A Beteg gruppen


Az esti szex után mély álomba zuhantam, de biztos, hogy a latex ágynemű hatására izgalmas álmaim voltak. Mikor felébredtem éreztem, hogy a péniszem merevedik. Magamhoz nyúltam volna, hogy ellenőrizzem, de nem bírtam megmozdulni. A kezeim és a lábaim is az ágy végéhez voltak kötözve. Körbenéztem, a drága feleségem nem volt sehol. Próbáltam kiszabadulni, de nem sikerült, csak vergődtem tehetetlenül. Pár perc elteltével beletörődtem, hiszen majd jön a legszebb nejem és biztos kiszabadít. A rajtam lévő maszk és a latex ágynemű miatt a gumi illata átjárta a lélegzetem. A merevedésem nem csillapodott, hiszen élveztem a helyzetet, bár jobb lett volna, ha nem egyedül kell itt feküdnöm. A hálószoba ajtaja csukva volt, de a nagy csend arra utalt, hogy a lakásban sincs rajtam kívül senki. Hosszú percek teltek el, mikor a bejárati ajtó felöl zajt hallottam. „Végre megjött.” – gondoltam. Aztán meghallottam a feleségem hangját – „biztos telefonál” – majd egy másik női hang is megütötte a fülemet. Azonnal piszkos gondolatok futottak végig az agyamban, és a kissé csillapodó merevedésem újra a csúcsra hágott. Figyeltem a beszélgetést, de nem értettem semmit, viszont arra rájöttem, hogy a feleségem az egyik barátnőjével érkezett vissza a lakásunkra. Szexis és egyedülálló lány, de a feleségem túlságosan is önző, hogy belemenjen egy ilyen hármas játékba. Csak játszik velem – gondoltam, majd hirtelen kinyílt az ajtó, felnéztem és ott állt a barátnő. Nem tudom melyikünk lepődött meg jobban, de Ő azonnal kihátrált és becsukta az ajtót. Hallottam, ahogy a meglepődöttségét meséli a nejemnek. A beszélgetés közben halk nevetéseket is hallottam, majd újra kinyílt az ajtó, de most csak a feleségem lépett be.
- Szegényt jól megijesztettük, pedig csak a mosdóba akart kimenni! – kuncogott, majd adott egy csókot. – Ne haragudj rám, hogy észrevett ebben a helyzetben, de majd kiengesztellek valahogy, jó? – lassan végigsimította a testem a latex takarón keresztül és ismét megcsókolt. Majd felállt és újra kiment és becsukta az ajtót. Kintről ismét csak a beszélgetések zaját hallottam. Az idő csak telt, de Ági – így hívják a feleségem barátnőjét – még mindig ott volt a lakásban. Kezdtem unni ezt a helyzetet és belegondoltam, hogy ezután hogyan fogok a szemébe belenézni, hiszen latex maszk van rajtam és az áttetsző latex ágynemű sem nagyon rejti el a testem. Egyre kellemetlenebbül éreztem magam, és tudtam ezt a helyzetet nem lehet csak úgy kimagyarázni.
Végre hallottam, ahogy elköszönnek és becsukódik a bejárati ajtó. Feleségem azonban csak pár perc elteltével lépett be a szobába. Felvette a latex catsuitját, kesztyűjét és a meglepetésnek vásárolt maszk is rajta volt. Nem szólt semmit, csak lassan lehúzta a takarót rólam, mozdulatai bizonytalanok voltak, amit meg is értettem, hiszen igazán kellemetlen helyzetbe hozott ezen a reggelen. Láttam, hogy végigméri a testem, de nem ért hozzám, csak nézett. Ismét bizonytalanságot éreztem rajta, majd az ágy széléről felvett valamit és odalépett az arcomhoz. Egy latex szalag volt az, ezzel bekötötte a szememet. Most már nem láttam semmit, de éreztem, ahogy a kezével végigsimít a mellkasomon, a hasamon és a merevedő farkamat is megfogta. Kesztyűs kezével finoman simogatta a testem, és a rám öntött babaolajtól finoman sikamlós mozdulatai újra végigjárták a testemen feszülő catsuitot. Kezei simogatása izgató volt, főleg, hogy reggel óta vágytam már a kielégülésre. Hirtelen furcsa érzés fogott hatalmába. „Nem , ez nem lehet!” – gondoltam, de már biztos voltam, hogy nem csak két kéz érintését érzem. A gondolattól még jobban izgatott lettem, de tehetetlenül feküdtem. Próbáltam megszólalni, de amint kinyitottam a számat, éreztem, hogy a számba rakja valamelyikük a kis labdánkat, így még jobban kiszolgáltatottnak éreztem magam. A szememről levették a kötést és a feleségem ott állt maszk nélkül, de latex ruhában. A maszkos lány ezek szerint Ági volt. Egymásra néztek, a feleségem mosolygott, majd levette Ágiról a maszkot.
