A faszverő doktornőElőször az interneten, csetelés közben meséltek erről a doktornőről. Nem hittem el mikor mesélték, hogy vizsgálat közben nagyon kedvesen és finoman bánik a betegeivel. Andrológusból különben is a legtöbb férfi, nő nagyon ritkán választja ezt a szakmát, így a mesélő történetét kétkedve fogadtam.
Nemrég viszont andrológushoz kellett mennem. Eszembe jutott, a régi történet, és ha már orvoshoz kell mennem, akkor már inkább legyen nő, mint egy lapátkezű férfi. A neten böngésztem és az emlékeim alapján próbáltam megtalálni a doktornőt. Összes egy női orvost találtam, aki ezzel foglalkozik, így tárcsáztam. Egy kellemes női hang szólt bele a telefonba. Elmondtam, hogy miért is keresném fel, Ő készségesen jegyezte fel a megbeszélt időpontot, és külön kihangsúlyozta, hogy a vizsgálat előtt 6 napig nem szabad elélveznem (persze Ő nem ezeket a szavakat használta), hiszen a helyszínen mintát is kell majd adnom.
A vizsgálat napján kicsit izgultam, hiszen nem tudhattam, hogy mi fog történni. Soha nem voltam andrológusnál, és nem tudhattam, hogy ez a Nő az a doktornő! Minden esetre alaposan lefürödtem, és a legjobb alsógatyámat vettem fel.
Az épület egy teljesen hétköznapi belvárosi ház, a rendelőt egy földszinti lakásból alakították ki. Leültem az előtérben és vártam, hogy szólítson. Bent egy másik beteg lehetett, mert halk hangok szűrődtek ki. Nem kellett sokat várnom, nyílt az ajtó. A doktornő elköszönt az előző pácienstől, majd felém fordult: - Kérem, fáradjon beljebb!
Udvariasan bemutatkoztunk, majd a rendelőben újra átbeszéltük, hogy miért kerestem fel. Az adataimat beírta a számítógépébe, majd közölte, hogy a vizsgálathoz meztelen alsó testtel kell az ágyra feküdnöm. Nagyon kimért volt, így nem számítottam semmi különlegesre, a netes ismerős biztos csak lódított.
Letoltam a nadrágom, a szemem sarkából láttam, ahogy a doktornő egy pár gumikesztyűt húz fel a kezeire.
- Ne féljen, nem fog fájni! – mondta, nyugodt hangon – óvatos leszek.
Lefeküdtem az ágyra, neki háttal.
- Húzza fel a jobb lábát! – kérte. Ekkor megéreztem az egyik ujját a fenekemnél. Nem tolta be azonnal, hanem lassan körbe-körbe simogatta. A síkosító, amit előzőleg a kezére kent, hideg volt, de ettől és a gyengéd simogatásától könnyen becsúszott az ujja.
- Ugye, hogy nem fájt?! - De a kezét még nem húzta ki, sőt, lassan mozgatni kezdte bennem. Finom érzés volt, a farkam merevedni is kezdett tőle, annak ellenére, hogy a helyzet igen különös volt. A másik kezét a combomra tette: - Finom? – A kérdése zavarba ejtő volt, de válaszolni nem volt időm, a keze a farkamra siklott. Ebben a testhelyzetben nehezen fért hozzá, de már tudta, hogy nekem tetszik az, amit csinál. A fenekemet kényezteti és közben a farkam próbálja elérni. Én kicsit féltem, de aztán felé fordultam, hogy jobban hozzám férjen.
- Húzza fel a lábát, akkor jobban fogja élvezni a vizsgálatot! – közben a háta mögötti polcról leemelt egy kis műanyag poharat, és egy gumikesztyűt. Kérdően néztem rá:
- Mondtam, hogy mintát kell adnia! – majd a kesztyűt a farkamra húzta. A látványa vicces volt, de az érzés kellemes, sőt kifejezetten izgató volt, ahogy a latexből készült kesztyű a bőrömhöz ért. Az egyik kezével újra a fenekemet kezdte simogatni, és hirtelen, határozottan be is dugta az ujját. A másik kezével a farkam kezdte húzogatni.
- Szóljon, ha már közel jár ahhoz, hogy elélvezzen, mert nem mehet pocsékba, a vizsgálatokhoz szükség van az ondójára!
A mozdulatai és a szavai nagyon izgatóak voltak, Ő csak csinálta, húzogatta. Mikor a csúcs felé közeledtem jeleztem Neki. Lehúzta a kesztyűt a farkamról, majd a műanyag kis edényt odatartotta. A jobb kezével pedig verni kezdte a farkam. Ütemesen, határozottan csinálta, élveztem minden mozdulatát…
- Ügyes volt! Egy csepp sem ment kárba! – A műanyag poharat félretette. Meglepődtem, mert ekkor fölém hajolt és bekapta a még mindig merev farkam. Finoman szopni kezdte, nyalogatta… kéjelgett rajtam. Felegyenesedett: - Törölje meg! – és a kezembe adott egy papírzsebkendőt!
Felálltam, felöltöztem. Ezután már csak tárgyilagosan a vizsgálatokról és a további teendőkről beszéltünk. Aztán elköszönéskor odahajolt hozzám, és finoman megcsókolt:
- Remélem, még eljön megvizsgáltatni magát!Véletlen szex történet:


Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt


Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt

Andrásnak hivnak 20 éves vagyok a nejem anita egy igazi bombázó 20


éves 190cm 70 kg hatalmas keblekkel rendelkezik szõke hosszú haju egy igazi démon. Én 170 60 kg vékony pasi vagyok. Nagy szerelemnek indult anita szüzeségét én vettem el 18 éves korában öt éve vettem el feleségül gyerekünk még nincs. A szex elsõ idõben j....

Megbaszták a feleségem


42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat, inkább egymást "fárasztottuk" le, ha felizgultunk.
Aztán úgy két éve jelentkezetek a problémák. Egyre nehezebben ment....

Ami ilyen jó, az rossz nem lehet I.


Közeledett a szeptember elseje, és Erzsi ringló mellei hatalmasra duzzadtak tizenhat éves korára. Már nem fértek el az iskolai köpenyben, és melltartót sem viselhetett, mert anyja szerint az hivalkodásnak számított. Helyette gézdarabokat adott a kezébe az asszony, és ráparancsolt lányára: kösse le a csöcsöket, mert azok csak elvonják a figyelmét a tanulástól.
Erzsi szófogadó leány lévén ha....
Szextörténet címkék

dugnak | Öreg férfi | dugják a feleségemet | fekete farok | mostoha anyu |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.