Egy szakadt kurva kalandja


A nő morcosan álldogál az októberi esőben. Végignéz magán. Blúzán macskák táncolnak. A farmere kopott és áttetszenek rajta vastag szeméremajkai. Sajnos eléggé be van már járatva. Nem mai csirke.
Ha balra néz, egy rakodódarut lát, régi, szocialista vaskohók termékéből öntöttet. Kamazok gyomra okádja a követ a futószalagra, azok pedig, uszályok feneketlen bendőjébe. A folyó felett sápadt színtelenséggel bukik le nap.
Másik irányban embertömeg táncol. Hosszú hajú férfiak árulnak könyveket a mocskos járda szélén. Egy lemezbolt kirakatában hatalmas fekete kandúr trónol üres CD-tokokon. A többemeletes, okker téglákból épült tornyok Istár kapujaként magasodnak az emberek csapzott feje fölé. Koldus kéreget a McDonaldsból kiözönlő fiatalok önző siserehadától.

A nő, aki Didlinának hívja magát, izgalmat és éhséget érez. Belép a bárba, mely szorongva bújik meg a csöpögő árkádok alatt. A pultos pillantása azonnal tudat vele mindent, amit nem akar tudni.
Melegszendvicset rendel és sört. Érzi harisnyája feszülését. Mi lesz, ha túl tágnak találja? Hiszen az. Három férjet fogyasztott el, nagy természetű tenyészbika volt mindahány.
De vannak trükkjei.
Míg állkapcsa őröl, politika bömböl a televízióból, és cigarettafüst kígyózik a plafon felé. A sör nem túl hideg. Rendel egy felest. Kövek dübörgő hangja a fémen. Motorok sivítása, modern kalmárok pattogó hangja. Ám gyerekzsivaj sehol, itt nincsenek gyerekek. És Barbra Streisand sem énekli, Szerelmes asszony vagyok.

A férfi hamarosan megjön. Nagy tokás és szürkebőrű, mint a vemhes víziló. A ruhája tiszta, még Barbonnal is meglocsolta magát, de érződik alatta a munkásszag. Ám Didlina szereti a munkásszagot. Feszülő izmokat juttat eszébe, s könyörtelen farkakat. Három közös feles után már nedvesedik a puncija.
Kilépnek az utcára, s felpattannak a sasok szárnyára. Ezek a sasok fekete-fehérre vannak festve, és nagyon gyorsan repülnek. A hátukról az ember még a napot is láthatja. Didlina ül elől, és nagy seggénél érzi a férfi ágaskodó faszát. Begerjedve érkeznek el a kiürített palotába. A folyó szaga már a tengeré, s delfinek kefélnek a parti fákon túl a homokvárak vizesárkaiban.

Lehanyatlanak az ágyra és letépik egymásról a ruhát, és meztelenül néznek és szemükben hullámok. Didlina hagyja, hogy a férfi csókolgassa, élvezi borostája szúrós izgalmát, s lehelete piaszagát, melytől még jobban berúg. Végül képszakadás.
A nő szálfaegyenesen, karót nyelve áll a tükörben, és a punciját simogatja. Meredő farok villog a fényes lapban. Hozzáér a valóság hideg másához, és szétkeni rajta előnedveit. A tükör elhomályosul s nem látnak általa.
Majd a férfi térdel, és Didlina 30 centis vibrátorával izgatja a fenekét. Jó szőrős. Szétszakítja a homoerotikus gátakat, de nem hatol be. Elfenekeli. Megkorbácsolja. Beleizzad a műveletbe, haja tépett, seszínű tincsei szemébe hullnak. Nofretiti most megbünteti a picifiút, gondolja.
Aztán a férfi következik. A korbáccsal nagyokat csap Didlina pucsitó fenekére, duzzadó, nedvedző szeméremajkaira. A nő sikongat a kéjtől s fájdalomtól. Egymás után éli orgazmusait. Koszos járdakra gondol elszórt csikkekre s kiköpött rágógumikra.

