Latex fétis, az úrnőmmel hármasban
Meztelenül kikötözlek, kezeiden hideg bilincs, a fejed fölött összekulcsolva, lábaid terpeszben kikötözve az ágy széléhez. Az arcodra egy áttetsző latex maszkot húzok, levegőt kapsz, de látni már csak árnyakat látsz.
- Nem kell félni! - mondom, majd az ágy végébe állok és nézem szép tested, ahogy kiszolgáltatva fekszel előttem. De nem nyúlok hozzád, nem nyúlhatok. Ekkor lépések halladszódnak és egy női hang szólal meg.
- Ügyes voltál, szépen előkészítetted nekem ezt a szépséget! - érzed, hogy az ágyra térdel az ismeretlen nő és kezeivel megsimogat. Te nem tudod, de érzed, hogy kesztyű van a nőn. Érzed, ahogy megcsókolja a szád, keze a lábad közé siklik.
- Gyere ide, ne ácsorogj ott! - parancsolja nekem - Tedd a szájába a farkad!
- Te meg szépen szopd! - közben kezével a finom illatos pinádat simogatlja, egyik ujját be is dugja.
Csöndben teszem a dolgom, a szádba tolom a farkam, érzed finom ízért miközben Ő a pinádat ujjazza, csiklódat dörzsöli, melleidet markolja.
- Fogd meg a fejét és húzd rendesen a farkadra, különben! – parancsolja én meg szótfogadóan megfogom a latex maszkba öltöztetett fejed és magamra húzom. Élvezem ahogy szopod, halkan nyögdécselek is, de te is élvezed, hogy parancsra szophatod a farkam.
Hallod, ahogy a nő feláll az ágyról.
- Állj fel és segíts! – érzed, hogy a lepedőt, amin eddig feküdtél kihúzzuk alólad és valami hidegre fekszel vissza.
- Latex lepedő súgom a füledbe.
A nő az ágyra pakol dolgokat, de te csak próbálod kitalálni, hogy mik lehetnek azoka. Ismét melléd térdel majd érzed, hogy valami hideg folyik a mellbimbóidra, a hasadra, majd végig a pinádon, egészen a fenekedig. Szinte siklik az olajtól a nő keze a testeden, én is felveszek egy pár gumikesztyűt, és simogatni kezdelek, majd a lábaid közé fekszek és megpuszilom a pinád. Nyalom, szívom. Ahogy finoman mozgatod a csípőd, miközben élvezed a kényeztetésem érted, hogy a lepedő az olajtól érzékien sikamlóssá változott.
- Ügyesen csinálod, hallod a nő szavait, de most én akarom kényeztetni ezt a szép testet! Te állj oda az ágy mellé és nézz! Eszedbe se jusson magadat simogatni! – érzed, hogy a nő föléd hajol, megcsókolja a szád, visszacsókolsz, ő simogat, te próbálsz mozogni, de a bilincs sokat enged. Megcsókolja a melleid, szívja, szopja, kezével finoman siomgatja a pinád, egyik ujja a fenekedhez siklik. Újra valami hideget érzel a fenekednél és érzed, hogy a nő ujja becsúszik lassan. Kicsit fáj is, de amint elkezdi mozgatni benned az ujját, el is kezdi nyalni a csiklód. A kés szétárad a testedben, látom ahogy megnyalod a szád szélét. A nyelveden megcsillanó piercing látványa izgalomba hoz. Te nem látod, de a kéjtől vonagló tested látványától meredezik a farkam. Hosszú percek telnek el a kényeztetéseddel, a nő is egyre jobban sóhajtozik, felizgatta az ahogy játszik veled. Érzed, hogy a fenekedből kihúzza az ujját, de valami nagyobbat, vastagabbat kezd azonnal beléd tolni. Feszít, az enyhe fájdalomtól fel is nyögsz, de nem bánod, mert igazán kéjes érzés, hogy kitölti a feneked az a valami. Egyszer csak érzed, hogy el kezd nőni benned, feszít, egyre jobban. Pillanatokkal később már elmúlik a feszítő érzés, majd újra érzed, hogy feszít és újra enyhül a fájdalom. Feláll a nő az ágy mellől, a maszkot leveszi rólad, most látod először. Kecses, idősebb nő néz rád, aki kipirult az izgalomtól. Látod, ahogy felém fordul.
- De szépen merevedik a farkad, tessék itt egy óvszer, húzd fel és nagyon lassan dugd meg a lányt. Ő az arcod fölé térdel és rádparancsol, hogy nyald a pináját. Mközben nyalod, szívod érzed, ahogy lassan beléd tolom a farkam. Én gyorsítanám a mozgásomat, annyira izgat a helyzet, de a nő rámparancsol: - Lassabban! Nehogy elélvezz itt nekem, akkor használhatatlan leszel! – Tovább élvezi a szád kényeztetését, mozog, sóhajtozik. Percek telnek elmikor nagyokat sóhajt, a lábaival szorítja a fejed és nyügdécselve élvez el. Az egyre fokozódó izgalomtól én is egyre gyorsabban, hevesebben duglak, és úrnőm nem veszik észre, hogy vele együtt én is elélvezek. Ő is ledöl az ágyra és én is rádfekszem. Pár perc telik el, mikor a nő megszólal.
