Életem egy része
Előzmény:
Nem vagyok nagy történetíró, de gondoltam leírom a saját kis életem egy részét. Fogadjátok pozitívan. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy eldöntse igaz-e vagy sem.

Tudni kell rólam, hogy a történet idején 35 éves voltam pár hónapja költöztem szét a feleségemmel és folyamatban volt a válás. Egyedül maradtam, ill. maradtunk a négy éves Hektor nevű magyar vizslámmal. A válás nem nagyon érintett meg évek óta rossz volt a kapcsolatunk ezért nem igazán kerültem letargikus állapotba, bírtam a terhelést.
Mint minden jó 30-40-es pasi én is oda voltam a szexért így rövid út vezetett a társkereső oldalakra. Igazán nem társat csak szexpartnert kerestem. Több-kevesebb sikerrel.
Aztán megismerkedtem egy Erika nevű lány. Egy 31 éves velem egy magas karcsú nagyon karcsú kicsi cicikkel, kemény popsival, megáldva. Még agya is volt neki így kb. 5 perc alatt szerelmes lettem. /Ennyit a csak szexpartnerről./ Szimpatikus volt és gondolom én is neki, mert 2 hónap után összeköltözés lett a vége. Jó volt a szex is vele nem nagyon tudtam olyat kérni, amit ne csinált volna meg. Látszott, hogy élvezi, tényleg élvezi szeretett, együttléteinkben nem volt semmi kényszer, beszélni is tudtunk a szexről. Nyugodtan kimondhatom, hogy két szex centrikus ember talált egymásra.

Ugrás a történetben és a kapcsolatunkba kb. 6-7 hónapot.

