A faszverő doktornő


Először az interneten, csetelés közben meséltek erről a doktornőről. Nem hittem el mikor mesélték, hogy vizsgálat közben nagyon kedvesen és finoman bánik a betegeivel. Andrológusból különben is a legtöbb férfi, nő nagyon ritkán választja ezt a szakmát, így a mesélő történetét kétkedve fogadtam.
Nemrég viszont andrológushoz kellett mennem. Eszembe jutott, a régi történet, és ha már orvoshoz kell mennem, akkor már inkább legyen nő, mint egy lapátkezű férfi. A neten böngésztem és az emlékeim alapján próbáltam megtalálni a doktornőt. Összes egy női orvost találtam, aki ezzel foglalkozik, így tárcsáztam. Egy kellemes női hang szólt bele a telefonba. Elmondtam, hogy miért is keresném fel, Ő készségesen jegyezte fel a megbeszélt időpontot, és külön kihangsúlyozta, hogy a vizsgálat előtt 6 napig nem szabad elélveznem (persze Ő nem ezeket a szavakat használta), hiszen a helyszínen mintát is kell majd adnom.
A vizsgálat napján kicsit izgultam, hiszen nem tudhattam, hogy mi fog történni. Soha nem voltam andrológusnál, és nem tudhattam, hogy ez a Nő az a doktornő! Minden esetre alaposan lefürödtem, és a legjobb alsógatyámat vettem fel.
Az épület egy teljesen hétköznapi belvárosi ház, a rendelőt egy földszinti lakásból alakították ki. Leültem az előtérben és vártam, hogy szólítson. Bent egy másik beteg lehetett, mert halk hangok szűrődtek ki. Nem kellett sokat várnom, nyílt az ajtó. A doktornő elköszönt az előző pácienstől, majd felém fordult: - Kérem, fáradjon beljebb!
Udvariasan bemutatkoztunk, majd a rendelőben újra átbeszéltük, hogy miért kerestem fel. Az adataimat beírta a számítógépébe, majd közölte, hogy a vizsgálathoz meztelen alsó testtel kell az ágyra feküdnöm. Nagyon kimért volt, így nem számítottam semmi különlegesre, a netes ismerős biztos csak lódított.
Letoltam a nadrágom, a szemem sarkából láttam, ahogy a doktornő egy pár gumikesztyűt húz fel a kezeire.
- Ne féljen, nem fog fájni! – mondta, nyugodt hangon – óvatos leszek.
Lefeküdtem az ágyra, neki háttal.
- Húzza fel a jobb lábát! – kérte. Ekkor megéreztem az egyik ujját a fenekemnél. Nem tolta be azonnal, hanem lassan körbe-körbe simogatta. A síkosító, amit előzőleg a kezére kent, hideg volt, de ettől és a gyengéd simogatásától könnyen becsúszott az ujja.
- Ugye, hogy nem fájt?! - De a kezét még nem húzta ki, sőt, lassan mozgatni kezdte bennem. Finom érzés volt, a farkam merevedni is kezdett tőle, annak ellenére, hogy a helyzet igen különös volt. A másik kezét a combomra tette: - Finom? – A kérdése zavarba ejtő volt, de válaszolni nem volt időm, a keze a farkamra siklott. Ebben a testhelyzetben nehezen fért hozzá, de már tudta, hogy nekem tetszik az, amit csinál. A fenekemet kényezteti és közben a farkam próbálja elérni. Én kicsit féltem, de aztán felé fordultam, hogy jobban hozzám férjen.
- Húzza fel a lábát, akkor jobban fogja élvezni a vizsgálatot! – közben a háta mögötti polcról leemelt egy kis műanyag poharat, és egy gumikesztyűt. Kérdően néztem rá:
- Mondtam, hogy mintát kell adnia! – majd a kesztyűt a farkamra húzta. A látványa vicces volt, de az érzés kellemes, sőt kifejezetten izgató volt, ahogy a latexből készült kesztyű a bőrömhöz ért. Az egyik kezével újra a fenekemet kezdte simogatni, és hirtelen, határozottan be is dugta az ujját. A másik kezével a farkam kezdte húzogatni.
- Szóljon, ha már közel jár ahhoz, hogy elélvezzen, mert nem mehet pocsékba, a vizsgálatokhoz szükség van az ondójára!
A mozdulatai és a szavai nagyon izgatóak voltak, Ő csak csinálta, húzogatta. Mikor a csúcs felé közeledtem jeleztem Neki. Lehúzta a kesztyűt a farkamról, majd a műanyag kis edényt odatartotta. A jobb kezével pedig verni kezdte a farkam. Ütemesen, határozottan csinálta, élveztem minden mozdulatát…
- Ügyes volt! Egy csepp sem ment kárba! – A műanyag poharat félretette. Meglepődtem, mert ekkor fölém hajolt és bekapta a még mindig merev farkam. Finoman szopni kezdte, nyalogatta… kéjelgett rajtam. Felegyenesedett: - Törölje meg! – és a kezembe adott egy papírzsebkendőt!
Felálltam, felöltöztem. Ezután már csak tárgyilagosan a vizsgálatokról és a további teendőkről beszéltünk. Aztán elköszönéskor odahajolt hozzám, és finoman megcsókolt:
- Remélem, még eljön megvizsgáltatni magát!