- Most már úgy is tudod, hogy ki van a maszk alatt! – szólalt meg. A két oldalamra, az ágyra ültek mindketten és elmesélték, hogy Ági tényleg véletlenül nyitott rám. A feleségem elárulta, nagyon rosszul érzi magát, hogy ilyen helyzetbe hozott, és mivel tudja, hogy minden férfi álma, hogy egyszerre két nővel lehessen, ezért felvetette Áginak, hogy lepjenek meg. Szerencsémre Ági belement a játékba, persze neki könnyű, csak futó kapcsolatai vannak. Miközben beszéltek a nejem simogatott, látszott rajta, hogy zavarban van, de ismerem már elég jól, hogy tudjam, hogy amit elhatározott, azt véghez is viszi. Megfogta Ági kezét és a farkamra tette, Ő szép lassan cirógatta, majd megfogta és húzogatni kezdte. Nejem odahajolt és bekapta a makkom. Lassan, ügyetlenül csinálták, de minden mozdulatokat élveztem.
- Persze téged nem oldozunk el, csak az történhet meg, ami mi ketten akarunk. – szólalt meg miután eleresztette a szájával a farkam. Hangjában már érződött az izgalom, Ő is megfogta a farkam. Pontosabban Ági kezét fogta meg, és így húzogatták a bőrt rajta. Egymásra néztek, közelebb hajoltak és finoman megpuszilták egymást. Aztán még közelebb hajoltak egymáshoz és finoman csókolózni kezdtek. Látszott rajtuk, hogy még soha nem csinálták nővel, de a látvány így is szuper volt. A kezük már nem is mozgott a farkamon, inkább egymást próbálták megérinteni, finoman ismerkedtek egymás testével. A két nő játéka nagyon tetszett. Simogatták egymást a latex ruhákban. A hangok, az illatok és a látvány így együtt rendkívüli módon hatott rám. Velem nem is törődtek, csak egymást simogatták, csókolták. Nejem Ági mögé került és elkezdte lehúzni a zipzárt a ruháján.
- Ne vedd le! Tetszik az érzés! – szólalt meg Ági. Ekkor a feleségem hátulról benyúlt Ági combjai közé és csak alul húzta szét a zipzárt. Tétován érintette meg barátnője punciját, lassan simogatni kezdte. Ági megfogta a feleségem kezét és határozottabb mozdulatokra késztette. Látszott, hogy élvezi a helyzetet. Ági az ágyon térdelt, előrehajolt és - feltehetően az izgalomtól elfeledkezve a helyzet különösségéről – megcsókolta ágaskodó farkamat, szopogatni kezdte. Feleségem meg határozottan kezdte masszírozni a nedves pináját. Én már az elején is nagyon élveztem, de mostanra már mind ketten egyre jobban élvezték a helyzetet. Mozdulataikon látszott, hogy sokkal felszabadultabbak, izgatottabbak mind a ketten. Ági mellém feküdt és magára húzta Évát. Megcsókolták egymást, simogatták egymást, ha nem lettem volna kikötözve lehet, hogy le is löknek az ágyról. De tisztában voltak a helyzettel, feleségem feltérdelt és kivette a számból a labdát, megcsókolt, majd lassan lecsúszott a farkamhoz és szopogatni kezdte. Ági felém fordította arcát és csókolni kezdett. Csókja finom volt, még a feleségem ízét is érezni lehetett. Simogattak, csókoltak, Ágin már érezni lehetett, hogy nagyon felizgult. Hirtelen a fejem fölé térdelt és kérte, hogy nyaljam ki! Ha nem akarom, akkor is kénytelen lettem volna, de örömmel teljesítettem a kívánságát. Éreztem, hogy Éva már mellettem térdel és barátnőjével csókolózik, majd felállt és a szekrényhez sétált. Tudtam, hogy a játékszereinket ott tartja, de nem gondoltam, hogy bármelyiket is megmutatja Áginak.
- Gyere, szállj le róla! – szólalt meg Éva. Ági lassan, a kéjtől kifáradva leszállt a számról. Láttam, hogy feleségem felvette a felcsatolhatónkat. Mikor megláttam, éppen egy óvszert tekert rá szépen lassan.
- Látod? – kérdezte Tőlem – Ezzel most jól megdugom Ágit!
- Nem kaphatom meg az igazit? – mutatott rám.
- Természetesen megkaphatod, de én is szeretnélek megkefélni! – feleségem disznó szavai hatottak Ágira, mert megcsókolta Évát, megfogta a műpéniszt és húzogatni kezdte, mintha egy igazi farok lenne.