Tavaszi este volt már túl voltunk pár pohár boron és meztelenül feküdtünk az ágyon, ment a tv beszélgettünk, simogattam a punciját, gondoltam rosszalkodunk egy kicsit. Beszélgettünk jól éreztük magunkat csak kellemetlen volt egy kicsit, hogy a kutyám folyamatosan ugatott kertes ház lévén szabadon volt engedve, birtokolta az egész udvart. Felkeltem, hogy kimegyek, megnézem mi a baja. Megnéztem, persze ahogyan bementem rögtön rákezdett az ugatásra ujjból.
Mondtam is:
- Erika most te menj, ki talán neked megnyugszik
- Talán unatkozik-mondta Ő
- Jó nem fogok vele este tízkor labdázni, vagy te talán szeretnél vele játszani /és persze vigyorogtam/- visszavigyorgott
- Nem tudom, mire gondolsz
- Tudod te szerintem
- Nem nem tudom, mire gondolsz /és felkönyökölve rám nézett/
- Szerintem te meg tudnád nyugtatni
- Hogyan?
- Hát, ha oda dugnád neki a puncidat
- Hm - perverz vagy / mi tagadás láttam már ilyen filmet, de annyira nem foglalkoztatott a téma/
- Félős vagy? mondtam, így fog ugatni egész éjjel
Beszélgettünk tovább simogattam a punciját. Éreztem, hogy kezd beindulni. Egyszer csak felült azt mondta kimegy dohányozni. Jó mondtam kikísérlek kicsit levegőzöm. Magára terítette a köntösét lazán megkötötte, de úgy, hogy azért ne sokat takarjon el. Bevallom a farkam ekkor már csöppet sem volt lankadt. Hátra mentünk a tárolóba /ott volt a dohányzó hely/.
Erika rágyújtott és közben teljesen közömbös témákról beszélgettünk jó idő volt, de azért a mellein láttam, hogy a mell bimbói teljesen bekeményedtek.
Így hát kicsit sémiztem neki és rögön láttam rajta, hogy tetszik neki. Persze Hektor ott ténfergett körülöttünk, de neki elég volt, hogy kinn voltunk vele igazán nem foglalkozott velünk. Erika háta mögé kerültem és két kézzel simogattam a kis melleit, majd egyik kezemmel benyúltam a köntöshöz és kicsit félrehúztam, dörzsölgettem a csiklóját, ami legalább olyan kemény volt, mint a melle, és ahogyan szereti lassan megujjaztam. Persze cseppet sem lepődtem meg, hogy tiszta nedves. Egyik lábát feltette egy ládára és háttal nekem dőlt, hogy jobban hozzáférjek. A cigijét már régen elfelejtette és kiejtette a kezéből. Én simogattam a mellét punciját csókoltam a nyakát. Aztán ujjamat kihúztam a puncijából és a köntösét teljesen félre húztam a kopasz pinája elől.
Szóltam a kutyának.
- Hektor gyere ide!
Odajött orrát neki dugta a puncinak /tudtommal még sosem látott szagolt ilyet/.
Megszagolta majd gondolom belenyalt, mert Erika egy halkat sikkantott, és a teste megrándult.
Halottam az ütemes lefetyelést, ahogy rendesen nyalta a pináját gondolom az abból kifolyt nedvek ízlettek neki és őt is beindították. Próbáltam a köntöst mimnél jobban félrehúzni. Erika ekkor egyik kezével a köntös övét bontottaki, a másikkal az én farkamat verte, ami már a boxer sliccén keresztül teljes terjedelmében kibujt. Nem beszéltünk semmit csak az ösztöneinkre hallgattunk. Ledobta a köntöst hatalmas terpeszbe állt térdét kissé berogyasztotta. Így a kis puncija kissé szétnyílt és teljes hozzáférést biztosított a kutya, nyelvének és az én ujjamnak. Megkért, hogy támasszam meg, mert úgy stabilabban áll. Farkamat a hátának nyomva magam felé húztam. Hektornak nem kellet semmit mondani eszeveszett módon nyalta. Ismertem a barátnőmet tudtam mikor jön az orgazmus nála, talán 2-3 percet nyalta a kutya intenzíven mikor hirtelen a lábai összerogytak /alig tudtam elkapni/ Erika a körmeit a karomba mélyesztette rángatózni kezdett és hatalmasat élvezett. A kutya kicsit hátrált gondolom megijedt ettől a váratlan reakciótól. Én majdnem elélveztem a látványtól.
Csak annyit tudott kinyögni, hogy kísérjem be. Pár perc múlva jobban lett elment lezuhanyozni, én még mindig az átélt és látottak hatása alatt voltam a mi a farkamon látszott is.
Kijött a fürdőből bementünk a hálóba rávetettem magamat és 2 perc alatt elélveztem. Amíg pihentünk megkérdeztem milyen volt azt mondta nem tudja semmihez hasonlítani, mert ilyet még nem érzett. A kutya nyelve érdesebb, de ugyanakkor lágy, izmos, de nem durva és nagyon mélyre elmondása szerint bőven a hüvelye belsejébe belenyalt. Azt mondta én erre sosem leszek képes, mert nincsen ilyen hosszú nyelvem.
