Szex a faluban, a kersztfiam kifestett


40 éves, falun élő házi asszony vagyok. Húsz éve vagyunk házasok a férjemmel, sajnos gyermekünk nem született. A házasságunk elején még nagyon aktív nemi életet éltünk, de az utóbbi időben már szinte alig szexeltünk. Jó, ha összejött havi egy-két alkalom, azzal kellett beérnem. Nekem több együttlétre lett volna szükségem, de a férjemet hiába próbáltam rávenni a gyakoribb szexre. Gyanítottam, hogy van valakije, de bizonyítani nem tudtam. Gondoltam arra is, hogy keresek magamnak egy szeretőt, de a faluban ez nem olyan egyszerű, így hát nem maradt más nekem csak a vágyakozás, és a várakozás arra a havi egyszeri kielégülésre. Ám egy nap megváltozott minden.

Nyáron kifestettük a lakást, a férjemnek dolgoznia kellett, így rám maradt a nagytakarítás. A nővéremék szintén a faluban laktak, megkértem, hogy jöjjön át segíteni. Nem ért rá, de megbeszéltük, hogy átküldi a fiát, Mátét.

Máté, a keresztfiam, tizennyolc éves, jóképű srác volt, akkor fejezte be a középiskolát, ősszel egyetemre ment. Elkezdtük a takarítást. Meleg volt ezért csak egy pólót és farmer rövidnadrágot vettem fel, a póló alatt nem volt rajtam melltartó. Munka közben arra lettem figyelmes, hogy Máté egyre többször a melleimet bámulja. Ez furcsa örömmel töltött el, jól esett, hogy valakit felizgattam, még hozzá nem egy férfit, hanem egy fiatal fiút. Annyira élveztem a helyzetet, hogy időnként szándékosan úgy hajoltam, hogy belásson a póló alá. Kigúvadt szemekkel bámulta, észre sem vette, hogy én őt nézem. Mikor rájött, hogy észre vettem a vizslató tekintetét, elkapta a fejét. Láttam a zavart az arcán, de láttam a dudorodó nadrágját is.

Felizgatott, hogy egy 18 éves fiú így tud bámulni engem, a puncim azonnal fellángolt, s a több hét vágyakozás után, mohón követelte a jussát.

Mire észbe kaptam már azon gondolkodtam, hogy vége az aszálynak és találtam egy bővizű forrást. Ahogy ott állt, fél szemmel figyeltem. Merevedése volt, és nagyon igyekezett elrejteni. Kavarogtak a gondolatok a fejemben. Mégis csak a keresztfiam, ugyanakkor nagyon tetszett, ahogy engem nézett, és hogy felizgattam. A szemében valami mást is látni véltem, valami olyat, amit régen a férjem szemében láttam, mikor még minden nap szeretkeztünk.

Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megszerezzem magamnak ezt a fiatal farkat. Erkölcsi gátlásaimon hamar felülkerekedtek az elfojtott vágyak.

– Kicsit pihenjünk!- mondtam.

Leültünk az asztalhoz, töltöttem egy-egy pohár üdítőt.

– Észrevettem, hogy a melleimet nézted!- szóltam Mátéhoz, számon kérő hangon.

– Csak elbambultam- nyögte ki zavartan, közben elvörösödött.

– Na, persze!- mondtam, közben úgy néztem rá, mint aki pontosan tudja, hogy nem mond igazat.

Mielőtt megszólalhatott volna, támadásba lendültem.

– Fogadjunk, még nem voltál lánnyal! Tudod, hogy gondolom!

Megint elvörösödött, kicsit még el is szégyellte magát, majd annyit mondott halkan:

– Még nem.

Egy pillanatara igazi kisfiúnak tűnt, olyan ártatlanul mondta. Én viszont már eldöntöttem, hogy ma férfit csinálok belőle, hát folytattam:

– Láttál már női mellet?

– Az egyik osztálytársamét láttam, de elég kicsi volt neki- válaszolta bátortalanul.

– És ehhez mit szólsz?- kérdeztem, felhúzva mellemen a pólómat.

Máté kigúvadt szemmel bámulta az előbukkanó ciciket.

– Ezek nagyobbak?- kérdeztem, mélyen a szemébe nézve.

Bólintott. Éreztem, hogy testem vadul követeli, a maga járandóságát, nem volt visszaút. Levettem a felsőmet, és finoman elkezdtem simogatni a melleimet. Pár másodperc múlva, már láttam is az eredményt, Máté nadrágja dudorodni kezdett.

– Tetszenek a melleim?

– Aha!

– Megfoghatod, ha akarod!

Tétován állt, mint aki nem hiszi el, amit lát és hall. Tényleg gyerek még, gondoltam. Közelebb léptem hozzá, megfogtam a kezét és a mellemre tettem. Óvatosan simogatni kezdte.

– Fogd meg bátran, nem bánt!- nevettem.

Most már bátrabban markolászta melleimet, közben nagyokat nyelt az izgalomtól. Lenyúltam, s kezem a dudorodó nadrágjára tettem.

– Nocsak! Felizgultál?- kérdeztem.