- Ugye nem élveztél el? – kérdezte, de éreztem, hogy tudja a választ.
- De igen Úrnöm! Elnézést kérek!
- Akkor most büntetést kapsz! Vedd ki Leila fenekéből az anál pumpát, és oldozd el a lábait! Ha készen vagy, szólj! – feláll és kimegy a szobából. Mielőtt még eloldozlak, megcsókollak, érezni akarom az ajkaid ízét. Visszacsókolsz.
- Remélem teszed a dolgod!? Ha eloldoztad, térdeljen az ágy végébe összebilincselt kezekkel, te meg állj mellé! – halljuk a másik szobából a szavait. Pedig olyan finom volt a csókod. Felállok és eloldozlak, az ágy végébe térdelsz meg összebilincselem a kezeid. Csak állunk ott percekig, mikor ismét a szobába lép. Ránézünk és látjuk, hogy két dupla felcsatolható péniszt tart a kezében. A kezembe adja az egyiket, segíts feladni rám! – letérdelek, ő felemeli az egyik, majd a másik lábát, felhúzom a derekára, a belső dildót óvatosan a pinájába tolom, majd mikor hátul összekapcsolom megfordul, megfogja a fejem és azonnal a számba tolja a farkát.
- Szopd! Úgy, rendesen! – a másik felcsatolhatót eléd dobja az ágyra – Vedd fel! – parancsolja. Te összebilincselt kézzel ügyetlenkedsz, de sikerül felvenni. Én szopom az Úrnőm farkát, így nem látom, hogy felénk fordulsz, hogy mutasd, hogy készen vagy.
- Most az övét szopd! – Parancsol rám. Mögéd áll, megigazítja a pinádban lévő dildót, a szíjakat és összekapcsolja a csatokat. Átkarolja tested, érzed latexbe bújtatott testének ölelését és a fenekednél a farkát. Telnek a percek, de nem szólal meg, csak simogat, néha előrenyúl és a fejemet jobban ráhúzza a farkadra.
- Térdelj le és te is szopd az én farkamat! – Mindketten próbáljuk bekapni, ajkaink, nyelveink összeérnek Ő bedugja a te szádba, majd kiveszi és az enyébe dugja.
- Nagyon szép és izgató látni ahogy itt térdeltek előttem! – mondja – Remélem nektek is tetszik!
- Igen Úrnőm! – mondjuk egyszerre.
- Nem hallom!!
- Igen Úrnőm, tetszik nagyon, köszönjük! – mondom, majd te is utánam ismételed.
- Nagyon jó, most térdelj az ágy közepére és ereszkedj könyékre! – mutat rám. Megteszem amit parancsol, feléd fordul és a kezedbe ad egy pár gumikesztyűt.
- Vedd fel, most meg fogd büntetni azért, amiért az előbb el mert élvezni!
Velveszed a kesztyűket Ő egy adag síkosítót nyom a kezeidre, te lassú bizonytalan mozdulatokkal szétkeden a kesztyűdön.
– A fenekét is kend be, és dugd meg az egyik ujjaddal! Ne finomkodj, határozottan, gyorsan dugd be az ujjad!!!!
Mögém térdelsz és érzem ahogy a hideg síkosítóval bekened a fenekem.
- Gyorsan, hogy ne tudjon ellenkezni! – hallod a parancsot és bedugod az egyik ujjad. Felnyögök, mert fájt ahogy ilyen gyorsan bedugtad.
- Mozgasd gyorsan, az sem fog tetszeni neki, de majd megszokja! – Te szót fogadsz és gyors mozdulatokkal dugod a fenekem az ujjaddal. Érzed, hogy az úrnő keze a fenekedet simogatja, majd lassan, érzékien dugja a fenekedbe a farkát.
- Most húzd ki az ujjad és te is dugd meg! – belém tolod kemény farkad és az úrnővel együtt mozogva dugsz meg. Ahogy telik az idő én is egyre jobban élvezem ahogy mozogtok, én is veletek mozgok. Ahogy térdelve fekszem az ágyon magamba szívom a latex lepedő illatát. Ahogy egyre erősebbek a mozdulataitok nem bírom tartani magam és elnyúlok az ágyon, de az úrnő téged is lenyom, így tovább mozgunk. A farkam az olajos lepedőhöz dörzsölődik és újra megkeményedik, a nyögéseidből ítélve te is élvezed a helyzetet.
- Úrnőm, így el fogok újra élvezni! – mondom.
- Tartsd vissza különben megbánod! – de a mozgását nem hagyja abba, tudja mit csinál és tudja, hogy nem fogom tudni visszatartani az orgazmusom. Együtt mozgok, élvezem a mozdulataitokat és a kéj elönti a fejem és elélvezek. Pontosan tudja úrnőm, hogy mi történt így még nagyobbakat lök rajtad és így rajtam is, hogy éreztesse velem, hogy még nincs vége. Még mozogtok bennem, de én ernyedten fekszem az ágyon. Pár perc elteltével már nem mozogtok tovább, oldalra lefekszetek mellém. Nem bírunk mozdulni, csak lihegünk.