Ennek a kis monológnak a hatására ujjból tűzbe jöttem, most már rendesen kiadósan megdugtam különös figyelmet fordítva a kutyapózra tudván az a kedvence. Állítása szerint így vagyok benne a legmélyebben. Aztán elaludtunk.
Másnap keltünk Erika még kedvesebb, bújosabb volt, mint máskor. Dolgozni ment, én szabadnapos voltam így otthon rárepültem a netre és elolvastam megnéztem mindent, amit lehetett a tegnap esti kis akciónkkal kapcsolatban. Hát igen egy egy filmnél erőlködni kellet, hogy ne verjem ki. Tudtam, hogy a barátnőm rossz néven venné, mert azt Ő szerette csinálni. Meddigre hazaért már kicsit okosabb voltam a kutyákkal való szexelés terén. Nem gondoltam volna, hogy ennyi infót találok róla azt hittem ez már teljesen tabu téma.
Napközben elvittem a Hektort sétálni, hogy kicsit lefáradjon, mert azt olvastam, ha nagyon aktív, akkor kapkod és akár sérülést is okozhat.
Erika ötóraikor ért haza szokás szerint megbeszéltük a napi eseményeket vacsoráztunk. tévéztünk. Nem láttam rajta, hogy esetleg szóba akarná hozni a tegnapi történteket. Így hát nekem kellet kezdeményeznem:
- Figyelj napközben volt időm kicsit utána olvastam annak, amit tegnap csináltunk
- Igen pornót néztél és engem kihagytál belőle
- Nem nem dehogy ellenkezőleg most akarlak belevonni
- Igen? Mibe is?
- Hát szóval mi lenne, ha ma eset végig csinálnánk
- Mit?
- Hektorral a szexet
- Hogy szeretkezzek egy kutyával, látom téged nagyon felizgatott.
- Igen így van nagyon és erre gondoltam bevallom, de nem akarlak rábeszélni, csak ha te is szeretnéd. Nem akarok olyat kérni tőled, ami neked nem jó, de abból, ahogyan tegnap reagáltál szerintem élvezted /kicsit elpirult/
- Mit fogsz gondolni rólam, ha igent, mondok?
- Azt hogy egy nagyon nyitott modern felfogású NŐ, vagy aki szereti kipróbálni az ujj dolgokat
- Nézd, nem mondom neked azt, hogy én még sosem hallottam arról, hogy emberek szeretkeznek állatokkal, de nem gondolkodtam azon, hogy kipróbálnám e. Ugyanakkor a Hektor tényleg világbajnok módon kinyalt. Te is jól csinálod kitartóan, de az ő nyelve extra hosszú.
- Rendben van nem erőltettem.
- Semmi baj ez nem erőltetés értékelem és köszönöm, hogy ilyen nyíltan beszélsz velem a gondolataidról. Nem tagadom tényleg élveztem és izgató volt. Ha ma beleegyezel, hogy a napaliba csináljuk, akkor nem bánnám, ha még egyszer kinyalna. /majdnem lefordultam a székről izgalmamba/
Átöleltem és megcsókoltam. Erika elment a szobába levetkőzni. mikor visszajött teljesen meztelen volt benyúltam a puncijába rámosolyogtam és a kéjnedvtől nedves ujjamat a szájba csúsztattam. Ő mosolygott és tövig bekapta.
-Helyezkedj el a fotelba mondtam
Beleült lábait szétette, a kisajkai a puncinedvtől össze voltak ragadva. Elé térdeltem óvatosan széthúztam és lassan belenyaltam a hüvelyétől a csiklójáig közben a nyelvemet betoltam a hüvelyébe szívtam a csiklóját. Jobb kezemmel a mellét markolásztam a bal kezem mutatóujját lassan bevezettem a hüvelyébe és dugni kezdtem vele lassan majd egyre gyorsuló mozgással, amíg zihálni nem kezdet akkor lásítottam, de a nyalást nem hagytam abba. Mutató ujjam mellé odazártam a középső ujjamat és most kettőt toltam fel a pinájába, de csak annyi ideig, míg nedves lett. Kihúztam és rögtön a popsijához illesztetem, és lassan de folyamatosan feltoltam ő ennek hatására a popsiját emelet és segített, hogy minél mélyebben benne legyek a fenekébe. Mindkét ujjamat a popsijába tövig toltam és benn kicsit óvatosan elkezdtem mozgatni körbe körbe. Hátát a fotelnek nyomta feszítette magát, de nem hagytam abba tudtam, hogy élvezi, amit csinálok. Lenyúlt a kezével megfogta a csuklómat és elkezdte a saját seggét az én ujjaimmal ujjazni. Jó közepes tempót diktált majd abba hagyta. Rám nézett és azt mondta nem akar elélvezni még. Megkért, hogy vetkezek le meztelenre. Kihúztam az ujjaimat látszott a popóján, hogy használt neki az ujjazás, mert nem záródott össze teljesen. Levetkőztem. Aztán azt mondta áljak elé és verjem a farkamat. kicsit furcsállottam, mert ezt mindig ő szokta csinálni, de megtettem mind a 17 cm kőkeményen ált. Éreztem, ha keményen rárántok, elélvezek. Ő csak nézte egyik kezével a csiklóját masszírozta ez még jobban beindított.
