza rám.
Mindketten nevettünk.
- Képeket majd küldd át! Ha egy darabot is viszontlátok a neten pokollá teszem az életedet.
- Hogy érted? Hozzám jössz feleségül?
- Nagyon vicces!
Összeszedtem a ruháimat, felöltöztem, adtam egy puszit Peti farkára és hazamentem zuhanyozni.
Ez egy jól sikerült napozás volt. :)


Szextörténet ajánló:


Elcsavarta a fejem a tulajom


Évek óta élek ebben az albérletben, de tavaly nyáron tulajdonosváltás történt. Éva az USA-ból költözött haza, az ott megspórolt pénzéből vásárolt két ingatlant. Egyiket magának, a másikat pedig (az enyémet) befektetésre. Így én jól jártam mert maradhattam a helyemen. A másik lakást ugyanebben a házban vette meg, csak két emelettel feljebb. Éva egy 45-50 év körüli nő és egyedülálló. Az első alkalom....

Koromsötét éjszakák


Egyetemista voltam és csóró. A szüleim támogattak, de nem várhattam el tőlük, hogy túl sok pénzt adjanak. Maradt az, hogy igyekezzek jó eredményt elérni az ösztöndíjhoz, illetve egyéb forrásból egészítsem ki a jövedelmemet. Ez az egyéb forrás magánórák tartása volt. Tanítottam mindent (magyar, történelmet, nyelveket) mindenkinek (fiatalnak, öregebbnek) és nagyon élveztem. Pénzt kerestem, de úgy, h....

Titkor randevú Tündivel, avagy egy férjes asszony megbaszása


Egy igaz történetet mesélek el, bár azt sem tagadom, hogy jó pár éve történt. Húszas éveimnek az elején jártam, egyetemista voltam egy vidéki városban.
Élveztem az életet, szabad voltam, mindenféle kötöttség nélkül. A szabadsági fokot tovább növelte, amikor harmadévesként részmunkaidőben dolgozni kezdtem egy cégnél. Irodai munkát kaptam, viszonylag korrekt pénzért, szóval nem lehetett okom ....

Osztálytársa(tanár diák)


1.rész
A nevem Amanda és 17 éves vagyok, és szűz. Sokan strébernek tartanak mert jó tanuló vagyok,de igazából nem is is ismernek engem. A történetem azzal kezdődik, hogy a tanár szólt, hogy az egyik srácot nekem kell korepetálni, és ha megbukik akkor kidobják a csapatból. A sulink az amerikai fociról híres. A srác pedig a foci csapat kapitánya, és éppenséggel be is jön nekem.
Szomba....

A barátnőm, és az anyukája


Feljött hozzánk barátnőm anyukája. Szombaton délután elmentünk vacsorázni egy étterembe. A kaja nagyon finom volt, ittunk rá egy kis bort, majd elmentünk sétálni a városba. Este nyolcra értünk haza Én gyorsan lefürödtem, amíg a lányok a tévét nézték. Amíg ment a híradó leendő anyósom is lefürdött, utána megágyaztunk neki a vendégszobában, majd barátnőm, Móni is elment zuhanyozni.
Már elég r....

Anya-fia bűnös élvezetek 1. rész


Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleim elváltak, apa hosszú időn keresztül megcsalta anyát. Anyának ebből persze elege lett és elvált apától. Gondolom ez nagy törés lehetett az életében, nem csoda hiszen hatalmas sokk lehet ez mindenkinek. Nekem is az volt, hogy a szüleim elváltak. Anya felmondott a munkahelyén és el is költözött, én már egyetemista voltam ebben az időszakban dolgoztam is, ígyhát ....Szextörténet címkék

neveltfiam | rand | Évzáró | többen is | tüzelő szuka |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.