Érintésemtől egy pillanatra megdermedt, melleimmel ismerkedő kezei megálltak.

– Megmutatod nekem? – kérdeztem anyáskodóan, lenézve a dudorra.

– Nem túl nagy- válaszolt szégyenlősen.

Elkezdtem kigombolni a nadrágját, megadóan tűrte. Lejjebb toltam az alsóját, láthatóvá téve ágaskodó farkát. A látvány szemet gyönyörködtető volt, előttem pompázott egy jókora pénisz, ami csak miattam lett kőkemény.

– Nem olyan kicsi ez! Te szerénykedsz! Ez már egy igazi pasis farok!- mondtam elismerően.

– A keresztapádé kisebb!- kacsintottam rá.

Láttam a megkönnyebbülést a szemében. Innen már tényleg nincs visszaút, gondoltam, de nem is akartam megállni.

– Nem akarod elveszteni a szüzességed?- súgtam a fülébe.

Nem kellett mondania semmit, ott volt a szemében a válasz. Az enyém volt, azt csinálhattam vele, amit csak akartam, de az is igaz, hogy nekem már mindegy lett volna, hogy mit felel, ott és akkor rá akartam mászni, ha akarja, ha nem. Azonnal magamba akartam vezetni ezt a szép farkat.

Eszembe jutott, hogy neki mégis csak az első alkalom, nem kapkodhatom el.

– Vetkőzz le!- szóltam.

Hamar ledobta magáról a ruháit, közben én is megszabadultam a farmeromtól, csak a bugyimat tartottam magamon. Leültem az ágyra, odahúztam magamhoz, ágaskodó szerszáma éppen a számmal volt egy magasságban. Elkezdtem nyalogatni a farkát, majd a makkján köröztem egy kicsit a nyelvemmel, végül finoman a számba vettem és elkezdtem szopni. Forró, kemény és robbanásig feszült volt. Csak pár másodpercig csináltam neki és máris éreztem, hogy mindjárt a számba robban a kis szűz farkinca. Próbált szólni, de engem nem érdekelt, érezni akartam a friss, fiatal farok ízét. Nem is kellett neki több, egy pillanattal később már pumpálta a fehér nedvet a számba, amit rögtön le is nyeltem az utolsó cseppjéig. Egymásra mosolyogtunk, láttam alig várja már a folytatást, bár még nem tudta mit akarok.

– Most te jössz!- szóltam, azzal hanyatt feküdtem az ágyon.

Csak a bugyi volt rajtam. Szándékosan nem vettem le, azt akartam, hogy ő szabadítson meg az utolsó ruhadarabtól. Máté pár pillanatig szótlanul bámulta meztelen testemet, tekintete végig pásztázott a melleimtől a bokámig. Bizonytalanságát látva, bátorítani kezdtem:

– Gyere, azt tehetsz velem, amit csak akarsz!

Odatérdelt mellém, elkezdett simogatni. A melleimen kezdte, majd keze lecsúszott a hasamra, onnan a combjaimra. Lábaimat szétnyitottam, hogy utat engedjek neki a „nemesebb” részemhez is. Hamarosan a vénuszdombomon matatott, egyelőre a bugyi anyagán keresztül simogatva azt. Érintése, még így a ruhán keresztül is izgalommal töltött el, s máris nedvesedni kezdtem. Kutató ujjai lejjebb vándoroltak, mutató ujját végighúzta szeméremajkaim között, de még mindig a bugyimon kívül volt. Remegve vártam, hogy végre benyúljon a fehérnemű alá, s meztelen puncimat simogassa. Nem kellett sokáig várnom, Máté keze becsúszott bugyim alá, s most már szeméremajkaimon éreztem matató ujjait. Alig vártam, hogy megszabadítson a bugyitól.

– Vedd le!- szóltam halkan, s megemeltem a fenekemet.

Máté most már kellően izgatott és kíváncsi volt ahhoz, hogy ne tétovázzon. Azonnal megfogta a bugyim két oldalát, és határozott mozdulattal lehúzta a térdemig, majd a bokámig, végül a földön landolt. Azonnal a puncimra szegezte tekintetét, láttam rajta, hogy most lát először valódi pinát. Széttártam a lábam, hogy jobban szemügyre vehesse. Ő szinte megbabonázva bámulta, én hagytam, hogy kiélvezze a helyzetet.

Újra elkezdett simogatni. Először a combom belső felét, majd egyre közelített a titokzatos kehely felé. Hamarosan ismét puncimon éreztem finom ujjait. Látszott rajta, hogy még kezdő, de azt is, hogy nagyon tehetséges fiúcska, és nagyon tetszik neki, amit csinál, mert pár perccel később már a szájában volt a csiklóm én pedig úgy vonaglottam tőle, mint még senkitől egész eddigi életemben. Nem is kellett hozzá sok, néhány perc alatt a mennybe repített. Hangos nyögésekkel élveztem el.

A puncival történő ismerkedés hatására, Máté fütyije természetesen újra izgalmi állapotba került, úgy állt, mint a cövek. Gondoltam ideje viszonozni a nekem nyújtott örömöket és végre megtenni azt, amiért ide jöttem. Szélesre tártam a combjaimat, felkínálva neki ölemet, majd magamhoz húztam.