- Hozd be a Hektort kérte
- Jó mondtam és úgy meztelenül kimentem érte
Meddigre beértem a kutyával ő megfordult a fotelba és bepucsított, így egy nedves pina, és egy meg ujjazott popsi fogadott minket
Elengedtem a Hektor nyakörvét, aki egyből oda szaladt és szimatolni majd minden átmenet nélkül bőszen nyalni kezdte a pináját. Oda léptem és néztem hogyan reagál. Fejét elfordítva nézett rám mosolygott, látszott, hogy határozottan élvezte. Kérdeztem:
- Jól csinálja
- Igen nagyon –volt a válasz és a seggét, feljebb nyomta
- Simogasd a mellemet kérte megtettem masszíroztam tekergettem a mellbimbóit, már nem olyan lágyan és finoman, mint az elején kicsit keményebben
Hektorra nézve azt láttam, hogy most már mélyebb nyelvcsapással a segge lyukát is nyalja.
Amikor rákérdeztem csak heves igenlő bólogatásra futotta látszott rajta, hogy nagyon koncentrál, és lassan elönti a kéj.
Szólt, hogy elzsibbadt a lába és szeretne megfordulni. Lehúztam róla a kutyát, megfordult és beleült a fotelbe. A lábait feltette a karfára és kitárta a punciját. Egy minden ízében felizgatott nedvező pina tárult elém. Ráengedtem a Hektort, úgy nyalt, mint ha az élete múlna rajta. Erika a fejét hátra hajtva nyöszörgött. Mellé léptem és a farkamat a szájába csúsztattam. Kinyitotta a szemét és teli szájjal azt mondta, hogy malackodásból jeles vagyok. Elkezdett keményen szopni. Szívta, harapdálta nyalta, a kutya meg őt nyalta hevesen. Pár perc múlva muszáj volt kivennem a szájából, mert éreztem elélvezek, ha nem hagyja abba. Elléptem tőle a fotelon egy nedves foltot vettem észre a puncinedve teljesen eláztatta. Hiába is tagadta volna, hogy nem élvezi, a látszat mindent elárult. Letérdeltem a kutya mellé és a hasa alá nyúlva simogatni kezdtem azt, majd a farkáról a bőrt lassan hátrahúztam nem teljesen, de félig lecsúszott róla. Rögtön elkezdet párzó mozdulatokat végezni. Kicsit vertem a farkát másik kezemmel, hogy ne legyen gyanús, hogy ott térdelek elkezdtem Erika pináját ujjazni a kutya nyelve alatt. A kutya már ösztönösen mozgott és teljesen előbújt a farka. Hát kicsit irigykedtem kb. 20 cm volt plusz a végén egy öklömnyi csomó. Felálltam. Erika szóltam. Szeretnéd, ha betenném a puncidba a farkát? Nem válaszolt rám nézet és csak egyet bólintott. Lenyúlt és két kézzel széthúzta a punciját és azt mondta AKAROM. Megfogtam a kutya nyakörvét és a két első lábát felhúztam a fotelra Erika mellé. Erika nem szólt semmit csak figyelte mit alakítok. A kutya elkezdte mozgatni a csípőjét és kurta a lábát meg ahol érte. Nem találta meg a bejáratot. Lehajoltam, hogy segítek neki Erika akkor felsiklótott egy hangos NEEEEEEEEEEEE hagyta el a száját. Lenéztem és láttam, hogy a kutya a megujjazott popsijába talált be és félig be is tolta a faszát. Megfogtam kihúztam a fenekéből és azzal a lendülettel be akartam rakni a punciba, de olyan hevesen mozgott, hogy így sem talált be. Erika nyöszörgött, hogy NE NE NE de tolta a seggét felfelé. Lefogtam a kutyát és a farkát megmarkolva a pinájához igazítottam és feltoltam neki. Hatalmas sóhaj hagyta el az ajkát. Hektor egy pillanatra meg ált majd ütemesen egyre gyorsuló mozgással keményen elkezdte baszni. Fél percig iszonyú tempóban baszta, majd pihent és kezdte előröl. Erika bírta egy darabig majd elkezdet sikítani. Hogy:
-Istenem egy kutya bassza, a pinámat egy kutya bassza a pinámat Istenem elélvezek.
Elkezdett rángatózni és láttam a szemein, hogy most teljesen máshól jár. A kutya is megérezhette, hogy valami történt, mert meg ált és leugrott róla. Nagyon liheget a horpasza ki bejárt, a hatalmas fasza meg ott himbálózott alatta. Hoztam Erikának egy pohár üdítőt és a szemébe néztem.