- Állj fel és állj az ágy mellé! – parancsolja kéjesen elfúló hangon az Úrnő. Remegő lábakkal állok, mikor az ágyra nézek a csodás látványotok megnyugtat. Az úrnő lassú mozdulatokkal ismét kikötözi a lábaid, érzed ahogy a hideg lánc a bokádra tekeredik és újra terpeszben fekszel az ágyon, de most a kezeidet nem bilincseli hátra, és ahogy mozogni próbálsz rájössz, hogy most nem is olyan szorosak a kötések. Leveszi a felcsatolhatót magáról és rólad is, leveszi latex ruháját, a földre dobja, melléd fekszik és gyengéden megsimogatni kezdi a tested. Megcsókol és a saját csiklójával kezd játszani, izgatja magát, sóhajtozik. Néha rádnéz és és mivel te is őt nézed újra megcsókol, nyelveitekkel játszotok finoman.
- Simogasd te is magad! – mondja kedvesen. A látványotok izgató, és így a farkam ismét meredezni kezd, de tudom nem mozdulhatok. Szembe fordul veled az úrnő és egyik lábát a feneked mellett a lábad alá dugja, majd közelebb húzódik, úgy, hogy a pinátok, csiklótok összeérjen. Elhúznád a kezed, de nem hagyja, megfogja és úgy kezdi el hozzád dörzsölni magát. A nedves pinájának érintése izgató, és élvezed a mozgását, te is vele mozogsz. Sóhajtoztok, élveztek.
- Gyere és told a szájába a farkad! – parancsol rám – De most kötelező lesz elélvezned!
Mozogtok sóhajtoztok, én odatérdelek a fejedhez és mélyen a szádba tolom félig merev farkam. Ahogy szopni kezded érzed, hogy megkeményedik a farkam. Kéjesen nyögsz úrnőm kényeztetésétől és hevesen szopsz. Egyre jobban sóhajtoztok, látom, hogy megfeszül a tested, néha a szopásról is elfeledkezel, majd újra hevesen kapod be és szívod, nyalod. Elélveztek mind a ketten, úrnőnk ledől az ágyra és liheg. Te is pihegsz csak, de én tudom, ha nem élvezek egy gyorsan, akkor büntetésként egy hétig megint nem lesz szex. A szádba dugom a farkam, megfogom a fejed és úgy irányítalak. Mikor kicsit magadhoz térsz az összebilincselt kezeiddel megfogod a farkam és verni is kezded. Nagyon jó ritmusban csinálod ahogy szopsz, nyalsz és vered a kezeddel, így ismét teljesen megkeményedek. Mohón szopod, de tudod, hogy harmadjára már nem fog könnyen menni nekem.