Végül a férfi beléhatol. A farka nagyon kemény, a szaga nagyon poros és férfias. Hatalmas tenyerével Didlina lógó melleit markolja. A nő narancsbőrős feneke hozzátapad a csípőjéhez, észveszejtően forró és nyúlós. A pinája tág, igen, de a fasza teljesen szétfeszíti. Edény, melybe Alkaiosz fattya tölti pimpós borát.
És nyögés sikoltás és izzadás és cuppogás. Baszás. Repednek a kristályok, amik nincsenek.
Didlina kielégülve ugrál, üvölt és sikongat. A férfi cigarettázva nézi, löttyedt pöcse a szennyes ágyneműre lóg. A nő rácsap a combjára: bazmeg! Aztán rácsap a hasára: bazmeg! És ujjazza magát és elhúzza a függönyöket s nézi a sasokat és a felkelő napot, mely a Heszperidák kertje felett száll. „Mindent megtehetek!” – kiabálja, és szeme őrülten csillog. „Van hasam, combom, seggem és pinám! Mindent megtehetek! Mindent!”
És rántottát főz és kávét, és rágyújtanak, és a férfi fingik. Aztán beakaszt újból Didlinának, a nő féllábbal áll az ablakpárkányon, és melleit lengeti a járókelőknek. Eggyé válik a benne járó farokkal. Aztán egyensúlyát veszti, ahogyan a csúcsra jut.
Reméli, hátukra kapják a sasok.


Szextörténet ajánló:


A méret a lényeg


20 éves múltam és főiskolára jártam. Havonta jártam fel Pestre, konzultációra. Nem nagyon szerettem, mert általában hétvégén voltak, s az egész heti munka után elég fárasztó volt. Az egyik alkalommal nem kaptam szállást a főiskolai koleszban.

Felhívtam hát egy barátomat aki Pesten lakott. Ő beleegyezett, hogy nála aludjak, de megjegyezte, hogy a garzonjában csak egy nagy ágy van. Ez....

Szexológus 2.


Nos Évikém is észrevette,hogy a farkam kezd emelkedni,
na látom hogy kezd hatni az injekcióm,
miért,még nem próbáltad senkin,
de igen csak annak más volt a problémája nem mint
neked,
s ha szabad érdeklődnöm mi volt az illetőnek a baja,
igen nagy fasza volt s egyszerűen nem tudott megbaszni,mert amikor a pinámhoz ért le kókadt neki s mindig csak kiverve tud....

A feleségem közpréda 11.


Az én házasságom már nagyon régóta tart, mi ketten a 30-as éveink közepén járunk. Az elmúlt 10 év során sikerült karriert és anyagi biztonságot építenünk, valamint időt és energiát szentelni a családalapításnak is. Két gyermekünk született, és egy kényelmes kis vidéki házba költöztünk. Élünk egy tipikus, idilli vidéki családi életet. A sexuális életünk sohasem volt unalmasnak mondható, rengeteg vá....

Ismerkedés !


Üdvözlöm kislány,hová megy?
szép napot önnek is,
hová megyek?
igen ezt kérdeztem!
miért olyan fontos?
nem fontos csak érdeklődöm,
ne legyen olyan kíváncsi,
miért nem szabad,
de szabad,csak nem szeretem ha egy kocsiból leszólítanak,
én nem szólítottam le , csak kíváncsi vagyok,
a kíváncsi ember hamar megöregszik nem gondolja?

Bandi bá'


Ez már több mint 10 éves történet,de pár napja valamiért újra eszembe jutott.Az első albérletemben laktam 23 voltam,Bandi bácsi gondnok volt abban a társasházban,sokat segített nekem a költözésnél,meg úgy általában.A lényeg,hogy egyszer haza mentem a szüleimhez vidékre és onnan vittem a bácsinak apám pálinkájából.Oda is adtam neki mikor vissza érkeztem,nagyon örült neki,de kikötötte,hogy hamarosan....

Felesègem lebukott


Feleségem asszisztens a közeli kisvárosi Rendelőintézetben . Feltünt hogy korában megy ès kèsőbb jön haza, ès ha telefonon beszèl ki megy az udvarra. Megkèrdeztem mièrt jár kèsőn haza, mondta sok a munka így eltud vègezni. Gondoltam rendben ennek utána nèzek. Figyeltem a telefonját , reggel munka elött sms-t kapott bent volt a fürdőben elolvasta majd telefonált. Ki halgatam mitt mond, mondta rendb....
Szextörténet címkék

megbaszattam a feleségem | nővére. | hogy figyeljen, mert | a megalázás | amazon |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.