- Itt egy óvszer, majd lassan húzd rá, mert szereti nézni, ahogy a farkára tekeredik.
Ezzel a szavakkal megfordította Ágit, és hátulról a pinájához igazította a műpéniszt. Ági előrehajolt és beigazította magának, majd rátolta magát, felnyögött, sóhajtozott. A feje a farkam mellett mozgott, ahogy Éva dugni kezdte, de nem ért hozzám, nem is tudott rám figyelni, csak élvezte a helyzetet. Próbáltam közelebb férkőzni a szájához, de a köteleim nem engedtek.
- Most megbaszhatod a férjem is! – szólalt meg Éva. Áginak több se kellett, kibontotta az óvszert.
- Lassan tekerd rá! – szakította félbe a mozdulatát a feleségem. Ági, ha lehetett volna óvszer nélkül is magába fogadott volna, de Éva intésére lassított. Lassan kezdte el végigtekerni a farkamon a kis latex darabot. Élveztem a mozdulatait, de már nagyon szerettem volna a pinájában érezni a farkam. Mikor ráigazította rendesen, akkor fölém térdelt és lassan ráereszkedett a kemény péniszemre. Halkan nyögdécselni kezdtünk mikor mozogni kezdett. Feleségem eközben megcsókolt és a fülembe súgta, hogy már nagyon ki van éhezve, ezért jól nyaljak bele a pinájába, majd a lábai közé vette a fejem. A felcsatolhatót nem vette le, először azt érintette a számhoz. Ági íze keveredett az óvszer ízével, de számomra e kettő együtt kifejezetten izgató volt. Finoman nyalogattam. Mikor Éva pinájához értem, Ő is felsóhajtott, és kicsit a számra nyomta nedves kéjbarlangját, hogy minél mélyebben nyalhassam ki. Tudtam, hogy nagyon szereti, ezért a szokásosnál is lelkesebben mozgattam a nyelvem a csiklóján és szopogattam. Ági és Éva egyszerre mozogtak, néha – gondolom, mert látni sajnos nem láttam – csókolóztak is és simogatták egymást. Ági egyre jobban sóhajtozott, és már én is nagyokat sóhajtoztam, mikor Éva megszólalt:
- ÁLLJ! Van egy ötletem! – kéjtől elcsukló, de határozott hangon mondta. Felállt, és Ági mögé lépett.
- Most jól megkúrom a segged is, ha akarod, ha nem! – mondta Áginak, de én nem láttam rajta túl nagy ellenérzést. Éva bekente síkosítóval a „farkát” és barátnője mögé térdelt. A kesztyűs kezén lévő síkosítóval bekente Ági segglyukát és elkezdte megujjazni. Ahogy a keze mozgott Ágiban én is éreztem a mozdulatait. Ági mozdulatlanul várt, és látszott, élvezi a helyzetet. Mikor Éva a seggéhez igazította a felcsatolhatót hátranyúlt és segített neki bevezetni. Éreztem, ahogy lassan becsúszik a farkam „mellé” feleségem műfasza. Mikor elkezdte dugni Ágit, Ő is mozogni kezdett rajtam. Élveztem a mozgásukat, és tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni, ha ilyen tempóban mozognak. Ági is nagyokat sóhajtott, de a feleségem nem lassított a tempón. Előrenyúlt, egyik kezével megmarkolta Éva mellei, a másikkal a csiklóját próbálta elérni. Több se kellett a barátnőjének, sóhajtozott, lihegett, és hatalmasat élvezett. Éva a mozgást nem hagyta abba, éreztem, és ettől beleélveztem az Ági lüktető pinájába. Mire Ági és én kezdtünk magunkhoz térni Éva már mellettem feküdt. Segített Áginak lemászni rólam. Ő a másik oldalamra feküdt. A farkamon lévő óvszert teletöltöttem, ezt Éva lassan kezdte letekerni rólam.
- Megkóstolod? – kérdezte barátnőjét.
- Most nem. – Lihegte Ági, Éva a válasz végét meg sem várva a szájához emelte az óvszert és beledugta a nyelvét. Úgy csinálta, hogy mind a ketten jól láthassuk, ahogy szépen lassan kiszívja a nedveimet.
- Ugye jó volt? – kérdezte. Ágival egyszerre mondtuk, hogy nagyon élveztük.
- Ti ezt nem először csináltátok ugye?
- De igen, még soha nem voltunk hármasban.
- Nem, nem arra gondoltam, hanem erre. – megfogta feleségemen lévő műfaszt és húzogatni kezdte a kezét rajta.
- Hát, nem! – kacagott Éva. – Ha látnád, hogy mennyire élvezni, mikor megdugom a seggét!
- Komolyan? – pironkodott Ági.
- Nem kell szégyenlősködni, Te is kipróbálhatod, ha akarod!
- Hát? Lehet? – mosolygott.
- Én nagyon ki vagyok éhezve még! – kuncogott Éva.