- Tetszet- kérdeztem
Csak bólintott és nagyot kortyolt. Mereven nézte a kutya faszát és valami olyat motyogott, hogy akarom. Lassan visszafeküdt a fotelba a kutya odament és a hasát megnyalta ő összerándult. Felemelte a fejét rám nézet és azt mondta
-Tedd vissza kérlek.
Megtettem Hektor rögtön baszni kezdte, de nem akkora hévvel, mint először. Erika megkért, hogy simogassam a csiklóját. Odaléptem, de elölte a farkamat a szájába adtam. Benyúltam a kutya hasa alatt és dörzsölni kezdtem neki. Mimnél jobban dörzsöltem annál vadabbul szopott. Ha visszavettem a tempóból, akkor ő is. A kutya kis szünetekkel, de kitartóan baszta a pináját.Ttíz percet biztosan eltölthettünk így. Majd megkért vegyem ki belőle a kutyafaszt, mert már sajog a pinája. Lehajoltam, ahogyan kihúztam belőle vízszerű anyag spriccelt a hasára, mellére, arca alsó részére, talán kicsit az ajkaira. Nem hazudtolta meg önmagát rögtön elkezdte szétkenni magán, mint ha az enyém lenne. Megkérdeztem, hogy be akarja-e venni a szájába, de azt mondta azt most nem inkább szívesen megfogná a faszát, hogy milyen a tapintása. Így is tett oda guggolt és lassan simizni kezdte óvatosan húzogatta bámulta a csomót. A kutya tűrte én meg mondtam neki, hogy miket olvasta ezzel kapcsolatban. Rám nézett és azt mondta, neki ez biztonságérzetet ad, hogy bennem megbízik és már nem tart ettől, mert látja, hogy tényleg készültem, mint egy jó diák. A kutya elég nyugodtan tűrte biztosan jó volt neki. Erika lassan négykézlábra ereszkedett és kérte, hogy most így tegyem be neki Hektor farkát. De én a háta mögé kerültem és betettem a saját faszomat, a pinájába. Kicsit basztam, majd simán beleélveztem. Mondtam neki ne haragudjon, de olyan izgató nem bírtam tovább, Rám nézett mosolygott és azt mondta nem baj az én farkam máshol ingerli a punciját. Összegömbölyödött a kutya automatikusan ráugrott. A faszát betettem a pinájába. Tudtam, hogy a kutya póz a kedvence és most egy igazi kutyával csinálhatja. Felnyomta a seggét, ahogy nekem szokat. Több sem kellet a kutyának megérezte, hogy a pina még jobban be tudja fogadni. Őrült módon basztak én csak néztem HIHETETLEN NEM HSZEMEL, HOGY VELEM TÖRTÉNIK, HOGY, ILYENBEN VAN RÉSZEM
Láttam, hogy Erika mindjárt megint elélvez ezért tartottam a derekánál. El is kezdet remegni nyüszítés hagyta el a száját. Majd Hektor hirtelen egy hatalmasat lökött és Erika felüvöltött és kiakart szállni a kutya alól, de a súlya miatt nem tudott. Lenéztem és azt láttam, hogy a fasza, végén lévő csomó félig becsúszott a pinájába, de ott megszorult. Annyira még nem volt a punci szétbaszva, hogy egy ekkora csomó simán becsúszón. Se ki se be. Erika már nem sikítót csak sziszegett és kérdezte, hogy mi történt elmondtam neki, hogy félig benne van a csomó, és felajánlottam, hogy kihúzom, de nem engedte. Azt mondta hagyjam, mert érzi, hogy a Hektor most élvezi teli a pináját forró gecivel és bár nagyon feszit jó érzés, ahogy a kutya ondója neki lövell a méhének. Váratlanul azt mondta, hogy látni akarja.
-Kérdeztem, hogy mit.?
-Hát, hogy, hogy, áll bennem
Fogtam a telefont és csináltam pár képet majd oda adtam neki.
Az én barátnőm hátán egy kutyával a pinájába egy 20 cm kutya fasszal, éppen a telefonján azt nézte, hogy, hogy áll benne. Kérdésemre azt mondta már nem fáj neki gondolom a puncija rátágult a farokra. Pár perc után benyúltam a kutya hasa alatta és óvatosan visszahúztam a faszt a pinájából. A kutya geci, mint a gejzír tört elő a pinából és árasztotta el a járólapot. Erika lerogyott és nem mozdult, liheget és rám nézet. SZERETLEK mondta hangosan. Mellé ültem és átöleltem a kutya meg a saját gecijét kezdte felnyalni. Összenéztünk és nevettünk. Megfogta a faszomat, és elkezdte verni fél perc alatt elélveztem oda a kutya spermájára. Azt is felnyalta. Ránéztem az órára bő egy óra telt el azóta, hogy behóztam a kutyát.
Erika lezuhanyozott én meg egy extra adag tápot adtam Hektornak megdicsértem, hogy jól teljesített.