Csinálod, én meg simogatom a tested közben, a melleid, néha megfogom a fejed és úgy dugom meg a szád. Nem tudom mennyi idő telik el, de egyszer csak érzem, hogy a kéj elhatalmasodik rajtam, nem próbálom visszafogni magam, beleélvezek a szádba. Te magadba húzod a farkam, nem engeded, hogy kihúzzam, szívod még kicsit. Mikor elengedsz lefekszem én is, és így fekszünk, kábultan hosszú percekig.Szextörténet ajánló:


Megbaszta a seggem


Az egyik hétvégén végre sikerült meggyőznöm, hogy átjöjjön amíg a felesége elutazott. Mindig is volt köztünk egyfajta szexuális feszültség, ám a szigorú munkahelyi szabályzat mindenféle irodán belüli kapcsolatot megtilt. Gyakran viccelődött azzal, hogy mennyire „ellátna engem” és hogy „úgy megbaszna, mint ahogy még egy férfi sem tette”, de félt attól, hogy egy velem töltött éjszaka szakmailag és m....

A feleségem betanítása


A feleségem betanítása

Nászutunkra a Balaton mellé mentünk Berénybe ahol nudista strandon voltunk. Ott sikerült egy bungalót kapnunk nagy francia ággyal amin mint késõbb kiderült elfértünk négyen is.Az elsõ éjszakát óvatosan finoman simogatva élveztem a feleségemmel akinek én vettem el a szüzességét, de annyira belejött,hogy alig tudtunk aludni valamit. Mivel egyébként is nudista tele....

A szomszéd öreg néni


Lakunk egy társasházban 12 család 1 lépcsőházban.
Közvetlen szomszéd egy jó 50-es hölgy aki egyedül él már évek óta.
Mindig fontolgattam hogy jó lenne ha lenne köztünk valami de valamiért mindig bennem volt hogy NE.
Egyébként van feleségem gyerek de akkor is bennem volt a vágy a szomszéd iránt.
Sokszor összefutottunk a lépcsőházban váltottunk pár szót de folyamatosan né....

A szexmasina


Minden azzal a süket masinával kezdődött.

Már, hogy mikor került először szóba köztünk, pontasan az idejét nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a Mara férje hozta be németországból a "berendezést", amiért annyit távol van, és Mara ne "árválkodjék" addig se. Mara hónapokig ki sem merte próbálni a kefélőgépet, aztán amikor egyszer "banya-gyűlést tartottunk" egy kávézóban, és már úgy eg....

A haverom MILF anyja


E kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 17 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kimen....

Nyilvános szex az utcán, szoptam az első randin


Reményekkel teli, kicsit kiábrándult keresgélés után egyszer csak írt. Tudta mit akar, magabiztos volt és intelligens. Hamar kiderült agyunk, humorunk és szexuális igényeink nagyon hasonlóak. Egyetlen probléma a lakhelyünk közt lévő mérhetetlen távolság. Azonban az élet úgy hozta, hogy nyaralni mentem. 50 km-re voltunk egymástól. Muszáj volt találkozni. Én el tudtam szabadulni a baráti társaságtól....
Szextörténet címkék

csics | kefélése | kikötözés | bujálkodás a nagyival | márt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.