Szextörténet ajánló:


Megcsalt a barátnõm , avagy a drogos nevelõnõ


Megcsalt a barátnõm , avagy a drogos nevelõnõ

Pár éve történt ez az eset. Haverokkal bulizunk mert születésnapom volt. Ott volt a nõm is, az elsõ komolyabb csajom volt, máig sem értem miért,mert olyan ronda volt mint a bûn. A mai napig is az. Leitattak a haverék, én elaludtam, a csajt meg befüveztették, és végigszopta mind a három haveromat. A negyediket csak azért nem, mert az nem me....

A dögös titkárnő


Már jó pár éve dolgoztam a cégnél. Aztán új pozícióba kerültem, új munkakörrel.
Lett szép nagy irodánk, tágas, kényelmes, ablak melletti.
Új kollégák, új emberek. Hamar feltaláltam magam, állítólag jó munkaerő vagyok, meg vannak velem elégedve.
Így telt az idő, sikeres beilleszkedés után már rutinná vált a munkám, egyre nagyobb sikereket értem el, ezáltal valóban megbecsült ta....

Kamu szextörténet


Azért csak idézőjelben írtam a címet, mert ezt az asszonyt, nekem lányt, már szinte gyerekkora óta ismerem. Nem tagadom, hogy nekem is tetszett, de én hozzá, még elég fiatal voltam, ami az ábrándozásaimban, és a pöcsömmel való játszadozásokban merült ki, miközben rá gondoltam. A nyáron, véletlenül megláttam őket egy strandon a barátnőjével. Persze, nem viseltek felsőt, és szerintem ők is"kiböktek"....

Szex kamera előtt


Dávid pénisze megfeszült a lány kezében, Anna becsukta a szemeit és várta, hogy a sperma az arcán landoljon. Aztán három hosszú lövedék terült szét az arcán és kezdett el folyni lefele. A maradék ondó Dávid makkjának végén csorgott le és csöpögött a lány melleire.

Miután Anna kinyitotta a szemeit, bekapta a srác makkját és a nyelvével lenyalta az ondót és kiszívta a szájában a húgyc....

A kis apácajelölt dugása


Pár évvel korábban az egyetemről egy kisváros egyik patikájába (összesen három volt) kerültem gyógyszerésznek. Körülöttem csupa nő dolgozott,az idősödő tulaj, a főgyógyszerész, meg három asszisztens. Közülük kettő férjes, két-két gyermekkel, akiknek leg-fontosabb témája a háztartás, gyermekeik mit modtak, mit csináltak stb. A harmadik hölgy 25 éves, nem szép, de ápolt és vonzó, jó alakú szingli vo....

Első élvezésem


Sziasztok. 19 éves, átlagos srác vagyok, még szűz a szó szerinti értelemben. Nagyon sokat olvasom a szex történeteiteket, nagyon izgatóak egyesek. Én is megosztom veletek az életem első élvezésének a történetét.
Kissé nem szokványos család a miénk, olyan értelemben, hogy természetes számunkra a meztelenkedés egymás előtt, együtt. Egész kiskoromtól fogva így nőttem fel. Van egy nővérem, ak....
Szextörténet címkék

huzogatás | felcs | autószerelő | gumikesztyű | több férfival |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.