Utószó:
Ennyi, ez volt az első, de nem az utolsó aktusunk. Pár alkalom után jobban mentek a dolgok. A Hektor is profibb lett egyre gyorsabban betalált a lyukba. Egyszer- egyszer bonyolítottuk a dolgot ezzel, azzal.
A történetem tanulsága sosem tudhatod, kivel hoz össze a jó sors.
Azóta eltelt pár év Erikával szétmentünk /persze hogy én cseszem, el MEGÉRDEMLEM/ a kutyám is elhalt. Így maradtak az emlékek és a vágy hogy még egyszer átéljem ezt az élményt.

Beküldő:Spartaix


Szextörténet ajánló:


Kíváncsiság


Béci haverommal egy szombati napon neki indultunk az éjszakának. Mert már rég találkoztunk sok volt a meló mindkettőnknek mostanság.
Meg láttunk az utcán két férfit ahogy vadul smárolnak. Egy kicsit ledöbbentünk a látványtól. Utána egyszerre oda kiáltottunk nekik hogy :
-Menjetek szobára basszátok meg! Ezen akkorát nevettünk hogy egyszerre mondtuk ki. Még le is pacsiztunk
-H....

Erre jók a barátnők


Egy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magát....

A barátnőm néha más lányokkal is lefekszik


Delilah nagyon unatkozott, ezért elment a kávézóba,ahol összetalálkozott Miával. Mivel Delilah már régen dugott, nagyon megakarta szorongatni Mia mellkasán ékeskedő két nagy csecset. Meghívta őt egy kávéra. A kávé után ezt mondta neki:

- Te,mi lenne ha az asztal alatt dugnánk?
- Őrült vagy?! Pont itt?!
- Ja,ja bebújunk az asztal alá és nem vesz minket észre senki!

Megbasztak egy pornóban


Képzeld, én először egy pornófilmben lettem férfié, akár hiszed, akár nem. Direkt szűz csajokat kerestek, így hirdette az újság! Tizenhat éves voltam, és már engem idegesített a legjobban, hogy minden barátnőm átesett már a tűzkeresztségen, csak én nem! Azonnal jelentkeztem, és megkötöttük az üzletet.

Kovács úr - hívjuk őt így - valami nagykutya a magyar pornószakmában. Egy kicsit t....

Unokatesóm kőkemény baszása


Kb négy éve történt éppen az unokatestvéreméknél voltam, talán ősz volt. KB. 15 éves lehettem. Az unokatestvérem kB. 20 éves volt, és főiskolán tanult. Régen olyanok voltunk mint ha testvérek lennénk, sőt még most is. De mikor elkezdtem kamaszodni, egyre jobban érdekelt a teste. Sajnos nagyon szexi volt Editke, hívjuk így. Hosszú feszes lábai, szexi segge, és szép mellei voltak. Sajnos régebben vo....

Csajos titkok


Másnap délben ébredtünk, egymás mellett, ölelve, szorítva a másikat. Belenézve abba a gyönyörű szempárba újra éreztem ágyékomban a bizsergést.

Szokatlan érzések, gondolatok kavarogtak bennem. Itt van egy hús-vér nő, aki a barátom lett nagyon rövid idő alatt, akit megszerettem, és akivel végig szerelmeskedtem az egész éjszakát. Ráadásul élveztem minden egyes pillanatát mind testben, ....Szextörténet címkék

rabja | anya mar nem | ló kanca | nem értem | befogta |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.