– Gyere, most férfit csinálunk belőled!- súgtam a fülébe.

Behasalt a lábaim közé, én előre nyúltam, odaillesztettem forró, kemény farkát a bejáratomhoz. Lassan belém hatolt.

A mennyországba éreztem magam, az érzés leírhatatlan volt. Hosszú évek óta nem éreztem ilyet. Az ő arcán is látszott, hogy ő is ott jár, már attól a pillanattól kezdve, amint a forró, lucskos hüvelyem magába fogadta és átölelte a férfiasságát. Testünk egymáshoz simult, ő tövig nyomta belém vágytól duzzadó farkát, kihúzta majd újra visszatolta. Lassan, óvatosan mozgott bennem, közben a nyakam, a melleim csókolta. Elvesztettem az eszem, és csak azt hajtogattam:

– Csináld még, csináld!

Nem sokára már csak úgy remegtem az erőteljes lökéseitől, amik végig futva az egész testemen, fokozták a gyönyörömet. Tudtam, nem fogja bírni sokáig, szerettem volna együtt elmenni vele, ezért lenyúltam, s elkezdtem izgatni a csiklómat. Fokozatosan gyorsított a tempón, s a gondolat, hogy kivel is dugok, még inkább felizgatott.

Mozgása lelassult, s éreztem, ahogy farka megfeszül, majd megremeg bennem, hatalmas nyögéssel belém ürítette magját. Abban a pillanatban elöntött a kéj engem is, hatalmasat élveztem a kis keresztfiam óriásira nőt farkától.

Máté feje a vállamra hanyatlott, mozdulatlanul feküdt rajtam egy darabig, majd mellém feküdt és a melleimet kezdte simogatni. Én csak pihegtem a hátamon fekve, s lehunyt szemmel élveztem a cirógatását. Régen éreztem ekkora kielégülést.

Kicsit pihentünk, majd elmentünk zuhanyozni. Megbeszéltük, hogy hallgatunk erről a történetről.

Este kielégülten feküdtem a férjem mellett az ágyban és azon járt az eszem, hogy mit is tettem. Tagadhatatlanul jó volt, sőt csodálatos, olyat éreztem, mint még eddig soha, de a dolog erkölcsi része nagyon zavart. Arra gondoltam, hogyha nem tesszük meg újra, akkor talán nem lesz semmi gond. Ugyanakkor már a gondolattól, hogy együtt lehetnék vele újra, elkezdtem nedvesedni. Reméltem, lesz hozzá elég lelki erőm, hogy még egyszer ne történjen meg.

Másnap délelőtt SMS érkezett a telefonomra. Máté írt, hogy szívesen beugrana segíteni takarítani. Tudtam, hogy elvesztem!


Szextörténet ajánló:


Anya és lánya


Egy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetősége....

Éva megint kimaradt az első körből


Képzeld telefonált az István hogy szeretnének megint velünk lenni.Én tudtam hogy két napig nem dolgozol,ezért igent mondtam ,készülj megyek érted....

Odaérve a panzióhoz már Istvánék a teraszon koktéloztak,vártak ránk.Azt mondták tetszett a múltkori esténk és azt beszélték, meg kellene ismételni.-Ránk kis fér egy élvezetes hétvége mostanában nem nagyon értünk rá.

Felm....

Egy tartalmas buli története II.


Sziasztok Laura vagyok.
Szeretnék elmesélni egy házibulis sztorit.
A történet ott kezdődik, amikor a barátom szervezett egy házibulit, mert a szülei elmentek egy hétre nyaralni és miért ne.
A party elég unalmasan kezdődött, jó zene, részeg emberek.
Akkor kezdett felpörögni amikor felvittem a szétcsúszott barátnőm a hálóba lepihenni. Ott kaptam egy kis segítséget a bará....

Tiltott gyümölcs


Elvált nőként (37 éves vagyok) már hosszabb ideje a fiammal (16 éves) szeretkezek.
Hogyan kezdődött ez most nem számít. Örülök neki, hogy így alakult mert mind a ketten
soha nem tapasztalt módon élvezzük a szexet, amiben mindent kipróbálunk. Imádok szop-
ni, közben hallani ahogy élvez, és a végén amikor a számat telespricceli lenyelni az utolsó cseppet is. Ilyen gátlások nélkü....

Mikor hugi mélyen alszikMég a kilencvenes években történt meg velem ez az eset. Én akkor 16 éves voltam, a húgom pedig 14.
Korához képest igencsak fejlett leányzó volt, így sokszor megragadtam az alkalmat, hogy meglessem ahol csak tudom. Leskelődtem a fürdőszoba ajtót, de még a szobája ajtaján is be-be kukucskáltam, mikor tudtam, hogy épp átöltözik. Gyönyörű, hatalmas, gömbölyű mellei és csodálatos csupasz....

Egy ágyban két swinger pár


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban.Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc.A sexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármejikőnk.Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és j....Szextörténet címkék

kurvámmal | öklét | lyukas | leszbis | gĂŠp |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.