Szextörténet ajánló:


A nejem NIKI elkurvul


A nejem NIKI elkurvul

Miután mindkét gyereket megszülte és közben egy egyetemet is elvégzett új állásba került vidéken. Ezt nem néztem jó képpel,mert rögtön gondoltam ebbõl nagy kefélések következnek,mert ismertem a céget. Így is történt. Az egyik szombaton közölte a feleségem a fõnöke eljön látogatóba hozzá.Nem hozzánk csak hozzá. Miért kérdeztem nem ott lakik ahol a munkahelye van ,....

A gecis latte, máodik rész


Pár éve tavasszal egy kávézóban dolgoztam és még nyitás előtt betoppant hozzám két hölgy.
Anyuka a szexi negyvenes milf és huszonéves lánya akit akkor láttam először. Megkapóan kifinomult szépség volt a lány, olyan akire többnyire csak a legmenőbb férfiak tudnak hatást gyakorolni.

Finom visszahúzódó és mégis rendkívül vonzó, azt hiszem szinte egészen beleszerettem egy szempil....

Barátnőmmel és egy transzival


1 éve vagyok együtt Bettivel. Nagyon visszafogott személyiségeknek tűnünk mindketten, de az ágyban nem ismerünk határokat. Nagyon sokat szexelünk, így azt hittem már semmi újat nem tudunk kipróbálni, míg csak nem elérkezett Betti 25. születésnapja. Amellett, hogy megleptem egy wellness hétvégével, a fő ajándékom az volt, hogy felajánlottam egy éjszakára bármit kérhet szexuális téren. Szinte biztos....

Barbi Dubaiban


Barbi története az hogy első találkozásnál még általánosban felforgatta az új osztálya életét. Jó megjelenésű akkor még szőkés barna, később platina szőke lány az egyik legjobb barátnője lett Melissának.
Jómódú fuvaros családból származott. Annak ellenére hogy a teremtet lényeket teljesen meg tudta zavarni az volt a varázsereje, semmi extra.
Kedves rendes teremtés. Sok évig voltak os....

Pisiszex Judittal


Az itt leírt események részben a valóság, részben a fantázia szüleményei rólam és nővéremről, Juditról. Közös játékainkról, nemiségünk ébredezéséről szól, egy olyan kapcsolatról, mely tanulságul szolgálhat a pisiszex szerelmeseinek is. Ha zavar a nemi élet a családban, vagy a pisiszex, ne olvasd tovább.

Ujjaimmal összecsippentve a szennyesből kiemelt fehérneműt, tettetett csodálkozá....

Éjszakánként félrekúr az asszony


Mindig szerettem a más asszonyait kefélni, különösen, ha nem zavarta Őket ha beléjük engedem a zacskóm tartalmát, vagy a szájukba élvezhettem és csámcsogva nyelték le a dús gecimet. Az egyik ilyen alkalommal meglepett bennünket a csaj férje és rávett, hogy cseréljünk néha asszonyt.

Belementem és erre eljött hozzánk, de akkorra már a feleségem aludt. Akkor még sose hordott csak egy á....Szextörténet címkék

kerti parti | anyÁmmal dugni | nő kutya | kurvái | pecabot |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.